BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden

BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kvintettvägen 41, Skogås, Huddinge kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Kvintettvägen 41, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Kvintettvägen 41, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Kvintettvägen 41

Radhus
Skogås, Huddinge kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 895 000 kr
133,5 m²
5 rum
5 482 kr/mån
29 176 kr/m²

Härligt radhus med modern och öppen planlösning där husets hjärta, köket, intar en central plats. Bostaden genomsyras av ljus och rymd samt genomgående stilrena materialval och är perfekt för den moderna familjen. Två härliga uteplatser med trädeckad altan samt förmiddagssol respektive eftermiddagssol. En omfattande totalrenovering har genomförts som bl.a. innefattar, nytt kök, två stilrena badrum med golvvärme och spottar i taket, ny tvättstuga, nya golv, dörrar, kamrar samt nytt ytskikt där all gammal tapet är nedriven och väggarna omarbetade från grunden. Ny el samt elskåp, - Absolut toppskick - Två uteplatser - Balkong - Stabil förening - Barnvänligt lekplats på innergården - Närhet till natur, sjöar och promenadstråk Här bor du i en fridfull barnvänliga atmosfär i en av de mest eftertraktade platserna i Skogås. En kort promenad tar dig till den charmiga badplatsen vid Drevviken, pittoreska promenadstråk och till Skogås Centrum. I centrum finns det bekvämligheter som livsmedelsbutiker och gym. Kollektivtrafiken är också utmärkt, med pendeltågsresor till Stockholm City på cirka 20 minuter, och bussar som går regelbundet till Farsta Centrum, Länna, Haninge, Huddinge och Vega. Det finns gott om skolor, gymnasier och förskolor inom promenadavstånd från bostadsområdet. Exempelvis Mörtviksskolan, Östra gymnasiet och Edboskolan är några utmärkta alternativ. Här är det bara att packa upp väskorna och flytta in!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Paternostervägen 82, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Paternostervägen 82, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Paternostervägen 82, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Paternostervägen 82

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 300 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 488 kr/mån
58 929 kr/m²

- Smakfullt och varsamt renoverat kök - Balkong i söderläge - Fönster och balkong mot grönska - Genomgående ljusinsläpp - Välplanerade kvadrat - Stabil och välskött BRF - Ett stenkast från naturen - Fyra minuter till tunnelbana En trappa upp kliver ni in i ett hem som erbjuder er en symbios mellan smakfulla renoveringar och bevarade tidstypiska detaljer från fastighetens byggår. Däribland ett flödande ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, högt i tak, djupa fönsterbrädor i sten, smakfullt renoverat kök med diskmaskin och parkettgolv. Allt detta i ett fritt läge med grönskande väggar utanför fönstren som omger fastigheten. Balkongen som badar i grönska blir en naturlig förlängning av boytan från tidig vår, sent inpå hösten. Här letar sig solens strålar sig igenom bladverken och ger både ljus samt behaglig värme under sommarens varmare dagar. Lägg dessutom till att föreningen har en mycket trevlig innergård - given för härliga grillkvällar. Ett perfekt boende som passar singelhushållet, paret såväl som den växande familjen! Lägenheten ligger med oslagbart läge med närhet till både Hammarbyhöjdens centrum, stadens puls och till Nackareservatet. Från bostaden nås både skidåkning, bad och promenader i naturen på några minuter. Sicklasjön erbjuder fina möjligheter till långfärdskridskor på vintern och på sommaren är det bara en kort promenad till svalkande klippbad eller till närmsta badbrygga. På några minuters promenad nås även Hammarbyhöjdens centrum med sitt utbud av service. Här finns mysiga fiket Fraterno, restauranger, mataffär, bageri, kiosk, blombutik, kemtvätt, apotek, gym och bankomat mm. Tunnelbanan tar dig till Stockholms innerstad på ca 10 minuter. Måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
Paternostervägen 40, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Paternostervägen 40, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Paternostervägen 40, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Paternostervägen 40

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 300 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 994 kr/mån
55 932 kr/m²

- Underbar solig balkong i högt och fritt söderläge - Stabil förening med bra ekonomi - Generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier - Välplanerad med bra förvaringsutrymmen (2 st källarförråd hör även till lägenheten!) - Kök med alla bekvämligheter och plats för matbord - Fräscht och helkaklat badrum med badkar - Suveränt läge i hjärtat av Hammarbyhöjden - Närhet till vackra naturområden som Nytorps gärde och Nackareservatet Varmt välkomna till denna charmiga funkistvåa på mysiga Paternostervägen 40. Högt upp i huset saluförs nu ett välplanerat hem som är optimalt för såväl paret som singelhushållet. Bostaden erbjuder ett charmigt kök med matplats, stort sovrum med mycket förvaring, rymligt vardagsrum och en härlig balkong i ett insynsskyddat söderläge. Detta är verkligen ett hem för den kräsna, granne med det grönskande Nytorps Gärde där det bland annat finns stora öppna ängar och ett utomhusbad. Följer man Gärdet bort kommer man till Nackareservatet som erbjuder både upplysta elljusspår, svampskog, badsjöar, utegym, golfbana och mycket mer. Lägenheten ligger kommunikationsmässigt bra mellan Hammarbyhöjdens, Skärmarbrinks och Blåsuts tunnelbana. Hammarbyhöjden är ett mycket barnvänligt område med flertalet förskolor, affärer, restauranger och caféer i närområdet. Helt klart ett hem att trivas i! Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Läckövägen 29, hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Läckövägen 29, hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Läckövägen 29, hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Läckövägen 29

Lägenhet
hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 750 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/3
2 654 kr/mån
67 073 kr/m²

- Välplanerad tvåa - Högst upp i huset - Solig balkong - Vackra originalgolv - Gott om förvaring - Genomgående med fönster i två väderstreck - Tyst läge - Skuldfri BRF som äger marken - Flera gemensamhetsutrymmen, såsom övernattningslägenhet - Nära naturområden och stadspuls - Utmärkta kommunikationer Nu saluförs denna mysiga och välplanerade tvåa, belägen högst upp i huset på Läckövägen 29. Lugnt och tyst läge med balkong mot gård, här lyser solen från dag till kväll. Bostaden präglas av hög charmfaktor, då mycket original är bevarat såsom fina golv och djupa garderober. Här finns det många anledningar att trivas; närhet till stad och natur, och framförallt ett toppenläge i en förening som är obelånad samt äger marken. På Läckövägen 29 bor du med naturen runt knuten där hela Nackareservatet breder ut sig med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och även en 9-håls golfbana. Precis intill finns även Hammarbybacken med milsvid utsikt samt möjlighet till träningsaktiviteter året runt. Det är tio minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö och till bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. Det är också gångavstånd till Finn Malmgrens plan där det mesta finns: stor Coop-butik, apotek, gym, blomsteraffär, café, restauranger, 7/11 samt T-banan som tar dig in till Södermalm på 6 minuter. Helt klart ett hem att trivas i! Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Vädurens gata 231, Brandbergen, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Vädurens gata 231, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Vädurens gata 231, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Vädurens gata 231

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
1 495 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1
5 165 kr/mån
21 667 kr/m²

Välplanerad lägenhet i väldigt bra skick med fönster i motsatta väderstreck och en härlig balkong med utsikt mot den grönskande innergården. Stilrent kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt matplats för 6-8 personer. Vardagsrummet är stort med flertalet möbleringsalternativ samt utgång till den mysiga balkongen. Ljust sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, garderober och mer därtill. Rymligt badrum med badkar och arbetsbänk med underliggande tvättmaskin samt torktumlare. Välkomnande hall med goda avhägningsmöjligheten samt förvaring i de intilliggande garderoberna. Här bor du med med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger barnvänligt med tillgång till grönskande och lummiga innegårdar i en omtyckt och välskött förening. Det är även nära till lekplatser, förskolor och skolor. Föreningen har flertalet gemensamma lokaler såsom övernattningslägenhet och festlokal. Kommunikationerna är utmärkta med direkt närhet till bussförbindelser mot Haninge Centrum, Gullmarsplan samt T-centralen (Buss 809, 809c, 807). Mycket bra läge till Brandbergen centrum med pendeltåg och all nödvändig service. Inom området finns bland annat bowlinghall, biograf, minigolf och utomhusbad, promenadstråk, samt närhet till Tyresta nationalpark!

  • Premium
  • Balkong
Vendelsö Skolväg 13, Vendelsö, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Vendelsö Skolväg 13, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Vendelsö Skolväg 13, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Vendelsö Skolväg 13

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
1 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1
4 111 kr/mån
23 730 kr/m²

Nu ges en fantastisk möjlighet att förvärva en välplanerad tvåa i väldigt bra skick med en härlig balkong i västläge. En omfattande totalrenovering har genomförts som bl.a. innefattar, nytt kök, stilrent badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare, nya golv, dörrar, kamrar samt nytt ytskikt. Utöver detta bor du med bekvämligheter såsom närhet till skolor, förskolor, kommunikationer, dagligvaruhandel och centrum. En bostad för dig som ställer lika höga krav på boende som närområde. '- Balkong i västläge - Total renoverad - Stabil HSB-förening - Bra kommunikationer - Nära matbutik - Lugnt läge med närhet till fina grönområden

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Olaus Magnus väg 46, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Olaus Magnus väg 46

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 250 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/3
3 973 kr/mån
57 692 kr/m²

Redan när man kliver in i bostaden så upplever man rymden i denna välplanerade tvåa Här har ni ett hem som har allt man kan önska sig: Här finns en härlig rymd med cirka 2,70 meter i takhöjd, stora fönster och välbevarade originaldetaljer. Ett stort vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats och med utgång till den soliga balkongen som ligger i ett soligt sydvästläge. Sovrummet rymmer dubbelsäng och även garderob. Badrummet är helkaklat med badkar och vädringsfönster. På Olaus Magnus väg bor du med naturen runt knuten där hela Nackareservatet breder ut sig med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och även en 9-håls golfbana. Precis intill finns även Hammarbybacken med milsvid utsikt samt möjlighet till träningsaktiviteter året runt. Det är tio minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö och till bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. Det är också gångavstånd till Finn Malmgrens plan där det mesta finns: stor Coop-butik, apotek, gym, blomsteraffär, café, restauranger, 7/11 samt T-banan. Närmaste T-banan från bostaden är dock Skärmabrink, där du dessutom finner två linjer med täta avgångar. Helt klart ett hem att trivas i! Välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
Voxnegränd 17, Bagarmossen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 14:30

Voxnegränd 17

Lägenhet
Bagarmossen, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
1 800 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
3 083 kr/mån
66 667 kr/m²

- Smakfullt renoverat kök från Ballingslöv - Komposit måttanpassad bänksskiva i köket - Optimalt planerade kvadratmeter - Insynsskyddad - Välskött BRF - Gångavstånd till centrum - Naturnära Nu ges tillfälla att se denna pärla om 27 välplanerade kvadratmeter med ett smakfullt renoverat kök, sovalkov och rejäl klädkammare. På våning två kliver ni in bostaden som är ljus och erbjuder ett optimalt planerat kök som renoverats med fingertoppskänsla. Köket är från Ballingslöv och har måttanpassad komposit bänkskiva. Kulörerna går i vita stilrena nyanser. Från köket finns ett naturligt öppet flöde ut till resterande rum som är lätt att möblera med matbord samt soffa. Sängen har sin givna plats i sovalkoven. Till bostaden hör även två förråd. Brf Voxnan är en mycket omtyckt och välskött förening bestående av 172 lägenheter. Föreningen har några hyresrätter kvar (dold tillgång). Möjlighet finns för medlemmar att hyra föreningens övernattningsrum, festlokal och parkeringsplatser. En bytesbörs finns även för medlemmarna. Någon minut från lägenheten ligger Bagarmossens Centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. Populära bageriet Lilla Bagis är en favorit i området, även Hushållet som är en zero-waste mataffär är mycket uppskattad. I området finns flertalet förskolor och skolor. Från Bagarmossen tar du dig enkelt och smidigt vidare genom stan via tunnelbanan och dess gröna linje. Innerstaden når du på ca 15 minuter. Med buss 161 tar du dig även vidare söderut mot Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen. Ta chansen att se detta fina hem!

  • Plus
Finn Malmgrens väg 4A, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Finn Malmgrens väg 4A, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Finn Malmgrens väg 4A, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Finn Malmgrens väg 4A

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 295 000 kr
24 m²
1 rum
vån 0/4
1 905 kr/mån
95 625 kr/m²

- Accepterat pris, kontakta ansvarig mäklare för mer info! - Underbar uteplats! - Öppen planlösning - Gott om förvaring - Diskmaskin och tvättmaskin - Ny fastighet från 2016 - Grönskande närområde - Nära kommunikationer och stadspuls Låt mig presentera denna pärla till etta om 24 kvm som erbjuder allt som kan tänkas önskas i ett hem. Gott om förvaring, öppen planlösning med ett välplanerat kök och plats för möblering med soffa, säng och matbord. Lägg där till en underbar uteplats som bjuder in till härliga sommarkvällar med grill! En given plats för avkoppling och för er som vill pröva odlingskunskaperna. Ett perfekt första boende som passar singelhushållet, även paret!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fyrskeppsvägen 76, Kärrtorp, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Fyrskeppsvägen 76, Kärrtorp, Stockholms kommun, bild 2
Fyrskeppsvägen 76, Kärrtorp, Stockholms kommun, bild 3

Fyrskeppsvägen 76

Lägenhet
Kärrtorp, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 500 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 651 kr/mån
48 077 kr/m²

- Optimalt planerad - Balkong omgiven av grönska - Insynsskyddad - Högst upp i huset - Omtyckt BRF - Naturnära - Nära kommunikationer Nu finns chans att se denna underbara två på Fyrskeppsvägen 76. Bostaden finner ni högst upp i huset i ett fritt läge med ett härligt ljusinsläpp från väl tilltagna fönsterpartier samt en magisk balkong i ett underbart läge. Planlösningen är genomgående och fönster vetter i två väderstreck. Rummen är rymliga och lätt att möblera. Till bostaden hör två förråd. Ett perfekt boende för singelhushållet, paret eller den växande familjen!

  • Premium
Tidaholmsvägen 34, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Tidaholmsvägen 34, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Tidaholmsvägen 34, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Tidaholmsvägen 34

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 649 kr/mån
53 482 kr/m²

- Gavelläge med fönster i tre väderstreck - Otroligt välplanerad - Social planlösning - Balkong - Gott om förvaring - Lugnt läge - Utmärkta kommunikationer - Bra närservice - Nära naturområden och stadspuls Med ett oslagbart gavelläge finner ni den här optimalt planerade tvåan, belägen i populära Hammarbyhöjden. Här erbjuds en ljus och välplanerad tvåa, i fint gavelläge som ger fönster i hela tre väderstreck. Bostaden innehar en rymlig hall, härligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, vardagsrum med plats för stort soffmöblemang, härlig balkong och ett rofyllt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Bostaden ligger belägen nära både natur och storstadens puls, närhet till Nackareservatet med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och även en 9-håls golfbana och Hammarbybacken med milsvid utsikt samt möjlighet till träningsaktiviteter året runt. Det är tio minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö och till bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. Det är en minuts promenad till Finn Malmgrens plan där det mesta finns: Coop-butik, apotek, gym, blomsteraffär, café, restauranger, 7-Eleven samt T-banan som tar dig in till Södermalm på 6 minuter. Helt klart ett hem att trivas i! Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Lugnets allé 63, Hammarby sjöstad, Stockholms kommun
Lugnets allé 63, Hammarby sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Lugnets allé 63, Hammarby sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Lugnets allé 63

Lägenhet
Hammarby sjöstad, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
5 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/5
4 992 kr/mån
71 364 kr/m²

Drömmen om en stor, modern och trea (Möjlig mini-fyra) i Hammarby sjöstads idyll är nu över, Här är den! Starta dagen på den generösa balkongen i söderläge för att avnjuta en god kopp kaffe medan du blickar ut över grönskan som sträcker sig ner till det glittrande vattnet. Idylliska kvarter och nytänkande arkitektur hör här till vardagen. Hammarby sjöstads charmiga kvarter är magiska och efter en promenad i området märker man också att omgivningarna har allt man kan önska. Här är lugnet påtagligt och närheten till både stad och natur är perfekt för den som vill ha det bästa av två världar. Sommartid hörs det glada sorlet från grannarna där de samlats i den sköna sensommarkvällen, caféstolarna är utställda och skratten studsar mellan anrika byggnader. Under sommaren är området ljuvare än någonsin. En stilla promenad bland vackra fasader, underbara rabatter fyllda av blommor och en älskvärd atmosfär gör en lycklig redan utanför lägenheten. Fantastisk närhet till vattnet, de fina bryggorna (bl.a. på Sickla udde), Nackareservatet, Hammarbybacken, fina promenad- cykel- och löpvägar runt Årstaviken, Sicklasjön. Gångavstånd till Sickla köpkvarter. Suveräna kommunikationer med buss till Slussen (15 min), Skanstull (15 min), färja till Södermalm, Djurgården och Nybroplan, och tvärbanan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Finn Malmgrens väg 56, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Finn Malmgrens väg 56, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Finn Malmgrens väg 56, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Finn Malmgrens väg 56

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 500 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/3
3 289 kr/mån
60 976 kr/m²

Välkommen till bostad som ligger högst upp i ett ljust och fritt läge med en underbar balkong i västläge! Hela lägenheten har ett insynsskyddat läge och en optimal planlösning med ett rymligt kök som har öppnats upp mot vardagsrummet. Stora fönsterpartier i två väderstreck som skänker fint ljus in i hela bostaden, en takhöjd om 2,70cm samt en underbar balkong i bästa västerläge. Bostaden ligger belägen nära både natur och storstadens puls, närhet till Nackareservatet med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och även en 9-håls golfbana och Hammarbybacken med milsvid utsikt samt möjlighet till träningsaktiviteter året runt. Det är tio minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö och till bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. Det är en minuts promenad till Finn Malmgrens plan där det mesta finns: stor Coop-butik, apotek, gym, blomsteraffär, café, restauranger, 7/11 samt T-banan som tar dig in till Södermalm på 6 minuter. Helt klart ett hem att trivas i! Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Havsörnsvägen 6, Fagersjö, Stockholms kommun
Havsörnsvägen 6, Fagersjö, Stockholms kommun, bild 2
Havsörnsvägen 6, Fagersjö, Stockholms kommun, bild 3

Havsörnsvägen 6

Lägenhet
Fagersjö, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 995 000 kr
121 m²
6 rum
vån 8/8
12 695 kr/mån
24 752 kr/m²

Privatvisning möjlig, kontakta fastighetsmäklare! Änligen så har jag möjligheten att presentera denna stora och välplanerade våning ( 6 rum och kök ) med slående utsikt över Farstas grönskande natur. Denna nyrenoverade bostad sträcker sig över två ljusa våningar. Det rymliga vardagsrummet välkomnar dig med generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och köket leder ut till en härlig balkong med fri och högt belägen utsikt. Med ett badrum & två mindre wc samt nyligen renoverade ytskikt. Här finns det gott om utrymme för hela familjen att njuta av bekvämligheten utan att behöva trängas!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Glasmålarvägen 8, Enskededalen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Glasmålarvägen 8, Enskededalen, Stockholms kommun, bild 2
Glasmålarvägen 8, Enskededalen, Stockholms kommun, bild 3

Glasmålarvägen 8

Lägenhet
Enskededalen, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/4
3 223 kr/mån
50 672 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 3:a med ÖPPEN SPIS. Lägenheten ligger fördelaktigt en halv trappa upp med härlig ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder ett fräscht badrum med en bekvämt badkar och bra med yta. Köket är delvis upprustat och har gott om plats för ett stort matbord, perfekt för både vardagsmiddagar och festliga tillställningar. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär och här finner du även en fungerande öppen spis för mysiga kvällar. Lägenheten rymmer också två rymliga sovrum med gott om plats för både sängar och förvaring. Det ena sovrummet har dessutom tillgång till en generös klädkammare, perfekt för den som älskar ordning och reda. Föreningen är stabil och trivsam med en gemensamhetslokal och flera större renoveringar redan genomförda. Bredbandet, med en hastighet på 1000/1000 från Ownit, ingår i månadsavgiften, tillsammans med grundutbudet för TV. Dessutom genererar hyresintäkter från lokaler i föreningen extra värde och bidrar till låga avgifter för medlemmarna. För den som behöver extra förvaring finns både källar- och vindsförråd. Det här är verkligen läget för dig som vill ha nära till allt. Bara några minuters promenad från Blåsut tunnelbanestation och det charmiga Gamla Enskede. Tunnelbanan tar dig in till city på cirka 12 minuter, och längs vägen passerar du Gullmarsplan och Södermalm. I närheten av Sandsborgs tunnelbana och centrum finns allt du behöver, från mataffär och apotek till restauranger och butiker. Och för den som älskar att cykla är det här ett paradis. På kort tid tar du dig till Globen, Södermalm och Hammarby Sjöstad, och du kan njuta av stadens puls samtidigt som du tar del av den vackra omgivningen längs cykelvägarna. För den aktiva finns också Tele2 Arena i närheten, som erbjuder en mängd underhållande aktiviteter och evenemang året runt.

  • Premium
Bildhuggarvägen 11, Globen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr
Bildhuggarvägen 11, Globen, Stockholms kommun, bild 2
Bildhuggarvägen 11, Globen, Stockholms kommun, bild 3

Bildhuggarvägen 11

Lägenhet
Globen, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 995 000 kr
60 m²
3 rum
vån 3/3
4 240 kr/mån
66 583 kr/m²

- Välplanerad trea - Härlig balkong - Fint gavelläge - Genomgående fint skick - Brf äger marken - Utmärkta kommunikationer - Nära naturområden och stadspuls Varmt välkomna till denna stilrena och ljusa trea, belägen högst upp i huset på Bildhuggarvägen 11. Här erbjuds ett välplanerat boende som är optimalt för såväl paret som den lilla familjen. Eller varför inte singelhushållet som önskar ett extrarum för sin hobby! Lägenheten är stilrent renoverad med genomgående ljusa golv och ljusa väggar. Helkaklat badrum och två rofyllda sovrum. Den härliga balkongen blir en naturlig förlängning av bostaden under sommarhalvåret! Här bor man centralt med närhet till både tvärbana och T-bana Globen med 2 linjer som tar dig till Söder under 5 min samt till Gullmarsplan med stort bussnät. För bilburna tar Nynäsvägen och Södra länken dig bekvämt till eller från stan. Nära till Globen shopping med ca 60 butiker och nöjes/idrottsarenor. Nackareservatet ligger inom gångavstånd och erbjuder golfbana, sommardopp, skidspår, skridskor m.m Detta är ett hem att trivas i! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Selebovägen 15, Enskede, Stockholms kommun
Selebovägen 15, Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Selebovägen 15, Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Selebovägen 15

Lägenhet
Enskede, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
5 786 kr/mån
41 855 kr/m²

Välplanerad och hemtrevlig 2:a som enkelt kan göras om till en trea. Stora fönsterpartier i motsatta väderstreck som släpper in gott om ljus. Härlig balkong i soligt västläge med plats för möblemang och växter. Vardagsrum är väl tilltaget med plats för en soffgrupp tv-möbel och mer därtill. Praktiskt kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter, matplats för 6-8 personer. Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, förvaring och skrivbord om så önskas. Rymligt badrum med vädringsfönster samt ordentlig hall med goda förvaringsmöjligheter i de inneliggande garderoberna. Lägenheten är i behov av viss modernisering och här finns chans för den händige att sätta sin egen prägel. Här erbjuds en jättefin lägenhet i lugna kvarter med känsla av småstadsidyll. - Ljus och välplanerad - Lummigt läge och insynsskyddat - Direkt närhet till härliga grönområden - Balkong i västläge - Enkelt att göra om till en trea. - Några minuters gångavstånd till T-bana Området är lugnt och grönt med närhet till både Svedmyraskogen och artrika Majrosskogen. Promenadvägar och löpstigar kan varieras i det oändliga. I närområdet finns både närlivs och restauranger, och du bor heller inte långt från stora Ica Bea som är mycket mer än en vanlig matbutik. Till Svedmyra station promenerar du på 9 minuter och tunnelbanan tar dig till t-centralen på en kvart. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sparfvenfeltsgatan 9, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Sparfvenfeltsgatan 9

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 495 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/3
3 419 kr/mån
59 405 kr/m²

- Ytterst välplanerad - Genomgående med fönster i två väderstreck - Sociala ytor - Stort sovrum - Fin gård - Utmärka kommunikationer - Nära natur och stadspuls Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa på Sparfvenfeltsgatan 9! Här erbjuds ett optimalt boende för såväl singeln som paret, tack vare den fina planlösningen. Bostaden innehar ett stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng. Belägen i stabil Brf med flera gemensamhetsutrymmen så som fin gård. På populära Sparfvenfeltsgatan bor du nära både natur och storstadens puls, med tunnelbanan endast ett par minuter bort. För den friluftsintresserade ligger Nackareservatet runt hörnet med sina unika ströv- och friluftsområden samt populära Hellasgården. Även kort avstånd till Årstaviken, där badmöjligheter och vackra promenadstråk finns. Södermalm med sitt breda utbud av kaféer, restauranger och barer ligger bara en behaglig promenad bort. Är du shoppingsugen ligger Globen shopping med sitt breda utbud i närheten och för dig som är idrotts- och evenemangsintresserad finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd. Denna bostad får inte missas, varmt välkommen på visning!

Paternostervägen 84, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Paternostervägen 84, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Paternostervägen 84, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Paternostervägen 84

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 488 kr/mån
62 411 kr/m²

Välplanerad och rymlig tvåa med fönster i motsatta väderstreck och en solig balkong med vy mot den grönskande omgivningen. De 56 kvadratmetrarna är fördelade över ett smakfullt kök med matplats intill fönstret samt öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen. Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande skrivbord, garderob, byrå samt skrivbord om så önskas. Helkaklat badrum med badkar vägghängd wc och vädringsfönster som ger ett naturligt ljusinsläpp. - Stabil förening - Välplanerad med öppen planlösning - Balkong mot grönska i bästa solläge - Två förråd - Väldigt bra ljusinsläpp från stora fönster i motsatta väderstreck - Nära natur - Bra kommunikationer Här bor du med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger med oslagbart läge med närhet till både Hammarbyhöjdens centrum, stadens puls och till Nackareservatet. Från bostaden nås både skidåkning, bad och promenader i naturen på några minuter. Sicklasjön erbjuder fina möjligheter till långfärdskridskor på vintern och på sommaren är det bara en kort promenad till svalkande klippbad eller till närmsta badbrygga. På några minuters promenad nås även Hammarbyhöjdens centrum med sitt utbud av service. Här finns mysiga fiket Fraterno, restauranger, mataffär, bageri, kiosk, blombutik, kemtvätt, apotek, gym och bankomat mm. Tunnelbanan tar dig till Stockholms innerstad på ca 10 minuter. Varm välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Dörrvägen 10, Gubbängen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Dörrvägen 10, Gubbängen, Stockholms kommun, bild 2
Dörrvägen 10, Gubbängen, Stockholms kommun, bild 3

Dörrvägen 10

Lägenhet
Gubbängen, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 237 kr/mån
36 273 kr/m²

Denna charmiga lägenhet erbjuder en yta på 55 kvadratmeter och består av två rum och kök. Den bevarar mycket av sin ursprungliga karaktär och stoltserar med en mängd vackra originaldetaljer. Lägenheten är inredd i en stil som hyllar dess historiska arv och skapar en unik atmosfär. Genomgående väl bevarade golv ger en unik och inbjudande känsla till varje rum. De höga taket ger en känsla av rymd och elegans. Vardagsrummet har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Det är en perfekt plats att koppla av eller umgås med vänner och familj. Här finns även utgår till lägenhetens balkong, med utsikt över trådåsarna. Det andra rummet är lämpligt som sovrum eller arbetsrum och kan anpassas efter dina behov. Med tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng eller ett skrivbord erbjuder det en flexibel användning. Köket är utrustat med spis kyl/frys och fläkt, samtidigt som det behåller sin ursprungliga stil. Skåp och förvaringsutrymmen är noggrant bevarade och ger gott om plats för köksredskap och matförvaring. Ett generöst arbetsyta gör matlagning till en njutning, och här finns även utrymme för en matplats där du kan avnjuta dina måltider. Lägenhetens badrum är stambytt och stilrent. Här finns en bekväm dusch, handfat och toalett. Dessutom har lägenheten gott om förvaringsutrymmen, inklusive garderober och skåp, som gör det enkelt att organisera och hålla ordning på dina ägodelar. Lägenheten är belägen på en lugn gata, med närhet till bekvämligheter som affärer, restauranger och kollektivtrafik. Med dess unika originaldetaljer och charm är den här lägenheten verkligen en pärla som kommer att charma alla som kliver innanför dörren.

  • Premium
  • Balkong
Blåsutvägen 5, Skärmarbrink/Blåsut, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Blåsutvägen 5, Skärmarbrink/Blåsut, Stockholms kommun, bild 2
Blåsutvägen 5, Skärmarbrink/Blåsut, Stockholms kommun, bild 3

Blåsutvägen 5

Lägenhet
Skärmarbrink/Blåsut, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
1 995 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2/7
2 500 kr/mån
79 800 kr/m²

- Optimalt planerad etta - Smakfullt kök - Externt förråd - BRF som äger sin mark - Optimalt läge mellan kommunikationer, natur och stadspuls Nu ges tillfälla att se denna smakfulla etta på populära Blåsutvägen 5! Här finner du en bostad belägen på våning två som du smidigt når med hiss. Ljuset flödar in i lägenheten och här finner du ett smakfullt renoverat kök och optimalt planerade kvadratmeter för möblering av soffa, säng och matbord. Förvaring finns i en rymlig klädkammare samt ett externt förråd i källaren. Högst upp i huset finner du föreningens gemensamma takterass som medlemmarna kan nyttja. Lägg även till att det är en välskött föreningen som äger dess mark - allt detta i ett optimalt läge nära stadspuls, kommunikationer och natur! Här bor du på utmärkt läge med närhet till det mesta; Södermalm, Globen och Tele2 Arena, Nackareservatet, Gamla Enskede och Sickla Köpkvarter. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink, Globen och Blåsut är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Gullmarsplan och Stockholms linjetrafik. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm. Området kring Blåsut är expansivt och flera bra och trendiga restauranger och bageri erbjuds, bland annat Enskede Matbod, Åsushi och Matateljén. Bonne Femme finns även på Blåsutvägen och erbjuder nybakat bröd och magiska bullar! I direkt anslutning till bostaden ligger lugna och sköna Blåsutparken, och för den som vill ha mer natur och friluftsliv finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd. På andra sidan Nynäsvägen finns Slakthusområdet, Globen shopping, Avicii Arena och Tele2 Arena med utbud av gym (SATS), restauranger, affärer och evenemang. Tolv Stockholm erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser, till exempel äventyrsgolf, bowling och arkadspel. Ett perfekt boende för dig som söker efter närhet till allt!

  • Premium
  • Hiss
Vårholmsbackarna 52, Vårberg, Stockholms kommun
Vårholmsbackarna 52, Vårberg, Stockholms kommun, bild 2
Vårholmsbackarna 52, Vårberg, Stockholms kommun, bild 3

Vårholmsbackarna 52

Lägenhet
Vårberg, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
1 950 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
7 232 kr/mån
23 780 kr/m²

Boka tid med fastighetsmäklaren för visning! Högst upp i huset med inglasad balkong finner du denna underbara trea i mycket fint skick! Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid! Här finner du en optimalt planerad 3:a på hela 82 kvm med allt som behövs för ett trivsamt boende. Renoverat badrum samt en mindre WC desutom tvättstuga. Båda sovrummen är väl tilltagna med mycket förvaring och ett härligt ljust vardagsrum. Inte nog med det så har du ett stort, fräscht kök där du med pricken över i:et går ut på den inglasade balkongen för att kunna följa solens sista timmar ner mot horisonten. Bostaden är totalrenoverad av Akelius 2015 med smarta lösningar och fina materialval. placeringen på denna bostad erbjuder direkt närhet till allt som behövs för att få vardagslivet att gå runt!

  • Premium
Per Lindeströms väg 105, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Per Lindeströms väg 105, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Per Lindeströms väg 105, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Per Lindeströms väg 105

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 550 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
4 898 kr/mån
62 195 kr/m²

Accepterat pris! Med ett oslagbart läge på attraktiva Per Lindeströms väg finner ni den här optimalt planerade pärla! Bostaden ligger i ett lugnt och avskilt läge med fönster i två väderstreck, ett fint renoverat kök och ett stambytt badrum. Lägenheten präglas av genomgående fina ytskikt, hög takhöjd samt stort fönsterparti som skapar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Bostaden ligger belägen nära både natur och storstadens puls, närhet till Nackareservatet med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och även en 9-håls golfbana och Hammarbybacken med milsvid utsikt samt möjlighet till träningsaktiviteter året runt. Det är tio minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö och till bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. Det är en minuts promenad till Finn Malmgrens plan där det mesta finns: stor Coop-butik, apotek, gym, blomsteraffär, café, restauranger, 7/11 samt T-banan som tar dig in till Södermalm på 6 minuter. Helt klart ett hem att trivas i! Välkommen på visning.

  • Premium
Skönviksvägen 296, Enskede, Stockholms kommun
Skönviksvägen 296, Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Skönviksvägen 296, Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Skönviksvägen 296

Lägenhet
Enskede, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 150 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
2 562 kr/mån
67 188 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Varmt välkommen till denna ljusa och optimalt planerade 1:a med en härlig balkong i västläge. De generösa fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp som genomsyrar hela bostaden. Rymlig hall med avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i den intilliggande klädkammaren. Invid hallen finns det helkaklade badrummet med duschhörna och vädringsfönster som ger ett naturligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är stort med sovalkov och flertalet möbleringsalternativ. Charmigt kök i äldre stil och en vältilltagen balkong i bästa västläge med plats för utemöbler och växter. - Rymlig balkong i västläge - Genomgående bra skick - Stabil förening med bergvärme - God förvaring i form av klädkammare samt källarförråd - Utegym och park runt husknuten - Mitt i villaidyllen - Bra kommunikationer - Nära Hemskogen med motionsslingor och promenadstråk. I närområdet finner du bl.a. nödvändigheter såsom Stureby vårdcentral, apotek, ICA BEA Svedmyra, Globen shopping samt Farsta centrum som nås med både bil och cykel. Utmärkta kommunikationer med T-banans gröna linje, buss 161 som snabbt tar dig in till Älvsjö och pendeltåg och med bil tar du dig smidigt ut på Örbyleden. In till Södermalm och pulsen cyklar du på endast 15 minuter. Välkomna på visning!

  • Premium
Kyrkogårdsvägen 71, Enskededalen, Stockholms kommun

Kyrkogårdsvägen 71

Lägenhet
Enskededalen, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 700 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/2
3 405 kr/mån
61 364 kr/m²

Accepterat pris! Varmt välkommen hem till en smakfullt renoverad lägenhet (möjlig 2 rok) på Kyrkogårdsvägen 71 i hjärtat av underbara Enskededalen! Med sin generösa yta på 44 kvadratmeter och en genomtänkt planlösning bjuder denna bostad på både stil och komfort för den moderna livsstilen. Lägenheten öppnar upp till ett rymligt kök som nyligen har genomgått en smakfull renovering under 2022. Här hittar du toppmodern utrustning och gott om både arbetsyta, förvaring och matplats. Stilfullt renoverat badrum från 2018 med stora vita kakelplattor på väggarna som övergår till ett grått klinkergolv. Stort allrum med vackert trägolv som för närvarande har en loftsäng i rummet som frigör mycket yta och ger flexibilitet i användningen av utrymmet. Detta är en plats där du kan koppla av, underhålla eller arbeta hemifrån med bekvämligheten av ditt eget hem. Från båda håll bjuder lägenhetens fönster på en lummig utsikt som ger en känsla av ro. Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt i ett tillhörande förråd. Brf Formsättaren är en stabil och välskött förening med 12 bostadsrätter och 4 lokaler med hyresrätt. Förenings baksida bjuder på flera trevliga uteplatser och här finns både goda grill- samt odlingsmöjligheter. Utöver det så finns även 5 parkeringsplatser som går att hyra för 350kr/mån, två tvättstugor, en föreningslokal/styrelserum med möjlighet att hyra för kortare gästövernattningar, snickeriverkstad, cykelrum samt en bastu (med dusch och toalett). I Enskededalen bor man med det bästa av två världar bland mysiga villakvarter och goda kommunikationer genom Sandsborg T-bana som tar en in till Södermalm och stadens puls på endast 8 min. I Sandsborg finns god service med ICA, apotek, gym och frisörsalong. Dessutom finns ett gott utbud på flertalet trevliga restauranger och caféer i närområdet i både Enskededalen och Gamla Enskede. Anmäl intresse för mer information!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 26