BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden

BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hammarbybacken 45, Gullmarsplan, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Hammarbybacken 45, Gullmarsplan, Stockholms kommun, bild 2
Hammarbybacken 45, Gullmarsplan, Stockholms kommun, bild 3

Hammarbybacken 45

Lägenhet
Gullmarsplan, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 250 000 kr
55,2 m²
3 rum
vån 3/3
3 663 kr/mån
58 877 kr/m²

- Stilrent renoverad trea - Balkong på högt och fritt läge - Fönster i tre väderstreck - Brf äger marken - Utmärkta kommunikationer - Nära naturområden och stadspuls Nu saluförs denna stilrent renoverade trea, belägen på Hammarbybacken 45. Här erbjuds ett välplanerat boende som är optimalt för såväl paret som den lilla familjen. Eller varför inte singelhushållet som önskar ett extrarum för sin hobby! Lägenheten innehar en inbjudande hall, smakfullt renoverat kök, fräscht badrum, stort master bed room och ytterligare ett bra sovrum. Stort vardagsrum i fint gavelläge och balkong med sol från dag till kväll. Här bor du på utmärkt läge med närhet till det mesta; Gullmarsplan, Södermalm, Avicii Arena och Tele2 Arena, Nackareservatet, Gamla Enskede, Hammarby sjöstad och Sickla Köpkvarter. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink och Gullmarsplan är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Stockholms linjetrafik. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm. Området kring Gullmarsplan är expansivt och allt flera goda mat- och bageri erbjuds, bland annat Enskede Matbod, Åsushi och Matateljén. Välkommen på visning!

  • Premium
Skulptörvägen 15, Gullmarsplan, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Skulptörvägen 15, Gullmarsplan, Stockholms kommun, bild 2
Skulptörvägen 15, Gullmarsplan, Stockholms kommun, bild 3

Skulptörvägen 15

Lägenhet
Gullmarsplan, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 695 000 kr
41 m²
2 rum
vån 4/7
2 703 kr/mån
65 732 kr/m²

Välplanerad tvåa högt upp i huset på populära Skulptörvägen 15! Generös takhöjd, stora fönsterpartier och en härlig balkong i sydost. - Hiss i huset. - Låg avgift. - Gavelläge. - Balkong i sydost med morgonsol. - Våning 4/6 - Stabil förening med god ekonomi som äger marken. Väl inne i lägenheten möts du av mycket fina ytskikt, fönsterbänk i kolmårdsmarmor, samt genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Generös takhöjd om 2,70cm. Här bor du högt upp i huset med stora fönsterpartier i trvå väderstreck, en fantastisk läge och dessutom i en mycket välskött förening med stabil ekonomi, som äger marken och har en låg belåningsgrad på endast 6 235 kr/kvm! Området är mycket attraktivt med närhet till både kommunikationer och grönområden vid Årstaviken. Här bor du centralt med tillgång till både tvärbana och T-bana Globen (ca 250m) samt Gullmarsplan med stort bussnät samt linjer som tar dig till Södermalm på 2 min. Närhet till vatten, natur, Globens köpcentrum, Tele2 Arena & Tolv. Till Södermalm cyklar du snabbt över Skanstullsbron. Detta är ett hem att trivas i! Välkommen på visning!

  • Premium
Nynäsvägen 337, Gamla Enskede, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Nynäsvägen 337, Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Nynäsvägen 337, Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Nynäsvägen 337

Lägenhet
Gamla Enskede, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 495 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/3
2 552 kr/mån
58 023 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga 1920-talspärla i trivsamma Gamla Enskede! På våning två kliver ni in i bostaden som osar av charm och erbjuder er ett rymligt kök, högt i tak, djupa fönsternischer, plankgolv, fiskbensparkett samt ett välplanerat rum. Från köket blickar ni ut över den gemensamma gården och villaidyllen. Köket är smakfullt och erbjuder arbetsyta, plats för bord, stolar. Förvaring finns det gott om i skåp, har finns det tidstypiska serveringskåpet bevarat. Vidare i bostaden erbjuds en rymlig hall, badrum med klinkergolv och kaklade väggar samt en klädkammare. Rummet är lätt att möblera med säng, soffa och arbetsplats. Bostaden har verkligen en genomgående charm! Lägg även till att det finns ett separat förråd och en trivsam innergård med grillplats och utemöbler som medlemmarna kan nyttja.

  • Premium
Selebovägen 15, Enskede, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Selebovägen 15, Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Selebovägen 15, Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Selebovägen 15

Lägenhet
Enskede, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
5 786 kr/mån
40 242 kr/m²

Välplanerad och hemtrevlig 2:a som enkelt kan göras om till en trea. Stora fönsterpartier i motsatta väderstreck som släpper in gott om ljus. Härlig balkong i soligt västläge med plats för möblemang och växter. Vardagsrum är väl tilltaget med plats för en soffgrupp tv-möbel och mer därtill. Praktiskt kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter, matplats för 6-8 personer. Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, förvaring och skrivbord om så önskas. Rymligt badrum med vädringsfönster samt ordentlig hall med goda förvaringsmöjligheter i de inneliggande garderoberna. Lägenheten är i behov av viss modernisering och här finns chans för den händige att sätta sin egen prägel. Här erbjuds en jättefin lägenhet i lugna kvarter med känsla av småstadsidyll. - Planerad avgiftssänkning från 1 januari 2025 på 10-15% - Ljus och välplanerad - Lummigt läge och insynsskyddat - Direkt närhet till härliga grönområden - Balkong i västläge - Enkelt att göra om till en trea. - Några minuters gångavstånd till T-bana Området är lugnt och grönt med närhet till både Svedmyraskogen och artrika Majrosskogen. Promenadvägar och löpstigar kan varieras i det oändliga. I närområdet finns både närlivs och restauranger, och du bor heller inte långt från stora Ica Bea som är mycket mer än en vanlig matbutik. Till Svedmyra station promenerar du på 9 minuter och tunnelbanan tar dig till t-centralen på en kvart. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Brevvägen 4, Enskede, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 12:45
Brevvägen 4, Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Brevvägen 4, Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Brevvägen 4

Lägenhet
Enskede, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
1 995 000 kr
34 m²
1 rum
3 547 kr/mån
58 676 kr/m²

Välkommen till ett charmigt och modernt boende med sobra materialval och ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Varenda kvadratmeter är planerad på allra bästa sätt. Stort vardagsrum med plats för soffa mediemöbel och sovplats. Vardagsrummet kan enkelt delas av med en vägg för att skapa ett sovrum. Ordentligt kök med träluckor i ljust trä och vitt stilrent kakel på väggarna, matplats för fyra personer intill fönster. Rymligt och helkaklat badrum med dusch, badkar och spegelskåp, förberett för tvättmaskin. - Stabil förening som äger marken - Kan enkelt göras om till en 2:a - Härligt ljusinsläpp - Välplanerad - Helkaklat badrum - Modernt kök - Attraktivt område - Bra kommunikationer med gångavstånd till Svedmyras tunnelbanestation - Fina naturområden, Majrosskogen och Svedmyraskogen i närheten. Här bor du med närhet till tunnelbanans gröna linje som tar dig till T-centralen på 16 min. Bussar 161 och 163 trafikerar Svedmyra. Med bil har du nära till Stockholms vägnät och du tar dig enkelt till olika delar av staden. Södermalm når du på 5-10 min när rusningstrafiken är över.

  • Premium
  • Hiss
Paternostervägen 64, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:45
Paternostervägen 64, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Paternostervägen 64, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Paternostervägen 64

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
4 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
5 017 kr/mån
62 431 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga funkistrea på mysiga Paternostervägen. Bostaden präglas av en härlig atmosfär och ett mycket gott ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i motsatta väderstreck. Rymligt vardagsrum med flera möbleringsalternativ samt utgång till den härliga balkongen i västläge. Praktiskt kök med bra förvaringsutrymmen och plats för matbord intill fönstret. Två ordentliga sovrum ett helkaklat badrum med badkar. - Underbar solig balkong i högt och fritt läge - Stabil förening med bra ekonomi - Generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier - Välplanerad med bra förvaringsutrymmen (2 st källarförråd hör även till lägenheten!) - Kök med alla bekvämligheter och välbevarade originaldetaljer - Fräscht och helkaklat badrum med badkar - Suveränt läge i hjärtat av Hammarbyhöjden - Närhet till vackra naturområden som Nackareservatet Här bor du granne med det grönskande Nytorps Gärde där det bland annat finns stora öppna ängar och ett utomhusbad. Följer man Gärdet bort kommer man till Nackareservatet som erbjuder både upplysta elljusspår, svampskog, badsjöar, utegym, golfbana och mycket mer. Lägenheten ligger kommunikationsmässigt bra mellan Hammarbyhöjdens, Skärmarbrinks och Blåsuts tunnelbana. Hammarbyhöjden är ett mycket barnvänligt område med flertalet förskolor, affärer, restauranger och caféer i närområdet. Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Körsångarvägen 77, Skogås, Huddinge kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Körsångarvägen 77, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Körsångarvägen 77, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Körsångarvägen 77

Radhus
Skogås, Huddinge kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 995 000 kr
84,5 m²
3 rum
7 034 kr/mån
35 444 kr/m²

Härligt radhus med modern och öppen planlösning där husets hjärta, köket, intar en central plats. Bostaden genomsyras av ljus och rymd samt genomgående stilrena materialval och är perfekt för den moderna familjen. Insynsskyddad uteplats med trädeckad altan samt en rejäl gräsplätt som gränsar till allmäning. - Fantastisk uteplats med insynskyddat läge - Toppskick - Kan enkelt göras om till en 4:a - Stabil förening - Barnvänligt lekplats på innergården - Närhet till natur, sjöar och promenadstråk Här bor du i en fridfull barnvänliga atmosfär i en av de mest eftertraktade platserna i Skogås. En kort promenad tar dig till den charmiga badplatsen vid Drevviken, pittoreska promenadstråk och till Skogås Centrum. I centrum finns det bekvämligheter som livsmedelsbutiker och gym. Kollektivtrafiken är också utmärkt, med pendeltågsresor till Stockholm City på cirka 20 minuter, och bussar som går regelbundet till Farsta Centrum, Länna, Haninge, Huddinge och Vega. Det finns gott om skolor, gymnasier och förskolor inom promenadavstånd från bostadsområdet. Exempelvis Mörtviksskolan, Östra gymnasiet och Edboskolan är några utmärkta alternativ. Här är det bara att packa upp väskorna och flytta in!

  • Premium
Paternostervägen 84, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:00
Paternostervägen 84, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Paternostervägen 84, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Paternostervägen 84

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 488 kr/mån
53 482 kr/m²

Välplanerad och rymlig tvåa med fönster i motsatta väderstreck och en solig balkong med vy mot den grönskande omgivningen. De 56 kvadratmetrarna är fördelade över ett smakfullt kök med matplats intill fönstret samt öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen. Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande skrivbord, garderob, byrå samt skrivbord om så önskas. Helkaklat badrum med badkar vägghängd wc och vädringsfönster som ger ett naturligt ljusinsläpp. - Stabil förening - Välplanerad med öppen planlösning - Balkong mot grönska i bästa solläge - Två förråd - Väldigt bra ljusinsläpp från stora fönster i motsatta väderstreck - Nära natur - Bra kommunikationer Här bor du med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger med oslagbart läge med närhet till både Hammarbyhöjdens centrum, stadens puls och till Nackareservatet. Från bostaden nås både skidåkning, bad och promenader i naturen på några minuter. Sicklasjön erbjuder fina möjligheter till långfärdskridskor på vintern och på sommaren är det bara en kort promenad till svalkande klippbad eller till närmsta badbrygga. På några minuters promenad nås även Hammarbyhöjdens centrum med sitt utbud av service. Här finns mysiga fiket Fraterno, restauranger, mataffär, bageri, kiosk, blombutik, kemtvätt, apotek, gym och bankomat mm. Tunnelbanan tar dig till Stockholms innerstad på ca 10 minuter. Varm välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Thunbergsgatan 7, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00
Thunbergsgatan 7, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Thunbergsgatan 7, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Thunbergsgatan 7

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 995 000 kr
53 m²
3 rum
vån 2/3
5 326 kr/mån
56 509 kr/m²

Gavel 3:a belägen i ett lugnt och avskilt läge med en stor hörnbalkong i sydväst läge. Lägenheten präglas av genomgående fina ytskikt, hög takhöjd, stilrena materialval, välbevarade originaldetaljer som spanjoletter och fönsterbrädor i svart marmor samt stora fönsterpartier i tre väderstreck som skapar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. - Gavelläge och fönster i tre väderstreck. - Nära natur, t-banan, matbutik och service - Hörnbalkong om ca 9 kvm i sydvästläge - Fina ytskikt På Thunbergsgatan bor du med naturen runt knuten där hela Nackareservatet breder ut sig med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och även en 9-håls golfbana. Precis intill finns även Hammarbybacken med milsvid utsikt samt möjlighet till träningsaktiviteter året runt.

  • Premium
  • Balkong
Finn Malmgrens väg 4A, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Finn Malmgrens väg 4A, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Finn Malmgrens väg 4A, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Finn Malmgrens väg 4A

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
1 795 000 kr
24 m²
1 rum
vån 0/4
1 905 kr/mån
74 792 kr/m²

- Underbar uteplats! - Öppen planlösning - Gott om förvaring - Diskmaskin och tvättmaskin - Ny fastighet från 2016 - Grönskande närområde - Nära kommunikationer och stadspuls Låt mig presentera denna pärla till etta om 24 kvm som erbjuder allt som kan tänkas önskas i ett hem. Gott om förvaring, öppen planlösning med ett välplanerat kök och plats för möblering med soffa, säng och matbord. Lägg där till en underbar uteplats som bjuder in till härliga sommarkvällar med grill! En given plats för avkoppling och för er som vill pröva odlingskunskaperna. Ett perfekt första boende som passar singelhushållet, även paret!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Paternostervägen 38, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Paternostervägen 38, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Paternostervägen 38, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Paternostervägen 38

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 400 000 kr
59 m²
3 rum
vån 3/3
3 994 kr/mån
57 627 kr/m²

- Underbar solig balkong i högt och fritt läge - Stabil förening med bra ekonomi - Generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier - Välplanerad med bra förvaringsutrymmen (2 st källarförråd hör även till lägenheten!) - Kök med alla bekvämligheter - Fräscht och helkaklat badrum med badkar - Suveränt läge i hjärtat av Hammarbyhöjden - Närhet till vackra naturområden som Nackareservatet Varmt välkomna till denna charmiga funkistrea på mysiga Paternostervägen 38. Högst upp i huset saluförs nu ett välplanerat hem som är optimalt för såväl paret som singelhushållet. Bostaden erbjuder ett charmigt kök, två sovrum, rymligt vardagsrum och stor balkong på insynsskyddat läge. Detta är verkligen ett hem för den kräsna, granne med det grönskande Nytorps Gärde där det bland annat finns stora öppna ängar och ett utomhusbad. Följer man Gärdet bort kommer man till Nackareservatet som erbjuder både upplysta elljusspår, svampskog, badsjöar, utegym, golfbana och mycket mer. Lägenheten ligger kommunikationsmässigt bra mellan Hammarbyhöjdens, Skärmarbrinks och Blåsuts tunnelbana. Hammarbyhöjden är ett mycket barnvänligt område med flertalet förskolor, affärer, restauranger och caféer i närområdet. Helt klart ett hem att trivas i! Välkommen på visning.

  • Premium
Basilikagränd 7, Tyresö, Tyresö kommun

Basilikagränd 7

Radhus
Tyresö, Tyresö kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
5 250 000 kr
123,5 m²
5 rum
6 818 kr/mån
42 510 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva ett modern och populärt radhus som karaktäriseras av nordisk design och arkitektur. Genomtänkt boende med stora fönsterpartier som ger ett naturligt ljusinsläpp. Ett energisnålt boende med ostört och naturnära läge, två uteplatser och parkering utanför huset. Unikt tillfälle att förvärva ett modern och populärt radhus som karaktäriseras av nordisk design och arkitektur. Genomtänkt boende med stora fönsterpartier som ger ett naturligt ljusinsläpp. Ett energisnålt boende med ostört och naturnära läge, två uteplatser och parkering utanför huset. - Energieffektivt hus som ger rätt till grönt bolån - Genomgående ekparkett - Parkering på uppfarten ingår - Vattenburen golvvärme - Uteförråd om ca 5 kvm - Två uteplatser - I föreningen kommer även finnas orangeri och en mindre lekplats. Här bor du med ett eftertraktat läge på lugn återvändsgata med närhet till barnsjön, busskommunikationer, underbara naturområden, idrottsplatser, Trollbäckens centrum, Tyresö centrum samt mängder av skolor.

  • Uteplats

Visar alla 12