Mäklare Peter Jakaczynski

Peter Jakaczynski

Om mig

Ta din bostadsförsäljning till nästa nivå! Genom ett professionellt bemötande kombinerat med kreativitet och ett resultatorienterat arbetssätt kan du lugnt luta dig tillbaka och känna dig trygg med att låta mig sköta din bostadsförsäljning. För att få ut det lilla extra och ta din försäljning till nästa nivå sätter jag väldigt höga krav på mig själv och uppmanar er att göra samma sak. Min målsättning är nöjda och återkommande kunder och givetvis att sälja till högsta möjliga slutpris.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åvägen 3, Öringe, Tyresö kommun
Åvägen 3, Öringe, Tyresö kommun, bild 2
Åvägen 3, Öringe, Tyresö kommun, bild 3

Åvägen 3

Villa
Öringe, Tyresö kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
9 895 000 kr
206 + 14 m²
6 rum
1 267 m² tomt

Fantastisk villa med modern och öppen planlösning där husets hjärta, köket, intar en central plats. Bostaden genomsyras av ljus och rymd samt genomgående stilrena materialval och är perfekt för den moderna familjen. Härlig uteplats med sol från morgon till kväll, trädäckad altan med utekök samt gräsmatta. - Högt och fritt läge. - Utmärkt möjlighet till hemmakontor. - Fyra parkeringsplatser - Rymligt uteförräd och växthus. - Luftiga ytor och socialt planerad - Fyra sovrum, tre allrum samt två badrum och en WC. - Kort promenadavstånd till Öringesjöns badplats. - Passar perfekt för generationsboende. - Trädeckad altan med stor pergola och utekök. En omfattande renovering har genomförts i olika etapper som innefattar, en total renovering av övervåningen med bl.a. nytt tak, nya ytskikt, golv braskamin, kök och wc. Renovering av badrum på nedre plan, nya garderober samt ny vattenberedare.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Basilikagränd 7, Tyresö, Tyresö kommun

Basilikagränd 7

Radhus
Tyresö, Tyresö kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
5 250 000 kr
123,5 m²
5 rum
8 168 kr/mån
42 510 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva ett modern och populärt radhus som karaktäriseras av nordisk design och arkitektur. Genomtänkt boende med stora fönsterpartier som ger ett naturligt ljusinsläpp. Ett energisnålt boende med ostört och naturnära läge, två uteplatser och parkering utanför huset. Unikt tillfälle att förvärva ett modern och populärt radhus som karaktäriseras av nordisk design och arkitektur. Genomtänkt boende med stora fönsterpartier som ger ett naturligt ljusinsläpp. Ett energisnålt boende med ostört och naturnära läge, två uteplatser och parkering utanför huset. - Energieffektivt hus som ger rätt till grönt bolån - Genomgående ekparkett - Parkering på uppfarten ingår - Vattenburen golvvärme - Uteförråd om ca 5 kvm - Två uteplatser - I föreningen kommer även finnas orangeri och en mindre lekplats. Här bor du med ett eftertraktat läge på lugn återvändsgata med närhet till barnsjön, busskommunikationer, underbara naturområden, idrottsplatser, Trollbäckens centrum, Tyresö centrum samt mängder av skolor.

  • Uteplats

Visar alla 2