Mäklare Peter Jakaczynski

Peter Jakaczynski

Om mig

Ta din bostadsförsäljning till nästa nivå! Genom ett professionellt bemötande kombinerat med kreativitet och ett resultatorienterat arbetssätt kan du lugnt luta dig tillbaka och känna dig trygg med att låta mig sköta din bostadsförsäljning. För att få ut det lilla extra och ta din försäljning till nästa nivå sätter jag väldigt höga krav på mig själv och uppmanar er att göra samma sak. Min målsättning är nöjda och återkommande kunder och givetvis att sälja till högsta möjliga slutpris.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hasselquistvägen 23, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Hasselquistvägen 23, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Hasselquistvägen 23, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Hasselquistvägen 23

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 395 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/3
3 189 kr/mån
59 875 kr/m²

Välplanerad tvåa med generös takhöjd och härligt ljusinsläpp från motsatta väderstreck. Lägenheten är i gott skick med fiskbensparkett-golv, stambytt badrum och fina ytskikt. Här bor du i en lågt belånad förening, med ett ostört läge, nära goda kommunikationer och med promenadavstånd till matbutik, t-bana och övrig närservice. Hammarbyhöjden gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsaktiviteter och naturupplevelser. På kort avstånd finns flertalet sjöar, golfbana och Hammarbybacken. - Välskött förening med god ekonomi - Högt i tak - Bastu i föreningen - Förråd ingår - Nära grönområden och bra kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Premium
Kvintettvägen 41, Skogås, Huddinge kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Kvintettvägen 41, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Kvintettvägen 41, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Kvintettvägen 41

Radhus
Skogås, Huddinge kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 895 000 kr
133,5 m²
5 rum
5 482 kr/mån
29 176 kr/m²

Härligt radhus med modern och öppen planlösning där husets hjärta, köket, intar en central plats. Bostaden genomsyras av ljus och rymd samt genomgående stilrena materialval och är perfekt för den moderna familjen. Två härliga uteplatser med trädeckad altan samt förmiddagssol respektive eftermiddagssol. En omfattande totalrenovering har genomförts som bl.a. innefattar, nytt kök, två stilrena badrum med golvvärme och spottar i taket, ny tvättstuga, nya golv, dörrar, kamrar samt nytt ytskikt där all gammal tapet är nedriven och väggarna omarbetade från grunden. Ny el samt elskåp, - Absolut toppskick - Två uteplatser - Balkong - Stabil förening - Barnvänligt lekplats på innergården - Närhet till natur, sjöar och promenadstråk Här bor du i en fridfull barnvänliga atmosfär i en av de mest eftertraktade platserna i Skogås. En kort promenad tar dig till den charmiga badplatsen vid Drevviken, pittoreska promenadstråk och till Skogås Centrum. I centrum finns det bekvämligheter som livsmedelsbutiker och gym. Kollektivtrafiken är också utmärkt, med pendeltågsresor till Stockholm City på cirka 20 minuter, och bussar som går regelbundet till Farsta Centrum, Länna, Haninge, Huddinge och Vega. Det finns gott om skolor, gymnasier och förskolor inom promenadavstånd från bostadsområdet. Exempelvis Mörtviksskolan, Östra gymnasiet och Edboskolan är några utmärkta alternativ. Här är det bara att packa upp väskorna och flytta in!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Vädurens gata 231, Brandbergen, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Vädurens gata 231, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Vädurens gata 231, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Vädurens gata 231

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
1 495 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1
5 165 kr/mån
21 667 kr/m²

Välplanerad lägenhet i väldigt bra skick med fönster i motsatta väderstreck och en härlig balkong med utsikt mot den grönskande innergården. Stilrent kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt matplats för 6-8 personer. Vardagsrummet är stort med flertalet möbleringsalternativ samt utgång till den mysiga balkongen. Ljust sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, garderober och mer därtill. Rymligt badrum med badkar och arbetsbänk med underliggande tvättmaskin samt torktumlare. Välkomnande hall med goda avhägningsmöjligheten samt förvaring i de intilliggande garderoberna. Här bor du med med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger barnvänligt med tillgång till grönskande och lummiga innegårdar i en omtyckt och välskött förening. Det är även nära till lekplatser, förskolor och skolor. Föreningen har flertalet gemensamma lokaler såsom övernattningslägenhet och festlokal. Kommunikationerna är utmärkta med direkt närhet till bussförbindelser mot Haninge Centrum, Gullmarsplan samt T-centralen (Buss 809, 809c, 807). Mycket bra läge till Brandbergen centrum med pendeltåg och all nödvändig service. Inom området finns bland annat bowlinghall, biograf, minigolf och utomhusbad, promenadstråk, samt närhet till Tyresta nationalpark!

  • Premium
  • Balkong
Vendelsö Skolväg 13, Vendelsö, Haninge kommun
  • Idag kl 17:30
Vendelsö Skolväg 13, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Vendelsö Skolväg 13, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Vendelsö Skolväg 13

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
1 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1
4 111 kr/mån
23 730 kr/m²

Nu ges en fantastisk möjlighet att förvärva en välplanerad tvåa i väldigt bra skick med en härlig balkong i västläge. En omfattande totalrenovering har genomförts som bl.a. innefattar, nytt kök, stilrent badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare, nya golv, dörrar, kamrar samt nytt ytskikt. Utöver detta bor du med bekvämligheter såsom närhet till skolor, förskolor, kommunikationer, dagligvaruhandel och centrum. En bostad för dig som ställer lika höga krav på boende som närområde. '- Balkong i västläge - Total renoverad - Stabil HSB-förening - Bra kommunikationer - Nära matbutik - Lugnt läge med närhet till fina grönområden

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Selebovägen 15, Enskede, Stockholms kommun
Selebovägen 15, Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Selebovägen 15, Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Selebovägen 15

Lägenhet
Enskede, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
5 786 kr/mån
41 855 kr/m²

Välplanerad och hemtrevlig 2:a som enkelt kan göras om till en trea. Stora fönsterpartier i motsatta väderstreck som släpper in gott om ljus. Härlig balkong i soligt västläge med plats för möblemang och växter. Vardagsrum är väl tilltaget med plats för en soffgrupp tv-möbel och mer därtill. Praktiskt kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter, matplats för 6-8 personer. Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, förvaring och skrivbord om så önskas. Rymligt badrum med vädringsfönster samt ordentlig hall med goda förvaringsmöjligheter i de inneliggande garderoberna. Lägenheten är i behov av viss modernisering och här finns chans för den händige att sätta sin egen prägel. Här erbjuds en jättefin lägenhet i lugna kvarter med känsla av småstadsidyll. - Ljus och välplanerad - Lummigt läge och insynsskyddat - Direkt närhet till härliga grönområden - Balkong i västläge - Enkelt att göra om till en trea. - Några minuters gångavstånd till T-bana Området är lugnt och grönt med närhet till både Svedmyraskogen och artrika Majrosskogen. Promenadvägar och löpstigar kan varieras i det oändliga. I närområdet finns både närlivs och restauranger, och du bor heller inte långt från stora Ica Bea som är mycket mer än en vanlig matbutik. Till Svedmyra station promenerar du på 9 minuter och tunnelbanan tar dig till t-centralen på en kvart. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Paternostervägen 84, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Paternostervägen 84, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Paternostervägen 84, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Paternostervägen 84

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 488 kr/mån
62 411 kr/m²

Välplanerad och rymlig tvåa med fönster i motsatta väderstreck och en solig balkong med vy mot den grönskande omgivningen. De 56 kvadratmetrarna är fördelade över ett smakfullt kök med matplats intill fönstret samt öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen. Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande skrivbord, garderob, byrå samt skrivbord om så önskas. Helkaklat badrum med badkar vägghängd wc och vädringsfönster som ger ett naturligt ljusinsläpp. - Stabil förening - Välplanerad med öppen planlösning - Balkong mot grönska i bästa solläge - Två förråd - Väldigt bra ljusinsläpp från stora fönster i motsatta väderstreck - Nära natur - Bra kommunikationer Här bor du med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger med oslagbart läge med närhet till både Hammarbyhöjdens centrum, stadens puls och till Nackareservatet. Från bostaden nås både skidåkning, bad och promenader i naturen på några minuter. Sicklasjön erbjuder fina möjligheter till långfärdskridskor på vintern och på sommaren är det bara en kort promenad till svalkande klippbad eller till närmsta badbrygga. På några minuters promenad nås även Hammarbyhöjdens centrum med sitt utbud av service. Här finns mysiga fiket Fraterno, restauranger, mataffär, bageri, kiosk, blombutik, kemtvätt, apotek, gym och bankomat mm. Tunnelbanan tar dig till Stockholms innerstad på ca 10 minuter. Varm välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Skönviksvägen 296, Enskede, Stockholms kommun
Skönviksvägen 296, Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Skönviksvägen 296, Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Skönviksvägen 296

Lägenhet
Enskede, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 150 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
2 562 kr/mån
67 188 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Varmt välkommen till denna ljusa och optimalt planerade 1:a med en härlig balkong i västläge. De generösa fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp som genomsyrar hela bostaden. Rymlig hall med avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i den intilliggande klädkammaren. Invid hallen finns det helkaklade badrummet med duschhörna och vädringsfönster som ger ett naturligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är stort med sovalkov och flertalet möbleringsalternativ. Charmigt kök i äldre stil och en vältilltagen balkong i bästa västläge med plats för utemöbler och växter. - Rymlig balkong i västläge - Genomgående bra skick - Stabil förening med bergvärme - God förvaring i form av klädkammare samt källarförråd - Utegym och park runt husknuten - Mitt i villaidyllen - Bra kommunikationer - Nära Hemskogen med motionsslingor och promenadstråk. I närområdet finner du bl.a. nödvändigheter såsom Stureby vårdcentral, apotek, ICA BEA Svedmyra, Globen shopping samt Farsta centrum som nås med både bil och cykel. Utmärkta kommunikationer med T-banans gröna linje, buss 161 som snabbt tar dig in till Älvsjö och pendeltåg och med bil tar du dig smidigt ut på Örbyleden. In till Södermalm och pulsen cyklar du på endast 15 minuter. Välkomna på visning!

  • Premium
Basilikagränd 7, Tyresö, Tyresö kommun

Basilikagränd 7

Radhus
Tyresö, Tyresö kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
5 250 000 kr
123,5 m²
5 rum
8 168 kr/mån
42 510 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva ett modern och populärt radhus som karaktäriseras av nordisk design och arkitektur. Genomtänkt boende med stora fönsterpartier som ger ett naturligt ljusinsläpp. Ett energisnålt boende med ostört och naturnära läge, två uteplatser och parkering utanför huset. Unikt tillfälle att förvärva ett modern och populärt radhus som karaktäriseras av nordisk design och arkitektur. Genomtänkt boende med stora fönsterpartier som ger ett naturligt ljusinsläpp. Ett energisnålt boende med ostört och naturnära läge, två uteplatser och parkering utanför huset. - Energieffektivt hus som ger rätt till grönt bolån - Genomgående ekparkett - Parkering på uppfarten ingår - Vattenburen golvvärme - Uteförråd om ca 5 kvm - Två uteplatser - I föreningen kommer även finnas orangeri och en mindre lekplats. Här bor du med ett eftertraktat läge på lugn återvändsgata med närhet till barnsjön, busskommunikationer, underbara naturområden, idrottsplatser, Trollbäckens centrum, Tyresö centrum samt mängder av skolor.

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 8