Mäklare Josefin Uggla

Josefin Uggla

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nynäsvägen 366a, Enskede, Stockholms kommun
 • Sön 24 sep kl 12:00
Nynäsvägen 366a, Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Nynäsvägen 366a, Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Nynäsvägen 366a

Lägenhet
Enskede, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/2
5 431 kr/mån
51 397 kr/m²

- Välplanerad trea - Lugnt gårdsläge - Diskmaskin och tvättmaskin - Gamla Enskedes villaidyll - Solig balkong - Utmärkta kommunikationer - Nära natur och stadspuls Nu saluförs denna välplanerade trea med balkong, belägen på Nynäsvägen 366a. Bostaden erbjuder två rofyllda sovrum, stort kök och badrum samt en solig balkong mot gård. Optimalt boende för paret eller den lilla familjen! Här bor ni på härligt läge, mitt i Enskedes lummiga villaidyll. Närhet till mysiga cafeér, restauranger och parkliv. I området finns det flera fina promenadstråk och grönområden att utforska. För den som vill ta sig in till stan finns det goda kommunikationsmöjligheter med Skogskyrkogården som närmsta tunnelbanestation. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Finn Malmgrens väg 44, hammarbyhöjden, Stockholms kommun
 • Sön 24 sep kl 13:00

Finn Malmgrens väg 44

Lägenhet
hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 350 000 kr
37 m²
2 rum
vån 3/3
2 600 kr/mån
63 514 kr/m²

- Högst upp i huset - Solig balkong - Optimalt planerad - Diskmaskin - Fönster i två väderstreck - Skuldfri förening - Låg månadsavgift - Bergvärme i huset - Utmärkta kommunikationer - Bra närservice i Hammarbyhöjdens centrum - Närhet till stadspuls och naturområden Varmt välkomna till denna charmiga och välplanerade mini-tvåa, belägen högst upp i huset på Finn Malmgrens väg 44! Ypperligt boende för såväl singeln som paret, tack vare den smarta planlösningen med privat sovdel. Lägenheten är stilrent renoverad med ljusa ytskick och nytt kök. Den härliga balkongen blir en naturlig förlängning av bostaden under sommarhalvåret, här lyser solen från dag till kväll. Bostad belägen i Brf Botanikern 1, en skuldfri BRF med flera stora renoveringar gjorda samt bergvärme installerat. Bostaden ligger nära både natur och storstadens puls, närhet till Nackareservatet med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och även en 9-håls golfbana och Hammarbybacken med milsvid utsikt samt möjlighet till träningsaktiviteter året runt. Det är tio minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö och till bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. Det är en minuts promenad till Finn Malmgrens plan där det mesta finns: stor Coop-butik, apotek, gym, blomsteraffär, café, restauranger, 7-Eleven samt T-banan som tar dig in till Södermalm på 6 minuter. Helt klart ett hem att trivas i! Välkommen på visning.

 • Plus
 • Balkong
Ulricehamnsvägen 2, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
 • Sön 24 sep kl 13:45

Ulricehamnsvägen 2

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 195 000 kr
32 m²
2 rum
vån -1/3
1 939 kr/mån
68 594 kr/m²

- Välplanerad tvåa - Uteplats - Soligt läge - Genomgående nyskick - Diskmaskin och tvättmaskin - Radhus-känsla - Skuldfri BRF! - Stark kassa i Brf - 1 min till t-bana - All närservice i Hammarbyhöjdens centrum - Nära naturområden och stadspuls Nu saluförs denna ytterst välplanerade tvåa om 32 kvm med uteplats, belägen på Ulricehamnsvägen 2. Då bostaden är från 2017 är allt i mycket gott skick. Smakfullt boende med hög standard, optimalt för såväl singel som paret tack vare den smarta planlösningen! Det första ni möts av är bostadens härliga uteplats. En given plats under sommarhalvåret och här finns plats för grill, loungemöbler och pallkragar. Härligt väst-läge som ger sol från dag till kväll. Från uteplatsen når ni bostadens privata entré som tar er direkt in i lägenheten. Bostaden erbjuder därefter en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rofyllt sovrum med garderober och ett stort badrum med tvättmaskin. Lägenheten är belägen i Brf Sovande katten. Föreningen är skuldfri och har en soliditet på 99% samt en stark kassa. Bostaden ligger nära både natur och storstadens puls, närhet till Nackareservatet med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och även en 9-håls golfbana och Hammarbybacken med milsvid utsikt samt möjlighet till träningsaktiviteter året runt. Det är tio minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö och till bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. Det är en minuts promenad till Finn Malmgrens plan där det mesta finns: stor Coop-butik, apotek, gym, blomsteraffär, café, restauranger, 7-Eleven samt T-banan som tar dig in till Södermalm på 6 minuter. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Tistelvägen 1B, Enskede, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 1 okt kl 12:00

Tistelvägen 1B

Lägenhet
Enskede, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 200 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
2 228 kr/mån
73 333 kr/m²

Accepterat pris 2 200 000 kr, kontakta mäklaren för att boka visning! - Vindslägenhet - Välplanerad - Hög charmfaktor - Stabil Brf - Vackra gårdar i föreningen - Villaidyll - Goda kommunikationer - Nära natur och stadspuls Nu saluförs denna unika vindslägenhet med mycket charm i hus anno 1944. Här vaknar du upp till fågelkvitter och öppnar upp det stora fönstret för att avnjuta en god kopp kaffe mitt i Enskededalens villaidyll. Med ett insynsskyddat läge där charmfaktorn är total blir det inte så mycket bättre än så här. Föreningen disponerar en grönskande trädgård på baksidan med utemöbler och grill. Enskededalen är ett attraktivt område som består till största delen av charmiga villor från 1920-talet. Här finns närhet till naturen samtidigt som det tar mindre än 15 min med T-bana in till Stockholm. Nackareservatet erbjuder badsjöar, vandringsleder, cykel- och promenadvägar. Här finns även Björkhagens golfbana samt Nytorps gärde med den populära utomhusbassängen. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Filipstadsbacken 62, Farsta strand, Stockholms kommun

Filipstadsbacken 62

Lägenhet
Farsta strand, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
1 995 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/7
4 131 kr/mån
33 529 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka visning! - Möjlighet att sätta sin egen prägel - Milsvid utsikt - Fina originaldetaljer - Gavelläge med fönster i två väderstreck - Stor balkong - Gott om förvaring - Utmärka kommunikationer - Naturnära läge Nu saluförs denna välplanerade tvåa i gavelläge, belägen på Filipstadsbacken 62. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel då bostaden har visst behov av renovering. Lägenheten innehar en rymlig hall med förvaringsmöjligheter, ett rofyllt sovrum, kök med vackra originalskåp, badrum med badkar och ett stort vardagsrum i gavelläge som ger fint ljusinsläpp. Stor balkong som blir ett givet extra-rum under sommarhalvåret. Läget på denna lägenhet erbjuder en unik kombination av naturnära boende med närhet till stadens puls. Här kan du njuta av långa promenader i skogen eller vid sjön, samtidigt som du enkelt tar dig in till stadens centrum för shopping och nöjen. En bostad som passar perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar och uppskattar en lägenhet i toppskick med en oslagbar utsikt över naturen. Från bostaden är det nära till transportmedel, 5 minuter till pendeln och 10 minuter till T-banan Farsta Strand. På gatorna runt fastigheten är det gratis 7-dygns parkering alla dagar i veckan. Föreningen har ett par garage men dessa är det lång kö till. Ett par garage finns också att köpa i området för dig som verkligen behöver garage. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Skulptörvägen 20, Globen, Stockholms kommun
 • Sön 24 sep kl 14:45
Skulptörvägen 20, Globen, Stockholms kommun, bild 2
Skulptörvägen 20, Globen, Stockholms kommun, bild 3

Skulptörvägen 20

Lägenhet
Globen, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 950 000 kr
66 m²
2 rum
vån -2/4
4 450 kr/mån
59 848 kr/m²

- Radhus-känsla - Ytterst välplanerad - Social planlösning - Fantastiskt läge intill grynkvarnsparken - Möjlig trea eller fyra - Skyddat läge - Flera gemensamhetsutrymmen i föreningen - Nära naturområden och stadspuls - Utmärka kommunikationer Nu saluförs denna välplanerade tvåa med uteplats, belägen på Skulptörvägen 20. Här erbjuds en fin bostad i gavelläge som ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare, ett rofyllt sovrum, stort badrum med tvättmaskin och kök och vardagsrum med öppen planlösning. Två utgångar till de härliga uteplatserna, där ni kan följa solen från morgon till kväll. Lugnt läge mot mysiga Grynkvarnsparken. Bostad belägen i populär Brf med flera gemensamhetsutrymmen, bland annat en fantastisk föreningslokal belägen högst upp i huset på Skulptörvägen 18. Här bor ni på utmärkt läge med kommunikationer i världsklass vid Gullmarsplan samt all närservice. 10 minuters promenad bort når ni Södermalms myllrande puls och härliga promenadstråk vid Årstaviken. Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 6