Mäklare Julia Larsson

Julia Larsson

Om mig

Ring så berättar jag mer om hur jag jobbar! 21 jan 2023 "Duktig, kompetent, trevligt bemötande, drivande och lugn på en och samma gång. Rekommenderar Julia med varm hand. " säljare Stångåvägen 20 22 jan 2023 "Julia är grym! Hon är lugn, positiv, och väldigt trevlig. Jag kände mig otroligt trygg med Julia som mäklare. Hon är lätt att kommunicera med och kändes mån om att allting skulle kännas bra för mig hela vägen. Helt klart bästa mäklaren! Jag är så nöjd!" säljare Forsskålsgatan 14

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fyrskeppsvägen 71, Kärrtorp, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 3 mar
Fyrskeppsvägen 71, Kärrtorp, Stockholms kommun, bild 2
Fyrskeppsvägen 71, Kärrtorp, Stockholms kommun, bild 3

Fyrskeppsvägen 71

Lägenhet
Kärrtorp, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 975 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 725 kr/mån
54 091 kr/m²

- Smakfullt renoverat kök från 2022 - Genomgående renoverade golv och ytskikt - Diskmaskin och tvättmaskin i bostaden - Balkong - Insynsskyddat - Naturnära - Gångavstånd till kommunikationer Söker ni efter en bostad som du bara kan flytta in i? Då är detta något för Er! Två trappor upp kliver ni in en denna pärla som erbjuder ett smakfullt renoverat kök, genomgående renoverade golv samt ytskikt, generösa utrymmen och en magisk balkong. Allt detta på 55 välplanerade kvm! Dessutom är bostaden ljus och har ingen insyn. Balkongen vetter mot lummiga återvändsgatan på Fyrskeppsvägen. Ett perfekt boende för singelhushållet, paret eller den växande familjen! Brf Fyrhöjden är en omtyckt förening bestående av 199 bostäder varav 13 är hyresrätter (dold tillgång). Föreningen har en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra. De har även flera innergårdar med lekplatser och grillmöjligheter. På Fyrskeppsvägen finns flera restauranger, närlivs och konditoriet Santa Fé som har eget bageri. Med några minuters promenad från lägenheten når du tunnelbana, bussar som tar dig till Gullmarsplan (via Blåsut), till Kärrtorp centrum likväl som till Älvsjö där pendeltågsanslutning finns. I Kärrtorps centrum finns flera matbutiker, restauranger så som Kokvrån, sushi, thai, bank, apotek, Biografen Reflexen, Turteatern med mera. Området har mycket goda kommunikationer, med tunnelbanan tar det tio minuter till Medborgarplatsen och en kvart till T-centralen. Bostaden erbjuder ett perfekt läge med promenadsavstånd till Nackareservatet som erbjuder skidåkning, bad och promenader i naturen. Sicklasjön erbjuder fina möjligheter till långfärdskridskor på vintern och på sommaren finns både klippbad och badbryggor. Precis nedanför föreningens fastigheter ligger Nytorpsgärde, ett grönt fält som sträcker sig från Nackareservatet och Kärrtorps IP till stadsdelen Blåsut och Hammarbyhöjden. Det finns gott om motionsmöjligheter med elljusspår och längdskidspår på vintern, och drygt 1 km från Fyrskeppsvägen ligger Dammtorpssjön och Söderbysjön med som är en populär badplats. Det är inte heller långt till Hellasgården, som erbjuder friluftsaktiviteter året om. I övrigt serviceutbud är Globen Shopping i närheten. Där erbjuds ett rikt utbud av affärer, idrotts- samt konsertarrangemang finns också inom gångavstånd. Inkluderat i Globen Shopping räknas även Avicci-arena med både arrangemang och nöjesutbud. Missa inte denna pärla!

 • Premium
 • Balkong
Voxnegränd 20, Bagarmossen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Voxnegränd 20, Bagarmossen, Stockholms kommun, bild 2
Voxnegränd 20, Bagarmossen, Stockholms kommun, bild 3

Voxnegränd 20

Lägenhet
Bagarmossen, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 400 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 703 kr/mån
44 444 kr/m²

- Balkong som vetter mot träd och grönska - Disponeras som en 2,5a - Perfekt för den växande familjen - Diskmaskin - Insynsskyddad - Välskött BRF - Gångavstånd till centrum - Naturnära På en lugn återvändsgata finns nu chans att se denna pärla om 54 kvm fördelat på 2,5 rum med balkong! En trappa upp nås bostaden som är genomgående ljus, erbjuder ett socialt kök, rymligt vardagsrum, en balkong i absolut bästa läge mot grönska! Även ett större sovrum samt ett mindre rum som idag disponeras som ett barnrum. Till bostaden hör två förråd. Brf Voxnan är en mycket omtyckt och välskött förening bestående av 172 lägenheter. Föreningen har några hyresrätter kvar (dold tillgång). Möjlighet finns för medlemmar att hyra föreningens övernattningsrum, festlokal och parkeringsplatser. En bytesbörs finns även för medlemmarna. Någon minut från lägenheten ligger Bagarmossens Centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. Populära bageriet Lilla Bagis är en favorit i området, även Hushållet som är en zero-waste mataffär är mycket uppskattad. I området finns flertalet förskolor och skolor. Från Bagarmossen tar du dig enkelt och smidigt vidare genom stan via tunnelbanan och dess gröna linje. Innerstaden når du på ca 15 minuter. Med buss 161 tar du dig även vidare söderut mot Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen. Ta chansen att se denna pärla!

 • Premium
Lidköpingsvägen 43, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 3 mar kl 14:00
Lidköpingsvägen 43, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Lidköpingsvägen 43, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Lidköpingsvägen 43

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 000 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
4 334 kr/mån
60 000 kr/m²

- Balkong i sydväst - Fönster och balkong mot grönska - Vackra originalgolv - Genomgående planlösning - Möjlig trea - Välplanerade kvadrat - Stabil och välskött BRF - Ett stenkast från naturen - Tre minuter till tunnelbana En trappa upp kliver ni in i ett hem som erbjuder er ett flödande ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, högt i tak, fönsterbrädor i sten, generöst kök med diskmaskin, originalgolv. Dessutom finns ett rejält sovrum och möjlighet att skapa ett ytterligare rum för två praktiska rum. Allt detta med grönska utanför fönstren som omger fastigheten. Balkongen blir en naturlig förlängning av boytan från tidig vår, sent inpå hösten. Ett perfekt boende som passar singelhushållet, paret såväl som den växande familjen! Lägenheten ligger med oslagbart läge med närhet till både Hammarbyhöjdens centrum, stadens puls och till Nackareservatet. Från bostaden nås både skidåkning, bad och promenader i naturen på några minuter. Sicklasjön erbjuder fina möjligheter till långfärdskridskor på vintern och på sommaren är det bara en kort promenad till svalkande klippbad eller till närmsta badbrygga. På några minuters promenad nås även Hammarbyhöjdens centrum med sitt utbud av service. Här finns mysiga fiket Fraterno, restauranger, mataffär, bageri, kiosk, blombutik, kemtvätt, apotek, gym och bankomat mm. Tunnelbanan ligger ca 400 meter bort från bostaden och tar dig till Stockholms innerstad på ca 10 minuter. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Upplandsgatan 40A, Ö.G, Vasastan, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Upplandsgatan 40A, Ö.G, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Upplandsgatan 40A, Ö.G, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Upplandsgatan 40A, Ö.G

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 750 000 kr
33 m²
2 rum
vån 0/4
1 375 kr/mån
113 636 kr/m²

- Två rok med uteplats - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - Högt i tak och tidstypiska detaljer - Bostadsföreningen äger dess mark - Välskött bostadsförening - Oslagbart läge i hjärtat av Vasastan - Nära till kommunikationer och natur Söker ni efter ett bekvämt inflyttningsklart boende i Vasastan med närhet till puls och grönområden? Då kan detta definitivt vara något för er! Via gårdshuset nås bostaden om 33 kvm som är belägen på entréplan. Här kliver ni in i ett hem som genomsyras av hög takhöjd, vacker fiskbensparkett och optimalt planerade kvadratmeter med smakfullt renoverat kök. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en social plats att kunna umgås över en trevlig middag. Från vardagsrummet nås även den trevliga uteplatsen. WC och badrum är separata. Förvaring finns i externt förråd. Här bor ni i bostadsföreningen Karlavagnen UPA som består av 18 lägenheter samt en kontorslokal med hyresrätt. Föreningen är välskött med låg belåning och de äger dess mark. På Upplandsgatan 40A bor ni i hjärtat av Vasastan, med endast tre minuters promenad till Odenplan. Från Odenplan tar ni er vidare i Stockholms linjetrafik både via buss, tunnelbana och pendeltåg. Grönområden nås inom en kort promenad, bland annat Vasaparken, Observatorielunden samt Hagaparken som erbjuder tennisbanor, motionsspår, badmöjligheter och dess underbara natur. I området finns flera matbutiker, apotek, systembolag, gym och shoppingstråket kring Odenplan. Måste upplevas på plats!

 • Premium
Finn malmgrens väg 112, Hammarbyhöjden/Björkhagen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Finn malmgrens väg 112, Hammarbyhöjden/Björkhagen, Stockholms kommun, bild 2
Finn malmgrens väg 112, Hammarbyhöjden/Björkhagen, Stockholms kommun, bild 3

Finn malmgrens väg 112

Lägenhet
Hammarbyhöjden/Björkhagen, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 500 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/3
2 740 kr/mån
60 976 kr/m²

- Gavelläge med fönster i tre väderstreck - Balkong i bästa solläge - Högst upp i huset - Två förråd - Skuldfri större bostadsrättsförening - Nära tunnelbana - Naturen runt husknuten Söker du efter ett lugn med naturen runt husknuten samt möjligheten till smidiga kommunikationer och stadspuls? Då är detta rätt bostad för dig. Nu finns chans att uppleva denna pärla på Finn Malmgrens väg 112 - ett stenkast från Nackareservatet, Hammarbybacken och tunnelbana. Högst upp i huset kliver du in i bostaden som har ett underbart ljusinsläpp. Lägenheten ligger i lugnt läge högst upp på gatan, i ett gavelläge med fönster i tre väderstreck. Här erbjuds välplanerad kvadratmeter fördelat på ett rymligt vardagsrum, ett sovrum fritt från insyn, kök, inbjudande hall och stambytt badrum. Fina originaldetaljer finns kvar så som platsbyggd förvaring, golv i vardagsrummet samt fönsterbrädor. Takhöjden är generös och på balkong har du absolut bästa solläget i väst! I avgiften inkluderas värme, vatten och bredband. Detta är ett perfekt boende för singelhushållet eller paret! På kort promenad från bostaden nås Hammarbyhöjdens centrum med matbutik, apotek, restauranger, caféer, bageri, florist mm. Där finner du även tunnelbanan som tar dig in till city på ca 10 minuter där du har möjlighet att uppleva Stockholms härliga utbud av restauranger och nöjen. Runt husknuten nås Nackareservatet och möjligheter till blåbärsplockning på sommaren, fina promenad- och löpslingor, utegym, golfbana och badsjöar. Även vinterentusiaster hittar hem här med Hammarbybackens topp synlig från vardagsrumsfönstret med skidåkning och även skridskosjöar en kort promenad bort. Denna pärla måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
Sockenvägen 476, Gamla Enskede, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Sockenvägen 476

Lägenhet
Gamla Enskede, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 500 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/3
3 929 kr/mån
51 020 kr/m²

- Underbar balkong med sol hela dagen! - Tidstypiska detaljer bevarade från byggåret - Flexibel planlösning - Genomgående ljus med fönster två väderstreck - Omtyckt och välskött BRF - Två förråd i källaren - Mysig och lummig innergård - Naturnära - 2 minuter till tunnelbana Söker Ni efter ett boende naturnära med bekvämt avstånd till service och kommunikationer? Då är detta perfekt för Er! På våning två kliver ni in i denna generösa tvåa om 49 kvm med balkong som vetter mot föreningens mysiga och grönskande innergård! Bostaden präglas av ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som skapar härlig rymd, tidsenligt bevarat golv i sovrum och vardagsrum samt garderober från byggåret. Köket erbjuder generös yta för matlagning och förvaring, även möblering av större matbord. Här blickar ni ut över den mysiga innergården med lummiga fruktträd, bärbuskar och plats för härliga grillkvällar och middagar med vänner. Vardagsrummet är rofyllt och möbleras enkelt med soffa, även större matbord och tillhörande stolar. En social plats för er att umgås med vänner och familj. Balkongen är en klass för sig och här har ni verkligen den givna platsen att finna ro. Förvaring finns det gott om i garderober i sovrum och hall. Dessutom tillhör två förråd bostaden. Brf Pergolan är en omtyckt och välskött föreningen om 48 lägenheter samt 3 lokaler. Gemensamma utrymmen finns så som tvättstuga, cykelrum samt trevlig gård som föreningens medlemmar får nyttja. Innergården är lummig och erbjuder fruktträd, bärbuskar, flera sittgrupper och grillmöjligheter. En perfekt plats för härliga tillställningar med vänner och familj, även för att bara njuta av solen de varmare sommardagarna. I Gamla Enskede bor du i ett lugnt och trivsamt område med direkt närhet till både vacker natur och stadspuls. Från bostaden har ni promenadavstånd till omtyckta restaurangen Gamla Enskede Matbod, Matateljén, Robin Delselius bageri samt småbutiker. Matbutik hittar ni i Sandsborg där ICA finns, även apotek och blomsterbutik. Med en lite längre promenad Globen Shopping och Tolv där du har ett stort utbud av butiker, restauranger, bowling och andra spännande aktiviteter. Vill ni känna stadens puls tar tunnelbanan er in på ca15 minuter till T-centralen. Välkomna att uppleva denna pärla på plats!

 • Plus
 • Balkong
Stångåvägen 16, Bagarmossen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Stångåvägen 16, Bagarmossen, Stockholms kommun, bild 2
Stångåvägen 16, Bagarmossen, Stockholms kommun, bild 3

Stångåvägen 16

Lägenhet
Bagarmossen, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 300 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
3 050 kr/mån
60 526 kr/m²

- Accepterat pris! Kontakta ansvarig mäklare för information och visning. - Högst upp i huset - Generösa ytor - Ingen insyn - Utsikt mot grönska - Välskött BRF - Nära natur och kommunikationer - Fem minuters promenad till Bagarmossens centrum Nu finns chansen att se denna välplanerade och stora etta som är belägen högst upp i huset i ett läge fritt från insyn! Väl inne i bostaden möts du av ett flödande ljus och en härlig rymd. Köket är stort och välplanerat med gott om arbetsyta och förvaring i över- samt underskåp. Intill fönstret är den givna platsen för möblering av matbord. Här vilar blicken ut över det grönskande parkområdet. Väl inne i bostadens rum möts ni av samma härliga utsikt från fönsterpartierna. Här finns gott om plats för möblering av soffa och säng. Förvaring finns det gott om i platsbyggd garderobslösning samt ett externt förråd som hör till lägenheten beläget i källaren. Föreningen Brf Söderbysjön är en välskött föreningen som bildades 2002 som består av 359 lägenheter med flera hyresrätter kvar. Innergården bjuder in till spontant umgänge och härliga grillkvällar! Föreningen erbjuder även möjlighet till att hyra övernattningslägenhet, tillgång till gym, bytesrum, föreningslokal, tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum, odlingsgrupp, hönsgrupp och en elbil. Någon minut bort nås idylliska Nackareservatet som erbjuder härliga löpspår och motionsslingor. Sommartid är Söderbysjön populärt för bad, även vintertid för skridskor och skidåkning. Där finns även Björkhagens FK och Brotorpsstugan som vintertid erbjuder nygräddade våfflor. Hellasgården finns även på promenadavstånd som erbjuder er motionsspår, paddling, badplats, bastu, orientering och vandring. Från Bagarmossen tar du dig enkelt och smidigt vidare genom stan via tunnelbanan och dess gröna linje. Innerstaden når du på ca 15 minuter. Med buss 161 tar du dig även vidare söderort mot Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen. I området finns även flera skolor och förskolor. Missa inte denna pärla!

 • Premium

Visar alla 7