Mäklare Cesar Fuentes

Cesar Fuentes

Om mig

Under mina år som fastighetsmäklare har jag lärt mig att ingenting i försäljningsprocessen får lämnas åt slumpen, därför tycker jag att det är viktigt att ställa höga krav vid valet av fastighetsmäklare! Min ambition vid varje uppdrag jag tar mig ann är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån mina kunders bostad och situation samtidigt som jag arbetar på det sätt jag vet ger bäst betalt och tryggast affär. Välkomna att kontakta mig om ni vill ha en trygg affär och bäst betalt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Konstgjutarvägen 12, Globen, Stockholms kommun

Konstgjutarvägen 12

Lägenhet
Globen, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 250 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
3 029 kr/mån
64 286 kr/m²

- Välplanerad etta - Möjlig tvåa - Utmärka kommunikationer vid Gullmarsplan och Globen - Stenkast till Södermalm - Fina promenadstråk och badmöjligheter vid Årstaviken - Expansivt område Nu saluförs denna välplanerade och mysiga etta, belägen på Konstgjutarvägen 12. Här erbjuds ett inflyttningsklart boende som innehar en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, badrum med badkar, stort rum med plats för soffa och säng samt ett härligt kök som rymmer matbord. Möjligt att göra om till en mini-tvåa! Här bor ni på utmärkt läge med kommunikationer i världsklass vid Gullmarsplan samt all närservice. 10 minuters promenad bort når ni Södermalms myllrande puls och härliga promenadstråk vid Årstaviken. Stenkast till expansiva Slakthusområdet, som ska utvecklas från ett industriområde till en urban stadsdel där mat, kultur och upplevelser kommer erbjudas i unik miljö. Varmt välkommen på visning!

Kamomillagatan 13, Mariehäll - Bromma, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30
Kamomillagatan 13, Mariehäll - Bromma, Stockholms kommun, bild 2
Kamomillagatan 13, Mariehäll - Bromma, Stockholms kommun, bild 3

Kamomillagatan 13

Lägenhet
Mariehäll - Bromma, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 475 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/4
1 831 kr/mån
55 000 kr/m²

Äntligen är denna välplanerad tvårummare med en stor balkong/loftgång till försäljning! *LÅGAVGIFT *Enastående läge med ICA på torget *Bussar på mindre än 100 meters avstånd *Stabil och fin förening Generösa sociala ytor erbjuds här tack vare en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, ett rymligt sovrum med bra garderobsförvaring och ett helt kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Eftersom den här lägenheten är den enda som har anslutning till loftgången så används den idag som en förlängning av uteplatsen. Här bor du i populära Brf Portalen som är en välskött förening med god ekonomi, garage i byggnaden med elplatser, cykelförråd och extra förråd att hyra om man så önskar. Ett stenskast från lägenheten har du en matbutik, gym och restauranger. Busshållplatsen är mindre än 50 meter från porten och trafikerar bland annat busslinje 113 som tar dig till Sundbyberg C, 112 till Alvik och Flygbussarna till Arlanda. I Sundbyberg finns ett gediget utbud av butiker, närservice och kommunikationsmedel som pendeltåg, tvärbana och tunnelbana. De senaste åren har Annedal utvecklats enormt med flera nyöppnade restauranger, här finns även en av Stockholms mest populäraste sushirestauranger, MGL sushi succén Brödernas upp vid Mariehällstorget där du även hittar en välsorterad ICA-butik. Måste upplevas på plats!

  • Premium
Paternostervägen 40, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Paternostervägen 40, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Paternostervägen 40, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Paternostervägen 40

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 300 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 994 kr/mån
55 932 kr/m²

- Underbar solig balkong i högt och fritt söderläge - Stabil förening med bra ekonomi - Generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier - Välplanerad med bra förvaringsutrymmen (2 st källarförråd hör även till lägenheten!) - Kök med alla bekvämligheter och plats för matbord - Fräscht och helkaklat badrum med badkar - Suveränt läge i hjärtat av Hammarbyhöjden - Närhet till vackra naturområden som Nytorps gärde och Nackareservatet Varmt välkomna till denna charmiga funkistvåa på mysiga Paternostervägen 40. Högt upp i huset saluförs nu ett välplanerat hem som är optimalt för såväl paret som singelhushållet. Bostaden erbjuder ett charmigt kök med matplats, stort sovrum med mycket förvaring, rymligt vardagsrum och en härlig balkong i ett insynsskyddat söderläge. Detta är verkligen ett hem för den kräsna, granne med det grönskande Nytorps Gärde där det bland annat finns stora öppna ängar och ett utomhusbad. Följer man Gärdet bort kommer man till Nackareservatet som erbjuder både upplysta elljusspår, svampskog, badsjöar, utegym, golfbana och mycket mer. Lägenheten ligger kommunikationsmässigt bra mellan Hammarbyhöjdens, Skärmarbrinks och Blåsuts tunnelbana. Hammarbyhöjden är ett mycket barnvänligt område med flertalet förskolor, affärer, restauranger och caféer i närområdet. Helt klart ett hem att trivas i! Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Olaus Magnus väg 46, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Olaus Magnus väg 46

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 250 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/3
3 973 kr/mån
57 692 kr/m²

Redan när man kliver in i bostaden så upplever man rymden i denna välplanerade tvåa Här har ni ett hem som har allt man kan önska sig: Här finns en härlig rymd med cirka 2,70 meter i takhöjd, stora fönster och välbevarade originaldetaljer. Ett stort vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats och med utgång till den soliga balkongen som ligger i ett soligt sydvästläge. Sovrummet rymmer dubbelsäng och även garderob. Badrummet är helkaklat med badkar och vädringsfönster. På Olaus Magnus väg bor du med naturen runt knuten där hela Nackareservatet breder ut sig med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och även en 9-håls golfbana. Precis intill finns även Hammarbybacken med milsvid utsikt samt möjlighet till träningsaktiviteter året runt. Det är tio minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö och till bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. Det är också gångavstånd till Finn Malmgrens plan där det mesta finns: stor Coop-butik, apotek, gym, blomsteraffär, café, restauranger, 7/11 samt T-banan. Närmaste T-banan från bostaden är dock Skärmabrink, där du dessutom finner två linjer med täta avgångar. Helt klart ett hem att trivas i! Välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
Malmövägen 75, null, Stockholms kommun

Malmövägen 75

Lägenhet
Stockholms kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 895 000 kr
36 m²
1 rum
3 049 kr/mån
80 417 kr/m²

Trivsam 1:a med balkong. Kök/vardagsrum i öppen planlösning samt tydligt avskild alkov. Kombimaskin för tvätt/tork i det helkaklade badrummet. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Malmövägen 71, null, Stockholms kommun

Malmövägen 71

Lägenhet
Stockholms kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 295 000 kr
38 m²
2 rum
3 258 kr/mån
86 711 kr/m²

Här har du en liten och kompakt, välplanerad 2:a på andra våningen. Lägenheten har ett rymligt sovrum med förvaring bakom skjutdörrsgarderober. Från kök/vardagsrum har du utgång till en balkong med sydostläge så att du kan njuta av solen till framåt eftermiddagen. Utöver förvaring inne i lägenheten ingår ett förråd i husets bottenvåning. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Per Lindeströms väg 105, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Per Lindeströms väg 105, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Per Lindeströms väg 105, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Per Lindeströms väg 105

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 550 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
4 898 kr/mån
62 195 kr/m²

Accepterat pris! Med ett oslagbart läge på attraktiva Per Lindeströms väg finner ni den här optimalt planerade pärla! Bostaden ligger i ett lugnt och avskilt läge med fönster i två väderstreck, ett fint renoverat kök och ett stambytt badrum. Lägenheten präglas av genomgående fina ytskikt, hög takhöjd samt stort fönsterparti som skapar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Bostaden ligger belägen nära både natur och storstadens puls, närhet till Nackareservatet med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och även en 9-håls golfbana och Hammarbybacken med milsvid utsikt samt möjlighet till träningsaktiviteter året runt. Det är tio minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö och till bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. Det är en minuts promenad till Finn Malmgrens plan där det mesta finns: stor Coop-butik, apotek, gym, blomsteraffär, café, restauranger, 7/11 samt T-banan som tar dig in till Södermalm på 6 minuter. Helt klart ett hem att trivas i! Välkommen på visning.

  • Premium
Malmövägen 75, null, Stockholms kommun

Malmövägen 75

Lägenhet
Stockholms kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
10 595 000 kr
124 m²
5 rum
7 782 kr/mån
85 444 kr/m²

Högst upp i huset hittar du denna välplanerade femrummare med öppen och social planlösning mellan kök & vardagsrum. Unik lägenhet med höjdpunkter som tre balkonger i öster och västerläge, två badrum samt braskamin! Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Sommaren 2026
  • Balkong
  • Hiss
Ystadsvägen 109, null, Stockholms kommun

Ystadsvägen 109

Lägenhet
Stockholms kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
6 745 000 kr
83 m²
3 rum
5 342 kr/mån
81 265 kr/m²

Ljus och hemtrevlig gaveltrea på tredje våningen. Lägenheten har två balkonger, extra wc, rogivande sovrum samt stor klädkammare! Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Malmövägen 75, null, Stockholms kommun

Malmövägen 75

Lägenhet
Stockholms kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
7 995 000 kr
108 m²
4 rum
6 682 kr/mån
74 028 kr/m²

Här hittar du en fantastisk 4:a med stor uteplats med morgonsol mot den lugna och lummiga innergården. Lägenheten har 3 sovrum i fil och en stor social yta i kök/vardagsrum. Från vardagsrummet nås en balkong med kvällssol. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderober och i separat förråd samt extra förråd i husets bottenvåning. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Sommaren 2026
  • Uteplats
  • Hiss
Brf Björkstigen, null, Stockholms kommun
  • 30 lediga bostäder

Brf Björkstigen

Lägenhet
Stockholms kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 2 395 000 kr
32-129 m²
1-5 rum
2 904 kr/mån

I natursköna Björkhagen planerar vi 43 bostadsrätter i storlekarna 1 - 5 rum och kök för små och stora familjer. Huset kommer att ligga nära Nackareservatet med sina stora skogar och många sjöar. I Brf Björkstigen har du nära till både naturen och till Stockholms puls. Området har bra kommunikationer med tunnelbana alldeles i närheten.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 11