Mäklare Cesar Fuentes

Cesar Fuentes

Om mig

Under mina år som fastighetsmäklare har jag lärt mig att ingenting i försäljningsprocessen får lämnas åt slumpen, därför tycker jag att det är viktigt att ställa höga krav vid valet av fastighetsmäklare! Min ambition vid varje uppdrag jag tar mig ann är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån mina kunders bostad och situation samtidigt som jag arbetar på det sätt jag vet ger bäst betalt och tryggast affär. Välkomna att kontakta mig om ni vill ha en trygg affär och bäst betalt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hammarbybacken 45, Gullmarsplan, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Hammarbybacken 45, Gullmarsplan, Stockholms kommun, bild 2
Hammarbybacken 45, Gullmarsplan, Stockholms kommun, bild 3

Hammarbybacken 45

Lägenhet
Gullmarsplan, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 250 000 kr
55,2 m²
3 rum
vån 3/3
3 663 kr/mån
58 877 kr/m²

- Stilrent renoverad trea - Balkong på högt och fritt läge - Fönster i tre väderstreck - Brf äger marken - Utmärkta kommunikationer - Nära naturområden och stadspuls Nu saluförs denna stilrent renoverade trea, belägen på Hammarbybacken 45. Här erbjuds ett välplanerat boende som är optimalt för såväl paret som den lilla familjen. Eller varför inte singelhushållet som önskar ett extrarum för sin hobby! Lägenheten innehar en inbjudande hall, smakfullt renoverat kök, fräscht badrum, stort master bed room och ytterligare ett bra sovrum. Stort vardagsrum i fint gavelläge och balkong med sol från dag till kväll. Här bor du på utmärkt läge med närhet till det mesta; Gullmarsplan, Södermalm, Avicii Arena och Tele2 Arena, Nackareservatet, Gamla Enskede, Hammarby sjöstad och Sickla Köpkvarter. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink och Gullmarsplan är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Stockholms linjetrafik. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm. Området kring Gullmarsplan är expansivt och allt flera goda mat- och bageri erbjuds, bland annat Enskede Matbod, Åsushi och Matateljén. Välkommen på visning!

  • Premium
Skulptörvägen 15, Gullmarsplan, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Skulptörvägen 15, Gullmarsplan, Stockholms kommun, bild 2
Skulptörvägen 15, Gullmarsplan, Stockholms kommun, bild 3

Skulptörvägen 15

Lägenhet
Gullmarsplan, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
2 695 000 kr
41 m²
2 rum
vån 4/7
2 703 kr/mån
65 732 kr/m²

Välplanerad tvåa högt upp i huset på populära Skulptörvägen 15! Generös takhöjd, stora fönsterpartier och en härlig balkong i sydost. - Hiss i huset. - Låg avgift. - Gavelläge. - Balkong i sydost med morgonsol. - Våning 4/6 - Stabil förening med god ekonomi som äger marken. Väl inne i lägenheten möts du av mycket fina ytskikt, fönsterbänk i kolmårdsmarmor, samt genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Generös takhöjd om 2,70cm. Här bor du högt upp i huset med stora fönsterpartier i trvå väderstreck, en fantastisk läge och dessutom i en mycket välskött förening med stabil ekonomi, som äger marken och har en låg belåningsgrad på endast 6 235 kr/kvm! Området är mycket attraktivt med närhet till både kommunikationer och grönområden vid Årstaviken. Här bor du centralt med tillgång till både tvärbana och T-bana Globen (ca 250m) samt Gullmarsplan med stort bussnät samt linjer som tar dig till Södermalm på 2 min. Närhet till vatten, natur, Globens köpcentrum, Tele2 Arena & Tolv. Till Södermalm cyklar du snabbt över Skanstullsbron. Detta är ett hem att trivas i! Välkommen på visning!

  • Premium
Telegrafen, Telegrafberget, Nacka kommun
  • 11 lediga bostäder

Telegrafen

Lägenhet
Telegrafberget, Nacka kommun
HSB Bostad AB
fr. 8 900 000 kr
134-166 m²
4-8 rum
4 979 kr/mån

Välkommen till brf Telegrafen i Nacka! 25 exklusiva radhus med toppläge och sagolik utsikt!

  • Nybyggnadsprojekt
Telegrafvägen 18, Telegrafberget, Nacka kommun

Telegrafvägen 18

Lägenhet
Telegrafberget, Nacka kommun
HSB Bostad AB
8 900 000 kr
134 m²
5 rum
4 979 kr/mån
66 418 kr/m²

På Telegrafberget saluför nu HSB detta storslagna gavelradhus med en sagolik vy över Stockholms inlopp! Här vaknar man upp till skogens sus och startar dagen med en kopp kaffe på takterrassen för att blicka ut över det glittrande vatten skärgården har att erbjuda samtidigt som Stockholm vaknar till liv. Som boende på Trygga mittraden får du ett noga utvalt inredningskoncept som ingår i priset, detta är handplockat för att skapa ett exklusivt boende med hög standard i ditt framtida hem. Radhuset är på 134kvm med ett tillhörande förråd om ca:4 kvm. Som pricken över i:et så finns här en takterrass om ca: 38,5 kvm där du kan ha sensommar-middagar med dina vänner som de sent kommer att glömma. På denna gaveln så har du även ett extra ljusinsläpp via gavelfönster både på entréplan samt våning 1. Som boende i Brf Telegrafen så har du även tillgång till: Garage, gym, relax, bastu samt övernattningslägenhet. Vid minsta fundering, kontakta oss och ta chansen att bli en del av Brf Telegrafen!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Telegrafvägen 18, Telegrafberget, Nacka kommun

Telegrafvägen 18

Lägenhet
Telegrafberget, Nacka kommun
HSB Bostad AB
10 100 000 kr
134 m²
5 rum
4 979 kr/mån
75 373 kr/m²

På Telegrafberget saluför nu HSB detta storslagna gavelradhus med en sagolik vy över Stockholms inlopp. Här vaknar man upp till skogens sus och startar dagen med en kopp kaffe på någon av de två terrasserna för att blicka ut över det glittrande vatten skärgården har att erbjuda samtidigt som Stockholm vaknar till liv. Som boende på Första parkett har du förutom sjöutsikt från bostadens alla plan ett noga utvalt inredningskoncept som ingår i priset, detta är handplockat för att skapa ett exklusivt boende med hög standard i ditt framtida hem. Radhuset är på 134kvm med ett tillhörande förråd om ca:4 kvm. Som pricken över i:et så finns här en takterrass om ca: 38,5 kvm där du kan ha sensommar-middagar med dina vänner som de sent kommer att glömma. På denna gaveln så har du även ett extra ljusinsläpp via gavelfönster både på entréplan samt våning 1. Som boende i Brf Telegrafen så har du även tillgång till: Garage, gym, relax, bastu samt övernattningslägenhet. Vid minsta fundering, kontakta oss och ta chansen att bli en del av Brf Telegrafen!

  • Nyproduktion
Telegrafvägen 18, Telegrafberget, Nacka kommun

Telegrafvägen 18

Lägenhet
Telegrafberget, Nacka kommun
HSB Bostad AB
9 800 000 kr
134 m²
4 rum
4 979 kr/mån
73 134 kr/m²

På Telegrafberget saluför nu HSB detta storslagna radhus med en sagolik vy över Stockholms inlopp. Här vaknar man upp till skogens sus och startar dagen med en kopp kaffe på någon av de två terrasserna för att blicka ut över det glittrande vatten skärgården har att erbjuda samtidigt som Stockholm vaknar till liv. Som boende på Första parkett har du förutom sjöutsikt från bostadens alla plan ett noga utvalt inredningskoncept som ingår i priset, detta är handplockat för att skapa ett exklusivt boende med hög standard i ditt framtida hem. Radhuset är på 134kvm med ett tillhörande förråd om ca:4 kvm. Som pricken över i:et så finns här en takterrass om ca: 38,5 kvm där du kan ha sensommar-middagar med dina vänner som de sent kommer att glömma. Som boende i Brf Telegrafen så har du även tillgång till: Garage, gym, relax, bastu samt övernattningslägenhet. Vid minsta fundering, kontakta oss och ta chansen att bli en del av Brf Telegrafen!

  • Nyproduktion
Brf Björkstigen, null, Stockholms kommun
  • 29 lediga bostäder

Brf Björkstigen

Lägenhet
Stockholms kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 2 395 000 kr
32-129 m²
1-5 rum
2 904 kr/mån

I natursköna Björkhagen planerar vi 43 bostadsrätter i storlekarna 1 - 5 rum och kök för små och stora familjer. Huset kommer att ligga nära Nackareservatet med sina stora skogar och många sjöar. I Brf Björkstigen har du nära till både naturen och till Stockholms puls. Området har bra kommunikationer med tunnelbana alldeles i närheten.

  • Nybyggnadsprojekt
Malmövägen 75, null, Stockholms kommun

Malmövägen 75

Lägenhet
Stockholms kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 195 000 kr
62 m²
2 rum
4 326 kr/mån
67 661 kr/m²

Rymlig tvåa på andra våningen med stort sovrum och genomgående gott om förvaring. Det kombinerade köket/vardagsrummet ger utrymme för matplats och soffgrupp och härifrån når du en balkong i sydvästläge med sol större delen av dagen. Helkaklat badrum med kombimaskin för tvätt/tork. I husets bottenvåning finns ett externt förråd till denna lägenhet. Gemensam, mysig innergård samt co-working yta i huset. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Ystadsvägen 109, null, Stockholms kommun

Ystadsvägen 109

Lägenhet
Stockholms kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 395 000 kr
32 m²
1 rum
2 904 kr/mån
74 844 kr/m²

På andra våningen finns denna kvadratsmarta etta med balkong mot den lummiga innergården. För att du ska kunna få en privat sovplats har vi planerat för en mysig sovalkov. Balkongen har österläge med perfekt möjlighet att njuta av frukostkaffet i morgonsolen. Till lägenheten hör ett externt förråd i husets bottenvåning. Gemensam, mysig innergård samt co-working yta i huset. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Malmövägen 71, null, Stockholms kommun

Malmövägen 71

Lägenhet
Stockholms kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
9 995 000 kr
114 m²
5 rum
7 374 kr/mån
87 675 kr/m²

Välkommen till en fantastisk lägenhet högst upp i huset. Denna unika lägenhet har braskamin i vardagsrummet, två balkonger med morgonsol in mot den fina innergården och en balkong med kvällssol. Tre sovrum är placerade i fil och ett ligger med ingång från vardagsrummet. Här har du gott om plats. Ett fönster ovanför diskbänken gör sysslorna lite roligare. Förvaring i skjutdörrsgarderober och förråd i husets bottenvåning. Gemensam, mysig innergård samt co-working yta i huset. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Ystadsvägen 109, null, Stockholms kommun

Ystadsvägen 109

Lägenhet
Stockholms kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
6 695 000 kr
86 m²
3 rum
5 464 kr/mån
77 849 kr/m²

Välplanerad trea med två balkonger, den ena med morgonsol och den andra med eftermiddags- och kvällssol. Sovrumsdelen är avskild från de sociala ytorna och kök/vardagsrum är luftigt och rymligt. I lägenheten finns även en stor klädkammare/förråd. Gemensam, mysig innergård samt co-working yta i huset. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Malmövägen 75, null, Stockholms kommun

Malmövägen 75

Lägenhet
Stockholms kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
7 645 000 kr
95 m²
4 rum
6 248 kr/mån
80 474 kr/m²

Härlig fyra med två balkonger. Kök/vardagsrum ligger avskilt från sovrummen för en mer privat del. Från ena sovrummet når du en balkong med morgonsol och från vardagsrummet en balkong med kvällssol. Det största sovrummet är ordentligt tilltaget och ligger i anslutning till det största badrummet. Intill de två mindre sovrummen ligger ytterligare en wc/dusch. Gemensam, mysig innergård samt co-working yta i huset. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Paternostervägen 38, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Paternostervägen 38, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Paternostervägen 38, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Paternostervägen 38

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
3 400 000 kr
59 m²
3 rum
vån 3/3
3 994 kr/mån
57 627 kr/m²

- Underbar solig balkong i högt och fritt läge - Stabil förening med bra ekonomi - Generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier - Välplanerad med bra förvaringsutrymmen (2 st källarförråd hör även till lägenheten!) - Kök med alla bekvämligheter - Fräscht och helkaklat badrum med badkar - Suveränt läge i hjärtat av Hammarbyhöjden - Närhet till vackra naturområden som Nackareservatet Varmt välkomna till denna charmiga funkistrea på mysiga Paternostervägen 38. Högst upp i huset saluförs nu ett välplanerat hem som är optimalt för såväl paret som singelhushållet. Bostaden erbjuder ett charmigt kök, två sovrum, rymligt vardagsrum och stor balkong på insynsskyddat läge. Detta är verkligen ett hem för den kräsna, granne med det grönskande Nytorps Gärde där det bland annat finns stora öppna ängar och ett utomhusbad. Följer man Gärdet bort kommer man till Nackareservatet som erbjuder både upplysta elljusspår, svampskog, badsjöar, utegym, golfbana och mycket mer. Lägenheten ligger kommunikationsmässigt bra mellan Hammarbyhöjdens, Skärmarbrinks och Blåsuts tunnelbana. Hammarbyhöjden är ett mycket barnvänligt område med flertalet förskolor, affärer, restauranger och caféer i närområdet. Helt klart ett hem att trivas i! Välkommen på visning.

  • Premium
Telegrafvägen 18, Telegrafberget, Nacka kommun

Telegrafvägen 18

Lägenhet
Telegrafberget, Nacka kommun
HSB Bostad AB
9 900 000 kr
134 m²
4 rum
4 979 kr/mån
73 881 kr/m²

På Telegrafberget saluför nu HSB detta storslagna radhus med en sagolik vy över Stockholms inlopp. Här vaknar man upp till skogens sus och startar dagen med en kopp kaffe på någon av de två terrasserna för att blicka ut över det glittrande vatten skärgården har att erbjuda samtidigt som Stockholm vaknar till liv. Som boende på Första parkett har du förutom sjöutsikt från bostadens alla plan ett noga utvalt inredningskoncept som ingår i priset, detta är handplockat för att skapa ett exklusivt boende med hög standard i ditt framtida hem. Radhuset är på 134kvm med ett tillhörande förråd om ca:4 kvm. Som pricken över i:et så finns här en takterrass om ca: 38,5 kvm där du kan ha sensommar-middagar med dina vänner som de sent kommer att glömma. Som boende i Brf Telegrafen så har du även tillgång till: Garage, gym, relax, bastu samt övernattningslägenhet. Vid minsta fundering, kontakta oss och ta chansen att bli en del av Brf Telegrafen!

  • Nyproduktion

Visar alla 14