Kungsgatan 25

Jönköping Söder, Jönköpings kommun Se på karta

1 595 000 kr

1 750 000 kr -9 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
1959
Förening
HSB BRF Kronan 10 i Jönköping
Om föreningen
Avgift
2 144 kr/mån
Pris/m²
40 897 kr/m²

Här har du hela City utanför dörren och för att inte tala om Högskolan som bara ligger ett stenkast bort. Hiss från markplan som tar dig direkt upp till bostaden. En väldisponerad etta på 39 kvadratmeter. Lägg där till en stabil och välmående förening med god ekonomi och låga avgifter. Här bor man med låg boendekostnad.

Välkommen att ta hissen direkt från markplan upp till andra våningen för att sedan kliva in i en mysig och trevlig etta. Hallen har golvvärme och ljusa, fräscha väggar, i vardagsrummet finner du ljusa materialval och gott om ljusinsläpp från de stora fönstren. Går smidigt att avskilja från hall och kök om så önskas. Trevligt kök som är renoverat 2019, här finns det gott om arbetsutrymme. Badrummet är helkaklat och utrustat med golvvärme.
Lägenhetens smarta planlösning innebär gott om plats för matlagning, umgänge och avslappning. Balkongen har läge mot väster vilket innebär härlig eftermiddagssol och kvällssol tills solen går ner bakom stadsparken. Här finns stor markis som håller lägenheten sval på sommaren. Gott om plats för utemöbler.

På perfekt läge och med precis allt inom räckhåll kan man knappast sakna något som boende här. Precis utanför ytterdörren har man matvarubutiker på led och flera trevliga restauranger, cafeer, blomsterhandlar och gym. Både Stadsparken och Munksjön ligger bara en kort promenad bort för att ta långa och härliga promenader i naturen.

Varmt välkommen att trivas på Kungsgatan 25!

Förbered er gärna genom att:
* Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
* Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
* Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig: Wilma Ågren
Tel: 070-894 79 00
Mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Wilma Ågren

HusmanHagberg Jönköping
Mäklare Wilma Ågren, HusmanHagberg Jönköping