Mäklare Wilma Ågren

Wilma Ågren

Om mig

Mitt namn är Wilma och jag jobbar som fastighetsmäklare på HusmanHagberg i Jönköping. Att få träffa nya människor och vägleda dem genom den kanske största affären i livet är något jag brinner för och tycker är fantastiskt roligt varje dag. Jag garanterar en trygg process med hög kvalité, stort engagemang och serviceanda i varje moment. Att arbeta i Jönköping är något jag trivs väldigt bra med. Här är jag uppvuxen vilket ger mig en stor fördel av mitt breda kontaktnät och goda lokalkännedom.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegelbruksgatan 8A, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Tegelbruksgatan 8A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Tegelbruksgatan 8A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Tegelbruksgatan 8A

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 697 kr/mån
30 948 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad lägenhet med inglasad balkong i en stabil förening med låg skuldsättning! Boendet bjuder på ett fräscht kök med gott om arbetsytor, stort vardagsrum med plats för soffgrupp och även matgrupp om så önskas, stor inglasad balkong, trivsamt sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett rymligt badrum. Alltsammans är detta ett trivsamt, charmfullt boende, lätt att tycka om! Strax öster om Jönköpings City finner du Liljeholmen. Ett område med närhet till alla bekvämligheter men också närhet till strandpromenaden utmed Vätterstranden. Promenadstråk står bara runt hörnet för dig som önskar ut på motionsrundan. Här har du även möjlighet att variera dig. Vätterstranden eller Liljeholmsparken med närhet till Rocksjön? Här kan du välja runda efter dagsform och det med variation. Varmt välkommen! Förbered er gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. - Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

  • Premium
  • Balkong
Brynjegatan 3, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun

Brynjegatan 3

Lägenhet
Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
1 500 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 453 kr/mån
24 793 kr/m²

Här har inget lämnats åt slumpen! En modern och stilren bostad som bjuder på välplanerade kvadratmetrar, en stor inglasad balkong i en stabil och välskött förening! Du välkomnas av en trevlig och ljus hall, ett stort och fräscht kök med ljusa och sobra kulörer och goda arbetsytor, här kan du inreda med ett större matbord om så önskas. Vardagsrummet har fina ytor och här finns det plats för att bjuda hem stort sällskap eftersom det går utmärkt att inreda med större möblemang. Härifrån tar du dig vidare ut till den inglasade balkongen som blir en naturlig förlängning av bostaden under sommarmånaderna. Här finner du härligt västerläge som innebär att du har sol när du kommer efter jobbet fram till kvällen! Du kommer garanterat tillbringa många härliga sommarkvällar här. Sovrummet är väldisponerat, ljust och innehar bra förvaring. Badrummet är stilrent med helkaklade ljusa väggar med ljust klinker på golvet. G:a Vättersnäs är omgivet av vackra grönområden och har en närhet till både vatten och friluftsliv som erbjuder vandringsleder och motionsspår. Det är ett bostadsområde i Jönköpings östra delar mellan Jönköping och Huskvarna och består av både småhusområden, hyreshus och bostadsrätter. Detta trivsamma område ligger tätt intill skog och grönområden men har samtidigt nära till Jönköping centrum. Varmt välkommen att trivas på Brynjegatan 3! Innan visning, förbered dig gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. - Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process. Välkommen att kontakta mig Wilma Agren: Tel: 0708 - 94 79 00 Mail: [email protected]

  • Balkong
Huskvarnavägen 6A, Liljeholmen, Jönköpings kommun

Huskvarnavägen 6A

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
1 350 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/5
6 001 kr/mån
45 000 kr/m²

Med ypperligt läge utmed Vätterns strand finner ni denna välplanerade lägenhet som stod inflyttningsklar våren 2018. Ett perfekt boende för dig som vill ha en centralt belägen bostadsrätt med låg månadskostnad. Det perfekta boendet för dig som ska studera på lagom avstånd från Högskolan/Jönköping University (JU). Cykelvägen tar dig till skolan på bara ett par minuter. När shoppingandan faller på har du farligt nära till köpcentret Asecs som bjuder ett rikligt shoppingutbud. Goda kommunikationer precis utanför dörren tar dig från A-B och serviceutbud finns på kort avstånd. 30 fräscha och välplanerade kvm med genomgående hög standard såsom HTH-kök, Siemens vitvaror, 1-stav ekparkettgolv, diskmaskin, induktionshäll, kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Balkong om ca 8 kvm. Området Liljeholmen är eftertraktat och beläget med närhet till grönskande Liljeholmsparken. Perfekt för avkoppling och promenader. I närområdet finns matbutik, pizzeria, goda kommunikationer och mer därtill. Vätterstranden bjuder vackra naturupplevelser året om. Varmt välkommen till ett centralt inflyttningsklart boende med möjlighet till snabbt tillträde.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3