Sperlingsgatan 9C

Kirseberg, Malmö Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
36,5 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
HSB BRF Huggaren i Malmö
Om föreningen
Avgift
3 012 kr/mån
Pris/m²
19 041 kr/m²
Antal besök
1 282
Dagar på Hemnet
12

Bland kullerstensgator och grönskande parker i Kirsebergstaden hittar vi denna välplanerade gaveletta, belägen på våning tre med vacker utsikt mot parken och utan någon insyn. Här bor du praktiskt och bra med separat hall med förvaring, rymligt och lättmöblerat vardagsrum, ljust kök samt badrum med dusch.

Brf Huggaren är en välskött HSB-förening med god ekonomi. Här bor du i en lugn och trygg miljö till en blygsam boendekostnad. I närområdet ligger Malmö Burlövs golfklubb, Beijers Park samt flera andra
härliga grönområden. Här finner vi även livsmedelsbutiker, gym, motionshallar, lekaplatser och butiker. Köpcentret Entré och kommunikationerna vid Värnhem ligger inom behändigt räckhåll. Ringleden gör läget utmärkt för pendlare och man tar sig snabbt till både Lund och Köpenhamn. För den med egen bil är det gratis parkering på gatorna. Kirseberg är faktiskt det område i Malmö som haft högst prisutveckling de senaste året. Prisutvecklingen har inte hängt med utvecklingen av området vilket gör att man fortfarande får mycket bostad för pengarna.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.