Helsingforsgatan 43

Kista/Akalla, Stockholm Se på karta

1 250 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Förening
HSB BRF Imatra i Stockholm
Om föreningen
Avgift
2 985 kr/mån
Pris/m²
32 051 kr/m²
Antal besök
2 618
Dagar på Hemnet
22

Nu saluförs denna välplanerade 1:a med en fantastisk stor uteplats i solsäkert läge, här kan många timmar avnjutas tillsammans med vänner och familj. Uteplatsen rymmer enkelt loungemöbler och plantering, denna uteplats måste upplevas på plats! Från uteplatsen nås allrummet, rummet kan möbleras efter tycke och smak, men det ryms både soffgrupp och säng. Vidare nås bostadens kök, köket går i neutralt vitt och har all maskinell utrustning som kan tänkas behövas. Köket erbjuder även en naturligt matsalsdel, där matsalsbord med upp till 4 personer får plats. Bostadens badrum är helkaklad och är utrustad med duschhörna, handfat och wc. Här bor ni i Brf Imatra som består av 254 lägenheter, och 10 lokaler som ses som en dold tillgång. Till bostaden hör nyttjanderätten till ett förråd. Föreningen har en förenings- och festlokal som kan hyras av medlemmarna. Föreningen har även ett flertal tvättstugor (5st) där självdosering av tvätt/sköljmedel ingår i avgiften. Föreningen har även parkeringsplatser, och för gäster finns parkering längst gatan mot P-skiva i 4h.

Lugnt belägen på trevliga Helsingforsgatan bor ni i närheten av grönska och charmiga Akalla by, som är ett paradis för barn men även för pensionärer. Här finner man allt från ponnyridning, cykeluthyrning, loppmarknad, golf, dans, och kafé. I slutet av gatan ligger populära Husbybadet. Man finner även en ishall och fotbollsplaner i närheten. 10-15 minuters gångavstånd till Kista Galleria, samt 2 min till närmaste tunnelbana vid Akalla centrum där du bland annat finner vårdcentral, skola, dagis, bibliotek samt 2 stora matvarubutiker. Detta är ett uppskattat område eftersom det har mycket att erbjuda samt att det är väldigt barnvänligt

På Järvafältet finner ni en 4H gård. Det finns också ett café som serverar lunch till en billig penning. Intill Akalla by finns en högklassig bangolfanläggning med internationell tävlingsstandard samt en fullstor gräsplan för fotboll. I närheten finns en elljusslinga på ca 4 km för löpträning sommartid och skidåkning vintertid. Järvfältet norr om vårt område erbjuder promenader och cykelturer i naturskön miljö. Mot Husbyhållet finns ett badhus med äventyrsbad samt en sporthall och en ishall.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Jessica Eklöf

Notar
Mäklare Jessica Eklöf, Notar
0708994767
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019