Sadelmakaregatan 1B

Kristianstad - Söder, Kristianstad Se på karta

795 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Ja
Byggår
1939
Förening
BRF Södervärn u.p.a.
Om föreningen
Avgift
2 684 kr/mån
Driftkostnad
6 240 kr/år
Pris/m²
19 390 kr/m²
Antal besök
2 681
Dagar på Hemnet
17

En trappa upp på Sadelmakaregatan 1B finner vi en ytterst väldisponerad och trivsam bostad med en stilsäker interiör! Lägenheten är ljus och luftig tack vare stort fönsterparti och helglasad balkongdörr. Hela bostaden genomsyras av genomtänkta färgsättningar vilket tillsammans med vackra detaljer, modernt kök och badrum och fina golv ger en svårslaget snygg helhet.
Köket är ovanligt påkostat med vackra detaljer som ger en högklassig helhet. Badrummet är stambytt 2005/2006 och inrett med tidlösa materialval såsom grått klinkergolv och vita, kaklade väggar. Här finns dusch, tvättställ med kommod och spegel med infälld belysning. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp, matplast och säng. Härifrån nås också balkongen. Denna vetter åt väster och den eftertraktade eftermiddags- och kvällssolen. Gemensam tvättstuga i källaren där det också finns ett tillhörande förråd. Ytterligare ett förråd finns på vinden.
Bostaden ligger på en omtyckt gata i hjärtat av Söder med kort promenadavstånd till centrum, Arenan, buss- och tågstation. Varmt välkommen att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Kristianstad