Sysslomansgatan 24

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun Se på karta

2 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
25 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Byggår
1939
Förening
BRF Hemmet 14
Om föreningen
Avgift
1 282 kr/mån
Pris/m²
99 800 kr/m²
Antal besök
3 291
Dagar på Hemnet
14

Här presenteras en optimalt planerad etta med balkong invid Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand. En ljus funkispärla med fina tidsbevarade detaljer som vittnar om husets byggår. Stor balkong mot lugn gata i grönskande miljö och med glimt av Rålambshovsparken.

Man kliver in genom en ny säkerhetsdörr och redan i hallen förstår man att detta är en etta utöver det vanliga. Stengolvet i original som ligger i hallen övergår i en vacker fiskbensparkett i vardagsrummet. Fina fönsterbleck i marmor i vardagsrum och kök. Nyligen insatt säkerhetsdörr med kamerafunktion och skärm. Nyrenoverade fönsterkarmar i teak, bågar, glas, balkongdörr och persienner i tidstypisk stil. Väldigt charmiga tidstypiska detaljer som bevarats vid fönstren och fönsterblecken.

Till bostaden disponeras ett källarförråd.

Här bor du i en välskött och skuldfri förening med låg avgift. Föreningen är äkta och äger marken samt att det finns en takterrass och fin gård.

Nedre Kungsholmen är underbart, där det alltid är nära till naturen. Den anrika Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand ligger bara ett par minuters promenad från bostaden med sina härliga promenadstråk, badmöjligheter och flera härliga uteserveringar. Promenadstråken tar dig runt hela Kungsholmen med bland annat Fredhäll, Hornsbergs Strand och Kungsholms Strand.
Här bor man med närhet till det mesta. Här finns flertalet stora matbutiker och restauranger samt Västermalmsgallerian med hela sitt utbud av butiker och matställen. Med tillgång till två tunnelbanelinjer och flera av stadsbussarna tar man sig snabbt och lätt vidare i stan med omnejd.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kungsholmen

Kontakta mäklaren

Mattias Nilsson

Bjurfors Kungsholmen
Mäklare Mattias Nilsson, Bjurfors Kungsholmen
070-398 87 23

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.