Bjurfors Kungsholmen

Bjurfors Kungsholmen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gjutargatan 4A, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 4 aug kl 14:00
Gjutargatan 4A, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Gjutargatan 4A, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Gjutargatan 4A

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
3 795 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 3
1 504 kr/mån
99 868 kr/m²

Välkomna till en mycket trevlig och väldisponerad bostad med möblerbar balkong som blir ett trevligt extrarum på sommaren. Härligt läge på en lugn gata med strandpromenad runt hörnet samtidigt som pulsen vid Fridhemsplan nås med bara några minuters promenad. Lägenheten är väldisponerad och i väldigt bra skick med ett socialt vardagsrum med plats för både soffmöblemang och matplats samt tillgång till den härliga balkongen. Utöver det har du även en möblerbar inre hall vilket kan disponeras som sovplats alt kontorsdel. Föreningen är väldigt välskött med en låg belåningsgrad, låg avgift och de äger marken. En kort promenad bort ligger Fridhemsplan vilket är en riktig hub på Kungsholmen med två tunnelbanelinjer, flertalet stadsbussar och flera av de stora matbutikerna. På senare tid har utbudet av mat och dryck utökats i området med Kungsholmens Vinbar på Fleminggatan och Industrigatan 2 med öl och tacos som senaste tillskotten. För dig som vill bo nära naturen finns de fridfulla promenadstråken längs Kungsholms Strand precis intill och tar dig mot city såväl som badbryggorna vid Hornsbergs Strand. Parken och bryggorna vid Karlbergs Slott är ett populärt tillhåll under sommaren och dessutom nära till Rörstrandsgatan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kungsholmsgatan 8A, ÖG, Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Kungsholmsgatan 8A, ÖG, Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun, bild 2
Kungsholmsgatan 8A, ÖG, Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun, bild 3

Kungsholmsgatan 8A, ÖG

Lägenhet
Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
3 495 000 kr
30 m²
1.5 rum
vån 1
946 kr/mån
116 500 kr/m²

Välkommen till denna charmiga sekelskiftes lägenhet om 30 välplanerade kvadratmeter. Här finner du ett ombonat hem med stuckatur, lyxiga ytskikt, högt i tak, stilrena golv, platsbyggda garderober och personliga detaljer. Lägenheten har ett lugnt läge mot rofylld innergård med två stora fönsterpartier i fil vilket skänker gott om ljusinsläpp. Luftigt och socialt vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats. I anknytning med vardagsrummet ligger det nyrenoverade köket vilket är utrustat med ugn, induktionshäll, kyl/frys, gott om förvaring och arbetsyta. I fil med vardagsrummet finns den harmoniska sovalkoven vilket rymmer en 160-säng. Stambytt och helkaklat badrum med svart klinkergolv och vitkaklade väggar. Utrustat med handfat, spegelskåp, toalett, handdukstork och dusch hörna. Stabil och välskött förening med god ekonomi där de stora renoveringarna är genomförda. Den här lägenheten är något utöver det vanliga och måste upplevas på plats, välkommen! Här bor ni på bästa läge med direkt närhet till såväl city som Norr mälarstrand, Kungsholms strand och Rådhuset . Det erbjuds ett stort utbud av service, dagligvaruhandel och restauranger. Nedanför bostaden har du också Kungsbro strand och Norr Mälarstrands vackra strandpromenader. Här finns fina jogging- och cykelspår samt flera utomhusgym. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken, Stadshusparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium, Anna Whitlocks gymnasium och flertalet förskolor såsom Kungsholmens friskola som finns på Kungsklippan. Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådhuset och ett flertal busslinjer som trafikerar närområdet. Bara ca 5 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda Express.

  • Premium
Essingestråket 37, 2tr, Kungsholmen - Essingeöarna, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Essingestråket 37, 2tr, Kungsholmen - Essingeöarna, Stockholms kommun, bild 2
Essingestråket 37, 2tr, Kungsholmen - Essingeöarna, Stockholms kommun, bild 3

Essingestråket 37, 2tr

Lägenhet
Kungsholmen - Essingeöarna, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
3 495 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/3
2 522 kr/mån
71 327 kr/m²

Välkommen till denna sociala lägenhet med högt, lugnt och insynsfritt läge. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum vilket ger trivsamma sällskapsytor. Lägenheten har ett vackert parkettgolv av fiskbensmönstrad ek, charmiga originaldetaljer som fönsterbänkar av marmor och fönster med spanjoletter. Sovrummet har ett tyst läge med plats för dubbelsäng. Rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. I månadsavgiften ingår både internet och kabel-tv samt fri tillgång till föreningens gym! Istället för balkong har man tillgång till två stora takterrasser (gemensamma) med strålande sjöutsikt, perfekt för att sola eller grillning och häng med vänner. En av terrasserna ligger lättillgängligt ett par trappor upp från lägenheten. Fantastiskt läge på lugn återvändsgata utan genomfartstrafik, bara ett stenkast till badbryggor och kommunikation till city. Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi. Fastigheten är en välrenoverad funkisfastighet, stammar är utbytta, fasaden är renoverad liksom trapphus, tak och elstigare. Läget på ön kan knappast bli bättre. Här bor du med badrocksavstånd till flera av öns olika badplatser med bryggor och strand. Strax utanför porten finns restauranger, caféer, matbutik, frisör och busshållplats. På endast 12 minuter åker du med 1:ans buss till Fridhemsplan och all dess tänkbara service. Bussen åker sedan vidare mot Frihamnen med stopp på både Hötorget och Stureplan. Du har även kort gångavstånd till tvärbanan som tar dig till Alvik på 5 minuter, där gröna linjen ansluter, samt till Liljeholmen på 8 minuter, där röda linjen ansluter. Från ön är det även cykelavstånd till hela Stockholms city, Alvik och Liljeholmen. Här är du med andra ord inte beroende av kommunala färdmedel!

  • Premium
Sysslomansgatan 24, 7 Tr, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 14:15
Sysslomansgatan 24, 7 Tr, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun, bild 2
Sysslomansgatan 24, 7 Tr, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun, bild 3

Sysslomansgatan 24, 7 Tr

Lägenhet
Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
5 795 000 kr
60 m²
3 rum
vån 7/8
3 692 kr/mån
96 583 kr/m²

Välkomna till denna totalrenoverade trea med stor och solig balkong ett stenkast från Norr Mälarstrand i skuldfri förening! Lägenhetens stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och på balkongen kan du njuta av solen under eftermiddag samt kväll. Denna trea är välplanerad och har allt man kan tänkas behöva. Kombinationen av tidsenligt charm, såsom högt i tak och fiskbensparkett - tillsammans med modernt kök och badrum - ger er det bästa av båda världar och bidrar till bostadens charm. Det rymliga vardagsrummet med sina stora fönster och sociala planlösning blir en naturlig samlingspunkt för umgänge och avkoppling. De nyrenoverade köket har gott om plats för förvaring, diskmaskin, och bra arbetsytor. En arkitektritad lägenhet med ny el samt flexibel planlösning och många alternativa användande av rummen. Det större sovrummet är rymligt, med goda förvaringsmöjligheter och gott om plats för dubbelsäng. Lägenheten har även ett mindre sovrum som idag är disponerat som ett barnrum men med enkla medel kan göras om till kontor eller extrarum. Nyrenoverat badrum som är helkaklat med god förvaring. Populär förening med en stor takterass där man har en magisk utsikt över hela staden. Här bor ni i ett attraktivt läge på Kungsholmen med den bästa kombinationen av citypuls och grönskande områden. Här finns ett stort utbud av restauranger, shopping och grönområden. I närheten finns flera tunnelbanelinjer och bussar som gör det möjligt att ta sig till Bromma flygplats, Arlanda och alla delar av Stockholm. Allt detta endast ett stenkast från en av Stockholms vackraste sjöpromenader - Norr Mälarstrand! Perfekt för promenader och avkoppling eller för er som gillar att motionera! Här kan ni njuta av en vacker löprunda längs vattnet. Välkommen att längta hem, denna lägenhet vill ni inte missa - kontakta ansvarig mäklare Nicklas Kling för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Industrigatan 9, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Industrigatan 9, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 2
Industrigatan 9, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 3

Industrigatan 9

Lägenhet
Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
2 495 000 kr
22 m²
1 rum
vån 5/6
1 271 kr/mån
113 409 kr/m²

På en av Kungsholmens mer eftertraktsvärda adresser, ett stenkast från Karlbergskanalen och Fridhemsplan, återfinns denna välplanerade etta högt upp i fastigheten på våning 5. Här erbjuds man en fransk balkong som vetter i söderläge, som med dess glasdörrar ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. De 22 kvadratmetrarna är oerhört väldisponerade och bostaden har tack vare sitt våningsplan alltid himlen närvarande. Bostaden disponeras över en praktisk kokvrå med fönster, stort allrum med utrymme för matbord, säng och tillhörande möblemang. Ett helkaklat badrum, en klädkammare och mycket smarta förvaringslösningar. Här kan du njuta av lugnet och rofylldheten i ditt egna lilla boende samtidigt som du har stadens puls och bekvämligheter i närheten. Området är fantastiskt, med dess närhet till Karlbergskanalen och de vackra promenadstråken vid Kungsholms Strand. Några minuter från porten och du står på kanten till Karlbergskanalen. Det sjönära läget skapar under sommaren en trivsam miljö med ett rikt båtliv och skapar möjligheter till skridskoåkning om vintern. Inom kort gångavstånd når ni matbutiker, Systembolag, gym som SATS och Friskis&Svettis samt den populära Västermalmsgallerian med dess utbud av shopping, restauranger och annan service. På nära avstånd når ni även populära Rörstrandsgatan och dess trevliga utbud av restauranger och caféer. Kommunikationsmöjligheterna är slående med Fridhemsplans tunnelbana inom kort gångavstånd, närliggande busshållplatser samt gångavstånd till T-centralen och Vasastan. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lagerlöfsgatan 4, 5 Tr, Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Lagerlöfsgatan 4, 5 Tr, Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun, bild 2
Lagerlöfsgatan 4, 5 Tr, Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun, bild 3

Lagerlöfsgatan 4, 5 Tr

Lägenhet
Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
5 295 000 kr
62 m²
3 rum
vån 5
3 469 kr/mån
85 403 kr/m²

Välkommen till en välplanerad trea högt upp i huset med utsikt mot Riddarfjärden, öppen spis och balkong mot grönska! Med ett härligt läge på Lagerlöfsgatan finns denna charmiga och trivsamma trea med rymlig balkong och en underbar utsikt. Ljus och välplanerad lägenhet med vackra golv och högt i tak. Ett rymligt vardagsrum med stora fönster och social planlösning. Ett kök med gott om plats för förvaring, diskmaskin och bra arbetsytor. Ett av sovrummen är väldigt rymligt med bra förvaring och stor plats för dubbelsäng samt ett mindre sovrum som har bra ljusinsläpp och kan med enkla medel användas som ett arbetsrum. Badrummet är fräscht, helkaklat med bland annat handdukstork, tvättmaskin, god förvaring samt spegelskåp. Bra kommunikationer med buss och den gröna linjen till T-bana som du hittar bara några minuter bort. Med enbart en kort promenad når man både Fredhällsklipporna med fler badmöjligheter och Rålambshovsparken. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlsviksgatan 6, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Karlsviksgatan 6, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun, bild 2
Karlsviksgatan 6, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun, bild 3

Karlsviksgatan 6

Lägenhet
Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
2 995 000 kr
30 m²
1.5 rum
vån 0,5
2 299 kr/mån
99 833 kr/m²

På en av Nedre Kungsholmens mer eftertraktade adresser, i närmsta kvarteret ovanför Norr Mälarstrand och Riddarfjärden, återfinns denna 20-tals lägenhet med tidsenliga detaljer. De 30 kvadratmetrarna är oerhört väldisponerade med fint trägolv i hela lägenheten förutom i kök och badrum där det är microcement. Köket är utrustat med ugn, spis, fläkt, kyl/frys, diskho, diskmaskin samt bra med förvaring. Vidare in i lägenheten finner ni det rymliga vardagsrummet med fönster mot innergården, här finns det plats för både matgrupp och soffa. Lägenheten passar perfekt för dig som är förstagångsköpare, behöver en övernattningslägenhet eller bara ett hemtrevligt boende med närhet till det mesta. Till lägenheten disponeras ett fint och rymligt källarförråd. Bostadens läge på Kungsholmen behöver troligen ingen djupare förklaring mer än att du har både service och idyllisk miljö runt husknuten. Bara ett kvarter bort ligger en av Stockholms vackraste strandpromenader längst Norr Mälarstrand - lika vackert under årstider. Med en kort promenad upp för Sankt Eriksgatan nås Fridhemsplan, knutpunkten på Kungsholmen med två tunnelbanelinjer och inte mindre än tre av de blå stadsbussarna. I det här kvarteret finns flera favoriter såsom Mamadou, Tapas 28, Fuori di Pizza Gelateria och Mälarpaviljongen. Följer ni Sankt Eriksgatan nås Västermalmsgallerian med utbud av service, butiker och dagligvaruhandel i form av ICA, COOP Daglivs och Willys.

  • Premium
  • Hiss
Hjalmar Söderbergs väg 10, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 15:00
Hjalmar Söderbergs väg 10, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Hjalmar Söderbergs väg 10, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Hjalmar Söderbergs väg 10

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
4 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1
3 957 kr/mån
94 245 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fräscha lägenhet med utsikt mot Kristinebergs Slottspark och Kristinebergs slott. Tack vare höjdskillnaden mellan gatuplan och innergård har bostaden ett insynskyddat läge mot gata och samtidigt tillgång till en rymlig uteplats med given plats för soffgrupp och utrymme för planteringar. Stort och luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck ger bostaden ett bra ljusinsläpp och en härlig rymd. Vardagsrummet rymmer soffa, soffbord och övrigt möblemang med enkelhet. I nära anslutning till vardagsrummet finns också en arbetsplats med gott om arbetsyta för den som jobbar hemifrån. Detta hörn har tidigare nyttjats som klädkammare. Från vardagsrummet ser man Kristinebergs slott och härifrån nås även den härliga uteplatsen. Modernt, stilrent och praktiskt kök med ljusa köksluckor, full maskinell utrustning och ett vackert stänkskydd. Här finns också bra med förvaring, arbetsytor och stora fönster mot underbara slottsparken. Tack vare den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum finns det gott om plats för en större matgrupp. Stort sovrum med insynskyddat läge och fin vy mot Kristinebergs slott. Här finns plats för en stor dubbelsäng, förvaring och skrivbord. Mitt emot sovrummet finner man ett fräscht badrum utrustat med WC, dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, handfat ovan kommod, spegelskåp med förvaring samt handdukstork. När man kliver in i lägenheten möts man av en hemtrevlig hall med stor garderob bakom spegelskjutdörrar. Kontakta ansvariga mäklare August Fredriksson på 0738-10 10 13 eller på [email protected] för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Svarvargatan 7, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
Svarvargatan 7, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 2
Svarvargatan 7, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 3

Svarvargatan 7

Lägenhet
Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
15 495 000 kr
165 m²
5 rum
vån 4/6
8 058 kr/mån
93 909 kr/m²

På Svarvargatan 7 finner vi denna unika bostad på välplanerade 165 kvm i kombination med en robust industrikaraktär. Tack vare de stora fönsterpartierna får man ett otroligt ljusinsläpp som ger en luftig och ljus känsla. Välutvalda materialval som ger en lyxig känsla samt en generös takhöjd. Fullt utrustat kök med vinkyl, som rymmer matplats samt öppna ytor som ansluter till vardagsrummet som gör lägenheten väldigt social. Två badrum, walk-in-closet samt 4 rum som man nyttja som sovrum eller kontor. Här möter den historiska byggnadens karaktär och detaljer nyproduktionens lyx i en perfekt harmoni. Läget på bostaden är svårslaget. Lugnt område och ett stenkast ifrån Fridhemsplan med pulsen, resturanger och kommunikationer vidare i stan med två tunnelbanelinjer och flertalet stadsbussar. Här finns också ett stort utbud av matbutiker, caféer och butiker i bl.a. Västermalmsgallerian. Fler och fler restauranger poppar upp i kvarteren, för att nämna några finns Les Petits Boudins och Boteco Da Silvania precis i närheten. Promenadstråken längs Kungsholms Strand är omåttligt populära och tar dig på en naturskön promenad vidare mot Hornsbergs Strand och badklipporna i Fredhäll. Samt vattnet och promenadstråkar vid Kungsholms Strand. Bostadsprojektet industriverket inkluderar tre fabrikshus, varav detta är det ena och är beläget på Svarvargatan och heter Radiofabriken. Fastigheten byggdes ursprungligen som en industrifastighet år 1897, men totalrenoverades 2017 och byggdes då om till högkvalitativa lägenheter. Brf Industriverket är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av totalt 147 bostadsrätter och 2 lokaler med hyresrätt. I föreningen finns en trevlig innergård, cykelförvaring, barnvagnsrum och soprum. Utöver detta finns garage i huset.

  • Premium
  • Hiss
Fleminggatan 70, 4tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
Fleminggatan 70, 4tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Fleminggatan 70, 4tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Fleminggatan 70, 4tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
9 500 000 kr
92 m²
3 rum
vån 4/4
4 198 kr/mån
103 261 kr/m²

-Renoverat badrum från 2022 -Balkong i fritt läge -Stora sociala rum -Stilrena ytskikt och optimalt planerad -Stabil förening med låg skuldsättning -Minimal insyn -Bra läge med direkt närhet till kommunikationer, service, dagligvaruhandel och restauranger -Möjlig 4:a -Tillhörande lägenhetsförråd Varmt välkomna till denna fantastiska våning med balkong mot lugn innergård, belägen i en charmig fastighet anno 1928. Här bor ni i en varsamt renoverad bostad med fönster i tre väderstreck. Högt och fritt läge och stora fönsterpartier som gör att bostaden är behagligt ljus. Lägenheten kan med relativt enkla medel göras om till 4 rum och kök. Bostaden är belägen på våning 4 av 4 i gårdshuset. Denna våning bor ni på ett lugnt och ostört läge; inga intilliggande lägenheten på sidorna eller ovanför. Resterande delar av fastigheten har 6 våningsplan. Vardagsrummet har fin fiskbensmönstrad parkett och ligger i hörnläge. Detta rum kan enkelt användas som sovrum, alternativt delas upp i två sovrum för att skapa en 4:a. Det mindre sovrummet är kvadratsmart och har en garderobsvägg längs ena sidan. Från ett av de stora rummen nås balkongen som ligger i högt och fritt läge. Här får man njuta av såväl morgon- som kvällssol. Stilrent och fräscht renoverat badrum med rymlig känsla. Här finns tvättmaskin, kommod, WC och dusch. Trygg förening som äger marken och klassas som äkta. Föreningen är lågt skuldsatt (2 113 kr per kvadratmeter enligt ÅR2023). Föreningen har en gemytlig innergård som är en favorit bland medlemmarna. Här finns grill- och sittplatser för ett större sällskap. Även cykel- och barnvagnsförråd samt tvättstuga finns att tillgå. Till lägenheten disponeras ett källarförråd. Här bor ni på ett mycket centralt läge med enstaka minuters promenad till grön och blå tunnelbanelinjer. Likaså finns Fridhemsplans citypuls precis runt hörnet med dess stora utbud av restauranger, service, dagligvaruhandel och mer. Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information: 0760-524600 [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kungsholmsgatan 13, Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun

Kungsholmsgatan 13

Lägenhet
Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
3 850 000 kr
41,5 m²
2 rum
4 273 kr/mån
92 771 kr/m²

- Nyrenoverat och stambytt badrum (2023) - Optimal planlösning - Stora fönsterpartier - Flertalet takterrasser, tvättstugor och andra tillgångar i föreningen - Attraktivt, centralt område - Tunnelbana kort promenad från porten - Stabil och välskött förening som äger marken och klassas som äkta Hjärtligt välkomna till denna välplanerade tvårummare på centralt läge på Kungsholmsgatan! Bostaden har ett rymligt sovrum som tar in en 180-säng och möjlighet till garderober. Stora fönsterpartier och generös takhöjd skapar förutsättningar för en ljus och rymlig känsla i bostaden. 1930-talet gör sig påmint i bostadens charmiga funkisanda. Badrummet renoverades i samband med stambytet 2023. Läget är mycket attraktivt på Kungsholmsgatan nära Rådhuset, Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand. Föreningen är stabila Brf Kungsklippan i de attraktiva kvarteren kring Rådhuset där goda kommunikationer finns med tunnelbana. Brf Kungsklippan är en av Sveriges största med över 1000 lägenheter. Endast ett par minuters gång till Stockholm city, Arlanda Express samt ett flertal busslinjer gör det lätt att ta sig vart man än önskar. Området bjuder även på ett stort utbud av restauranger, caféer, affärer och andra bekvämligheter. Dessutom är det nära till vackra promenadstråk längs Norr Mälarstrand och gröna Rålambshovsparken. För mer information, kontakta ansvarig mäklare David Garrett: 0760-524600 [email protected]

  • Hiss

Visar alla 11