Mäklare Vilhelm Åman

Vilhelm Åman

Om mig

Meriter - Flest rekommendationer, Kungsholmen, Stockholm helår 2023 (Hittamäklare.se) - Högst försäljningsvärde, Kungsholmen, Stockholm helår 2023 (Hittamäklare.se) Jag har under större delen av mitt liv spelat ishockey på elitnivå och med en obotlig vinnarskalle och tävlingsinstinkt drivs jag av att ta varje bostadsaffär till nya höjder. Jag har blicken riktad mot att skapa lyckade affärer och strävar alltid efter försäljningsrekord men det viktigaste i slutändan är nöjda säljare och köpare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
John Ericssonsgatan 16, 4tr, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
John Ericssonsgatan 16, 4tr, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun, bild 2
John Ericssonsgatan 16, 4tr, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun, bild 3

John Ericssonsgatan 16, 4tr

Lägenhet
Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
4 495 000 kr
40 m²
2 rum
vån 4/5
3 018 kr/mån
112 375 kr/m²

Välkomna till denna ljusa bostad högt upp i huset med balkong mot innergårdar! Lägenheten är ytterst välplanerad, funktionell och har det mesta som behövs inom 40 kvadratmeter. Perfekt bostad för såväl par som singlar. Bostaden har idag en praktisk 30-tals planlösning med det klassiska matrummet som idag nyttjas som ett sovrum. Gott om plats för säng och förvaringsmöjligheter med utgång till den härliga balkongen. Bevarade glasdörrar håller köket och sovdel separerade från varandra. Lägenheten är yteffektiv med smart planlösning som tillåter flera disponeringsmöjligheter. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med generös takhöjd. Gott om plats för både soffmöblemang samt matplats. Här finner du också attribut såsom fiskbensparkett och ett större fönsterband som ger ett rikligt ljusinsläpp i högt läge över grönskande innergård. Ett fantastiskt läge intill vackra Norr Mälarstrand med trevliga promenadstråk längs vattnet samt fina grönområden i Rålambshovsparken. I kvarteret finns mysiga caféer, butiker, restauranger och några minuter bort finner du ett pulserande stadsliv.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fridhemsgatan 10A, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Fridhemsgatan 10A

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
4 195 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1
2 500 kr/mån
99 881 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga bostad i klassisk tjugotals-fastighet på attraktiv Kungsholmsadress invid Norr Mälarstrand. Lägenheten är mycket kvadratsmart, i genomgående fint skick och andas en genuin hemtrevlig känsla. Här erbjuds ett fullt utrustat kök i öppen planlösning mot det ljusa och sociala vardagsrummet. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i flertalet garderober i hall. Fräscht badrum som är utrustat med WC, tvättställ, samt dusch. Här bor ni på en av Kungsholmens bästa adresser i stabil förening i en mycket välskött fastighet. Det geografiska läget är eftertraktat med direkt närhet till vackra promenadstråk utmed Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens glittrande vatten. De kommunala kommunikationerna är mycket goda med flera busslinjer samt tunnelbanas gröna och blå linje på bekvämt promenadavstånd vid Fridhemsplan. Runt Fridhemsplan finns dessutom all tänkbar service i form av matbutiker, restauranger, caféer, apotek och butiker. - Fastighet anno 1927 - Charmiga detaljer - Kvadratsmart - Öppen planlösning - Fint ljusflöde

  • Plus
  • Hiss
Kaplansbacken 5, 7tr, Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Kaplansbacken 5, 7tr, Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun, bild 2
Kaplansbacken 5, 7tr, Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun, bild 3

Kaplansbacken 5, 7tr

Lägenhet
Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
3 995 000 kr
37 m²
2 rum
vån 7
1 835 kr/mån
107 973 kr/m²

Högt upp i huset på bästa Kungsholmsläge nära Kungsholms kyrka finner ni denna ljusa och välplanerade tvåa om 37 kvadrat med balkong. Lägenheten erbjuder mycket väldisponerade ytor där vardera rum har sin härliga rymd. Stilrent fullutrustat kök med gråa luckor i öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet. Här ryms bord med plats för 4 personer och gott om med plats även för sällskapsdel. Balkongdörrar leder er ut till den rymliga balkongen i söderläge mot innergård. Riktigt sovrum gör att den passar singeln såväl som för paret. Fräscht badrum med tvättmaskin, tvättställ, dusch samt WC. lägenhetens alla fönster är belägen mot föreningens lummiga gård. Stabil brf med stans förmodligen ballaste takterrass. Supereffektivt planerad där varje kvadratmeter fyller sin funktion. Riktigt sovrum gör att den passar såväl för paret. Lägenheten är belägen mot föreningens nyrenoverade och lummiga gård. Kaplansbacken 5 ligger ett stenkast från klarabergskanalen och T-centralen. Närheten till vatten är påtaglig då kanalen skymtas precis utanför porten. På någon minut når du promenadstråken som tar dig hela vägen runt Kungsholmen. Kort promenad når du Drottninggatan med ett oändligt utbud av shopping, restauranger och service. Via T-centralen finns i stort sett alla färdmedel inom Stockholms tullar, Arlanda Express och tåg och bussar ut i resten av Sverige. Här finns också oslagbara kommunikationer att tillgå med både T-bana (blå samt grön linje) och stadsbussar. Sankt Eriksplan och Vasastan med dess trevliga utbud av restauranger når ni efter en kort promenad över Sankt Eriksbron. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sankt eriksgatan 61A, 4tr, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Sankt eriksgatan 61A, 4tr, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 2
Sankt eriksgatan 61A, 4tr, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 3

Sankt eriksgatan 61A, 4tr

Lägenhet
Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
9 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/5
3 007 kr/mån
126 519 kr/m²

I ett av de eftertraktade gårdshusen på Sankt Eriksgatan saluförs denna genomgående 3:a med dubbla balkonger. På bästa Kungsholmsadress där modern design och drömskick möter vackert sekelskifte med välbevarade originaldetaljer och en underbar takhöjd. Suverän familje-trea med öppna och sociala sällskapsytor. Bostaden är belägen mellan två fina och lummiga innergårdar med dubbla balkonger, en i öster med sol från morgon till tidig eftermiddag och en i väster med eftermiddags och kvällssol samt sjöglimt mot Karlbergskanalen. Lägenheten erbjuder två bra sovrum, öppna sällskapsytor i vardagsrum och kök. Stort och välutrustat sällskapskök med komplett maskinell utrustning med rejäla ytor för familj och vänner. Stabil och välskött förening med mycket god ekonomi i ett av Kungsholmens mest trivsamma kvarter. - Dubbla balkonger - Lugnt och ostört läge i gårdshus - Låg avgift - Vackra ytskikt - Våning 4 - Hiss - Stabil förening med god ekonomi Bostaden ligger vid Fridhemsplan vilket är en knutpunkt på Kungsholmen med två tunnelbanelinjer och inte mindre än tre av de blå stadsbussarna. Här finns även ett rikt utbud av restauranger och barer. För shopping och service finner du Västermalmsgallerians suveräna utbud på bara minuters avstånd. Mat handlar du enkelt på någon av de stora livsmedelsbutikerna i området. Träningsfaciliteter finns nära antingen på Friskis&Svettis eller SATS rakt över gatan. För den som gillar att jogga eller promenera finns Kungsholms Strand utanför porten med möjligheten att jogga eller promenera Kungsholmen runt. Den vackra slingan tar dig även till Hornsbergs Strand och Fredhällsklipporna.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
John Ericssonsgatan 7, 3tr, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

John Ericssonsgatan 7, 3tr

Lägenhet
Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
9 995 000 kr
112 m²
3 rum
vån 3
6 672 kr/mån
89 241 kr/m²

Välkomna till denna vackra våning högt upp i huset på en av Kungsholmens välrenommerade gator invid Riddarfjärden och Norr Mälarstrand. Lägenheten har en mycket väldisponerad planlösning med stora sällskapsytor, två bra sovrum, ett trivsamt kök samt badrum och gäst WC. Flera tidstypiska kvalitéer utmärker bostaden - såsom den luftiga takhöjden, de generösa fönsterpartierna, fiskbensmönstrad ekparkett samt öppen spis. Underbar balkong som nås från vardagsrummet med härlig vy mot Riddarfjärden. Stabil förening med god ekonomi och en välskött innergård med utsikt ned mot vattnet. Ett fantastiskt läge intill vackra Norr Mälarstrand med trevliga promenadstråk längs vattnet samt fina grönområden i Rålambshovsparken. I kvarteret finns mysiga caféer, butiker, restauranger och några minuter bort finner du ett pulserande stadsliv.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5