Mäklare Nicklas Kling

Nicklas Kling

Om mig

- Rankad som säljarfavorit på Kungsholmen senaste tre åren (2021-2024) Nicklas Kling har länge arbetat med inom försäljning och service. Han är utbildad till både fastighetsmäklare och ekonom, han vet därför vad som krävs för att genomföra en riktigt lyckad bostadsaffär. Många av Nicklas kunder beskriver honom som det trygga och självklara valet när man ska sälja sin bostad, eftersom han erbjuder det lilla extra och ger god service till alla inblandade parter.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lagerlöfsgatan 4, Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Lagerlöfsgatan 4

Lägenhet
Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
2 995 000 kr
31 m²
2 rum
vån 0,5/7
2 018 kr/mån
96 613 kr/m²

Med ett lummigt läge på Lagerlöfsgatan finns denna charmiga och trivsamma 2:a. Ljus och välplanerad lägenhet med vackra golv och högt i tak. Ett rymligt vardagsrum med stora fönster och social planlösning. Ett trevligt kök med gott om plats för förvaring och bra arbetsytor. Balkongen omges av grönska vilket ger en trevlig känsla. I sovdelen får man plats med en 160 cm säng. Badrummet är fräscht med bland annat handdukstork, god förvaring samt spegelskåp. Här bor ni med den bästa kombinationen av citypuls och grönskande områden. Attraktivt läge på Kungsholmen med ett stort utbud av restauranger, shopping, grönområden och bra kommunikationer. Ett stenkast från en av Stockholms vackraste sjöpromenader - Norr Mälarstrand. För er som gillar att motionera kan ni njuta av en vacker springrunda längst vattnet, slingan runt Kungsholmen är 10 km. Hjärtligt välkommen på visning! Kontakta mäklare Nicklas Kling för att få komma på visning! 073-8625588

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Svarvargatan 7, 2 Tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Idag

Svarvargatan 7, 2 Tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
4 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/6
3 838 kr/mån
84 661 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna underbara lägenhet, här erbjuds en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönster och en generös takhöjd som skapar fint ljusinsläpp i hela bostaden. Det exklusiva möter det industriella och skapar en harmonisk atmosfär. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i en generös klädkammare / förråd. Ett lyxigt badrum med golvvärme, tvättpelare och stor dusch. Ni bor dessutom i Kungsholmens bästa läge med närhet till såväl lugna promenadstråk, Fridhemsplans puls samt Vasastans charm. Stabil förening med stora renoveringar bakom sig! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Rålambsvägen 8C, 3 Tr, Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Rålambsvägen 8C, 3 Tr, Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun, bild 2
Rålambsvägen 8C, 3 Tr, Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun, bild 3

Rålambsvägen 8C, 3 Tr

Lägenhet
Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
6 795 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/6
4 670 kr/mån
80 893 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fina trea högt upp i huset med inglasad balkong samt garage i huset! Med ett lugnt och härligt läge på Rålambsvägen finns denna nyrenoverade och trivsamma trea med underbar inglasad balkong. Balkongen är rymligt och inglasad vilket leder till den kan användas under fler månader av året. Ljus och välplanerad lägenhet med allt man kan tänkas behöva. Ett rymligt vardagsrum med stora fönster och social planlösning. Ett nyrenoverat kök med smakfulla materialval, gott om plats för förvaring, golvvärme, diskmaskin och bra arbetsytor. Lägenheten har även plejd system i hela lägenheten som bidrar till en hemtrevlig känsla. Sovrummen är väldigt rymliga med bra förvaring och har plats för dubbelsäng. Lägenhetens tredje rum som är välplanerat, har ett bra ljusinsläpp och är idag möblerat som ett extrarum men kan med enkla medel göras om till exempelvis ett kontor eller barnum. Badrummet är fräscht, helkaklat med bland annat golvvärme, handdukstork, god förvaring, spegelskåp samt förberett för tvättmaskin samt torktumlare. Precis bakom huset ligger gröna och lummiga Konradsbergsparken och med en kort promenad når man både Fredhällsklipporna med fler badmöjligheter och Rålambshovsparken. Strax utanför dörren finns restauranger, mataffärer och goda kommunikationer. Här bor i även i otroligt stabil föreningen med god ekonomi. Bastu, övernattningslägenhet samt föreningslokal finns i föreningen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gjörwellsgatan 15, 3 Tr, Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun

Gjörwellsgatan 15, 3 Tr

Lägenhet
Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
5 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/6
4 510 kr/mån
77 857 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fina trea med nyrenoverat kök samt balkong! Med ett trevligt läge på Gjörwellsgatan finns denna nyrenoverade och trivsamma trea med balkong och dubbla förråd. Ljus och välplanerad lägenhet med allt man kan tänkas behöva. Ett rymligt vardagsrum med stora fönster och social planlösning. Ett nyrenoverat kök med gott om plats för förvaring, diskmaskin och bra arbetsytor. Sovrummen är väldigt rymliga med bra förvaring och har plats för dubbelsäng. Lägenhetens tredje rum är välplanerat, har ett bra ljusinsläpp och är idag möblerat som ett barnrum men kan med enkla medel möbleras om till ett kontorsrum. Badrummet är fräscht, helkaklat med bland annat god förvaring, tvättmaskin samt spegelskåp. Precis bakom huset ligger gröna och lummiga Konradsbergsparken och med en kort promenad når man både Fredhällsklipporna med fler badmöjligheter och Rålambshovsparken. Strax utanför dörren finns restauranger, mataffärer och goda kommunikationer. Här bor man även i en stabil förening som äger marken. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sysslomansgatan 22, 3 Tr, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Sysslomansgatan 22, 3 Tr

Lägenhet
Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
3 795 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 3/9
2 305 kr/mån
108 429 kr/m²

Med ett centralt läge på Sysslomansgatan finns denna charmiga och trivsamma 1,5:a. Ljus och välplanerad lägenhet med vackra golv och högt i tak. Ett rymligt vardagsrum med stora fönster och social planlösning. Ett modernt kök med köksö, öppen planlösning mot vardagsrum och gott om plats för förvaring. Ett modernt badrum som är förberett för tvättmaskin. Balkongen omges av grönska vilket ger en härlig känsla. I sovdelen får man plats med en 140 cm säng. Badrummet är fräscht, helkaklat med bland annat handdukstork, tvättmaskin, god förvaring samt spegelskåp. Badrummet är nyligen renoverat och ger en modern känsla. Här bor ni med den bästa kombinationen av citypuls och grönskande områden. Attraktivt läge på Kungsholmen med ett stort utbud av restauranger, shopping, grönområden och bra kommunikationer. Ett stenkast från en av Stockholms vackraste sjöpromenader - Norr Mälarstrand. För er som gillar att motionera kan ni njuta av en vacker springrunda längst vattnet, slingan runt Kungsholmen är 10 km. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5