Mäklare Simon Wassberg

Simon Wassberg

Om mig

Som gammal elitidrottare har jag under åren fått lära mig vad som krävs och vad som är viktigast för att lyckas när man tillsammans jobbar mot ett gemensamt mål. Det är en tydlig kommunikation, öppenhet och hårt jobb. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det viktigaste är att du känner dig trygg och blir mer än nöjd. Jag brinner för utmaningar och min genuina drivkraft att hjälpa andra och bygga långvariga relationer genomsyras i allt jag gör.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsholms kyrkoplan 3, BV, Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun
Kungsholms kyrkoplan 3, BV, Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun, bild 2
Kungsholms kyrkoplan 3, BV, Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun, bild 3

Kungsholms kyrkoplan 3, BV

Lägenhet
Kungsholmen - Rådhuset, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
5 695 000 kr
60 m²
2 rum
4 216 kr/mån
94 917 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade bostad på ett av Kungsholmens bästa lägen. Här befinner du dig otroligt centralt med närheten till city men samtidigt i ett härligt lugn. Lägenheten har genomgått en uppfräschning av ytskikten där man valt att behålla charmen från byggåret men samtidigt möjligheten att sätta sin egen prägel i bostaden. De vackra spröjsade fönsterna i kombination med väggarnas och furutiljornas ljusa färg ger ett behagligt ljus i hela bostaden. Planlösning är väl genomtänkt med stora och rymliga rum, fullutrustat kök och bra med förvaring. I dessa kvarter bor du med knappt 5-10 minuters promenad till Centralen, Drottninggatan, Åhléns City, Kulturhuset och Hötorget. Ett stenkast från bostaden finns stranden runt Kungsholmen med härliga joggingstråk, promenad- och cykelvägar och parker. Runt knuten ligger flera restauranger som t.ex. Kitchen & Table, Spisa hos Helena och Mäster Anders, liksom flera caféer, bagerier, barer och butiker.

  • Premium
  • Hiss
Gjutargatan 4A, Kungsholmen, Stockholms kommun
Gjutargatan 4A, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Gjutargatan 4A, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Gjutargatan 4A

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
3 795 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 3
1 504 kr/mån
99 868 kr/m²

Välkomna till en mycket trevlig och väldisponerad bostad med möblerbar balkong som blir ett trevligt extrarum på sommaren. Härligt läge på en lugn gata med strandpromenad runt hörnet samtidigt som pulsen vid Fridhemsplan nås med bara några minuters promenad. Lägenheten är väldisponerad och i väldigt bra skick med ett socialt vardagsrum med plats för både soffmöblemang och matplats samt tillgång till den härliga balkongen. Utöver det har du även en möblerbar inre hall vilket kan disponeras som sovplats alt kontorsdel. Föreningen är väldigt välskött med en låg belåningsgrad, låg avgift och de äger marken. En kort promenad bort ligger Fridhemsplan vilket är en riktig hub på Kungsholmen med två tunnelbanelinjer, flertalet stadsbussar och flera av de stora matbutikerna. På senare tid har utbudet av mat och dryck utökats i området med Kungsholmens Vinbar på Fleminggatan och Industrigatan 2 med öl och tacos som senaste tillskotten. För dig som vill bo nära naturen finns de fridfulla promenadstråken längs Kungsholms Strand precis intill och tar dig mot city såväl som badbryggorna vid Hornsbergs Strand. Parken och bryggorna vid Karlbergs Slott är ett populärt tillhåll under sommaren och dessutom nära till Rörstrandsgatan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2