Mäklare Sanna Rihm

Sanna Rihm

Om mig

Sanna är mäklaren med ett stort personligt engagemang som är specialiserad på bostadsrätter på Kungsholmen och Essingeöarna. Med hennes kvaliteter så visar hon att vara envis, målmedveten och ärlig gör att hon alltid siktar på att överträffa sig själv och alla andra. Hennes positiva karaktär kombinerad med Bjurfors varumärke i ryggen gör att hon skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sankt Eriksgatan 29A, ÖG, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun

Sankt Eriksgatan 29A, ÖG

Lägenhet
Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
3 995 000 kr
42,5 m²
1.5 rum
vån 1/2
0 kr/mån
94 000 kr/m²

AVGIFT 0 kr! Nu ges tillfälle att förvärva denna hemtrevliga bostad med direkt närhet till all tänkbar service. Precis utanför porten har man utmärkta kommunikationer med både blåa och gröna tunnelbanelinjen samt flertal bussar. Bostaden finner ni i gårdshuset och erbjuder ett mycket lugnt läge med alla fönster mot innergården, nyttjas idag som 1,5rok men möjlighet finns att göra om till 2rok för den som önskar. Bostaden disponeras av en välkomnande entré med goda förvaringsmöjligheter bakom garderoberna, på golvet finner ni först vackert stengolv och därefter fiskbensparkett som sträcker sig hela vägen till allrummet. Stort vardagsrum som rymmer både matplats, soffgrupp och övrig önskat möblemang. Avskild sovalkov som rymmer dubbelsäng. Utöver det har man förbi hallen ett separat kök med full maskinell utrustning såsom diskmaskin, ugn, fläkt och kyl/frys. Samt ett stort helkaklat badrum som stambyttes 2004. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd. Välskött förening i hjärtat av Kungsholmen, med 0 kr i årsavgift, i hyran ingår värme, VA, el (normal förbrukning), gas, 1/1 Gbit/s bredband via Ownit och kabelTV (Tele2 TiVo mellan). Föreningen klassas som en oäkta brf då intäkterna från föreningens lokaler varit så pass stora. Lägenhetsinnehavare förmånsbeskattas då det anses vara en förmån att bo i en Brf med så låg boendekostnad. Bostadsförmånen för 2022 (deklaration 2023) var 49 725 kr, som man ska skatta 30% i inkomstlaget kapital för. Detta blir en skatt om 14 918 kr/år eller 1243 kr/mån vilket ska sättas i relation till en avgift i en äkta förening som ofta är ca 3.000-4.000 kr/mån för samma tjänster ovan. Samt denna kapitalinkomst är 100% avdragsgill mot kapitalutgifter som ex. räntan på ditt bolån. En bostad att längta hem till!

  • Hiss
Polhemsgatan 5, Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
  • Sön 3 mar kl 12:00

Polhemsgatan 5

Lägenhet
Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholms kommun
Bjurfors Kungsholmen
4 495 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 5/6
1 894 kr/mån
104 535 kr/m²

Välkommen till femte våningen och denna smakfulla bostad med sjöglimt på ett av Kungsholmens absolut mysigaste lägen. Här bor ni i et område med ett härligt lugn men också väldigt centralt och närheten till city genom promenad eller utmärkta kommunikationer. Lägenheten disponeras idag som en tvåa och har genomgått en varsam och elegant renovering där man tillfört moderna och genomtänkta lösningar. Väldisponerad planlösning med ett praktiskt sovrum med plats för 160 alternativt 180 säng, generösa ytor i vardagsrum och kök, där ni kan umgås med nära och kära. De stora spröjsade fönsterna i kombination med det höga läget i huset skapar ett behagligt ljus i hela bostaden. Bostaden erbjuder även väldigt goda förvaringsmöjligheter genom den stora klädkammaren, och för den som önskar ytterligare förvaring finns det utrymme för detta. Förråd till bostaden finns på både vinden och källaren. Detta boendet vill du inte missa! Kvarteren på nedre Kungsholmen är omåttligt populära då man på bara ett par minuter är nere vid promenadstråken på Norr Mälarstrand samtidigt som det går snabbt att ta sig till Fridhemsplan som har ett stort utbud av kommunikationer såväl som matbutiker, caféer och restauranger. Bara runt hörnet på kvarteret kan man också hoppa på buss 61 som går vidare mot Rådhuset och Odenplan eller förbi Fridhemsplan mot Hornsbergs Strand. Här bor man dessutom i en ekonomiskt stabil förening med väldigt låg belåningsgrad.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 2