Kommande

Kvarnholmsvägen 96, 8tr

Kvarnholmen, Nacka kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
30 m²
Våning
8 av 11, hiss finns
Förening
BRF Bageriet 3
Om föreningen
Avgift
2 395 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
96 500 kr/m²
Kommande

Fantastisk utsikt över Stockholms inlopp - Lyxig studiolägenhet med påkostade materialval - Genomtänkta förvaringslösningar - Perfekt belägen centralt på omtyckta kvarnholmen!

Välkommen hem till denna lyxiga studioetta som erbjuder alla rätt för dig som söker efter det där lilla extra! Högt upp i huset på våning 8 hittar du 30 exemplariskt disponerade kvadratmeter med en utsikt som inte görs rättvisa på bild. Här är varenda millimeter väl genomtänkt i både färg och form samt materialvalen och de fasta installationerna håller den högsta kvalitén.

Väl inne i lägenheten disponerar du över en hall som erbjuder utmärkt förvaring, smakfullt undangömd bakom skjutdörr. Ett studiorum med alkov och tre tilltagna stora fönster som vätter mot väst och Stockholms inlopp där kryssningsbåtar gästspelar din utsikt med jämna mellanrum. Ett påkostat och fullt utrustat kök med generös bänkyta och förvaring. Slutligen ett rymligt helkaklat badrum med tvättpelare och takdusch.

Den här fantastiska bostaden görs endast bättre av att du i huset har bekvämligheter som källarförråd, gym, garage, restauranger och en trevligt bar!

- Kontakta mäklaren för mer information -

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Nacka

Kontakta mäklaren

Adam Stephani

BOSTHLM Nacka
Mäklare Adam  Stephani, BOSTHLM Nacka
0736991414

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.