Mäklare Adam Stephani

Adam Stephani

Om mig

Jag är din erfarna och engagerade fastighetsmäklare. Med dedikation och kunskap guidar jag dig genom din bostadsresa. Jag strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och skapa en smidig och positiv upplevelse. Med min vänliga inställning och expertis vid din sida kan du känna dig trygg i att just din bostadsaffär kommer bli så bra som möjligt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekuddsvägen 21, Sickla - Ekudden, Nacka kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Ekuddsvägen 21, Sickla - Ekudden, Nacka kommun, bild 2
Ekuddsvägen 21, Sickla - Ekudden, Nacka kommun, bild 3

Ekuddsvägen 21

Lägenhet
Sickla - Ekudden, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
6 895 000 kr
96 m²
4 rum
vån -3/3
7 031 kr/mån
71 823 kr/m²

Välkommen till Ekuddsvägen 21 - Ditt drömhem vid vattnet! Denna unika etagelägenhet om 96 kvadratmeter med radhuskänsla är en sällsynt pärla som nu erbjuds till dig. Belägen precis intill vattnet med en förtrollande utsikt över Järlasjön från samtliga rum, kommer du att bli överväldigad av skönheten och lugnet som omger detta fantastiska hem. På två våningar med en utmärkt planlösning, erbjuder denna bostad allt du kan önska. Entrévåningen rymmer tre rymliga sovrum, varav ett sovrum har en egen balkong med ett söderläge som kommer att vara din egen lilla oas för morgonkaffet eller kvällens stjärnskådning. Ett av de två helkaklade badrummen ligger på det här våningsplanet och är utrustat med en bekväm dusch. En trappa ner möts du av ett stort vardagsrum med imponerande fönsterpartier som ger dig en panoramavy ut mot den stora altanen och Järlasjön. Här är det endast din fantasi som sätter gränser för hur du kan inreda detta härliga utrymme, perfekt för mysiga stunder med familj och vänner. På det här våningsplanet ligger det andra badrummet som är tilltaget rymligt och kommer utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk. Intill vardagsrummet hittar du även det mycket fräscha köket som renoverades år 2022. Köket är både funktionellt och stilfullt, generöst med arbetsyta och förvaring. Här finns en naturlig plats för ditt matbord vid fönstret, där du kan avnjuta dina måltider med en fantastisk utsikt. Men det bästa sparar vi till sist. Från köket tar du dig ut till den stora altanen som saknar motstycke. Här kommer solen att lysa hela dagen och skapa den perfekta atmosfären för avkoppling och underbara stunder under sommarhalvåret. Den spektakulära utsikten över sjön och glittrande reflektioner från vattnet kommer att bli en naturlig del av din vardag. Denna bostad är inte bara en idyll vid vattnet, den är också bekvämt belägen med bara en kort promenad längs vattnet till shoppingcentret Sickla köpkvarter, där du kan njuta av ett brett utbud av butiker, restauranger och service. Om du är sugen på ett dopp eller vill njuta av sjön finns det nya och fina badbryggor längs vägen. inte nog med det erbjuder föreningen en stor uteplats vid Ekuddsvägen 3 som är öppen för alla medlemmar eller kan bokas för större tillställningar. Det här är en bostad som erbjuder det allra bästa Nacka har att erbjuda, med natur och vatten som granne och stadens bekvämligheter inom räckhåll. Välkommen på visning av Ekuddsvägen 21 - det här är din chans till ett unikt boende med ett läge som lämnar dig mållös.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Sickla allé 13, 7tr, Nacka - Sickla, Nacka kommun
  • Ons 1 maj

Sickla allé 13, 7tr

Lägenhet
Nacka - Sickla, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 495 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 7/13
3 207 kr/mån
73 579 kr/m²

Välkommen till Sickla Allé 13 För dig som söker det perfekta hemmet med enastående utsikt, bra planlösning och unik charm är denna tvåa om 47,5kvm på sjunde våningen det givna valet. Belägen vid Sicklasjön och omgiven av såväl natur som service, erbjuder denna lägenhet det bästa av både natur och stadsliv. Kliv in i detta ljuvliga hem och upplev omedelbart känslan av rymd och ljus. Med imponerande 3 meter i takhöjd skapar denna unika attribut en luftig känsla som saknar motstycke i området. Detta tillsammans med stora fönster som öppnar upp för panoramautsikt över Sicklasjön ger en idyllisk och avkopplande atmosfär. Den moderna och välplanerade layouten gör att varje kvadratmeter används på bästa möjliga sätt. Ett välutrustat kök med gott om förvaring, komplett maskinpark samt en vinkyl. Öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till den otroliga balkongen. Charmigt sovrum med glasdörr och fönster i nock som släpper in det naturliga ljuset som är så rikligt i lägenheten, här inne i hallen hittar du platsbyggda garderober. Dessutom finns ett helkaklat och stambytt badrum direkt vid entrén. Läget kan inte vara bättre – med närhet till allt man kan önska sig. Shopping, restauranger, kaféer och grönområden finns alla inom bekvämt räckhåll. För den som pendlar är kommunikationerna utmärkta, med närhet till både bussar och den kommande tunnelbanan för en smidig resa till Stockholm stad. Sammanfattningsvis är Sickla Allé 13 en unik pärla som erbjuder det bästa av både natur och stadsliv. Med sin imponerande utsikt, generösa utrymmen och perfekta läge är detta en bostad som inte lämnar något att önska. Säkra din drömbostad idag och upplev en ny nivå av livskvalitet!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ekuddsvägen 27, Nacka - Sickla - Ekudden, Nacka kommun

Ekuddsvägen 27

Lägenhet
Nacka - Sickla - Ekudden, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/12
4 709 kr/mån
52 955 kr/m²

- Föreningens bästa gavelläge - Södervänd balkong och fönster i väst - Rogivande utsikt över Järlasjön och natur - Stabil förening med god ekonomi - Parkering, garage och bra kommunikationer - Badrocksavstånd till Järla Sjö för morgondopp! Äntligen är du varmt välkommen in till en av Ekuddens mest eftertraktade lägenhetstyper! En sällsynt möjlighet att kunna förvärva en av föreningens största tvåor i områdets yttersta hus, helt fri från grannbyggnader som blockerar utsikt och med en södervänd balkong som vätter ut mot Järlasjön! Lägenheten är utmärkt disponerad med rymligt vardagsrum, sovrum och kök, alla ytor med stora fönster som får rikligt med naturligt ljus och fin utsikt. Köket har plats för matbord samt gott om arbetsyta och förvaring. Vardagsrummet är generöst tilltaget och här ifrån når du den södervända balkongen. Sovrummet är rymligt med gott om plats för både stor säng och förvaringsmöbler. Badrummet är helkaklat sedan stambytet 2010. Här finns det chans att sätta sin egen prägel på en fantastisk lägenhet vid vattnet. Det är Ekuddens största variant av tvåor samt med den bästa placeringen. Helt perfekt för dig som vill ha utrymme att skapa ditt hem precis som du vill ha det! Allt detta görs bara bättre av det fantastiska området! Mycket bra kommunikationer via buss till slussen och Södermalm på endast 10 minuter. Tunnelbanans blå linje byggs just nu ut till Nacka vilket medför ytterligare kommunikationsmöjligheter framöver till city. Den planeras vara klar 2030. Ekudden är ett område med full aktivitet för den som önskar. Bad och kanot i Järlasjön sommartid och vintertid plogas sjön för skridskor. Nacka naturreservat ligger på andra sidan sjön för den träningsbenägne och sickla köpkvarter endast 5 minuters promenad bort för den shoppingsugna. Ett boende med närhet till det mesta! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Edelcrantz väg, Nacka - Saltsjö-boo - Telegrafberget, Nacka kommun

Edelcrantz väg

Radhus
Nacka - Saltsjö-boo - Telegrafberget, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
8 495 000 kr
150 m²
6 rum
5 995 kr/mån
56 633 kr/m²

- Panoramautsikt över Stockholms inlopp från privat egen terrass - Radhus om 150kvm, 4-5 sovrum i tre våningar - Två parkeringsplatser - Två uteplatser - Amorteringsfritt i upp till 5 år Upptäck Carl Eks nya radhus på Telegrafberget i Nacka där genomgående hög standard möter en spektakulär utsikt över Stockholms inlopp. Tillsammans med BEEK Arkitekter har Carl Ek Fastigheter planerat att utöka bostadsområdet med 17 rymliga radhus om 150 kvm som kan disponeras med fyra eller upp till fem sovrum varav det största på eget våningsplan. Boendet är designat med komfort i fokus och lämnar inget att önskas. Du har två parkeringsplatser, uteplatser på både fram- och baksida samt en privat takterrass på hela 20 kvm med oslagbar kvällssol och utsikt. Här kommer det finnas fantastiska möjligheter till utekök, matplats och lounge. Dessa radhus kommer erbjuda tre våningar och badrum på varje våningsplan. Det unika läget ger inte bara panoramautsikt över vackra Stockholms inloppet utan också en nära koppling till naturen och havet, samtidigt som du bara har 20 minuter till stadspulsen via SLs pendelbåtar (linje 83 Stockholm–Vaxholm–Rindö), buss (linje 416) och bil. Ta chansen att äga en del av detta exceptionella bostadskoncept som kombinerar hög standard med en enastående plats och enastående utsikt. Välkommen att kontakta mäklare Adam Stephani för att prata om ditt nya hem på Telegrafberget! Läs gärna mer om projektet och så lediga objekt på: https://carlekfastigheter.se/projects/havshojden/#project_information Bilderna är exempelbilder där tillval kan förekomma. Tillträde Q3-Q4 2025.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Telegrafvägen 36, 1tr, Nacka - Saltsjö-boo - Telegrafberget, Nacka kommun
  • Sön 5 maj kl 14:15
Telegrafvägen 36, 1tr, Nacka - Saltsjö-boo - Telegrafberget, Nacka kommun, bild 2
Telegrafvägen 36, 1tr, Nacka - Saltsjö-boo - Telegrafberget, Nacka kommun, bild 3

Telegrafvägen 36, 1tr

Lägenhet
Nacka - Saltsjö-boo - Telegrafberget, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
2 995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/7
4 424 kr/mån
57 596 kr/m²

Varmt välkommen till Telegrafvägen 36 och denna underbara tvårumslägenhet, belägen i nybyggda Telegrafberget som erbjuder en hög standard och livskvalitet. Lägenheten har en balkong i västläge vilket ger en oslagbar utsikt över solnedgång, vattnet och båtlivet som gästspelar utanför. Interiören i lägenheten är utformad med lyx och elegans i varje materialval, exklusivt och stilrent. Det öppna vardagsrummet mot köket säkerställer att varje kvadratmeter används till sin fulla potential. Här har du utgången till din fantastiska balkong; avnjut en middag i solnedgången med familj och vänner eller bara en avkopplande kopp te på kvällen efter en lång arbetsdag. Lägenheten är optimalt planerad med genomtänkta detaljer som skapar maximal funktionalitet. Det fullt utrustade köket har moderna och eleganta vitvaror samt gott om förvaringsutrymme i köksluckorna. Köket ligger genomtänkt inbyggt i lägenhetens innersta kortsida och tar ingen plats från den öppna ytan som är stor nog för gediget matbord och vardagsrumsdel. Hallen och och köksdelen står för ca 7kvm av lägenhetens totala yta och disponeras som biarea, den andra delen som utgör vardagsrum, matplats, sovrum och badrum står för 45kvm av lägenhetens totala yta och disponeras som boarea. Badrummet håller lika hög standard med en snygg och modern design som kommer hålla över tid. Dessutom finns det tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk så att du har allt du behöver utan att behöva lämna ditt hem. Lägenheten är belägen i det nya och expansiva området Telegrafberget. Här bor du med en hög livskvalitet och har ett perfekt läge för att kombinera stadsliv med natur och lugn. Precis utanför byggnaden finns en pendelbåt vid kajen som tar dig smidigt in till centrum eller ut till skärgården. Samtidigt har du närhet till vackra naturområden, vilket möjliggör avkopplande promenader i friska luften. Letar du efter något nytt och fräscht med en fantastisk utsikt kan du sluta leta. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Edelcrantz väg, Nacka - Saltsjö-boo - Telegrafberget, Nacka kommun
  • Imorgon kl 11:00
Edelcrantz väg, Nacka - Saltsjö-boo - Telegrafberget, Nacka kommun, bild 2
Edelcrantz väg, Nacka - Saltsjö-boo - Telegrafberget, Nacka kommun, bild 3

Edelcrantz väg

Radhus
Nacka - Saltsjö-boo - Telegrafberget, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
7 495 000 kr
150 m²
6 rum
5 995 kr/mån
49 967 kr/m²

- Panoramautsikt över Stockholms inlopp från privat egen terrass - Radhus om 150kvm, 4-5 sovrum i tre våningar - Två parkeringsplatser - Två uteplatser - Amorteringsfritt i upp till 5 år Upptäck Carl Eks nya radhus på Telegrafberget i Nacka där genomgående hög standard möter en spektakulär utsikt över Stockholms inlopp. Tillsammans med BEEK Arkitekter har Carl Ek Fastigheter planerat att utöka bostadsområdet med 17 rymliga radhus om 150 kvm som kan disponeras med fyra eller upp till fem sovrum varav det största på eget våningsplan. Boendet är designat med komfort i fokus och lämnar inget att önskas. Du har två parkeringsplatser, uteplatser på både fram- och baksida samt en privat takterrass på hela 20 kvm med oslagbar kvällssol och utsikt. Här kommer det finnas fantastiska möjligheter till utekök, matplats och lounge. Dessa radhus kommer erbjuda tre våningar och badrum på varje våningsplan. Det unika läget ger inte bara panoramautsikt över vackra Stockholms inloppet utan också en nära koppling till naturen och havet, samtidigt som du bara har 20 minuter till stadspulsen via SLs pendelbåtar (linje 83 Stockholm–Vaxholm–Rindö), buss (linje 416) och bil. Ta chansen att äga en del av detta exceptionella bostadskoncept som kombinerar hög standard med en enastående plats och enastående utsikt. Välkommen att kontakta mäklare Adam Stephani för att prata om ditt nya hem på Telegrafberget! Läs gärna mer om projektet och så lediga objekt på: https://carlekfastigheter.se/projects/havshojden/#project_information Bilderna är exempelbilder där tillval kan förekomma. Tillträde Q3-Q4 2025.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Edelcrantz väg 40, Telegrafberget, Nacka kommun
  • Sön 5 maj kl 13:15

Edelcrantz väg 40

Radhus
Telegrafberget, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
8 495 000 kr
124 + 5 m²
5 rum
3 938 kr/mån
68 508 kr/m²

Välkommen till Edelcrantz väg 40 på Telegrafberget - ett nyproducerat drömhem som omdefinierar modern lyx och stil. Detta exklusiva hus sträcker sig över två våningar och erbjuder en imponerande boyta på 124 kvadratmeter samt en biarea på 5 kvadratmeter. Stig in i detta fantastiska hem och möt en värld av raffinerad elegans. På bottenvåningen möts du av ett stort och inbjudande vardagsrum där naturligt ljus strömmar in genom de stora fönstren från golv till tak. Detta är den perfekta platsen att koppla av och umgås med familj och vänner. Köket är en kulinarisk dröm, utrustat med toppmoderna apparater och generösa arbetsytor som kommer att tillfredsställa den mest kräsne kocken. En komplett lista av alla vitvaror och materialval hittar du under faktafliken. Badrummet på entréplanet är stort och fullt utrustat med alla praktiska bekvämligheter så som dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare placerade under arbetsbänken. Smakfullt, praktiskt och genomtänkt. När det är dags att koppla av och skämma bort dig själv, kommer det andra imponerande badrummet på övervåningen att överträffa dina förväntningar. Här hittar du dubbla duschar, ett fristående badkar och dubbla handfat, allt elegant inramat av smakfullt vitt väggkakel och granitkeramik på golvet som även är uppvärmt. Varje detalj har noga utformats för att erbjuda en upplevelse av ultimat lyx och avkoppling. På övervåningen finner du även tre väl tilltagna sovrum, var och en med sin egen utgång till balkongerna som sträcker sig längs med husets fram- & baksida. Denna design ger dig möjlighet att njuta av sol, fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och lummig natur, en perfekt plats för morgonkaffet eller kvällsmys i solnedgången. Det andra vardagsrummet på övervåningen blir den perfekta ytan där familjen kan ha sitt TV-rum och på så sätt låta nedervåningen förbli en öppen och social samlingsplats. När du stiger ut på baksidan av huset möts du av en generös uteplats, perfekt för att njuta av utomhuslivet och skapa minnen med nära och kära i den kuperade och lummiga naturomgivningen. De stora fönstren från golv till tak binder samman inomhus och utomhus på ett elegant sätt och skapar en känsla av rymd och ljus. Läget på Telegrafberget är idylliskt och erbjuder en fridfull atmosfär samtidigt som du har god kommunikation in till stadens puls. Pendelbåt linje 83 avgår från Telegrafberget och tar ca 30min in till Slussen. Busstrafiken från Telegrafberget tar ca 40min in till Slussen med flera alternativ för att ta sig till Nacka forum och Sickla köpkvarter. På Telegrafberget kan du njuta av grönskande omgivningar, promenader längs natursköna stigar och samtidigt ha tillgång till allt som staden har att erbjuda bara en båttur bort. Detta nyproducerade hus på Edelcrantz väg 40 förkroppsligar det bästa med att bo i Nacka. En perfekt kombination av fridfull natur, modern design, komfort och elegans väntar på dig. Missa inte chansen att förvärva ditt drömboende!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 7