Termikgatan 21A

Ladugårdsängen, Örebro Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34,8 m²
Byggår
2018
Förening
BRF Gripen 2 i Örebro
Om föreningen
Avgift
2 282 kr/mån
Pris/m²
35 920 kr/m²

Här på första våningen på Termikgatan 21A har ni nu möjligheten att köpa en av de bättre ettorna som Södra Ladugårdsängen har att erbjuda. I den här mycket väldisponerade lägenheten finns bland annat uteplats och bostaden är utrustad med alla bekvämligheter som hör nyproduktion till. Här har du även ett öppet vardagsrum/kök med utgång till den stora uteplatsen!
I föreningen finns även ett växthus där du som boende med gröna fingrar ska kunna odla och vårda sina egna små växter. Direkt från uteplatsen kan du även lyxa till det lite extra genom ett poolhouse med bastu på gården. En plats för avkoppling och samvaro, som samtidigt ger möjlighet till motion eller en skön avslutning på joggingturen eller golfrundan.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till bästa Örebro har att erbjuda. Här bor du centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker.
Området har en grön och aktiv prägel med bilfria innergårdar och många motionsspår och cykelvägar. En kort promenad från Brf Gripen ligger Gustavsviksbanan, en komplett golfanläggning med övningsområden, 18-håls golfbana, klubbhus, restaurang och shop. På vintern kan du byta ut klubborna mot skidorna och ta en runda på de fina spåren som löper runt banan.

Välkommen att kontakta mäklare Petter på 070 43 769 16 alt [email protected] för att boka privatvisning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro