Lillgatan 42B

Liljeholmen, Jönköpings kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32,2 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
Riksbyggen BRF Jönköpingshus nr 1
Om föreningen
Avgift
2 469 kr/mån
Pris/m²
43 323 kr/m²

Luftig takhöjd och balkong i västerläge som bjuder mycket sol. Får du inte nog av solen ligger vätterstranden ca 200 meter bort, perfekt för sol och picknick.

I bostaden har du separat kök och rum, vilket inger en känsla av 2 rum. Ljust kök i tidslöst vitt med diskmaskin och gott om arbetsyta och matbord. Rymligt rum med plats för både soffa och säng, för trevlighetens skull finns möjlighet att dela av med exempelvis gardiner eller industrivägg. Hemmet erbjuder en välplanerad planlösning i hela lägenheten och här finner vi genomgående stilren parkett samt neutrala väggar. Det är bara att flytta in!

Här finner du en välskött förening med god ekonomi.

Bostaden är belägen på en lugn gata i Jönköpings kanske trevligaste område. Liljeholmen ligger strax öster om Jönköpings City och via Vätterstranden finner du en fin gång- och cykelväg in till stan. Med en kort promenad tar du dig till city och Högskolan/Jönköping University/JU eller åt andra hållet till Rosenlundsbankarna. Till Vätterstranden har du endast ca 200m och Liljeholmsparken med minigolf och vacker natur ligger i närheten.

Välkommen hem till ditt nästa boende!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Lina Nilsson

HusmanHagberg Jönköping
Mäklare Lina Nilsson, HusmanHagberg Jönköping
0707359500