Mäklare Lina Nilsson

Lina Nilsson

Om mig

Bostadsaffären är i många fall din största affär. Därför är det viktigt att känna trygghet i hela processen och veta att du har en mäklare du kan lita på med högsta tillgänglighet. Där finns jag! Med min breda utbildning som både fastighetsmäklare och nationalekonom vet jag hur bostadsbranschen och samhällets ekonomi flyter samman. Genom denna kunskap kan jag snabbt ställa om till den marknad som råder just nu och ge dig de absolut bästa förutsättningarna för att vi tillsammans ska lyckas!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Traversvägen 24, Månsarp, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Traversvägen 24, Månsarp, Jönköpings kommun, bild 2
Traversvägen 24, Månsarp, Jönköpings kommun, bild 3

Traversvägen 24

Lägenhet
Månsarp, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
Pris saknas
82,3 m²
4 rum
vån 1/2
6 883 kr/mån

I detta projekt har du möjlighet att välja din rabatt! Välj mellan halva avgiften i 3 år, ingen avgift i 1,5år eller dra av motsvarande summa på insatsen. Nu kan du kombinera det goda lantlivet med ett komfortabelt hem i cityklass, endast två mil från Jönköping. I mysiga Månsarp finns denna lägenhet om 4rum med egen tvättavdelning och gemytlig uteplats. Dessutom har du egen parkering! I Månsarp lever du på landet med närhet till staden. Grönska är ett genomgående tema för kvarteret, och hållbarhetstanken sitter inte bara i träväggarna. För bästa trivsel för dig som boende finns gemensamma trädgårdar, odlingsmöjligheter, orangeri och en äng med insektshotell. Endast några steg hemifrån hittar du den rogivande skogen med bärstigar, svampställen och pärlande vatten. Parkeringsplatserna samlas i utkanten för att hålla gården bilfri. Bussen från Månsarp till stan går var 20:e minut, och Krösatåget kör i direktförbindelse till Jönköping, Värnamo och Halmstad. Med endast 8 km till pulsådern E4 bilpendlar du snabbt de två milen till Jönköping eller vidare ut i landet.

  • Premium
  • Uteplats
Lasarettsgatan 11, Jönköping Väster, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Lasarettsgatan 11, Jönköping Väster, Jönköpings kommun, bild 2
Lasarettsgatan 11, Jönköping Väster, Jönköpings kommun, bild 3

Lasarettsgatan 11

Lägenhet
Jönköping Väster, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
1 950 000 kr
65 m²
2 rum
vån 5/5
4 320 kr/mån
30 000 kr/m²

Högst upp i detta 55+hus hittar du allt du behöver. En lägenhet i gott skick med föreningens troligtvis bästa läge, centralt i Jönköping med både förråd, tvättstuga och samvarorum på samma våningsplan. Slipp trapporna och ta hissen hela vägen upp. Bostadens inglasade balkong ligger med utsikt över vackra hustak och lasarettsparken. Under sommarhalvåret blomstrar både träd och växtlighet utanför vilket gör parken till en fantastisk oas att se ut över. Lägenheten är väl isolerad och innanför väggarna är det tyst och lugnt. Fina ytor gör att både matsalsbord och soffgrupp med enkelhet får plats i vardagsrummet. I anslutning nås köket med bra ytor för större matsalsbord. Från hallen når du det rymliga sovrummet med plats för både säng och skrivbord och det helkaklade badrummet. Två förråd finns tillhörande lägenheten, det ena precis utanför dörren på samma våningsplan och det andra i källaren. I Brf Harpunen bor du i en stabil och välskött 55+ förening där ett flertal olika aktiviteter anordnas för föreningens medlemmar. I huset finns bla bibliotek, samlingslokal, bastu, motionsrum, övernattningsrum (att hyra), tvättstuga och andra bekvämligheter för medlemmarna. Föreningen har god ekonomi och har vissa år givit avgiftsfri månad till medlemmarna, beslut om detta tas från år till år. I gårdshuset finns välutrustade lokaler för arrangemang. Sammanfattningsvis flertalet mervärden där ni bland annat kan samla släkten och vänner i samvarorummet på samma våningsplan för middagar och öppnare ytor. Vid fint sommarväder kan ni slå er ner på innegårdens träddäck med pergola. På Jönköping Väster finner du närhet till allt du kan önska av båda delarna stadsliv och naturnära miljöer. Ett rikligt utbud av flertalet matvarubutiker, vårdcentral, apotek som ligger i omedelbar närhet. Butiker, frisörsalonger och restaurang- och caféliv och mycket mer. Västra Torget erbjuder på lördagar torghandel som är en extra lyx att bo nära intill. Här kan du köpa allt från färsk frukt och grönt till blomster och hantverk på lördagsförmiddagarna. En perfekt start på helgen! Området med närheten till Vättern är ett mycket naturskönt område med fina strö- och aktivitetsområden. En lyxig kombination med sjön Vättern i anslutning till Jönköpings innerstad. Här kan du verkligen välja att bo med båda delar av stadsliv och naturnära miljö. Välkommen till ditt nästa hem på Lasarettsgatan 11! Förbered dig gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om bostaden. - Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fackelgatan 20, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Fackelgatan 20, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Fackelgatan 20, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Fackelgatan 20

Lägenhet
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
1 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
4 014 kr/mån
23 148 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostad med två rum, endast en halvtrappa upp, där varje detalj noggrant utformats för att skapa en trivsam atmosfär. Det rymliga vardagsrummet välkomnar dig med vacker fiskbensparkett och leder dig till den inglasade balkongen i västerläge, perfekt för avkoppling och soliga eftermiddagar. Det ljusa och vita köket är en pärla med sitt fantastiska burspråk som inte bara tillför karaktär utan även erbjuder gott om plats för ett matsalsbord – en idealisk plats för gemensamma måltider och sociala stunder. Det ljust helkaklade badrummet ger en känsla av fräschhet och är utformat med omsorg. Dessutom finns det två källarförråd tillgängliga, utöver den praktiska klädkammaren i själva lägenheten. Boendet erbjuder inte bara bekvämlighet inomhus utan även en förening med en positiv och trevlig atmosfär, omgivet av grönområden. Här får du inte bara en bostad, utan också en plats där du kan trivas och skapa minnen. Fackelgatan 20 är belägen i ett trivsamt och lugnt bostadsområde. Inom behagligt gångavstånd nås Huskvarna centrum med brett utbud av handel och service. Alldeles i närheten av bostadsområdet finns 7-eleven som håller öppet dygnets alla timmar, en populär pizzeria samt ett konditori. Du bor även nära Huskvarna folkets park som erbjuder både dansgolv och konserter för alla åldrar. Huskvarna station, som du tar dig till på två minuter, erbjuder goda buss- och tågförbindelser. Härifrån tar du dig smidigt till Jönköping Resecentrum och Nässjö med täta tågavgångar. Även bussarna avgår tätt och tar dig till både Huskvarna och Jönköping. Kanonområde med närhet till kommunikation och service inom gångavstånd! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning! Förbered er gärna genom att: Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

  • Premium
  • Balkong
Samsetgatan 37, Samset, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Samsetgatan 37, Samset, Jönköpings kommun, bild 2
Samsetgatan 37, Samset, Jönköpings kommun, bild 3

Samsetgatan 37

Lägenhet
Samset, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
2 795 000 kr
97 m²
3 rum
vån 5/8
5 837 kr/mån
28 814 kr/m²

Välkommen till våning 5 och upptäck denna fantastiska 3:a på eftertraktade Samset. Perfekt för den moderna familjen som önskar det bästa av både stadsliv och natursköna områden. Denna bostad är en pärla i toppskick, belägen i en välskött förening med bekymmersfri tillvaro. När du kliver in möts du av en härlig atmosfär som genomsyrar varje hörn av denna bostad. Den inglasade balkongen bjuder in till oändliga stunder av gemenskap och avkoppling med nära och kära. Från balkongen känner du solens strålar hela dagen och här kan du verkligen njuta av livet till fullo! Bostaden utmärker sig med sin moderna design och stilrena materialval, vilket skapar en känsla av lyx och elegans. De generösa ytorna gör det möjligt att skapa din drömlayout och bjuda in till härliga sammankomster med vänner och familj. Badrummet är komplett med en praktisk tvättavdelning, inklusive både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en ovanligt stor klädkammare i entrén, perfekt för att hålla ordning på alla dina ägodelar. Samset är ett område där stadspulsen möter naturens lugn. Här kan du njuta av det bästa av båda världar! Med bussförbindelser som tar dig snabbt in till stadskärnan och enkel tillgång till de större vägarna 47, 40 och E4 för dig som reser med bil, är detta verkligen det perfekta läget för din nya hemvist. Missa inte chansen att bli en del av denna exklusiva och växande gemenskap! Förbered er gärna genom att: Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lyftstigen 12, null, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Lyftstigen 12, null, Jönköpings kommun, bild 2
Lyftstigen 12, null, Jönköpings kommun, bild 3

Lyftstigen 12

Radhus
Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
Pris saknas
113,7 m²
5 rum
8 857 kr/mån

I detta projekt har du möjlighet att välja din rabatt! Välj mellan halva avgiften i 3 år, ingen avgift i 1,5år eller dra av motsvarande summa på insatsen. Nu kan du kombinera det goda lantlivet med ett komfortabelt hem i cityklass, endast två mil från Jönköping. I mysiga Månsarp finns kedjehus om 5rum med egna carportar och gemytliga uteplatser och trädgårdar. I Månsarp lever du på landet med närhet till staden. Grönska är ett genomgående tema för kvarteret, och hållbarhetstanken sitter inte bara i träväggarna. För bästa trivsel för dig som boende finns gemensamma trädgårdar, odlingsmöjligheter, orangeri och en äng med insektshotell. Endast några steg hemifrån hittar du den rogivande skogen med bärstigar, svampställen och pärlande vatten. Parkeringsplatserna samlas i utkanten för att hålla gården bilfri. Bussen från Månsarp till stan går var 20:e minut, och Krösatåget kör i direktförbindelse till Jönköping, Värnamo och Halmstad. Med endast 8 km till pulsådern E4 bilpendlar du snabbt de två milen till Jönköping eller vidare ut i landet.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Stekelvägen 77, Huskvarna Öxnehaga, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår
Stekelvägen 77, Huskvarna Öxnehaga, Jönköpings kommun, bild 2
Stekelvägen 77, Huskvarna Öxnehaga, Jönköpings kommun, bild 3

Stekelvägen 77

Radhus
Huskvarna Öxnehaga, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
2 595 000 kr
122 m²
5 rum
186 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av barnvänliga Öxnehaga! På två våningar välkomnas du av generösa sällskapsytor på bottenvåningen, medan sovrummen på övre plan ger den efterlängtade privatssfären. Den utbyggda delen på övre plan kan anpassas efter dina behov, används för närvarande som ett extra vardagsrum och kan enkelt omvandlas till ett extra sovrum. Två smakfullt renoverade badrum adderar en touch av lyx till detta hem. Badrummet på övre plan är komplett med ett inbjudande badkar, medan det nedre badrummet har en praktisk dusch. Bästa av två världar, här slipper du välja! Det stilrena vita köket är både funktionellt och elegant, och intill finns en praktisk tvättstuga för ökad bekvämlighet i vardagen. Från det rymliga vardagsrummet leder dörrarna ut till ett underbart inglasat uterum, perfekt för avkoppling och umgänge året runt. Utanför väntar en privat uteplats med lättskött trädgård och jacuzzi, där du kan umgås med både vänner och familj och njuta av livet. Radhuset är strategiskt placerat och erbjuder ett av de bästa lägena i området. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha nära till allt som behövs för en bekväm vardag. Områdets bilfria gård skapar en trygg och fridfull atmosfär för både barn och vuxna. Sammanfattningsvis en pärla som erbjuder det bästa av två världar - en harmonisk och familjevänlig omgivning kombinerat med modern komfort och stil. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem här! Förbered er gärna genom att: Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

  • Premium
Gillesgatan 1B, Huskvarna, Jönköpings kommun
  • Mån 29 apr kl 17:40
Gillesgatan 1B, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Gillesgatan 1B, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Gillesgatan 1B

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
1 100 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/3
2 711 kr/mån
24 444 kr/m²

Vitlaserade trägolv, högt i tak, låg månadsavgift, snyggt modernt kök och fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin – kan det bli bättre? Vi tror inte det! På Gillesgatan 1B har du allt du behöver i en välplanerad rymlig 1:a med skandinavisk stil. Du möts direkt av en ljus välkomnande hall med kök till höger och rum till vänster. Köket bjuder en stilren känsla med mycket förvaring. Här har du plats med ett stort matsalsbord för släkt och vänner att bjuda över till kvällens middag. Eller varför inte utnyttja föreningens uteplats och terrass för varmare dagar? I rummet finns god plats för både den större sängen, väl tilltagen soffa och skrivbord. De stora fönsterna ger dig ett genomgående ljusinsläpp i hela lägenheten. Här får du en känsla av rymd i en bostad där modernt möter äldre. Föreningen Gillet är välskött med god ekonomi, vilket syns i de låga hyrorna. Här sköts både trappstäd och trädgårdsskötsel av extern part - praktiskt och bekvämt! Högst upp i huset finns en gemensam terrass att njuta på under sommarkvällarna och på markplan finns utemöblemang för alla medlemmar att nyttja. Föreningen är belägen centralt i Huskvarna med närhet till både affärer och restauranger. Busshållplats ligger precis i närheten som tar dig smidigt till Jönköping city och Jönköpings Högskola/JU. Under en varm sommardag har du endast 5 minuter med cykel till Vättern och Huskvarnas badplats. Här kan du dessutom njuta av hamnen och mysiga stråk. Välkommen hem till ditt nästa boende på Gillesgatan 1B!

  • Premium
Klostergatan 13, Jönköping Väster, Jönköpings kommun

Klostergatan 13

Lägenhet
Jönköping Väster, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
1 750 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
2 870 kr/mån
50 000 kr/m²

Unik vindsvåning till salu på bästa läge, mitt i centrala Jönköping! Nyproducerade vindslägenhet (2023) med generös takhöjd och läckra takbjälkar! Här får man lyxen av att ha takhöjd upp till nock och takfönster, vilket gör detta till en helt unik lägenhetstyp. Perfekt planerad etta med allt du kan tänkas önska! Ok med juridisk person och ok med uthyrning. Välkommen in till en ljus och luftig vindsvåning med vitpigmenterad ekparkett, högt i tak och spröjsade fönster, profilerade foder och socklar, i tidstypisk stil. Du kliver in i bostaden genom en egen entré från loftgång. Köket går i ljust gråa toner med ljusgrå bänkskiva och vita, fasade kakelplattor ovan bänk. Bostaden erbjuder rymliga kvadratmeter och ett fullt utrustat och funktionellt kök som är i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är utrustat med induktionshäll, diskmaskin, ugn, fläkt och kyl/frys. Helkaklat badrum med grått klinker på golv och vita helkaklade väggar, grå kommod och spegel ovan samt en takdusch bakom klarglasdörrar. Extra lyxigt att ha en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Moderna materialval som rimmar väl med fastighetens anrika historia och är belägen på ett oslagbart läge. Pulsen som utmärker Klostergatan och den här delen av Torpa är oslagbar! Ta med en vän och ge dig ut på upptäcktsfärd bland butiker, matvaruaffärer, restauranger, caféer och barer, enbart ett stenkast från bostaden. Varje lördag morgon står marknadsstånden tätt på Västra torget för torghandel. Naturområden och vackra promenadstråk hittar man alldeles i närheten då både Friaredalen, Stadsparken och den underbara badsjön Vättern finns inom kort promenadavstånd och Munksjön är även den belägen i närområdet. Resecentrum ligger precis i närheten av bostaden och det tar några minuter med cykel till Högskolan/Jönköpings Universitet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt. Ett perfekt tillfälle för studenten eller pendlaren som vill ha närhet till allt. Välkommen hem! Förbered dig gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om bostaden. - Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

  • Energieffektiv

Visar alla 8