Kommande

Lillgatan 42 B

Liljeholmen - Vätterstranden, Jönköpings kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32,2 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
Riksbyggen BRF Jönköpingshus nr 1
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
2 597 kr/mån
Driftkostnad
3 960 kr/år
Pris/m²
46 429 kr/m²
Kommande

På "lugna gatan" mellan sjö och park hittar ni Lillgatan 42 B!

Dessa 32,2 kvm upplevs som mer tack vare den tilltagna takhöjden om ca 2,70 cm. Bostaden badar i charm och typiska detaljer från
40-talet. Här finns välvårdade bräd- och fiskbensparkettgolv och djupa fönsternischer med marmorfönsterbrädor. Våning 3 innebär alltid bättre utsikt och mindre insyn! Invändigt ser Ni även ett moderniserat kök i tidlösa kulör- och materialval med bekvämlighet som diskmaskin, ett badrum med kaklade väggar samt en rymlig balkong i västerläge där eftermiddagssolen gör sig som bäst! I avgiften ingår det mesta: värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler, bredband (fiber), dubbla förråd, trappstädning och gårdsskötsel. Enklare tvättstuga i samma huskropp vilket är skönt och smidigt!

Stabil förening som förvaltas av Riksbyggen och finns beläget i ett lugnt bostadsområde på en central adress! Nya entrédörrar samt nya bottenstammar i källaren installeras under förra året, taket lades om 2007, balkongrenovering gjordes 1995 och el-stammar byttes 14/15.

Området Liljeholmen bjuder på i stort sätt det mesta. Populära Vätterstranden ligger endast ett stenkast bort. Även ett kortare avstånd till Liljeholmsparken, matbutik, badhus, racketcentrum, sandbankarna och centrum. Enkla förbindelser till både högskolan och A6-center då stamlinjen passerar några minuters gång bort!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kontakta mäklaren

Robin Lindholm

SkandiaMäklarna Jönköping
Mäklare Robin Lindholm, SkandiaMäklarna Jönköping
0708204700

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.