Mäklare Robin Lindholm

Robin Lindholm

Om mig

Som fastighetsmäklare är jag lyhörd, noggrann och driven. Detta i kombination med vårt starka varumärke gör att jag kan erbjuda en mäklartjänst i toppklass som möjliggör att ditt livs största affär också blir den bästa. Det absolut viktigaste för mig är att du som kund känner dig trygg och delaktig genom hela processen. Jag brinner för att överträffa mina köpares och säljares förväntningar och ser rekommendationer samt återkommande kunder som ett bra kvitto på att hårt arbete lönar sig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Birkagatan 30A, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
  • Lör 3 aug kl 11:45
Birkagatan 30A, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Birkagatan 30A, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Birkagatan 30A

Lägenhet
Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 095 000 kr
30,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
1 284 kr/mån
35 902 kr/m²

Välkommen till Birkagatan 30A och Brf Vapensmeden 8! Är du möjligtvis student, förstagångsköpare eller på jakt efter en pendlarlägenhet? Här har nuvarande ägare totalrenoverat hela lägenheten för ett antal årsedan där inget lämnats åt slumpen. Invändigt ser Ni ett snyggt kök i tidlös design, ett helkaklat badrum i neutrala kulörer, ett rymligt vardagsrum med fransk balkong samt ett mindre sovrum med hissbar säng. Bostadens fönster vetter mot grönskande baksida med fin utsikt som våning 2 medför! Ett genomgående ljust parkettgolv samt ljusa väggar och tak gör det enkelt att bara flytta direkt in och börja leva. Bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober i hallen. Den låga avgiften om 1 284 kr/mån bidrar till en behaglig boendekostnad! Brf Vapensmeden 8 är en ekonomiskt stabil förening med låga avgifter och låg lånebild. Via föreningen får du bland annat möjlighet till tvättstuga, cykelrum, p-plats och garage. Vindsförråd och källarförråd följer bostaden. Under 2021 bytte föreningen tak samt installerade solceller som möjliggör förmånligare driftkostnader för föreningen! Här bor du med närhet till busshållplats med täta avgångar, livsmedelsbutik, gym, postombud och pizzeria. Det finns fina promenadstråk i grönskande omgivningar. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

  • Premium
Gröna gatan 6, Torpa / Söder, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 3 aug kl 14:00
Gröna gatan 6, Torpa / Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Gröna gatan 6, Torpa / Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Gröna gatan 6

Lägenhet
Torpa / Söder, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 450 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/6
2 396 kr/mån
37 179 kr/m²

Välkommen till Gröna Gatan 6 och ekonomiskt stabila HSB:s Brf Kronan! Läge, läget och läge! Låg boendekostnad nära Högskolan! Slipp trapporna eller väntan på hissen för att snabbt och smidigt ta er in i bostaden i entréplan. Invändigt ser ni ett kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett helkaklat badrum samt en avskild sovalkov. Härligt ljusinsläpp från flertalet fönster i öst. Förvaring får ni i flertalet garderober i hallen. Här tar du smidigt dig ner till källarförråd och tvättstuga i samma huskropp och även ut på den stora och grönskande innergården med tillhörande sittplatser att nyttja med diverse aktiviteter. Värt att poängtera den låga månadsavgiften om 2 396 kr där både vatten, värme, kabel-tv, bredband (fiber) samt trappstädning och gårdsskötsel ingår som bidrar till en förmånlig boendekostnad för studenten eller första-köparen! HSB:s Brf Kronan är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med 215 bostadsrätter där bl. a. stamrenovering gjordes 2007/2008 och fönster 2006. Trappstädning och gårdsskötsel ingår i månadsavgiften och sköts av extern firma. Säljaren satte in ny säkerhetsdörr från Daloc -19! Det är svårt att bo mer centralt än såhär - Här har Ni några minuters gångväg till Högskolan och allt vad Torpa har att erbjuda. Närmaste matbutiker är Ica som ligger ca. 260 meter bort och Coop Konsum med öppettiderna 07-23 som ligger ca. 240 meter bort.

  • Premium
  • Hiss
Sandbacksgatan 16A, Nedre Bymarken, Jönköpings kommun
  • Lör 3 aug kl 14:45
Sandbacksgatan 16A, Nedre Bymarken, Jönköpings kommun, bild 2
Sandbacksgatan 16A, Nedre Bymarken, Jönköpings kommun, bild 3

Sandbacksgatan 16A

Lägenhet
Nedre Bymarken, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 132 kr/mån
39 118 kr/m²

Välkommen till Sandbacksgatan 16A och Brf Jönköpingshus nr 6! Välkomna till denna stabila förening med låga avgifter på Nedre Bymarken. Gavelläget gör att denna bostad skiljer sig från flertalet tvåor i föreningen, vilket även medför extra ljusinsläpp från fönster i norr. Här ligger bostaden bekvämt på vån två med fin utsikt och minimal insyn! Fina originaldetaljer som charmig fiskbensparkett och gedigen takhöjd blandas med moderna inslag som renoverat kök och helkaklat badrum. Avslutningsvis finns en härlig balkong i väst där eftermiddagssolen avnjutes med goda vänner! I den låga avgiften om 3 132 kr/mån inkluderas värme, vatten, grundutbud av tv, trappstäd, gårdsskötsel samt tillgång till förråd. Notera obligatoriskt tillägg om 214 kr/mån för bredband (100/100, fiber). Detta bidrar till en förmånlig boendekostnad - både ensam och som sambos! Brf Jönköpingshus nr 6 är en mycket stabil förening med god ekonomi och låg belåning. Här sköts allt smidigt av en engagerad styrelse och som boende har du inga obligatoriska åtaganden där både trappstädning och gårdsskötsel sköts av extern firma. Flertalet renoveringar har gjorts, se mer under renoveringar. På Bymarken bor du i ett lugnt villaområde med naturen alldeles runt hörnet, med Stadsparken och Dunkehallaleden bara ett stenkast bort. Vill du variera dig så är Vättern och en lugn strand precis nedanför. Närhet till torghandeln under lördagsförmiddagen. Goda bussförbindelser via stans linjebussar som går frekvent precis intill fastigheten och även mataffärer på bara ett par minuters cykelavstånd eller någon minut med buss. Hoppar du upp på cykeln är du nere i City med hela dess utbud på några minuter, även Högskolan/Universitetet ligger bara en kort cykelfärd bort. En lagom cykeltur till City och Högskolan - Perfekt för studenten eller dig som vill bo nära staden och samtidigt i en rofylld miljö.

  • Premium
  • Balkong
Mollbergsgatan 4A, Söder/Torpa, Jönköpings kommun

Mollbergsgatan 4A

Lägenhet
Söder/Torpa, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 595 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
2 660 kr/mån
28 482 kr/m²

Välkomna till Mollbergsgatan 4A i hjärtat av Torpa! På Mollbergsgatan 4A i ekonomiskt stabila Brf Lejonkulan finns chansen att sätta sin egen prägel direkt vid inflytt. Lägesfaktorn är fantastisk med fin utsikt som vån 3 innebär, helt insynsskyddat! Balkongen och vardagsrummet vetter mot en gömd oas mellan Klostergatan och Brahegatan, en bit bort från trafikens brus, där körsbärsträd, små innergårdar och grönska samsas. Invändigt ser ni ett kök med plats för matbord, ett sovrum, en hall med förvaring, ett kaklat badrum samt ett luftigt vardagsrum som förlängs av balkong i väst. Härlig takhöjd samspelar med en optimal planlösning och en rymlig balkong i västerläge där kvällsolen mer än gärna avnjutes. Bostadsrättsföreningen är väldigt solid och kan därför erbjuda dig som boende en fantastiskt låg avgift om 2 660 kr per månad där vatten, värme och kabel-tv ingår. Få förunnat! Brf Lejonkulan är en solid förening med låga avgifter som har 26 bostadsrätter. Föreningen har bytt stammar, renoverat samtliga fönster, bytt tak och renoverat fasaden. Det finns en övernattningslägenhet till förfogande, både vinds- och källarförråd tillhör bostaden och en fräsch tvättstuga samt snickerirum i föreningens källare. Att bo på Söder/Torpa innebär närhet till allt man behöver, vännerna finns ofta ett stenkast bort och där cykeln är ditt smidigaste transportmedel. Det geografiska läget nära till stadskärnan och Högskolan varit en avgörande faktor till att trivselfaktorn varit så hög! Munksjön erbjuder fin natur och bra motionsspår.

  • Balkong
Hagstensgatan 12D, Huskvarna-Norrängen, Jönköpings kommun
  • Lör 3 aug kl 11:00
Hagstensgatan 12D, Huskvarna-Norrängen, Jönköpings kommun, bild 2
Hagstensgatan 12D, Huskvarna-Norrängen, Jönköpings kommun, bild 3

Hagstensgatan 12D

Lägenhet
Huskvarna-Norrängen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
995 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/4
2 633 kr/mån
25 513 kr/m²

Välkomna till Norrängen och Hagstensgatan 12D! Här presenteras en etta om 39 kvm på vån 2 i fint skick! Tidlöst kök, ett helkaklat badrum i neutrala kulörer samt ett stort rum med plats för säng, soffgrupp och förvaring! Avslutningsvis finner ni den inglasade balkongen där man mer än gärna avnjuter solnedgången över Vättern med goda vänner. Den låga månadsavgiften om 2 633 kr bidrar till en förmånlig boendekostnad för såväl förstagångsköparen som studenten! Brf Norrängen förvaltas av HSB och är en väldigt ekonomiskt stabil bostadsrättsförening som sitter inne på flera gemensamhetsutrymmen så som bastu med relax, gym, festlokal och övernattningslägenheter. God chans till p-plats mot en avgift om ca. 100 kr/mån. Stambyte skedde mellan 2000-2004. Läget på Norrängen förutom utsikten över Vättern innebär närhet till skola, förskola, goda kommunikationsmöjligheter in till Huskvarna och Jönköping, Vätterns strandpromenad, Huskvarna hamn, Brunstorpsbadet samt flertalet promenadstråk.

  • Premium
  • Balkong
Skogsgatan 7, null, Nässjö kommun
  • Ons 7 aug kl 16:00

Skogsgatan 7

Villa
Nässjö kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
3 750 000 kr
192 + 78 m²
7 rum
1 354 m² tomt

På Skogsgatan 7 finns nu chansen att förvärva detta unika suterränghus på lugn återvändsgata! Här synar ni en fantastisk utsikt över åkern framför och njuter av grönskan och skogen på baksidan, det kan inte bli mycket bättre! Efter en löprunda eller längre skogspromenad i skogen bakom avnjutes mer än gärna ett dopp i jacuzzin och syna kvällssolen i väst på en av balkongerna. Här ser ni en rymlig 2-plansvilla i suterräng om hela 192 kvm med plats för stora familjen! Invändigt har vi ett ljust och rymlig kök utrustat med det mest väsentliga, ett rymligt badrum med dubbla tvättställ och golvvärme, flertalet sovrum och sociala ytor som 192 kvadrat medför. Vardagsrummet är huset självklara samlingspunkt med stora glaspartier över fin utsikt i väst! Taket lades om -19, huset fick ny bergvärmepump -10 och fiber är indraget. Mysfaktor deluxe att kunna sitta framför braskaminen i gillestugan som även håller nere driftkostnaderna. Vidare i suterrängplanet finns en verkstad för den händige, dubbla sovrum, toalett, tvättstuga och vedförråd. Öppna upp dörrarna och insup lugnet och naturens ljud, för att spendera eftermiddagarna i det fria. Trädgårdstomten som gränsar till skogsdungen är perfekt för lek och spring. För den med gröna fingrar är detta sannerligen ett paradis med stora odlingsmöjligheter. Friggebod och hundgård är alltid ett plus. Här får flera bilar gott om plats med carport och biluppställningsplats. Här bor man med naturen som närmsta granne - väldigt privat men fortfarande med närhet till det mesta. Forserum som samhälle har allt som behövs för att göra vardagen enkel med en liten centrumkärna med bland annat en livsmedelsaffär, café, restaurang och gym. På orten finns flera förskolor och skola upp till årskurs nio. Med bilen så når ni Nässjö på ca 15 minuter och Jönköping på ca 20 minuter, ett behagligt pendlingsavstånd till service men tillräckligt långt bort för en lugn och stillsam hemvistelse. Utmärkta tågförbindelser till både Nässjö och Jönköping.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lönnholmsgatan 10, Liljeholmen, Jönköpings kommun

Lönnholmsgatan 10

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 395 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/3
1 401 kr/mån
55 800 kr/m²

Är du möjligtvis på jakt efter en övernattningslägenhet, eller börja studera på Högskolan? Då har du hittat rätt! På Lönnholmsgatan 10 finns chansen att förvärva en färsch etta en halvtrappa upp med fransk balkong! Här erbjuds en trivsam och praktisk etta om 25 kvm med en otroligt låg månadsavgift på endast 1401 kr. I denna avgift ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, tillgång till förråd, trappstädning, gårdsskötsel samt bostadsrättstillägg.- en bekvämlighet som gör boendet extra attraktivt. BRF Framtidshem nr 1 är ekonomiskt stabil förening med 34 bostadsrätter där stamrenovering gjordes 2006, takbyte gjordes 2008 och fönsterbyte gjordes 2019. Trappstädning och gårdsskötsel ingår i avgifterna. Gemensam höst- och vårstädningsdag för frivilliga medlemmar. Liljeholmsparken, med sin lummiga och vackra omgivning, blir din närmsta granne. Här kan du njuta av frisk luft, grönska och lugn mitt i storstadens puls. För dig som älskar strandliv och bad ligger Vätterstranden på bekvämt gångavstånd. Umgås med vänner och familj, njut av motion och ta del av allt som dessa natursköna områden har att erbjuda. Med två av stans huvudbusslinjer som passerar ca 100 meter från lägenheten tar du dig smidigt in till Högskolan m.m.

Norra Unnaryd 42, Norra Unnaryd, Jönköpings kommun
  • Fre 2 aug kl 11:00

Norra Unnaryd 42

Villa
Norra Unnaryd, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
995 000 kr
70 + 30 m²
4 rum
1 754 m² tomt

Här presenteras en charmig 100-åring där moderna inslag har blandats med fina originaldetaljer! Detta boende passar perfekt för dig som vill åt naturen, en bit från stadspulsen! Här ser ni en 1 och 1/2 plansvilla från 1925 som upplevs som större än sina angivna 70+30 kvm! Här har härliga originaldetaljer bevarats såsom farstukvisten, brädgolven, fönster och kakelugnarna (ej provtryckta). Senaste året har flera renoveringar utförts; Nytt tak (-22), nydragen el (-22) (entréplan), nyrenoverat kök med nya vitvaror (-22), nya ytskikt (-22) samt fiber är indraget. En luft-luftvärmepump och braskamin håller nere driftkostnaderna. Vidare ser Ni ett kaklat badrum i tidlösa kulörer med kombimaskin, ett vardagsrum och tre sovrum. Biluppställningsplats för bilar på framsidan. Öppna upp ytterdörrarna och insup lugnet. Trädgårdstomten som mäter hela 1 754 kvm är perfekt för lek och spring. För den med gröna fingrar är detta sannerligen ett paradis med stora odlingsmöjligheter. Granne med en mycket trevlig förskola. Flera grönområden, elljusspår, hockeyrink och tennisbana finns i närområdet. Norra Unnaryds intresseförening finns här för den intresserade, som även utsetts till årets förening 2022 av Jönköpings Kommun! De erbjuder roliga aktiviteter, tips och info om vad som händer i samhället. Man kan enkelt följa dom via deras sida på Facebook. På ca. 40 minuters bilresa når man Jönköping, ca 30 min Vaggeryd och Gislaved som erbjuder välsorterade matbutiker, shopping, högstadie och gymnasieskolor! Mellanstadie i Bottnaryd, skolskjuts erbjuds. Dessutom ligger äventyrsberget Isaberg en mindre biltur bort med dess breda utbud av friluftsaktiviteter för den friluftsintresserade - skidåkning, golf, cykel, sjöaktiviteter, hinderbanor, höghöjdsbana, rodelbana och mycket mer.

  • Plus
Birkagatan 34B, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
Birkagatan 34B, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Birkagatan 34B, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Birkagatan 34B

Lägenhet
Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 450 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 473 kr/mån
27 103 kr/m²

Välkommen till Birkagatan 34B och Brf Vapensmeden 10! Här ser ni ett av föreningens bättre läge, dessutom helt insynsskyddat! Våning tre innebär alltid mer soltimmar och finare utsikt! Invändigt ser Ni ett snyggt kök i tidlösa kulör- och materialval, ett helkaklat badrum med spotlights, ett rymligt vardags- och sovrum samt avslutningsvis balkongen med fin utsikt som våning 3 medför! Här avnjutes solen hela dagen. Ni ser även genomgående fräscha ytskikt som gör det enkelt att bara flytta direkt in och börja leva. Bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt klädkammaren som gör det möjligt att bo både ensam och som sambos. Den låga avgiften om 2 473 kr/mån bidrar till en behaglig boendekostnad! Här kommer man bort från E4an och bostadens samtliga rum vetter mot lugn baksida. Via föreningen får du bland annat möjlighet till tvättstuga, cykelrum, p-plats och ev. garage. Vindsförråd och källarförråd följer bostaden. Föreningen har under senaste åren bytt fönster (-04), stamrenoverat (-10), bytt tak (-12), gjort dränering (-13) samt installerat ny fjärrvärmeanläggning (-21). Här bor du med närhet till busshållplats med täta avgångar, livsmedelsbutik, gym, postombud, pizzeria och. Det finns fina promenadstråk i grönskande omgivningar. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

  • Premium
  • Balkong
Svänggatan 8, Norrahammar, Jönköpings kommun

Svänggatan 8

Villa
Norrahammar, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
2 995 000 kr
162 + 75 m²
6 rum
838 m² tomt

Varmt välkomna till Svänggatan 8 - beläget i barnvänligt villaområde nära förskola, lekplatser och annan service som Norrahammar har att erbjuda! En gång i tiden var detta en förskola/fritids/daghem. Sedan dess har det skett en hel del. Här finns hela 162 kvm boarea som är bekvämt fördelat över 1 och 1/2 plan med källare där stora familjen får gott om plats. Invändigt ser ni ett renoverat IKEA-kök, helkaklat badrum (-15) samt toalett (-15) i tidlösa kulörer, flertalet sovrum i bra storlek samt snygga parkettgolv. Öppen spis för extra mysfaktor i matrummet. Utgång till trädäcket från vardagsrummet med som förlänger sommarmånaderna. I källarplan finns gillestuga som idag nyttjas som ett sovrum, en tvättstuga, pannrum samt förråd. Kombipannan/pellets är från 2015. Dessutom finns fiber indraget! Härlig trädgård med grönskande gräsmatta och gungställning, perfekt för lek och spring. Mindre förrådsbyggnad för trädgårdsredskap. Carport för 3 bilar samt asfalterad biluppställningsplats. I närområdet finns lekplatser och grönytor som är rena paradiset för småbarn. Perfekt för barnfamiljen med närhet till både skola, förskola, natur och annan service. Goda pendlingsmöjligheter med både bil och tåg!

  • Uteplats

Visar alla 10