Mäklare Robin Lindholm

Robin Lindholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Korsgatan 6, Munksjöstaden, Jönköpings kommun

Korsgatan 6

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping

3 295 000 kr

71 m²

3 rum

3 987 kr/mån

46 408 kr/m²

På gaveln, luftigt beläget i nivå med takåsar - tillräckligt högt upp för att få avskildheten. Här ser ni en fantastisk trea om 71 kvm i toppskick som stod färdig så sent som 2019! Extra anmärkningsvärt är att de dubbla balkongerna dels är inglasade som förlänger sommarhalvåret, men också erbjuder chans till sol dagens alla timmar. Gavelläget samt ljusinsläppet från hela tre väderstreck skapar ett ljusinflöde utöver det vanliga! Vidare ser Ni ett helkaklat badrum i tidlösa kulör- och materialval med golvvärme, ett modern HTH-kök med tillval i öppen planlösning mot vardagsrummet som bjuder in till umgänge, en praktisk walk-in-closet samt sovrum i talet om två. Planlösningen är väl genomtänkt där sovrummen ligger i varsin ände och kommer bort från den sociala delen. Ett parkettgolv är genomgående i bostaden som skapar en helhet med vitmålade väggar och tak. Garageplats finns i källaren mot avgift, enligt föreningen finns goda chanser att över befintlig p-plats rakt under vid hissen. Med andra ord - ett helt inflyttningsklart boende som ni inte får missa! Brf Munksjöstaden Kvarter 10 B består av 77 bostadsrätter där allt är nytt och fräscht sedan 2019. På föreningens tak har ni gemensamma takterrasser med chans till sol och grill. Det finns även gym, övernattningslokal och bastu samt garageplatser att hyra. Föreningen anses vara stabil med tanke på att avgifterna är något lägre här i jämförelse med systerföreningarna i Kvarter 10 och nyproduktionen i sin helhet. Läget talar för sig självt! Med en längre promenad eller kortare cykeltur når ni Jönköpings city där allt finns att erbjuda. Goda kommunikationer där buss går regelbundet. Högskolan nås på några minuter. Runt husknuten har ni Hemköp, konditori Rosetten och pizzeria Ciro! Munksjörundan har blivit en vana för många, där ni både får motion och trevliga vyer.

  • Balkong
  • Hiss
Lillåvägen 22B, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
  • Sön 19 feb kl 11:30
Lillåvägen 22B, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Lillåvägen 22B, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Lillåvägen 22B

Lägenhet
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping

875 000 kr

22,3 m²

1 rum

1 351 kr/mån

39 238 kr/m²

Välkomna till Lillåvägen 22 B och Brf Skytteln nr 8! Möjligtvis söker ni en studentbostad, en övernattningsbostad eller billigt första-boende? Här bor Ni ostört några minuter ifrån Huskvarna City med grönska och Lillån som närmaste granne. Lägre månadsavgift än såhär är svårt att hitta - endast 1 351 kr! Bostaden förlängs av balkongen i sydväst-läge som glasades för några årsedan. Notera här att insynen är näst intill obefintlig. Vidare i bostaden finner Ni ett helkaklat badrum i tidlösa kulörer och ett kök i öppen planlösning mot rummet som i sin tur rymmer det mest väsentliga. Önskas p-plats så finns det mot en kostnad om 100 kr/mån. Brf Skytteln nr 8 är en ekonomisk stabil föreningen med 16 bostadsrätter. Föreningen har gjort många renoveringar de senaste åren: Stambyte (-09), nytt tak (-11), nya säkerhetsdörrar (-19), inglasning av balkonger m.m. På Lillåvägen 22 B bor du på några minuters gångväg till allt vad Huskvarna Centrum har att erbjuda. Goda buss- och tågförbindelser in till Jönköping finns i närheten. Även närhet till vackra promenadstråk för en motionsrunda eller promenad med hunden. I närområdet kan du uppleva sköna naturupplevelser utmed den porlande Lillån!

  • Premium
  • Balkong
Birkagatan 32A, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
Birkagatan 32A, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Birkagatan 32A, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Birkagatan 32A

Lägenhet
Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping

1 895 000 kr

71 m²

2 rum

3 311 kr/mån

26 690 kr/m²

Välkommen till Birkagatan 32A och Brf Vapensmeden 9! Ställer du höga krav på din kommande bostad så är detta verkligen något som håller måttet! Bostadsrätten är ombyggd till en öppen och mycket välplanerad tvåa som bjuder in till umgänget på ett optimalt sätt! Önskas det ett till sovrum så finns möjligheten. Här ligger bostaden bekvämt belägen en halvtrappa upp, helt utan insyn. På baksidan når ni enkelt föreningens gemensamma trädgård via en grind och trappa från balkongen - det bästa av två världar med radhuskänsla! Fin utsikt ner mot Vättern och härligt ljusinsläpp från dubbla fönster i norr! Vidare ser ni ett renoverat badrum i helkaklat utförande med tvättmöjlighet, ett snyggt kök i öppen planlösning, ett sovrum som vetter mot lugn innergård samt balkongen i söderläge med sol hela dagen! Via föreningen får du bland annat möjlighet till tvättstuga, cykelrum, p-plats och garage. I den låga månadsavgiften om 3 311 kronor ingår värme, vatten, grundutbud av tv, el, trappstäd, gårdsskötsel, vindsförråd och källarförråd. Under 2018 gjorde föreningen en installation av solceller som möjliggjorde att elen kan inkluderas i avgiften! Här bor du med närhet till busshållplats med täta avgångar, livsmedelsbutik, gym, postombud, pizzeria och. Det finns fina promenadstråk i grönskande omgivningar. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

  • Premium
  • Balkong
Nygärdesgatan 18, Bankeryd - Lillsvängen, Jönköpings kommun

Nygärdesgatan 18

Villa
Bankeryd - Lillsvängen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping

3 700 000 kr

117 m²

5 rum

840 m² tomt

Varmt välkomna till Nygärdesgatan 18 - fantastiskt beläget på höjden! På barnvänlig adress nära Nyarpsskolan, lekplatser och annan service finns nu chansen att förvärva ett 1-planshus med suterrängvåning! 117 kvm boarea som är bekvämt fördelat över två plan där familjen får gott om plats. Önskas ett till sovrum så kan vardagsrummet där nere göras om. På övre plan ser ni ett funktionellt kök med goda arbetsytor, dubbla sovrum, ett badrum, rymligt och insynsskyddat vardagsrum med härligt ljusinsläpp från flertalet fönster med Vätterglimt samt utgång till inglasad balkong. På andra sidan finner ni det härliga uterummet och uteplatsen i söderläge där ni kan njuta av solen hela dagen medans barnen leker på den inramade gräsmattan i direkt anslutning! I sutterängplan finns vardagsrum, sovrum, tvättstuga, pannrum, bastu samt flertalet förråd! Eldstaden tillför extra livskvalité sommar som vinter, dock är den ej i bruk nu. Nyinstallerad fjärrvärmepump (-22) och nyinstallerade solceller (-22) håller nere driftkostnaderna! Dessutom finns fiber indraget! Taket lades om -05 och fönsterna byttes -14. Asfalterad biluppställningsplats framför garaget. Härlig trädgård med fruktträd, fina buskar och planteringar. Grönskande häck omringar gräsmattan som är som gjord för lek och spring. I närområdet finns lekplatser och grönytor som är rena paradiset för småbarn. Helt enkelt ett toppenläge för barnfamiljen med närhet till både Nyarpsskolan, förskola, natur, pizzeria och matbutik. Goda pendlingsmöjligheter med både buss och bil in till Jönköping!

  • Balkong
  • Uteplats
Svänggatan 8, Norrahammar, Jönköpings kommun

Svänggatan 8

Villa
Norrahammar, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping

2 995 000 kr

162 m²

6 rum

838 m² tomt

Varmt välkomna till Svänggatan 8 - beläget i barnvänligt villaområde nära förskola, lekplatser och annan service som Norrahammar har att erbjuda! En gång i tiden var detta en förskola/fritids/daghem. Sedan dess har det skett en hel del. Här finns hela 162 kvm boarea som är bekvämt fördelat över 1 och 1/2 plan med källare där stora familjen får gott om plats. Invändigt ser ni ett renoverat IKEA-kök, helkaklat badrum (-15) samt toalett (-15) i tidlösa kulörer, flertalet sovrum i bra storlek samt snygga parkettgolv. Öppen spis för extra mysfaktor i matrummet. Utgång till trädäcket från vardagsrummet med som förlänger sommarmånaderna. I källarplan finns gillestuga som idag nyttjas som ett sovrum, en tvättstuga, pannrum samt förråd. Kombipannan/pellets är från 2015. Dessutom finns fiber indraget! Härlig trädgård med grönskande gräsmatta och gungställning, perfekt för lek och spring. Mindre förrådsbyggnad för trädgårdsredskap. Carport för 3 bilar samt asfalterad biluppställningsplats. I närområdet finns lekplatser och grönytor som är rena paradiset för småbarn. Perfekt för barnfamiljen med närhet till både skola, förskola, natur och annan service. Goda pendlingsmöjligheter med både bil och tåg!

  • Uteplats

Visar alla 5