Mäklare Robin Lindholm

Robin Lindholm

Om mig

Som fastighetsmäklare är jag lyhörd, noggrann och driven. Detta i kombination med vårt starka varumärke gör att jag kan erbjuda en mäklartjänst i toppklass som möjliggör att ditt livs största affär också blir den bästa. Det absolut viktigaste för mig är att du som kund känner dig trygg och delaktig genom hela processen. Jag brinner för att överträffa mina köpares och säljares förväntningar och ser rekommendationer samt återkommande kunder som ett bra kvitto på att hårt arbete lönar sig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Pelargatan 3, Östra Kajen, Jönköpings kommun
  • Ons 1 maj kl 15:00
Pelargatan 3, Östra Kajen, Jönköpings kommun, bild 2
Pelargatan 3, Östra Kajen, Jönköpings kommun, bild 3

Pelargatan 3

Lägenhet
Östra Kajen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
2 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/5
2 950 kr/mån
50 849 kr/m²

Äntligen tillsaluföres en modern och unik 2-rummare på Östra Kajen med Jönköpings citypuls, restauranger, caféer, shopping och affärsgator bara runt hörnet. Alla moderna finesser finns på plats som underlättar vardagen. Lägenheten är byggd med eftertanke och gott om moderna och praktiska lösningar såsom walk-in-closet, tvättavdelning och golvvärme i badrummet för att inte tala om läget! Gångavstånd till allt från Högskolan/Jönköpings Universitet till restauranger, caféer och hela Citys utbud. Här bjuds det på generösa och yteffektiva kvadrat som disponeras på ett utmärkt sätt med en egen separat köksavdelning som ändå trevligt öppnar upp mot det väl tilltagna vardagsrummet. Rikligt med ljusinsläpp från bostadens fönster i syd som vetter mot lugn innergård. Lyx i vardagen - den inglasade och väl tilltagna balkongen som vetter mot lugn innergård med sol hela dagen och kvällen är få förunnat, speciellt med den magnifika vyn över Munksjön. Större delen av året kan detta utrymme användas som ett extra rum, och skapar häftig indoor-outdoor-living-känsla. Ta ett kliv ut genom balkongdörren med en rykande färsk kaffekopp på morgonen och starta dagen på bästa vis, eller varför inte flytta ut middagssällskapet hit ut en ljummen sommarkväll och blicka ut över Munksjön där solen sakta går ner. Det väl tilltagna sovrummet är disponerat optimalt och ansluter till bostadens rymliga walk-in-closet med plats för både kläder och annan förvaring. Helkaklat badrum i neutrala färger och golvvärme som även är utrustat med egen tvättsektion - en bekvämlighet som enkelt går att vänja sig vid. Fler fördelar: - Hiss finns i huset. - Alla boende är garanterade en p-plats, önskas två platser ansöker man om plats nr 2 hos föreningen via separat kölista. - I avgifterna ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband via Telia, trappstäd, gårdsskötsel samt tillgång till förråd. - Föreningen har under 2018/2019 installerat solceller genom Jönköpings energi. - Tillgång till gemensam tvättstuga i huset med adress Pelargatan 3. Östra Kajen har ett unikt läge mitt i city, i nära anslutning till Atollen och Jönköpings innerstad. På Östra Kajen finner du närhet till allt du kan önska av både stadsliv och naturnära miljöer. Ett rikligt utbud av flertalet matvarubutiker, butiker, systembolag, frisörsalonger och restaurang- och caféliv. En lyxig kombination med närhet till Munksjön, Rocksjön och Vättern i anslutning till Jönköpings innerstad. Systembolaget Atollen och Coop Atollen ligger bara runt knuten. Även Kajen 23 finner du runt hörnet med utsikt över Munksjön och likaså El Gordo om du vill byta ut den italienska middagen mot middag med tapaskaraktär. Här bor du så nära city det bara går att komma. Här finns alla förutsättningar att trivas för dig som nöjer dig med bara det bästa.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Unnaryd 42, Norra Unnaryd, Jönköpings kommun
  • Tis 30 apr kl 16:30

Norra Unnaryd 42

Villa
Norra Unnaryd, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
995 000 kr
70 + 30 m²
4 rum
1 754 m² tomt

Här presenteras en charmig 100-åring där moderna inslag har blandats med fina originaldetaljer! Detta boende passar perfekt för dig som vill åt naturen, en bit från stadspulsen! Här ser ni en 1 och 1/2 plansvilla från 1925 som upplevs som större än sina angivna 70+30 kvm! Här har härliga originaldetaljer bevarats såsom farstukvisten, brädgolven, fönster och kakelugnarna (ej provtryckta). Senaste året har flera renoveringar utförts; Nytt tak (-22), nydragen el (-22) (entréplan), nyrenoverat kök med nya vitvaror (-22), nya ytskikt (-22) samt fiber är indraget. En luft-luftvärmepump och braskamin håller nere driftkostnaderna. Vidare ser Ni ett kaklat badrum i tidlösa kulörer med kombimaskin, ett vardagsrum och tre sovrum. Biluppställningsplats för bilar på framsidan. Öppna upp ytterdörrarna och insup lugnet. Trädgårdstomten som mäter hela 1 754 kvm är perfekt för lek och spring. För den med gröna fingrar är detta sannerligen ett paradis med stora odlingsmöjligheter. Granne med en mycket trevlig förskola. Flera grönområden, elljusspår, hockeyrink och tennisbana finns i närområdet. Norra Unnaryds intresseförening finns här för den intresserade, som även utsetts till årets förening 2022 av Jönköpings Kommun! De erbjuder roliga aktiviteter, tips och info om vad som händer i samhället. Man kan enkelt följa dom via deras sida på Facebook. På ca. 40 minuters bilresa når man Jönköping, ca 30 min Vaggeryd och Gislaved som erbjuder välsorterade matbutiker, shopping, högstadie och gymnasieskolor! Mellanstadie i Bottnaryd, skolskjuts erbjuds. Dessutom ligger äventyrsberget Isaberg en mindre biltur bort med dess breda utbud av friluftsaktiviteter för den friluftsintresserade - skidåkning, golf, cykel, sjöaktiviteter, hinderbanor, höghöjdsbana, rodelbana och mycket mer.

  • Plus
Vevslupsgränd 2, Munksjöstaden, Jönköpings kommun
  • Ons 1 maj kl 16:00

Vevslupsgränd 2

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
2 795 000 kr
72,5 m²
2 rum
vån 3/7
4 395 kr/mån
38 552 kr/m²

Här på Vevslupsgränd 2 bor man modernt och nytt med en slående utsikt över Munksjön! Nu erbjuds en stor tvåa om hela 73 kvadrat som genomsyras av stora fönsterpartier med utsikt över Munksjön. Den härliga balkongen agerar förlängd arm som man mer än gärna vistas för umgänge och grill under sommarhalvåret! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till sociala tillställningar och sovrummet kommer undan från den sociala delen, precis så man vill ha det. Här sticker tillvalen ut ur mängden: - Modernt och fullutrustat kök från HTH med vita överskåp, grå underskåp och en snygg kompositskiva. - Exklusivt badrum med stora marmorinspirerade kakelplattor, där kommod, spegel och blandare också bytts ut till mer exklusiva val än standard, plus en fastmonterad duschvägg. Uppbyggd tvättmaskin och torktumlare med smart förvaring under sig. - Vitlaserad ekparkett Mycket bra förvaring i lägenheten i form av en stor klädkammare samt en skjutdörrsgarderob i hallen. Behövs mer förvaring finns plats i sovrummet. Sammanfattningsvis en helt fantastisk lägenhet på första parkett ut mot Munksjön, där Ni har solen från morgon till eftermiddag med en fantastisk vy att avnjuta året runt. Läget talar för sig självt! Med en längre promenad eller kortare cykeltur når ni Jönköpings city där allt finns att erbjuda. Goda kommunikationer där buss går regelbundet. Högskolan nås på några minuter. Runt husknuten har ni Hemköp, konditori Rosetten och pizzeria Ciro. Munksjörundan har blivit en vana för många, där Ni både får motion och trevliga vyer.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Birkagatan 34B, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
Birkagatan 34B, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Birkagatan 34B, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Birkagatan 34B

Lägenhet
Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 450 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 473 kr/mån
27 103 kr/m²

Välkommen till Birkagatan 34B och Brf Vapensmeden 10! Här ser ni ett av föreningens bättre läge, dessutom helt insynsskyddat! Våning tre innebär alltid mer soltimmar och finare utsikt! Invändigt ser Ni ett snyggt kök i tidlösa kulör- och materialval, ett helkaklat badrum med spotlights, ett rymligt vardags- och sovrum samt avslutningsvis balkongen med fin utsikt som våning 3 medför! Här avnjutes solen hela dagen. Ni ser även genomgående fräscha ytskikt som gör det enkelt att bara flytta direkt in och börja leva. Bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt klädkammaren som gör det möjligt att bo både ensam och som sambos. Den låga avgiften om 2 473 kr/mån bidrar till en behaglig boendekostnad! Här kommer man bort från E4an och bostadens samtliga rum vetter mot lugn baksida. Via föreningen får du bland annat möjlighet till tvättstuga, cykelrum, p-plats och ev. garage. Vindsförråd och källarförråd följer bostaden. Föreningen har under senaste åren bytt fönster (-04), stamrenoverat (-10), bytt tak (-12), gjort dränering (-13) samt installerat ny fjärrvärmeanläggning (-21). Här bor du med närhet till busshållplats med täta avgångar, livsmedelsbutik, gym, postombud, pizzeria och. Det finns fina promenadstråk i grönskande omgivningar. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

  • Premium
  • Balkong
Gulsparvsgatan 8, Gamla Råslätt, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Gulsparvsgatan 8

Villa
Gamla Råslätt, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
3 995 000 kr
148 + 48 m²
7 rum
690 m² tomt

På Gulsparvsgatan 8 och Gamla Råslätt finns nu chansen att bli ägare till en gedigen suterrängvilla på lugn och barnvänlig gata! Bostadens ca 148 kvm boarea disponeras idag över 7 rok fördelat på två plan i suterräng. I och med suterrängplan så upplevs bostaden som större invändigt. Här har nuvarande ägare gjort en hel del större renoveringar senaste åren; Nytt värmesystem (jordvärmepump -08), takbehandling -21 och nya fönster -17. Stora sällskapsytor för stora familjen ger bostaden en rättvis beskrivning. Invändigt ser ni ett stort vardagsrum med ytskikt från -18, ett tidlöst kök i neutrala kulörer med full maskinpark, ett helkaklat badrum med dubbla tvättställ, hela 5 sovrum med chans till ett till, kaklad tvättstuga samt stor gillestuga där braskaminen agerar mysfaktorn kyliga höstkvällar. Härligt trädäck med skärmtak förlänger bostadens södra del där solen avnjutes från morgon till kväll. Fristående garage innanför biluppställningsplats med förråd intill. Laddare för elbil installerades -22. Området betraktas som rena paradiset för barnen att leka på, syna gott om plana grönytor samt skogen som som omfamnar området. Här bor du med alla bekvämligheter inom räckhåll - på promenadavstånd nås bl.a. Ljungarumsskolan, pizzeria Milano, Kättilstorps golfbana samt trevliga promenadstråk.

  • Uteplats
Svänggatan 8, Norrahammar, Jönköpings kommun

Svänggatan 8

Villa
Norrahammar, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
2 995 000 kr
162 + 75 m²
6 rum
838 m² tomt

Varmt välkomna till Svänggatan 8 - beläget i barnvänligt villaområde nära förskola, lekplatser och annan service som Norrahammar har att erbjuda! En gång i tiden var detta en förskola/fritids/daghem. Sedan dess har det skett en hel del. Här finns hela 162 kvm boarea som är bekvämt fördelat över 1 och 1/2 plan med källare där stora familjen får gott om plats. Invändigt ser ni ett renoverat IKEA-kök, helkaklat badrum (-15) samt toalett (-15) i tidlösa kulörer, flertalet sovrum i bra storlek samt snygga parkettgolv. Öppen spis för extra mysfaktor i matrummet. Utgång till trädäcket från vardagsrummet med som förlänger sommarmånaderna. I källarplan finns gillestuga som idag nyttjas som ett sovrum, en tvättstuga, pannrum samt förråd. Kombipannan/pellets är från 2015. Dessutom finns fiber indraget! Härlig trädgård med grönskande gräsmatta och gungställning, perfekt för lek och spring. Mindre förrådsbyggnad för trädgårdsredskap. Carport för 3 bilar samt asfalterad biluppställningsplats. I närområdet finns lekplatser och grönytor som är rena paradiset för småbarn. Perfekt för barnfamiljen med närhet till både skola, förskola, natur och annan service. Goda pendlingsmöjligheter med både bil och tåg!

  • Uteplats

Visar alla 6