Mäklare Robin Lindholm

Robin Lindholm

Om mig

Som fastighetsmäklare är jag lyhörd, noggrann och driven. Detta i kombination med vårt starka varumärke gör att jag kan erbjuda en mäklartjänst i toppklass som möjliggör att ditt livs största affär också blir den bästa. Det absolut viktigaste för mig är att du som kund känner dig trygg och delaktig genom hela processen. Jag brinner för att överträffa mina köpares och säljares förväntningar och ser rekommendationer samt återkommande kunder som ett bra kvitto på att hårt arbete lönar sig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Birkagatan 30A, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
Birkagatan 30A, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Birkagatan 30A, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Birkagatan 30A

Lägenhet
Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 095 000 kr
30,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
1 284 kr/mån
35 902 kr/m²

Välkommen till Birkagatan 30A och Brf Vapensmeden 8! Är du möjligtvis student, förstagångsköpare eller på jakt efter en pendlarlägenhet? Här har nuvarande ägare totalrenoverat hela lägenheten för ett antal årsedan där inget lämnats åt slumpen. Invändigt ser Ni ett snyggt kök i tidlös design, ett helkaklat badrum i neutrala kulörer, ett rymligt vardagsrum med fransk balkong samt ett mindre sovrum med hissbar säng. Bostadens fönster vetter mot grönskande baksida med fin utsikt som våning 2 medför! Ett genomgående ljust parkettgolv samt ljusa väggar och tak gör det enkelt att bara flytta direkt in och börja leva. Bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober i hallen. Den låga avgiften om 1 284 kr/mån bidrar till en behaglig boendekostnad! Brf Vapensmeden 8 är en ekonomiskt stabil förening med låga avgifter och låg lånebild. Via föreningen får du bland annat möjlighet till tvättstuga, cykelrum, p-plats och garage. Vindsförråd och källarförråd följer bostaden. Under 2021 bytte föreningen tak samt installerade solceller som möjliggör förmånligare driftkostnader för föreningen! Här bor du med närhet till busshållplats med täta avgångar, livsmedelsbutik, gym, postombud och pizzeria. Det finns fina promenadstråk i grönskande omgivningar. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

 • Premium
Drottninggatan 22A, Huskvarna-City, Jönköpings kommun
 • Idag kl 16:30
Drottninggatan 22A, Huskvarna-City, Jönköpings kommun, bild 2
Drottninggatan 22A, Huskvarna-City, Jönköpings kommun, bild 3

Drottninggatan 22A

Lägenhet
Huskvarna-City, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 395 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/3
2 790 kr/mån
30 326 kr/m²

På lugn, enkelriktad gata erbjuds nu en renoverad och inflyttningsklar 2-rummare beläget på vån 2 av 3! Bostaden får ett härligt ljusinsläpp från fönster i dubbla väderstreck som tillsammans med den tilltalande takhöjden skapar ett luftigt intryck! Invändigt ser ni ett renoverat kök i tidlösa kulörer med nyare maskinpark, ett helkaklat badrum med behaglig golvvärme, ett sovrum och vardagsrum med plats för det mest väsentliga samt fina ytskikt. Balkong finns i trapphuset som komplement. På den grönskande och lummiga innergården finns en insynsskyddad uteplats att nyttja för föreningens medlemmar, perfekt för en grillkväll! Låg månadsavgift som bidrar till en förmånlig boendekostnad! Brf Svarven är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med låga avgifter! Föreningen installerade fiber 2015 och har gjort ett antal större renoveringar senaste åren. Bl. a. stamrenovering 2003, ny el i huset 2006, dränering 2009 samt ny fasad inklusive tilläggsisolering, fönster och balkonger 2015. Extra plus är att trappstädning samt gårdsskötsel ingår i månadsavgiften. Goda förvaringsutrymmen i och med både vindsförråd och källarförråd! Här har Ni gångavstånd till allt vad Huskvarna centrum har att erbjuda! Busshållplats med avgångar till Jönköping ligger ca. 200 meter bort. Ica ligger ca. 300 meter bort. Pizzeria Biblos har Ni ca. 80 meter bort. Parkmiljö från härliga Mjölkafållan ett stenkast bort är perfekt för promenader med hunden!

 • Premium
Gröna gatan 6, Torpa / Söder, Jönköpings kommun
Gröna gatan 6, Torpa / Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Gröna gatan 6, Torpa / Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Gröna gatan 6

Lägenhet
Torpa / Söder, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 450 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/6
2 396 kr/mån
37 179 kr/m²

Välkommen till Gröna Gatan 6 och ekonomiskt stabila HSB:s Brf Kronan! Läge, läget och läge! Låg boendekostnad nära Högskolan! Slipp trapporna eller väntan på hissen för att snabbt och smidigt ta er in i bostaden i entréplan. Invändigt ser ni ett kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett helkaklat badrum samt en avskild sovalkov. Härligt ljusinsläpp från flertalet fönster i öst. Förvaring får ni i flertalet garderober i hallen. Här tar du smidigt dig ner till källarförråd och tvättstuga i samma huskropp och även ut på den stora och grönskande innergården med tillhörande sittplatser att nyttja med diverse aktiviteter. Värt att poängtera den låga månadsavgiften om 2 396 kr där både vatten, värme, kabel-tv, bredband (fiber) samt trappstädning och gårdsskötsel ingår som bidrar till en förmånlig boendekostnad för studenten eller första-köparen! HSB:s Brf Kronan är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med 215 bostadsrätter där bl. a. stamrenovering gjordes 2007/2008 och fönster 2006. Trappstädning och gårdsskötsel ingår i månadsavgiften och sköts av extern firma. Säljaren satte in ny säkerhetsdörr från Daloc -19! Det är svårt att bo mer centralt än såhär - Här har Ni några minuters gångväg till Högskolan och allt vad Torpa har att erbjuda. Närmaste matbutiker är Ica som ligger ca. 260 meter bort och Coop Konsum med öppettiderna 07-23 som ligger ca. 240 meter bort.

 • Premium
 • Hiss
Hagstensgatan 12D, Huskvarna-Norrängen, Jönköpings kommun
Hagstensgatan 12D, Huskvarna-Norrängen, Jönköpings kommun, bild 2
Hagstensgatan 12D, Huskvarna-Norrängen, Jönköpings kommun, bild 3

Hagstensgatan 12D

Lägenhet
Huskvarna-Norrängen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 050 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/4
2 633 kr/mån
26 923 kr/m²

Välkomna till Norrängen och Hagstensgatan 12D! Här presenteras en etta om 39 kvm på vån 2 i fint skick! Tidlöst kök, ett helkaklat badrum i neutrala kulörer samt ett stort rum med plats för säng, soffgrupp och förvaring! Avslutningsvis finner ni den inglasade balkongen där man mer än gärna avnjuter solnedgången över Vättern med goda vänner. Den låga månadsavgiften om 2 633 kr bidrar till en förmånlig boendekostnad för såväl förstagångsköparen som studenten! Brf Norrängen förvaltas av HSB och är en väldigt ekonomiskt stabil bostadsrättsförening som sitter inne på flera gemensamhetsutrymmen så som bastu med relax, gym, festlokal och övernattningslägenheter. God chans till p-plats mot en avgift om ca. 100 kr/mån. Stambyte skedde mellan 2000-2004. Läget på Norrängen förutom utsikten över Vättern innebär närhet till skola, förskola, goda kommunikationsmöjligheter in till Huskvarna och Jönköping, Vätterns strandpromenad, Huskvarna hamn, Brunstorpsbadet samt flertalet promenadstråk.

 • Premium
 • Balkong
Lönnholmsgatan 10, Liljeholmen, Jönköpings kommun

Lönnholmsgatan 10

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 395 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/3
1 401 kr/mån
55 800 kr/m²

Är du möjligtvis på jakt efter en övernattningslägenhet, eller börja studera på Högskolan? Då har du hittat rätt! På Lönnholmsgatan 10 finns chansen att förvärva en färsch etta en halvtrappa upp med fransk balkong! Här erbjuds en trivsam och praktisk etta om 25 kvm med en otroligt låg månadsavgift på endast 1401 kr. I denna avgift ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, tillgång till förråd, trappstädning, gårdsskötsel samt bostadsrättstillägg.- en bekvämlighet som gör boendet extra attraktivt. BRF Framtidshem nr 1 är ekonomiskt stabil förening med 34 bostadsrätter där stamrenovering gjordes 2006, takbyte gjordes 2008 och fönsterbyte gjordes 2019. Trappstädning och gårdsskötsel ingår i avgifterna. Gemensam höst- och vårstädningsdag för frivilliga medlemmar. Liljeholmsparken, med sin lummiga och vackra omgivning, blir din närmsta granne. Här kan du njuta av frisk luft, grönska och lugn mitt i storstadens puls. För dig som älskar strandliv och bad ligger Vätterstranden på bekvämt gångavstånd. Umgås med vänner och familj, njut av motion och ta del av allt som dessa natursköna områden har att erbjuda. Med två av stans huvudbusslinjer som passerar ca 100 meter från lägenheten tar du dig smidigt in till Högskolan m.m.

Norra Unnaryd 42, Norra Unnaryd, Jönköpings kommun

Norra Unnaryd 42

Villa
Norra Unnaryd, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
995 000 kr
70 + 30 m²
4 rum
1 754 m² tomt

Här presenteras en charmig 100-åring där moderna inslag har blandats med fina originaldetaljer! Detta boende passar perfekt för dig som vill åt naturen, en bit från stadspulsen! Här ser ni en 1 och 1/2 plansvilla från 1925 som upplevs som större än sina angivna 70+30 kvm! Här har härliga originaldetaljer bevarats såsom farstukvisten, brädgolven, fönster och kakelugnarna (ej provtryckta). Senaste året har flera renoveringar utförts; Nytt tak (-22), nydragen el (-22) (entréplan), nyrenoverat kök med nya vitvaror (-22), nya ytskikt (-22) samt fiber är indraget. En luft-luftvärmepump och braskamin håller nere driftkostnaderna. Vidare ser Ni ett kaklat badrum i tidlösa kulörer med kombimaskin, ett vardagsrum och tre sovrum. Biluppställningsplats för bilar på framsidan. Öppna upp ytterdörrarna och insup lugnet. Trädgårdstomten som mäter hela 1 754 kvm är perfekt för lek och spring. För den med gröna fingrar är detta sannerligen ett paradis med stora odlingsmöjligheter. Granne med en mycket trevlig förskola. Flera grönområden, elljusspår, hockeyrink och tennisbana finns i närområdet. Norra Unnaryds intresseförening finns här för den intresserade, som även utsetts till årets förening 2022 av Jönköpings Kommun! De erbjuder roliga aktiviteter, tips och info om vad som händer i samhället. Man kan enkelt följa dom via deras sida på Facebook. På ca. 40 minuters bilresa når man Jönköping, ca 30 min Vaggeryd och Gislaved som erbjuder välsorterade matbutiker, shopping, högstadie och gymnasieskolor! Mellanstadie i Bottnaryd, skolskjuts erbjuds. Dessutom ligger äventyrsberget Isaberg en mindre biltur bort med dess breda utbud av friluftsaktiviteter för den friluftsintresserade - skidåkning, golf, cykel, sjöaktiviteter, hinderbanor, höghöjdsbana, rodelbana och mycket mer.

 • Plus
Birkagatan 34B, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
Birkagatan 34B, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Birkagatan 34B, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Birkagatan 34B

Lägenhet
Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 450 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 473 kr/mån
27 103 kr/m²

Välkommen till Birkagatan 34B och Brf Vapensmeden 10! Här ser ni ett av föreningens bättre läge, dessutom helt insynsskyddat! Våning tre innebär alltid mer soltimmar och finare utsikt! Invändigt ser Ni ett snyggt kök i tidlösa kulör- och materialval, ett helkaklat badrum med spotlights, ett rymligt vardags- och sovrum samt avslutningsvis balkongen med fin utsikt som våning 3 medför! Här avnjutes solen hela dagen. Ni ser även genomgående fräscha ytskikt som gör det enkelt att bara flytta direkt in och börja leva. Bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt klädkammaren som gör det möjligt att bo både ensam och som sambos. Den låga avgiften om 2 473 kr/mån bidrar till en behaglig boendekostnad! Här kommer man bort från E4an och bostadens samtliga rum vetter mot lugn baksida. Via föreningen får du bland annat möjlighet till tvättstuga, cykelrum, p-plats och ev. garage. Vindsförråd och källarförråd följer bostaden. Föreningen har under senaste åren bytt fönster (-04), stamrenoverat (-10), bytt tak (-12), gjort dränering (-13) samt installerat ny fjärrvärmeanläggning (-21). Här bor du med närhet till busshållplats med täta avgångar, livsmedelsbutik, gym, postombud, pizzeria och. Det finns fina promenadstråk i grönskande omgivningar. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

 • Premium
 • Balkong
Svänggatan 8, Norrahammar, Jönköpings kommun

Svänggatan 8

Villa
Norrahammar, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
2 995 000 kr
162 + 75 m²
6 rum
838 m² tomt

Varmt välkomna till Svänggatan 8 - beläget i barnvänligt villaområde nära förskola, lekplatser och annan service som Norrahammar har att erbjuda! En gång i tiden var detta en förskola/fritids/daghem. Sedan dess har det skett en hel del. Här finns hela 162 kvm boarea som är bekvämt fördelat över 1 och 1/2 plan med källare där stora familjen får gott om plats. Invändigt ser ni ett renoverat IKEA-kök, helkaklat badrum (-15) samt toalett (-15) i tidlösa kulörer, flertalet sovrum i bra storlek samt snygga parkettgolv. Öppen spis för extra mysfaktor i matrummet. Utgång till trädäcket från vardagsrummet med som förlänger sommarmånaderna. I källarplan finns gillestuga som idag nyttjas som ett sovrum, en tvättstuga, pannrum samt förråd. Kombipannan/pellets är från 2015. Dessutom finns fiber indraget! Härlig trädgård med grönskande gräsmatta och gungställning, perfekt för lek och spring. Mindre förrådsbyggnad för trädgårdsredskap. Carport för 3 bilar samt asfalterad biluppställningsplats. I närområdet finns lekplatser och grönytor som är rena paradiset för småbarn. Perfekt för barnfamiljen med närhet till både skola, förskola, natur och annan service. Goda pendlingsmöjligheter med både bil och tåg!

 • Uteplats

Visar alla 8