Råbyvägen 57A

LÖTEN, Uppsala kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
42 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Skildra
Om föreningen
Avgift
2 826 kr/mån
Driftkostnad
9 624 kr/år
Pris/m²
37 976 kr/m²

KAFFEDOFT & GRILLOS! Här finns goda möjligheter till sköna dagar!

För dig som vill kunna njuta av en stor uteplats med morgonsol! Detta är lägenheten för dig! Förutom den smart planerade lägenheten så får du här en riktigt stor uteplats som kommer ge dig många sköna timmar utomhus. Frukost i solen på förmiddagen och på kvällen är det dags att briljera framför grillen! Kanske har du en katt som vill kunna komma och gå lite som den vill? bara att släppa ut. Lägenheten och uteplatsen passar så klart väldigt/lika bra för dig med hund!

Lägenheten passar många, men troligen bäst till dig som vill bo på markplan och ha en riktigt mysig uteplats!

Köket är modernt utrustat med induktionshäll, separat ugn, diskmaskin och energibesparande blandare, för miljöns skull. I det helkaklade badrummet med klinkergolv finner du duschvägg i klarglas samt kommod under handfatet. Samtliga rum har ekparkett med vita väggar och alla lägenheter i föreningen har antingen uteplats eller balkong.
BRF Skildras husdel av fastigheten färdigställdes under 2018. 63 moderna lägenheter och under huset finns 30 stycken garageplatser. Husbyggare är Ikano Bostad och alla lägenheter har maskinell utrustning och stommar och skåp från IKEA.

Denna lägenhet skiljer sig en hel del från de andra. Förutom att du sommartid har som ett "extrarum" tack vare uteplatsen så finns här en mycket funktionell mellanvägg som skapar en bra sovalkovsdel från vardagsrummet. Perfekt rumsavdelare som också tillför lägenhet en extra vägg för tv och/eller tavlor.

Råbyvägens läge i Uppsala är riktigt bra! I Löten-Gränby bor du centralt med närhet till bland annat matbutiker, idrottsanläggningar och skolor. Gränbystaden samt gallerian, IFU Arena och Centrum når du på gång eller cykelavstånd. Busshållplats finns på nära håll med flera busslinjer som går mot stationen/stadskärnan eller upp mot Gränbystaden och Ikea. Som student når du med cykeln till de flesta campusområdena och nationerna!

Söker du efter ett boende med härlig uteplats har du kommit rätt! Välkommen att boka en visning!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Eva Brevemark

Riksmäklaren
Mäklare Eva Brevemark, Riksmäklaren
070-545 33 00