Mäklare Patrik Törner

Patrik Törner

Om mig

En bostadsaffär är för många den största och viktigaste affären i livet. För mig är det självklart att sälja just din bostad med samma engagemang, noggrannhet och glädje som om det skulle vara min egen. Jag finns alltid nära till hands och mitt mål är att överträffa dina förväntningar på såväl mig som mäklare som på slutpriset. Med ett starkt driv, en servicenivå och en tillgänglighet som gör många överraskade ser jag till att skapa bästa möjliga förutsättningar för en riktigt lyckad affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lästmakargatan 1A, SALABACKE, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Lästmakargatan 1A, SALABACKE, Uppsala kommun, bild 2
Lästmakargatan 1A, SALABACKE, Uppsala kommun, bild 3

Lästmakargatan 1A

Lägenhet
SALABACKE, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 895 000 kr
96,5 m²
5 rum
vån 3/3
6 463 kr/mån
30 000 kr/m²

Välkommen till en fantastiskt rymlig fyra som enkelt kan göras om/återställas till en femma. Högst upp i huset med fönster i tre väderstreck och en solig insynsskyddad balkong är detta en riktigt trevlig lägenhet för den stora familjen eller för de som vill ha rejält med plats. Bostaden består av tre fina sovrum med goda förvaringsmöjligheter, två badrum samt en rymlig hall och ytor för förvaring. Ett komplett kök i modern stil med restaurangkökskänsla och stora ytor för den som gillar att laga mat. Vardagsrummet är perfekt för sociala tillställningar och har ett härligt ljusinsläpp samt en trevlig öppen spis för mysiga höstkvällar. Här bor du i en stabil och välskött förening med bra ekonomi och flera gemensamma utrymmen. Till lägenheten hör även två förråd i källaren. Föreningen har bland annat en gästlägenhet som man kan hyra vid besök, lägenheten har plats för sex sovande gäster . I området finns Ica, apotek, restauranger och cafeér samt härliga grönområden. Stadsbussen in till Uppsala centrum tar mindre än 10 minuter och man cyklar lika snabbt till stan. Här bor man även med närhet till Gränbystaden som fortsätter att expandera med livsmedel, shopping, restauranger och biograf. Sala backe är helt enkelt ett lugnt och trevligt område med närhet till Uppsala centrum. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Rosenvägen 173, Tunakolonin, TUNABACKAR, Uppsala kommun

Rosenvägen 173, Tunakolonin

Fritidshus
TUNABACKAR, Uppsala kommun
Riksmäklaren
995 000 kr
36 m²
3 rum
405 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till en fantastiskt mysig stuga i trevliga Tunakolonin! Stugan på 36 kvm, nymålad 2021, ligger nära Fyrisån på en stor tomt på hela 405 kvm. Förutom den mysiga stugan finns ett otroligt trevligt växthus, uppfört 2022, med plats för både odlingar och trädgårdsmöbler. Här kan man verkligen njuta både tidiga vårdagar och sena höstkvällar. Dessutom är det bara några steg ner till Fyrisån och den trevliga badplatsen med brygga och dusch med färskvatten som är perfekt att nyttja heta sommardagar. Stugan består av två stora rum, ett mindre kök samt ett sovrum. På den insynsskyddade altanen i soligt läge kan man njuta av den fina trädgården. Är det lite kyligare är det bara att göra det mysigt i växthuset. I den väl omhändertagna trädgården finns gott om frukt och bär, det finns 3 äppelträd samt hallon, vinbär, krusbär, rabarber och jordärtskockor. Flera pallkragar för odling av grönsaker, potatis med mera. Trädgården rymmer även flera prydnadsväxter, bland annat pioner, syrener, klematis, plymspirea, riddarsporre, löjtnantshjärta, iris och scilla. Åvattenslang är draget till tomten, kran för bevattning finns på utsidan av huset. Kommunalt dricksvatten hämtas från kranen alldeles i näheten och i föreningshuset finns bekvämligheter såsom gemensamma toaletter, duschar, tvättutrymme och bastu. Samlingslokalen fungerar även utmärkt som festlokal och hyrs ut för detta ändamål. På området finns även boulebanor. Föreningen arrangerar också många trevliga evenemang, som midsommarfirande och loppisar. För ytterligare information, besök gärna föreningens hemsida på http://tunakolonin.se/ Varmt välkommen på visning!

S:t Göransgatan 26D, FÅLHAGEN, Uppsala kommun
S:t Göransgatan 26D, FÅLHAGEN, Uppsala kommun, bild 2
S:t Göransgatan 26D, FÅLHAGEN, Uppsala kommun, bild 3

S:t Göransgatan 26D

Lägenhet
FÅLHAGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
4 350 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2/4
5 095 kr/mån
49 432 kr/m²

Exklusivt, bekvämt och genomtänkt hem i Uppsalas bästa läge! Söker du hög livskvalité och som dessutom förenklar ditt liv till vardags? Då passar denna flexibla 3:a eller 4:a dig alldeles utmärkt i Brf Liljegatan 1 som andas exklusivitet redan i trapphuset! Här möts du av tidlös design, högt i tak, vackra trägolv i holländsk läggning, detaljer i mässing och har samtidigt allt du behöver nära till hands. Hiss, varmgarage, förråd och eget gym i huset, Coop-butik i grannhuset och perrongen för pendeln till Stockholm på endast 5 minuters promenadavstånd från bostaden. Lägenheten är belägen mot innergården och med utsikt mot Fålhagens grönskande villaträdgårdar. Här kan du välja att antingen disponera den som en 3:a eller 4:a - i båda lösningarna har du ett stort föräldrasovrum med walk-in-closet en suite samt välja om du önskar ett stort sovrum eller två mindre till barnen. Här finns hall med garderob, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Det platsbyggda köket har handgjorda köksluckor i sober nyans, bänkskiva i natursten, garderober med gedigen inredning i ek samt knoppar, blandare och beslag i mässing. Golvvärme i hela lägenheten ger förutom behagliga golv ett stilrent intryck till lägenheten och mer plats till inredning då alla väggar är fria från element. Fransk balkong som pryds av det vackra smidesräcket. Ett lyxigt och bekvämt hem mellan stadsliv och idylliska villor i grön natur. Ett måste att uppleva på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Nöthårsvägen 26, NÅNTUNA-VILAN, Uppsala kommun
Nöthårsvägen 26, NÅNTUNA-VILAN, Uppsala kommun, bild 2
Nöthårsvägen 26, NÅNTUNA-VILAN, Uppsala kommun, bild 3

Nöthårsvägen 26

Villa
NÅNTUNA-VILAN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
3 950 000 kr
77 + 20 m²
3 rum
367 m² tomt

Välkommen till ett mycket trevligt hus på Nöthårsvägen 26. Här får du ett modernt renoverat hus som trots sin storlek ger gott om utrymme. Du möts av en välkomnande hall med med plats för avhängning samt med en inbyggd garderob, från hallen nås vardagsrummet som kan rymma både soffgrupp och matbord. För den familj som eventuellt behöver ett sovrum till finns möjligheten att sätta upp en vägg i vardagsrummet och göra ett extra sovrum. Badrummet är stort och har ett trevligt takfönster som ger extra känsla av rymd. Köket som ligger i mitten av huset har även det ett takfönster som ger ett härligt ljus. Från köket nås de två sovrummen, det ena sovrummet är riktigt stort med gott om förvaring. Det andra sovrummet passar perfekt som rum för ett barn eller som kontor. Från det stora sovrummet finns utgång till uterummet som är väl tilltaget. Vidare från uterummet når du den stora altanen som är byggd i etapper och har flera trevliga platser att sitta på. Runt altanen går en tät häck som ger ett bra insysnskydd på sommaren. På framsidan finns carport och ytterliggare en altan mellan carporten och förrådet. Här sitter man perfekt med morgonkaffet. Nåntuna ligger cirka 6 km från centrala Uppsala, från city tar det ca 10 minuter med bil, eller varför inte cykla in längs den trevliga cykelbanan. Området är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. I barnvänliga Nåntuna finns närhet till flera lekplatser, Lilla Djurgårdsskogen med joggingslingor, skidspår och aktiviteter för barn samt direkt närhet till "Nåntuna hills" för pulkaåkning och andra aktiviteter. Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln. Skidspår finns även på ängarna längs Fyrisån. I närområdet finns även god service i form av en mycket bra livsmedelsbutik (Ica Supermarket), vårdcentral, apotek, bibliotek, grundskola och förskolor. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Kommunikationerna är även väldigt goda genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer. Vamt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Sysslomansgatan 7, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun
Sysslomansgatan 7, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun, bild 2
Sysslomansgatan 7, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun, bild 3

Sysslomansgatan 7

Lägenhet
FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 580 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2/4
2 805 kr/mån
63 200 kr/m²

Nu finns chansen att flytta in i denna kompletta etta med hög standard, fullt utrustat kök, badrum med tvättmaskin och en härlig utsikt mot domkyrkan. Här bor du nära till allt så som Uppsalas studentliv, shopping och resecentrum. Boendet passar även som övernattningslägenhet med närhet till stadskärnan och endast 8 min gångväg till resecentrum. Lägenheten erbjuder allt med avseende på bekvämlighet, med fullt utrustat kök och badrum. I rummet finns dessutom ett stort välisolerat fönsterparti med fin utsikt mot domkyrkan, och alldeles intill ligger även Fyrisån dit du enkelt kan ta med dig kaffekoppen. Här finns helt enkelt allt du behöver. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Läby Västerby 12:15, Läby, Uppsala kommun

Läby Västerby 12:15

Tomt
Läby, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 750 000 kr
1 708 m² tomt

Nu säljs tre mycket trevliga tomter i närhet till Uppsala Golfklubb och bara några minuter från Uppsala. Här bor du i ett lugnt läge med naturen runt omkring. Samtidigt är det bara 6 km in till centrala Uppsala. Tomterna är avstyckade och klara så det är bara att sätta spaden i marken. De ligger i ett mysigt skogsområde på en höjd med några få nybyggda hus som grannar. Här möts man av lugn och fantastisk natur. Tomterna har en area mellan 1 708 och 1 813 kvm. Fiber finns i området och elanslutningen står säljaren för. Säljaren står även för gemensam infiltrationsanläggning för de tre tomterna. Som tomtägare väljer man själv reningsverk. Möjlighet finns också att de tre tomterna har gemensamt reningsverk för att komma ner i kostnad. Tomterna är inte knutna till någon husleverantör utan här finns alla möjligheter att bygga sitt eget drömhus. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Alörsgatan 4, Östhammar, Östhammars kommun

Alörsgatan 4

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Riksmäklaren
2 390 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/5
4 967 kr/mån
29 875 kr/m²

Helt nybyggd 3 rok med mycket bra planlösning och ett kök och vardagsrum som det är lätt att trivas i. Hela lägenheten ger ett påkostat intryck med bland annat kök från Ballingslöv och helkaklat badrum i moderna färger. Bäst med hela lägenheten är den fantastiska balkongen i soligt läge och med fri utsikt över havet. Med en nybyggd modern lägenhet får ni allt ni kan tänka er. Bra materialval i rätt färger, smart förvaring och en planlösning som ger extra känsla för rymd. Lägenheten har använts som visningslägenhet och har därför aldrig varit bebodd. Det finns dessutom förråd på vinden med hiss hela vägen upp. Detta är helt enkelt en lägenhet som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 7