Burensköldsvägen 28 B

Lundby, Mjölby kommun Se på karta

475 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1955
Förening
Riksbyggen BRF Mjölbyhus nr 4
Om föreningen
Avgift
2 430 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
12 179 kr/m²

Välkomna till Burensköldsvägen 28 B. Här finns nu tillfälle för dig som söker ditt första boende eller övernattningsbostad belägen högst upp i byggnaden utan insyn. Bostadens planlösning är välplanerad där lägenhetens 39 kvadratmetrar optimerats på bästa sätt. När du kliver in i bostaden möts du av en välvårdad bostad som erbjuder en hall med plats att hänga av sig ytterkläderna, ett rymligt kök med plats för köksbord, fräscht helkaklat duschrum samt ett vardagsrum. Från vardagsrummet nås balkongen som vetter mot innergården. I den förmånliga månadsavgiften om 2 430 kr ingår värme, vatten samt två förråd.

Föreningen har även satsat på att göra innergården trevlig för alla bostadsrättsinnehavare. Det finns uteplatser (för sköna sommarkvällar) i trädgården med trädgårdsmöbler och grill som får nyttjas av bostadsrättsinnehavaren. Bekvämt med tvättstuga, cykelförråd, ett rymligt vindsförråd och matkällarförråd i samma hus som lägenheten. Föreningen har nyligen renoverat ett gym med bastu som föreningsmedlemmar får nyttja till en månadskostnad av 100 kr. Till parkeringsplatserna är det separat kö

Här bor ni med närhet till centrum och alla dess bekvämligheter och skolor. Med ett par minuters gångavstånd till pendelstation tar ni er enkelt till Motala, Linköping och Norrköping.

Inflyttning kan ske omgående eller efter överenskommelse.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Mjölby

Kontakta mäklaren

Daniel Lahdo

SkandiaMäklarna Mjölby
Mäklare Daniel Lahdo, SkandiaMäklarna Mjölby
0703341928