Mäklare Daniel Lahdo

Daniel Lahdo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla Harstad Vallstorp 1, null, Mjölby kommun

Lilla Harstad Vallstorp 1

Villa
Mjölby kommun
2 950 000 kr
155 m²
6 rum
1 478 m² tomt

I utkanten av pittoreska samhället Väderstad finner ni detta trevliga hus med landetkänsla. Här finns nu möjligheten för er att förvärva ett hus där stora och påkostade renoveringar är utförda under 2022. Välkomna till Lilla Harstad Vallstorp 1! Här finns nu tillfälle för er som söker ett fint renoverat hus med många rum och ytor att umgås på. Huset om 155 välplanerade kvadratmeter är fördelat på två våningsplan. När ni kliver in i huset möts ni av nya fräscha ytor. En ombyggnation av entréplanet har tillfört huset trevliga sociala och öppna ytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Kökets planlösning mot matplatsen och vardagsrummet är den givna samlingsplatsen för vänner och släkt. Vidare erbjuder entréplanet ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober, duschrum med wc och groventré med tvättmaskin och torktumlare. Övervåningen omfattar ett stort allrum med en värmande braskamin, två sovrum på höger sida om allrummet samt ytterligare ett rymligt sovrum på vänster sida om allrummet. Husets andra våtutrymme finner ni även på övervåningen. Här finns ett smakfullt renoverat badrum med badkar. Stora och påkostade renoveringar har genomförts med huset under 2022. Bland annat nya ytskikt och enhetligt golv i samtliga rum förutom våtutrymmen, nytt lantligt kök med gråa spegelluckor, nya stommar och vitvaror, nytt helkaklat badrum på övervåningen, nya el dragningar, ny elcentral, ny garageport, behandling av yttertaket, ommålning utvändigt samt tralldäck på baksidan. Huset värms upp via en ny luftvärmepump, nya elradiatorer samt braskamin. Detta hus passar utmärkt för barnfamiljen som söker många rum att disponera. Här är det bara att flytta in! Huset är beläget på en grönskande tomt om 1 478 kvadratmeter med gräsytor för barnen att springa och leka samt buskar och träd som skärmar av. Trädgården på baksidan av huset har en fin utsikt mot böljande åkrar och fält. Till huset finns ett garage med gjuten platta samt ett praktiskt förråd på baksidan. Välkommen med din anmälan!

 • Uteplats
Sjöängen, Vadstena, Vadstena kommun
 • 4 lediga bostäder

Sjöängen

Lägenhet
Vadstena, Vadstena kommun
HSB ProjektPartner AB
fr. 3 095 000 kr
94 m²
4 rum
7 064 kr/mån

I HSB brf Sjöängen erbjuds 44 nya bostäder i tre punkthus där de flesta lägenheterna får ta del av den vidsträckta utsikten över Vättern. Lägenheterna finns i olika storlekar i olika utförande, vissa med möjlighet att anpassa planlösningen och alla med noga utvald inredning. Kika närmare i säljbroschyren och på lägenhetsritningarna och hitta just dina favoriter! Har du några frågor om projektet och lägenheterna? Tveka inte att höra av dig till vår mäklare hos Skandiamäklarna. HSBs Trygghetsförsäkring ingår i köpet Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostadsrätt av oss och därför ingår HSBs Trygghetsförsäkring när du köper en bostad i brf Sjöängen. Det innebär att du är skyddad från en massa oförutsägbara händelser. I HSBs trygghetsförsäkring ingår avbokningsskydd, tillträdesskydd, bokostnadsskydd och prisfallsskydd. Läs mer om HSBs Trygghetsförsäkring Miljöbyggnad HSB nyproduktion i har alltid högt ställda miljökrav för att uppnå certifieringen i svenska systemet Miljöbyggnad. Vi arbetar för hållbar utveckling genom att bygga sunda, resurssnåla och energieffektiva bostäder. Närhet till bra kollektivtrafik, gott om cykelparkering, källsortering och laddstolpar för elbilar gör att du också enklare kan minska din klimatpåverkan. Bilderna på hus och lägenheter är inspiration och visualiseringar, de kan avvika från det färdiga resultatet. HSB förbehåller sig rätten till ändringar

 • Nybyggnadsprojekt
Södra Strandvägen 30, Centralt, Mjölby kommun

Södra Strandvägen 30

Lägenhet
Centralt, Mjölby kommun
1 695 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/9
4 145 kr/mån
25 682 kr/m²

Det finns många fördelar med att bo på Södra strandvägen 30. Endast ett stenkast bort till Mjölby centrum samtidigt som Svartån med dess härliga promenadstråk återfinns utanför bostaden. Att lägenheten är toppfräsch gör inte saken sämre. Lägenheten ligger högt och fritt på tredje våningen med inglasad balkong, här bor ni trivsamt och bekymmersfritt. Välkomna till Södra Strandvägen 30 - Här finns nu möjligheten för er som söker det lilla extra. Via hissen tar ni er upp till våning 3 av 9. När ni kliver in i bostaden möts ni av en stilren lägenhet med välplanerad planlösning där lägenhetens 66 kvadratmetrar optimerats på bästa sätt. Lägenheten med en luftig känsla rakt genom erbjuder ett fräscht kök med stilrena detaljer, smakfulla färgval och en öppen planlösning mot allrummet. Tack vare dom stora fönsterpartierna från balkongen möts ni av ett fint ljusinsläpp. I hallen finns bra förvaring via en garderob med skjutdörrar och bakom finner ni både avhängningsmöjligheter och ett städskåp. Till vänster om hallen finner ni ett smakfullt helkaklat duschrum med klädvård. Här finns bekvämligheter som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt badrumsskåp med bra förvaring. Vidare erbjuder bostaden ett stort sovrum med gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Här finns praktisk förvaring genom en garderob med skjutdörrar. Bostaden har även stor klädkammare/förråd. På entréplanet finns ett lägenhetsförråd som tillhör bostaden. Parkering och carport finns på innergården att hyra (separat kö). Vid Svartå Strand är det lätt att trivas och läget på Södra Strandvägen 30 är fenomenalt. Här bor ni centralt och bekvämt med Resecentrum alldeles runt hörnet. Köpcentrum, simhall och all tänkbar service ligger endast en kort promenad bort. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Balkong
 • Hiss
Johan III:s väg 1a, Vadstena, Vadstena kommun

Johan III:s väg 1a

Lägenhet
Vadstena, Vadstena kommun
HSB ProjektPartner AB
3 095 000 kr
94 m²
4 rum
7 064 kr/mån
32 926 kr/m²

Välkommen till en fantastisk 4:a om 93,5 kvm. Bostaden erbjuder välplanerade ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tre väl tilltagna sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Här finns extra wc med dusch. Flytta in redan våren 2024!

 • Nyproduktion
 • Maj 2024
 • Balkong
 • Hiss
Carlslundsvägen 20, Carlslund, Mjölby kommun
 • Budgivning pågår

Carlslundsvägen 20

Villa
Carlslund, Mjölby kommun
4 195 000 kr
182,5 m²
6 rum

Nu har vi nöjet att saluföra ett nytt och fräscht enplanshus som är beläget på natursköna Carlslund. Här bor ni i lugna och barnvänliga villakvarter med närhet till naturen. Välkomna till Carlslundsvägen 20! Nu finns möjligheten för er att förvärva ett nybyggt och välplanerat enplanshus med skogen som granne. Här bor ni bekvämt med kvalitativa materialval och en tilltalande planlösning som erbjuder stora och öppna sociala ytor. Huset har en boyta om 182,5 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök. Huset är välplanerat och erbjuder mycket trevliga sällskapsytor med en öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Redan vid hallen möts ni av en härlig atmosfär med rymd och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Rakt fram från hallen finner ni ett stilrent Marbodals kök med beiga luckor och stenbänksiva. Köket erbjuder även en stor köksö med bra förvaringsmöjligheter. Intill köket finns matplatsen och vardagsrummet som flyter ihop till en stor öppen social yta. Denna yta är den givna samlingsplatsen i huset. Vidare finner ni ett smakfullt helkaklat duschrum med wc. Huset har en separat groventré med tvättavdelning och teknikrum. Den bakre delen av huset erbjuder ett allrum, tre sovrum och ett stort helkaklat badrum. Detta utrymme är perfekt för barnens separata del av huset. Huset passar utmärkt för barnfamiljen men även för er som söker ett bekvämt boende med alla faciliteter på ett och samma plan. Trädgården är grovplanerad med en baksida som gränsar mot skogen. På tomten finns möjlighet att uppföra ett garage. I närheten finns en nyanlagd lekpark för de små barnen. Till centrum, resecentrum och skolor finns fina cykelvägar. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Energieffektiv
Johan III:s väg 1b, Vadstena, Vadstena kommun

Johan III:s väg 1b

Lägenhet
Vadstena, Vadstena kommun
HSB ProjektPartner AB
3 195 000 kr
94 m²
4 rum
7 064 kr/mån
33 989 kr/m²

Två trappor upp finner du en 4:a om 93,5 kvm i härligt vattennära läge. Stor balkong om 8,5kvm. Lägenheter erbjuder välplanerade ytor och en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Goda förvaringsmöjligheter i hall och master bedroom. Extra wc med dusch. Flytta in sommaren 2024!

 • Nyproduktion
 • Juni 2024
 • Balkong
Johan III:s väg 1c, Vadstena, Vadstena kommun

Johan III:s väg 1c

Lägenhet
Vadstena, Vadstena kommun
HSB ProjektPartner AB
3 395 000 kr
94 m²
4 rum
7 224 kr/mån
36 117 kr/m²

Varmt välkommen till en fantastisk 4:a om 93,5 kvm med vidsträckt utsikt över Vättern! På våning 4 finner du denna fina lägenhet med en generös balkong om 24,5 kvm och där en del är inglasad. Hög inredningsstandard och välplanerade ytor. Stort och luftigt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Tre sovrum och goda förvaringsmöjligheter! Golvvärme i badrum. Inflyttning i juni 2024! Bostaden utrustas med ett färdigt inredningspaket om 141 400 kr som tillkommer utöver bostadens pris. Läs mer om vad som ingår under dokument.

 • Nyproduktion
 • Juni 2024
 • Balkong
Johan III:s väg 1b, Vadstena, Vadstena kommun

Johan III:s väg 1b

Lägenhet
Vadstena, Vadstena kommun
HSB ProjektPartner AB
3 095 000 kr
94 m²
4 rum
7 064 kr/mån
32 926 kr/m²

En trappa upp finner du denna härliga 4:a om 93,5 kvm i fantastiskt vattenära läge. Bostaden erbjuder välplanerade kvadratmeter med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. God förvaring i hall och master bedroom. I bostaden finns också extra wc med dusch. Inflyttning är planerad till juni 2024! Missa inte den här!

 • Nyproduktion
 • Juni 2024
 • Balkong
Johan III:s väg 8D, null, Vadstena kommun

Johan III:s väg 8D

Lägenhet
Vadstena kommun
3 895 000 kr
97 m²
3 rum
vån 3/3
7 080 kr/mån
40 155 kr/m²

Här finns nu en möjlighet att förvärva en av Vadstenas mest eftertraktade lägenheter. Har ni höga krav på sjöutsikt, mysiga solnedgångar och vackra vyer kommer ni inte bli besvikna. Här bor ni på första parkett med fri sikt mot Vätterns kristallklara vatten! Välkomna till Johan III:s väg 8D och denna unika lägenhet på tredje våning med hiss! Sällan är dessa bostäder ute till försäljning. Från den inglasade balkongen kan ni beskåda vackra solnedgångar som speglar mot sjön och dom välskötta kolonilotterna nedanför balkongen. Från balkongen har ni även en vacker vy mot Rödtornet, Klosterkyrkan och inloppet där ni njuter av båtlivet. Bostaden om 97 kvadratmeter är välplanerad med en inbjudande hall som välkomnar er in till bostaden. Lägenheten är utrustad med två helkaklade WC/duschutrymmen där den första som finns i anslutning till hallen är kombinerad med klädvård. Vidare finner ni ett totalrenoverat och stilrent kök med nya stommar och vitvaror. Sovrum 1 är rymligt och finns i anslutning till köket. Här finns plats för dubbelsäng och skjutdörrsgarderober. Bostadens givna samlingspunkt är det stora vardagsrummet med en värmande braskamin. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck, mot innerstan och en magisk utsikt mot Vättern. Balkongen är till stora delar inglasad och här kan ni sitta långa stunder och njuta över den fria utsikten mot Vättern och även utsikten längs strandlinjen in mot innerstan. Lägenhetens andra sovrum finner ni i anslutning till vardagsrummet. Här finns även ett stort fönster med sjöutsikt. Från detta sovrum har ni direkt access till bostadens andra wc/duschrum som även det har sjöutsikt. Nuvarande ägare har renoverat flera av ytskikten, bland annat målat alla tak och renoverat samtliga väggar. Bostaden är i mycket gott skick! Föreningen erbjuder sina medlemmar en liten örtagård där ni kan hämta örter. Vidare erbjuder föreningen alla medlemmar en parkeringsplats/carport att hyra. Till carporten är det en separat kö. Till lägenheten följer ett lägenhetsförråd som finns i gårdshuset. Ett stenkast bort finns fina promenadvägar längs med strandlinjen som leder er till Vadstenas innerstad, piren och boulebanor. Strax nedanför bostaden kan ni ta ett dopp . Åt andra hållet finns fina promenadstråk längs omtyckta Tycklinge med naturen inpå. Här kan ni beskåda ett rikt fågelliv vid fågeltornet. I närheten finns även Tycklingebadet med sin vackra sandstrand . Atmosfären som utmärker Johan III:s väg och denna stadsdel av Vadstena är oslagbar! Ta med en vän och ge dig ut på en upptäcktsfärd bland butiker, restauranger, caféer och historiska platser. Här är det lätt att trivas för den som ställer höga krav på sitt boende med en av stadens mest attraktiva adresser! Välkommen med din intresseanmälan!

 • Balkong
 • Hiss
Carlslundsvägen 10, null, Mjölby kommun

Carlslundsvägen 10

Villa
Mjölby kommun
3 950 000 kr
163 m²
6 rum
783 m² tomt

På en lugn och barnvänlig gata finner ni nu ett nybyggt hus beläget i natursköna Carlslund. Detta fina hem väntar nya ägare! Välkomna till Carlslundsvägen 10! Nu finns möjligheten för er som söker ett nytt och välplanerat hus i ett familjärt område. Huset som är uppfört 2022 har en boyta om 163 kvadratmeter fördelat på två våningsplan. Husets är smakfullt inredd med fina materialval och öppna ytor. Planlösningen omfattar 6 rum och kök med flera sociala ytor att umgås på, perfekt för barnfamiljen. Entréplanet omfattar en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, smakfullt helkaklat duschrum, groventré med klädvård samt ett sovrum. Vidare finner ni ett rymligt och ljust vardagsrum med stora fönster i olika väderstreck. Planlösningen mellan vardagsrum, matplats och kök är öppen och luftig. Denna del är den givna samlingspunkten i huset. Det stilrena och moderna köket erbjuder goda arbetsytor och här kan ni tillaga maten och samtidigt umgås med familj och vänner. Övervåningen som inreddes 2023 erbjuder ett stort allrum som är öppet till nock och har ett fint ljusinsläpp från takfönstret. Till höger om allrummet finns två sovrum och till vänster finner ni ytterligare ett sovrum samt ett helkaklat duschrum med wc. I anslutning till allrummet finns en rymlig klädkammare. Husets trädgård om cirka 783 kvadratmeter erbjuder flera parkeringsmöjligheter på den grusade uppfarten. På framsidan finns stensättningar och mur som skärmar av mot gatan. På baksidan finner ni en stor uteplats. Välkommen med din intresseanmälan!

Boet Äng 1, null, Ödeshögs kommun

Boet Äng 1

Villa
Ödeshögs kommun
1 995 000 kr
184 + 143 m²
6 rum
1 722 m² tomt

Här finns nu för er att förvärva detta charmiga hus i Boet som ligger söder om Ödeshög. Huset är fint inramat av grönskande träd på den vackra av Holaveden på Östgötaslätten. Här finns stora ytor för barnen att springa och leka i en trygg och kreativ miljö. Till huset finns även ett gårdshus med två förråd samt ett vidbyggt garage med plats för både bil och hobbyverksamhet. Huset om en totalyta om 327 kvadratmeter fördelas mellan tre våningsplan där entréplanet och övervåningen har en boyta om 184 kvadratmeter och en källare om 143 kvadratmeter som till stora delar är inredd. Huset passar familjen som söker många ytor och sovrum, samtidigt som huset erbjuder flera härliga sociala ytor! Entréplanet omfattar 3 sovrum, kök med matplats intill, vardagsrum med en mysig braskamin och vackra takbjälkar med belysning. Vidare finner ni ett rymligt helkaklat badrum. Övervåningen erbjuder ett allrum, helkaklat duschrum samt ett sovrum. Nuvarande ägare har löpande genom året renoverat och förbättrat huset och idag erbjuds ett välskött hem. Huset har en fin gårdsbild med grusad uppfart och en ekonomi byggnad med två förråd på framsidan. Den stora trädgården om cirka 1722 kvm erbjuder fina grönytor. Här finns även en trevlig pergola under tak. Vidare finns en jordkällare. Välkommen med din intresseanmälan!

Bosgårdsvägen 6, null, Mjölby kommun

Bosgårdsvägen 6

Villa
Mjölby kommun
1 350 000 kr
40 m²
2 rum
1 248 m² tomt

Nu finns tillfälle för er som söker ett mysigt fritidshus med närhet till sjön! Välkomna till Bosgårdsvägen 6! Här finns nu möjligheten att överta detta mysiga fritidshus med ett bra läge vid Hargssjön! Ni möts av en riktig sommaridyll med en lummig och välskött trädgård som inte kräver mycket tid. Fritidshuset är i gott skick med bland annat nyare fönster, inglasad altan, indraget vatten/avlopp och duschrum. Storstugan är tillbyggt 1999 och omfattar idag 40 kvadratmeter fördelat på hall, kök, sovrum/matplats och ett allrum med braskamin. På fastigheten finns en gäststuga med plats för flera sovplatser och en egen altan med sjöutsikt. Vidare finns ytterligare en byggnad som är inredd med duschrum/wc, diskavdelning samt ett förråd för trädgårdsredskap. Bra parkeringsmöjligheter finns på den grusade uppfarten. Avloppet är gemensamt och är kopplat till kommunalt VA. Vattenkällan är borrad och delas mellan 18 fritidshus. Sedan finns det sjövatten framdraget till tomten. Fiber finns indraget i huset. I närheten finns den gemensamma badplatsen med brygga. Det finns även möjlighet för er att lägga i en roddbåt eller mindre båt bredvid badplasten. Fiskerätt ingår i vägföreningen som varje stugägare är ansluten till. Skogen och naturen finns endast ett stenkast bort. Det finns flera stigar som leder er till både svamp och bär. Välkomna på visning!

Visar alla 12