SkandiaMäklarna Motala

SkandiaMäklarna Motala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Storgatan 27C, null, Motala kommun
 • Tor 12 okt kl 17:00

Storgatan 27C

Lägenhet
Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
850 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
3 352 kr/mån
18 085 kr/m²

Ljus och luftig tvåa med stor balkong i härligt solläge på våning två av tre på Storgatan 27C. Planlösningen består av ljust och fint kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till balkong som vetter mot innergården, sovrum, praktisk hall med garderober samt ett fräscht helkaklat duschrum. Lägenheten har en härlig takhöjd om cirka 2,70 meter vilket ihop med rumsfördelningen, de ljusa ytskikten och ljusinsläppet bidrar till en luftig och rymlig känsla. Fina detaljer så som fönsterbrädor i marmor samt tegelvägg vid matplatsen. Köket är välutrustat med diskmaskin, inbyggd ugn och microvågsugn, induktionshäll, kyl/frys och fläkt i rostfritt. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Även inne i lägenheten finns gott om förvaringsutrymmen i en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar samt ett städskåp i hallen samt ytterligare en skjutdörrsgarderob i sovrummet som ingår i köpet. I källaren finns gemensamhetsutrymmen i form av träningsrum, tvättstuga, torkrum, övernattningsrum m.m. Välskött innergård med grillplats. Föreningen tillhandahåller även uthyrning av garage och parkeringsplatser enligt kösystem. I dagsläget finns parkeringsplatser ledigt (100kr/mån). Tillträde enligt överenskommelse. På Storgatan 27 bor du bekvämt med ett bra läge mellan Motala centrum och Varamon!

 • Plus
 • Balkong
Varamovägen 38, Varamon, Motala kommun

Varamovägen 38

Tomt
Varamon, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
3 500 000 kr
1 009 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en byggklar tomt på Varamovägen med viss utsikt över Vättern. Här är den perfekta platsen att bygga ditt nya drömhus och endast 150 m till Varamons fantastiska sandstrand. Till köpcentrum i Bråstorp är det ca 3 km och till centrum i Motala ca 2 km. El och VA-anslutningar är betalda. Tidigare fritidshus är rivet. Bygglov för ett vackert 1-planshus finns och kan övertas om ni inte önskar egenvalt hus vilket givetvis också är möjligt. En huvudbyggnad och en komplementbyggnad får uppföras till en sammanlagd byggnadsarea om 175 m². Huvudbyggnad får uppföras med en högsta byggnadshöjd om 6 m och komplementbyggnad till 2,5 m.

Samuelsbergsgatan 11A, Samuelsberg, Motala kommun
 • Budgivning pågår

Samuelsbergsgatan 11A

Radhus
Samuelsberg, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
1 675 000 kr
114 + 55 m²
4 rum
241 m² tomt

Välkomna till Samuelsbergstatan 11 A och ett radhus med bästa hörnläge. Samuelsberg är en trevlig stadsdel centralt belägen i Motala. Här bor man bekvämt och har skolor, affärer och restauranger på gångavstånd. En fin lekplats finns vid husgaveln och till Ubbes bageri för nybakat bröd är det bara ca 200 m. Vill man motionera så ligger Bondebacka med gång och motionsspår precis intill och Motalas klassiska radiomaster. Tomten är lättskött och har en mindre uteplats vid entrén samt en större och insynsskyddad uteplats på baksidan. Från baksidan har du bara några meter till egen garageplats och separat parkeringsplats. På entréplan finns kök, wc och vardagsrum. Planlösningen är praktisk och du kan nå rummen från två håll. Samlingsplatsen är given kring den vackra kakelugnen i vardagsrummet som också har stora fönsterpartier och utgång till uteplatsen och baksidan. På ovanvåningen finns tre bra sovrum, en större möblerbar hall som även kan fungera som tv-rum samt en inglasad balkong längs hela husets kortsida. Källarplanet inrymmer en klassisk gillestuga som kan inredas utifrån behov. Ett bra förråd och matkällare finns också. Här är avlopp och vatten installerat så om ytterligare ett duschrum önskas så är det en perfekt förberedd plats. Tvättstuga med torkskåp och ett större förråd, hobbyrum eller verkstad med separat källarentré finns också.

 • Balkong
 • Uteplats
Strandvägen 15A, Nedre Holm, Motala kommun

Strandvägen 15A

Lägenhet
Nedre Holm, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
1 100 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
4 353 kr/mån
18 644 kr/m²

Välkomna till Strandvägen 15A med ett fint läge intill Motala Ström med promenadavstånd till centrum och pendeln. Lägenheten består av hall med garderober, kaklat badrum med tvättmaskin, ljust och fräscht kök, sovrum i bra storlek med skjutdörrsgarderober längs del av ena väggen samt rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med bra solläge. Ni har utsikt mot Motala Ström från balkongen och från lägenhetens fönster. Det finns ett stort vindsförråd en trappa upp som tillhör denna lägenhet. I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet 100 Mbit/sek via gruppavtal hos Tele2 samt kabel-tv. Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt elavtal och debiterar den boende för el enligt förbrukning via ett tillägg på avgiftsavin. Brf Travaren är en HSB-förening bildad på 60-talet. Det finns en fin gemensam uteplats intill strömmen. I källaren på hus 15A-B finns gemensam tvättstuga, torkrum och övernattningsrum. Föreningen hyr även ut garageplatser och parkeringsplatser enligt kösystem. På Strandvägen 15A bor ni med promenadavstånd till Motala centrum och centralstationen. Busshållplats finns närmast på Strandvägen ett stenkast ifrån lägenheten. Flexibelt tillträde. Välkommen hem!

 • Balkong
Borgmästaretorget 1C, null, Motala kommun

Borgmästaretorget 1C

Lägenhet
Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
530 000 kr
33,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 033 kr/mån
15 821 kr/m²

Välplanerad minitvåa med balkong på Borgmästaretorget 1C! Lägenheten består av hall med garderob, jättefint helkaklat duschrum i svart och vitt med duschväggar samt vattenburen handdukstork, ljust och fräscht kök med mycket skåpsförvaring, sovrum med balkong samt vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och matbord. På balkongen har ni sol på förmiddagen. Från vardagsrumsfönstret har ni fin utsikt över Mossenområdet samt på långt håll Motalaviken och bron. De senaste åren är golv nytt och väggar målade i hall, kök, sovrum och vardagsrum. Fönstren är utbytta i föreningens regi år 2022. Även lägenhetens ytterdörr är utbytt. I avgiften ingår värme, vatten, Telias TV-paket Lagom och bredband 100. Parkering finns att hyra via föreningen enligt kösystem, även gott om parkeringsmöjligheter i närområdet. Till lägenheten finns ett källarförråd och ett matkällarförråd. Tvättstuga finns i källaren i samma byggnad. Populärt läge med gångavstånd till centrum och bad i Varamon. Perfekt som första boende för 1-2 personer! Flexibelt tillträde. Välkommen att upptäcka mer på visning!

 • Balkong
Storgatan 18B, null, Motala kommun

Storgatan 18B

Lägenhet
Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
895 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
4 160 kr/mån
15 169 kr/m²

Välkomna till en rymlig och luftig tvåa med inglasad balkong med ett högt och fritt läge på våning tre av tre. Läget är omtyckt med närhet till både centrum, Varamonbadet och Bråstorp handelsområde. Mataffär och restaurang finns ett stenkast bort. Den yteffektiva planlösningen erbjuder bra umgängesytor, smarta lösningar för förvaring samt ett väl tilltaget sovrum som utgör den privata delen i bostaden. Ljust och fräscht kök med diskmaskin samt ett helkaklat duschrum. Vardagsrum och sovrum är båda i bra storlek och inredda med parkettgolv. Balkongen glasades in ca -20 och här är det sol under dag och kväll. Det finns en parkeringsplats tillhörande bostaden som är praktiskt belägen strax utanför porten. I lägenheten finns ett förråd/klädkammare. Det finns ytterligare ett förråd på vinden en trappa upp samt ett källarförråd som hör till lägenheten. I källaren hittar ni även gemensam tvättstuga, bastu, träningsrum, cykelrum och samlingsrum. I avgiften ingår värme, vatten, parkering, kabel-tv och sophämtning. Föreningen har ett gemensamt abonnemang för el vilket innebär att den boende inte behöver ha ett eget elabonnemang utan blir debiterad elkostnad enligt faktiskt förbrukning av hushållsel via ett tillägg på avgiftsavin. Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen att boka in er på visning!

 • Plus
 • Balkong
Storgatan 25D, Centralt, Motala kommun

Storgatan 25D

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
550 000 kr
37,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 283 kr/mån
14 667 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fräscha lägenhet med ett centralt läge på Storgatan 25D i Motala. Lägenheten är belägen en halv trappa upp och har en mycket yteffektiv planlösning. En renovering skedde år 2020 med nytt kök som är ljust och fräscht där även vitvarorna byttes ut. Här finns även diskmaskin. Samtidigt lades nya golv i samtliga rum och väggarna målades/tapetserades. Helkaklat duschrum. Fönsterbyte har utförts i föreningens regi år 2022. I avgiften ingår värme, vatten, Telias TV-paket Lagom och bredband. Här bor Ni bekvämt i en privat bostadsrättsförening med stabil ekonomi. I källaren finns gemensam tvättstuga, cykelförråd och tillhörande lägenhetsförråd. Parkering hyrs ut enligt föreningens kösystem. Motala centrum med mataffär, restauranger, torg, galleria, hamnområde, apotek och övrig service nås med en kort promenad. Ni har även närhet till centralstationen, lasarettet, busshållplats samt till härliga Varamon. Tillträde enligt ök. Välkommen att boka visning!

Ostdalsgatan 54C, null, Motala kommun

Ostdalsgatan 54C

Lägenhet
Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
750 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
3 470 kr/mån
15 306 kr/m²

Ljus och fräsch tvåa med balkong i bra läge i sydväst. Lägenheten är belägen på våning tre av tre och består av vardagsrum, sovrum, duschrum, klädkammare och plats för kök. Lägenheten har tidigare varit ihopslagen med en intilliggande lägenhet - därför är det tidigare köket borttaget. Lägenheten kommer säljas i befintligt skick utan kök och ge köparen möjlighet att på egen hand och bekostnad tillföra nytt kök efter eget tycke och smak. Samtliga rum i bostaden är inredda med Pergo-golv i grå kulör samt vitmålade väggar. Duschrummet är renoverat cirka år 05/06 i samband med stambyte. Det är förberett för tvättmaskin. Till lägenheten hör ett förråd på vinden och ett i källaren. I avgiften ingår värme, vatten, hushållsel, internet (Telenor 250 Mbit/sek), tv (Tele2 paket Silver) och sophämtning. Populär bostadsrättsförening som har gemensam tvättstuga, gym, bastu, samlingslokal och övernattningsrum i angränsande byggnad. Det finns även en grillplats, soprum och cykelförråd. Parkeringsplatser och garageplatser hyrs ut enligt kösystem. På Ostdalsgatan bor du i populärt område med närhet till centrum, Varamon och Bråstorp. Ni har promenadavstånd till mataffär, busshållplats, lasarettet, barnomsorg m.m. Tillträde till lägenheten sker enligt ök. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visningsförfrågan: Jenny Lindhagen 073-558 25 80

 • Balkong
Odalgatan 4B, null, Motala kommun

Odalgatan 4B

Lägenhet
Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
895 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 973 kr/mån
18 081 kr/m²

Välkomna till Odalgatan och en mycket fin lägenhet om två rum och kök. Här bor du nära centrum samt köpcentrum i Bråstorp och härliga Varamon. Lägenheten är smakfullt renoverad och har en perfekt planlösning samt balkong i bästa läge. Månadsavgiften är endast 2 973 kr och i den ingår värme, vatten, bredband och tv via Telia samt även hushållsel så här bor du mycket billigt. Hallen är rymlig och med en stor garderob med skjutdörrar. Fint ekparkettgolv och tapetserade väggar i mörk kulör. Till vänster ligger vardagsrummet, rakt fram köket, till höger sovrum och duschrum med wc. Vardagsrummet har ljusa, målade väggar och ett fint parkettgolv. Här finns utgång till balkongen i bra läge och plats för mindre sittgrupp. Köket är rymligt med bra arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Luckor och lådhurtsar i ljusgrå nyans. Bänkskiva i ek med matchande kakel (-20). Kyl och frys, diskmaskin (-21) och spis med häll och fläkt (-20). Ljust laminatgolv och målade väggar (-20). Sovrummet har ljusa väggar och parkettgolv. Dubbla garderober. Duschrummet har vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv. Dusch, kommod med skåp, spegel och wc (-21).

 • Plus
 • Balkong
Vinnerstadsvägen 18A, Dunteberget, Motala kommun
 • Budgivning pågår

Vinnerstadsvägen 18A

Lägenhet
Dunteberget, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
515 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 457 kr/mån
13 038 kr/m²

Modernt renoverad etta med balkong i soligt väderstreck, belägen på våning två av tre på Vinnerstadsvägen 18A i Dunteberget. Här bor ni för en billig månadsavgift i lugnt och naturnära bostadsområde. Lägenheten består av allrum med sovalkov och utgång till balkong med fritt läge som vetter mot innergården, rymlig hall, kaklat duschrum med tvättmaskin samt ett fint och praktiskt kök med matplats intill fönster. År 2021 renoverades lägenheten med nytt kök från Marbodal, nya vitvaror samt nytt golv och målade väggar i ljus kulör. Lägenheten är utrustad med både tvättmaskin och diskmaskin. Bra förvaring i både kök samt i garderober i hall och sovalkov. Ett stort förråd på vinden och ett mindre förråd i källaren tillhör lägenheten. I avgiften om 2457 kr/mån ingår värme, vatten, sophämtning, internet 1000 Mbit/sek samt kabel-tv. Föreningen har ett gemensamt avtal för hushållsel och läser av varje lägenhets elförbrukning vilket sedan debiteras som ett tillägg på avgiftsavin. På Vinnerstadsvägen 18A bor ni i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen så som övernattningslägenhet och relax med bastu som de boende kan hyra, samlingslokal, gemensamma tvättstugor och torkrum i varje byggnad samt en grönskande innergård med bland annat boulebana och grillplats. Det finns även parkeringsplatser, laddplatser samt garage att hyra enligt kösystem. Pizzeria och närbutik finns strax utanför porten. Ni har även närhet till trevliga promenadstråk bl.a. Staffanstorp naturreservat. Busshållplats finns på gångavstånd. För er som pendlar med bil tar du dig smidigt ut till tex Linköpingsvägen, Vadstenavägen och riksväg 50. Pendeltåg till Mjölby, Linköping och Norrköping går från Motala centralstation för dig som jobbar eller pluggar på annan ort. Sammanfattningsvis är det ett kvadratsmart boende i lugnt område, i gott skick och för en låg månadsavgift. Välkommen att boka din visning!

 • Balkong
Stensätersgatan 10, Österstad, Motala kommun
 • Sön 8 okt kl 11:00

Stensätersgatan 10

Villa
Österstad, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
2 000 000 kr
94 + 93 m²
4 rum
840 m² tomt

Välskött och renoverad fasadtegelvilla i ett plan med källare på Stensätersgatan 10 i Österstad. Lättskött trädgård med plan gräsmatta, altan och trädäck. Entréplanet består av hall, kök, vardagsrum med härlig braskamin, tre sovrum och ett helkaklat duschrum. Inredd källare med stort sovrum med egen wc, tvättstuga, pannrum, förråd samt två mindre rum. Grusad uppfart för parkering. Det tidigare garaget i källaren används idag som förråd, trall utanför. Vattenburet värmesystem med luft/vattenvärmepump från -07. Taket är utbytt -08, fönster utbytta till 3-glas -15. Köket är utbytt -12 och har genomgått en uppgradering med målade luckor och tapetsering -20. Duschrum renoverat -04, dränering -94 samt relining av stammar -18. Österstad är beläget med cirka 1 mils avstånd till såväl Motala som Borensberg och cirka 3,5 mil till Linköping. Bussförbindelser finns nära fastigheten. I Österstad finns även förskola och skola upp till årskurs 4. Välkommen att boka visning!

 • Plus
 • Uteplats
Mossgatan 24, Mossen, Motala kommun
 • Budgivning pågår

Mossgatan 24

Villa
Mossen, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
2 375 000 kr
120 + 72 m²
5 rum
704 m² tomt

Välkomna till Mossgatan 24 och en trevlig villa med ett bra läge på mossen. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt villaområde med närhet till det mesta. Till centrum, köpcentrum i Bråstorp och stranden i Varamon är det bara någon km. På entréplan finns hall, duschrum, kök, matrum, vardagsrum och ett sovrum. Matrummet och vardagsrummet har fint ljusinsläpp från flera håll och ett härligt klassiskt parkettgolv med fiskbensmönster. I vardagsrummet finns en öppen spis samt utgång till en balkong. Köket har vita skåpsluckor och är ljust och rymligt. Sovrummet är bra placerat och har ett vackert slipat trägolv. Från hallen finns trapp till källarplan samt till ovanvåning. Ovanvåningen inleds med en möblerbar hall. Från hallen når man en mindre toalett samt de båda sovrummen och en stor förrådsdel. Det större sovrummet har tre fönster och är ljust och fint. Stor kattvind för bra förvaring. Det mindre sovrummet har dubbla fönster och egen walk in closet. Källarplanet har tvättstuga med dusch och separat torkrum. Pannrum och ett inrett övernattningsrum med egen entré. Från utsidan når man till garaget.

 • Balkong
 • Uteplats
Krutplan 2, Bråstorp, Motala kommun

Krutplan 2

Villa
Bråstorp, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
2 895 000 kr
140 + 34 m²
7 rum
418 m² tomt

Välkommen till Krutplan 2 i Bråstorp med ett bra hörnläge. Här har ni närhet till handel i Bråstorp köpcentrum, bad i Varamon, barnomsorg, kommunikationer med mera. Det är även goda pendlingsmöjligheter då ni har nära anslutning till både rv 50 och rv 34. Bostadens 140 kvadratmeter är i dagsläget fördelade på hela sju rum och kök. På entréplan finns rymlig hall med trappa till övervåningen, helkaklat duschrum från -09, smakfullt kök renoverat -15 med fin granitskiva och gott om skåpsförvaring, tvättstuga med groventré till garage samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till stor, inglasad uteplats som rymmer både matbord och loungegrupp. På entréplanet finns två sovrum i bra storlek varav det ena med garderobsvägg. Övre plan består av tre sovrum, ett stort allrum, klädkammare och badrum renoverat -10. Vidbyggt garage mot motordriven port och stensatt garageuppfart. Mindre, lättskött hörntomt med fin stensättning på husets framsida, ett trädäck på baksidan där det även finns ett spabad samt ytterligare ett trädäck vid sidan av garage. Uppvärmning sker via luftvärmepump från -15. Fönster är utbytta till 3-glas -20, omkring samma årtal tvättades även taket. Panel utbytt -00 på tre sidor och ommålad senast -18. Välkommen att boka visning/privatvisning.

 • Uteplats
Höjdgatan 15, Holm, Motala kommun

Höjdgatan 15

Lägenhet
Holm, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
1 695 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
4 517 kr/mån
23 219 kr/m²

Markplanstrea i gott skick belägen i trivsamt bostadsområde på Höjdgatan 15 i Holm. Bostaden har ett nyrenoverat och fullutrustat Marbodalkök (2022) med anslutande vardagsrum, två väl tilltagna sovrum varav det ena med klädkammare, luftig hall med garderober samt ett fräscht och rymligt helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden har ni både egen entré och en tillhörande uteplats som vetter mot innergården där ni kan njuta av kvällssolen. Ytterligare förvaring finns i ett yttre förråd samt i ett förråd beläget i anslutning till köket. Föreningen hyr även ut parkeringsplatser. Lugnt bostadsområde med mestadels villor. Välkommen att boka visning!

 • Plus
 • Uteplats
Lustigkullevägen 47E, Charlottenborg, Motala kommun
 • Budgivning pågår

Lustigkullevägen 47E

Radhus
Charlottenborg, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
1 900 000 kr
133 + 40 m²
5 rum
270 m² tomt

Välkomna till Lustigkullevägen 47E! Nu erbjuds detta familjevänliga och välskötta radhus (friköpt) i fasadtegel uppfört år 1968 beläget i lugnt och naturnära område. Planlösningen består av två våningsplan och rymmer hela tre sovrum på entréplanet, kök med stor matplats där ni har utgång till balkong, helkaklat badrum/wc med bubbelbadkar och golvvärme, hall, extra wc och en klädkammare. En trappa ned finns vardagsrum med braskamin, allrum med utgång till inglasad altan, ett stort rum som i dagsläget används som sovrum, förråd, wc, samt kombinerad dusch/tvättutrymme med bastu. Fiber finns indraget. Ett garage med motordriven port och en parkeringsplats ingår via samfällighet. Utvändigt finns ett trädäck på husets framsida där ni kan ta morgonkaffet. På baksidan finns både balkong, inglasad uteplats med anslutande trädäck samt en liten trädgård som är lättskött och ger plats för avkoppling, lek eller odling. Här bor ni i lummigt område ett stenkast ifrån skogen och på sommarhalvåret betar fåren i hagen runt knuten. Det finns fina promenadstråk och goda bussförbindelser till centrum. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Nionde Sjögränd 6, Borenshult, Motala kommun
 • Budgivning pågår

Nionde Sjögränd 6

Villa
Borenshult, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
8 500 000 kr
235 + 16 m²
7 rum
1 966 m² tomt

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva ett magnifikt hus med ett fantastiskt läge längst ned vid standlinjen i sjön Boren. Här bor man i en lugn och härlig miljö precis intill vackra Boren. Till centrala Motala är det ca 5 km och via nära anslutning till nya rv 34 är det endast ca 44 km till Linköping. Varmt välkomna till Nionde Sjögränd 6. Här finner ni en ursprungsbyggnad anno 1936 som med tiden byggts till i omgångar och nu idag är ett helt unikt hus om hela 235 m² boyta fördelat på två plan. Med panoramafönster både på entré- och ovanvåning erbjuds en underbar utsikt över Boren. Ett exklusivt utekök pool, spa, utedusch och soldäck gör valet av plats för avkoppling enkelt under sommarhalvåret. Under höst och vår är det vinterbonade inglasade uterummet ett minst lika självklart val av plats. Entréplanet inleds med hall och wc. Från hallen vidare till kök och stort vardagsrum i öppen planlösning och med eldstad. Från köket finns skjutdörr i glas till det vinterbonade uterummet. Från vardagsrummet når man ett härligt sovrum med öppningsbara skjutglaspartier mot sjön samt ett "eget" luxuöst badrum med bubbelbadkar och separat dusch med ångbastu. Till höger från entrén sett finns ett extra vardagsrum/bibliotek/sovrum med eldstad. Bakom köket finns ett kontors- eller förvaringsutrymme och tvättstuga. Ovanvåningen har ett fantastiskt vardagsrum med ryggåstak och panoramafönster ut mot Boren samt utgång till en generös balkong. Vardagsrummet inrymmer också ett sovloft precis under taknocken. Det finns två mindre sovrum samt ett större. Badrum med dusch och wc. Friliggande garagebyggnad med dubbla portar. Idag är det inrett som gym men kan givetvis anpassas utifrån era behov och önskemål. Under garaget finns separat källare med flera förrådsrum. Tomten är på hela 1966 m² och påkostad med plattsättningar, stentrappor och stödmurar. Den stora tomten är svagt sluttandes ned mot Boren och naturligt avdelad i etager. Tomten är insynsskyddad med tujahäck mot Nionde Sjögränd och mot grannfastigheter. Till fastigheten hör ett klassiskt och äldre båthus samt en brygga för båt och en separat möblerbar badbrygga med staket.

 • Plus
Klockrike Ättorpa 825, Klockrike, Motala kommun

Klockrike Ättorpa 825

Tomt
Klockrike, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
575 000 kr
1 425 m² tomt

På den vackra Östgötaslätten ligger Klockrike med omgivande skog och jordbruksbygd. Lugnt och ostört men ändå nära storstadspulsen i Linköping. Här finns nu möjlighet att på en hörntomt om 1425 kvadratmeter bygga ditt eget drömhus. I Klockrike finns förskola och skola. Till Motala och Linköping är det endast 25 minuter med bil och med en busshållsplats ca 1 kilometer från tomten går det utmärkt att åka kollektivt som alternativ. På fastigheten finns det idag ett beviljat bygglov om nybyggnation för två enbostadshus med tillhörande carport som kan nyttjas alt. ansöka om nytt om annan hustyp önskas. Tomten är inte bunden till någon husleverantör.

 • Plus

Visar alla 17