SkandiaMäklarna Motala

SkandiaMäklarna Motala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norrängsgatan 2A, null, Motala kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Norrängsgatan 2A

Lägenhet
Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
600 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 822 kr/mån
10 526 kr/m²

Ljus och rymlig tvåa på andra våningen på Norrsängsgatan 2A. Lägenheten har ett fint gavelläge med ljusinsläpp från tre väderstreck. Rymlig balkong med sol stor del av dagen. Populärt läge med närhet till centrum, Varamon, Bråstorp m.m. och promenadavstånd till mataffär, restaurang, lasarettet och busshållplats. I avgiften ingår värme, vatten, hushållsel, internet (Telenor 250 Mbit/sek), tv (Tele2 paket Silver) och sophämtning. Planlösningen består av hall, kök, sovrum, vardagsrum med utgång till balkongen, helkakalt duschrum och ett "extra rum" med burspråk på gaveln. Fint äldre trägolv i hall och vidare in i vardagsrummet. Bra förvaring i inbyggda garderober i hall och sovrum samt bra förvaring i högskåp i kök. Ett stort vindsförråd och ett källarförråd tillhör lägenheten. I källaren på samma byggnad finns cykelförråd och bastu. Tvättstuga och gym i angränsande byggnad. Fin grillplats på innergården! Parkeringsplatser och garageplatser hyrs ut enligt kösystem. Välkommen att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
Fotogengatan 4, Södra Stranden, Motala kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30

Fotogengatan 4

Lägenhet
Södra Stranden, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
2 200 000 kr
71 m²
2 rum
vån -1
5 337 kr/mån
30 986 kr/m²

Välkomna till Fotogengatan 4 i Brf Södra Stranden 2 och denna tvårumslägenhet om 71 kvadratmeter, belägen på bottenplanet. Inglasad uteplats som verkligen har ett unikt läge ett stenkast ifrån vattnet! Skjutbara glaspartier på uteplatsen som gör det möjligt att gå direkt ut. Även från vardagsrum/kök har du en mycket fin utsikt mot Vättern och hamnpromenaden. De stora fönsterpartierna bidrar till ljusinsläpp samt en öppen och luftig känsla. Lägenheten är belägen en trappa ned från ingången/porten, hiss finns, i mittenhuset av de tre husen i Södra Stranden. Detta hus uppfördes år 2022. Välplanerad planlösning med trevliga sällskapsytor och gott om förvaring. Du välkomnas in i hall med skjutdörrsgarderober. Duschrummet är inrett med vita kaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Vidare finns tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Rymligt sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderober. Ytterligare förvaring i separat klädkammare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till uterum. Köket är vitt och fullutrustat med integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, fläkt i rostfritt, inbyggd ugn och micro. Spotlights ovanför bänkytan och snyggt kakel. Genomgående i lägenheten är parkettgolv och målade väggar i ljus kulör samt en fin tapetserad fondvägg i vardagsrummet. Det finns ett tillhörande lägenhetsförråd om ca 2 kvm som är smidigt beläget på samma våningsplan som lägenheten. Månadsavgift 5337 kr/mån inkluderar grundutbud tv-kanaler, bostadsrättstillägg och sophämtning. Utöver detta tillkommer kostnad för förbrukad hushållsel, varmvatten, kallvatten och uppvärmning som ett tillägg på avgiftsavin (nuvarande ägares driftkostnad har varit i snitt ca 800kr/mån). Föreningen står för dessa abonnemang och läser av samt debiterar lägenhetsinnehavare enligt förbrukning. I varje lägenhet finns mätare som gör att du själv kan läsa av din förbrukning. Uppvärmning sker via bergvärme. På husets tak ligger solceller som ger bostäderna och de gemensamma utrymmena miljövänlig el och minskar behovet att köpt el. Parkering och carportplatser finns utanför byggnaden med möjlighet att hyra enligt köfördelning. Vissa av platserna möjliggör elbilsladdning. I dagsläget (2024-04-12) finns parkeringsplatser med och utan laddstolpe ledigt. I huset finns även miljörum med sopsortering samt cykelrum. På Fotogengatan 4 bor ni i fin vattennära miljö med närhet till båtbrygga och möjlighet till bad. Till Motala centrum tar ni er med en kort promenad längst vattnet. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Solögevägen 11, Nydalen, Askersunds kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Solögevägen 11

Villa
Nydalen, Askersunds kommun
SkandiaMäklarna Motala
2 450 000 kr
130 m²
4 rum
1 162 m² tomt

Välkomna till Solögevägen 11 i trevliga Nydalen! Här bor Ni med ett högt och fritt läge i friköpt 1½-plansvilla som är uppförd år 1991-92 i norskt granvirke. Huset är mycket välskött där stora underhåll har utförts de senaste åren med hjälp av fackmän (se bifogad fil under flik "dokument och länkar" med utförlig information). Bland annat är badrum och wc renoverat 2019, fasad målad 2019, spolning och målning av tak utfördes 2020, luftvärmepump installerades 2019, nya element, uppdatering kök med nya köksluckor, snyggt spanskt kakel och vitvaror i rostfritt, byte tre ytterdörrar samt balkongdörr, byte varmvattenberedare, renovering ytskikt m.m. Fiber finns indraget. Den välplanerade planlösningen består av ett fullutrustat kök med matplats samt stort vardagsrum i vinkel, praktisk tvättstuga med groventré och en wc på entréplanet. En trappa upp finns tre sovrum, stort badrum med både dusch och badkar. Gott om förvaringsutrymmen i förråd/klädkammare och i kattvindar. Dessutom finns uteplats med tak med anslutning till trädäck i härligt solläge där ni kan njuta av sommarkvällarna! Balkong med utgång från master bedroom. Härlig välskött trädgård i flera etage med gräsyta, buskar och sten, en fin vit magnolia, trädgårdsland m.m. Trädgården är delvis omringad av staket och mur. Bilen parkeras smidigt i det friliggande garaget. På den asfalterade uppfarten finns utrymme för tre bilar. Vedbod i anslutning till garaget och ytterligare ett trädgårdsförråd. Nydalen är beläget vid Vätterns östra strand, emellan Motala och Askersund. I området finns en blandning av friköpta villor och bostadsrättsvillor som används som både permanentboende och fritidsboende. (Läs gärna mer här https://boappa.se/nydalens-fritidsomradets-samfallighetsforening-motala ) Nydalens samfällighetsförening har hand om vatten, avlopp och väg. Kostnad till samfälligheten är fn 9400 kr/år för permanentboende och 6085 kr/år för fritidsboende. Det finns en småbåtshamn med möjlighet att ansöka om båtplats för medlemmar i Nydalens hamnförening. Det naturnära området erbjuder strand för bad och lek samt gemenskapsutrymmen så som grillplats och bastutunna med en härlig utsikt över Vättern. Tillträde enligt överenskommelse. Om köparen önskar kan säljaren sälja delar av möblemanget. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Bispmotalagatan 18C, Centralt, Motala kommun
  • Budgivning pågår

Bispmotalagatan 18C

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
795 000 kr
50 m²
1 rum
vån 1/2
2 034 kr/mån
15 900 kr/m²

Ljus & öppen lägenhet 50m² med studiokänsla! Lägenheten har ett centralt men skyddat läge i gårdshuset i HSB Brf Glasmästaren med adress Bispmotalagatan 18C. Stort rum med kök längs ena väggen och utrymme för både säng och soffa. Här är väggarna målade -22 i vitt, varav tre väggar är i tegel. Stort fönsterparti med nyligen utbytta 3-glasfönster mot innergården bidrar också till den ljusa och rymliga känslan vilket blir en fin kontrast mot det bruna köket. Köket är från år 2018 och är utrustat med diskmaskin, kombinerad kyl/frys, kombinerad ugn/micro, spishäll samt köksfläkt. Hela rummet är inrett med ett fint klinkergolv. Här finns även golvvärme via el som komplement till det vattenburna värmesystemet. Fönstren är utrustade med rullgardiner uppsatta -22. Inre hall med garderob med spegeldörrar -23. Helkaklat duschrum med wc, handfat, dusch och toppmatad tvättmaskin. Det finns även en trappa inne i lägenheten ned till ett mindre förvaringsutrymme samt ett extern förråd (ca 4 kvm) i källaren i samma byggnad. Lägenheten har en separat entré som delas med en granne. Här bor ni mitt i city i trivsamt kvarter med närhet till strandpromenaden och Motala hamn. Runt hörnet finns service och bekvämligheter i form av mataffärer, restauranger, apotek, shopping med mera. Busshållplats finns ett stenkast bort och inom cirka 1 km avstånd finns även centralstationen där ni med pendel, buss eller tåg smidigt tar er till flertalet orter. HSB brf Glasmästaren är en stabil och omtyckt bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. Stambyte avseende el och V/A utfördes år 2005. Tak och fönster på gårdshuset (18C) är utbytt år 21/22. I den gemensamma källaren på Bispmotalagatan 18A-B finns tvättstuga, torkrum, mangelrum, samlingslokal samt cykelförråd. Trivsam innergård med gemensam gräsyta. Föreningen tillhandahåller uthyrning av garageplatser och parkeringsplatser enligt kösystem. Avgiften om 2034 kr/mån inkluderar uppvärmning, vatten, kabel-tv, internet 100 och sophämtning. Föreningen har ett gemensamt elavtal och läser av hur mycket el som förbrukas i respektive lägenhet vilket debiteras som ett tillägg på avgiftsavin. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Älvan 422, Älvan, Motala kommun

Älvan 422

Villa
Älvan, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
2 695 000 kr
131 + 115 m²
4 rum
851 m² tomt

Älvan är ett trevligt samhälle strax utanför Fornåsa och Klockrike. Här bor man bekvämt i en lugn och härlig miljö, nästan lite "Bullerbyn" känsla. Till Linköping är det ca 27 km (25 min) och det går utmärkt att pendla med buss alternativt bil. Huset är från 30-talet och inrymde tidigare både matbutik på entréplanet och bostad på ovanvåningen men nu sedan länge en modern bostad i två plan. Läget är perfekt med närheten till vägen men ändå avskilt och lugnt. Lättskött tomt med flera uteplatser och ett stort altandäck med nedsänkt spabad. På tomten finns också en äldre förrådslänga med både verkstad, förråd, vedbod och garage. Entré via inglasad veranda med plats för utegrupp. Hallen är generös med bra förvaringsmöjligheter och här finns trappen till ovanvåningen. Via hallen når man kök, vardagsrum och duschrum. Vardagsrummet är renoverat -23 i tidstypisk anda med vitmålad bröstpanel och målade väggar i en grön skön nyans. Köket är stort och erbjuder bra förvaringsmöjligheter, arbetsbänkar och plats för matgrupp. Ljusinsläpp via två håll varav det ena med helglasad dörr ut mot den stora inbjudande altanen. Duschrummet är renoverat -11 med plastmatta på golv och vägg och duschvägg av glas. Ovanvåningen inleds med en möblerbar hall. Vitmålade väggar och ett ljusgrått golv. Direkt till vänster finns ett bra sovrum som i sin tur leder till ett andra möjligt sovrum som idag är inrett som en generös walk in closet. På ovanvåningen finns också ett fantastisk master bedroom med utgång till en stor balkong i bästa läge. Centralt placerat finns badrummet som renoverades -13. Källarplanet har renoverats under senare år och har inretts på ett mycket bra sätt. Möblerbar hall/tv-rum. Generös tvättstuga med gott om plats och bra med förvaringsmöjligheter. Gästrum som idag är inrett som biosalong. Praktiskt matkällare och ett fd. pannrum idag med modern bergvärmepump. Överlag ett mycket väl underhållet hus som genomgått stora renoveringar både ut- och invändigt de senaste åren. Med ett mycket bra energivärde och modernt uppvärmningssystem via bergvärme bor ni bekvämt och med låga driftskostnader. Bara att flytta in. Välkommen hem! Denna bostad visas efter överenskommelse. Varmt välkomna att kontakta oss redan nu!

  • Balkong
  • Uteplats
Storgatan 27C, null, Motala kommun
  • Tor 16 maj kl 16:00

Storgatan 27C

Lägenhet
Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
800 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
3 352 kr/mån
17 021 kr/m²

Ljus och luftig tvåa med stor balkong i härligt solläge på våning två av tre på Storgatan 27C. Planlösningen består av ljust och fint kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till balkong som vetter mot innergården, sovrum, praktisk hall med garderober samt ett fräscht helkaklat duschrum. Lägenheten har en härlig takhöjd om cirka 2,70 meter vilket ihop med rumsfördelningen, de ljusa ytskikten och ljusinsläppet bidrar till en luftig och rymlig känsla. Fina detaljer så som fönsterbrädor i marmor samt tegelvägg vid matplatsen. Köket är välutrustat med diskmaskin, inbyggd ugn och microvågsugn, induktionshäll, kyl/frys och fläkt i rostfritt. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Även inne i lägenheten finns gott om förvaringsutrymmen i en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar samt ett städskåp i hallen samt ytterligare en skjutdörrsgarderob i sovrummet som ingår i köpet. I källaren finns gemensamhetsutrymmen i form av träningsrum, tvättstuga, torkrum, övernattningsrum m.m. Välskött innergård med grillplats. Föreningen tillhandahåller även uthyrning av garage och parkeringsplatser enligt kösystem. Tillträde enligt överenskommelse. På Storgatan 27 bor du bekvämt med ett bra läge mellan Motala centrum och Varamon! Välkommen att boka din visning!

  • Plus
  • Balkong
Varamovägen 38, Varamon, Motala kommun

Varamovägen 38

Tomt
Varamon, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
3 500 000 kr
1 009 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en byggklar tomt på Varamovägen med viss utsikt över Vättern. Här är den perfekta platsen att bygga ditt nya drömhus och endast 150 m till Varamons fantastiska sandstrand. Till köpcentrum i Bråstorp är det ca 3 km och till centrum i Motala ca 2 km. El och VA-anslutningar är betalda. Tidigare fritidshus är rivet. Bygglov för ett vackert 1-planshus finns och kan övertas om ni inte önskar egenvalt hus vilket givetvis också är möjligt. En huvudbyggnad och en komplementbyggnad får uppföras till en sammanlagd byggnadsarea om 175 m². Huvudbyggnad får uppföras med en högsta byggnadshöjd om 6 m och komplementbyggnad till 2,5 m.

Strandvägen 15A, Nedre Holm, Motala kommun

Strandvägen 15A

Lägenhet
Nedre Holm, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
1 000 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
4 657 kr/mån
16 949 kr/m²

Välkomna till Strandvägen 15A med ett fint läge intill Motala Ström med promenadavstånd till centrum och pendeln. Lägenheten består av hall med garderober, kaklat badrum med tvättmaskin, ljust och fräscht kök, sovrum i bra storlek med skjutdörrsgarderober längs del av ena väggen samt rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med bra solläge. Ni har utsikt mot Motala Ström från balkongen och från lägenhetens fönster. Det finns ett stort vindsförråd en trappa upp som tillhör denna lägenhet. I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet 100 Mbit/sek via gruppavtal hos Tele2 samt kabel-tv. Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt elavtal och debiterar den boende för el enligt förbrukning via ett tillägg på avgiftsavin. Brf Travaren är en HSB-förening bildad på 60-talet. Det finns en fin gemensam uteplats intill strömmen. I källaren på hus 15A-B finns gemensam tvättstuga, torkrum och övernattningsrum. Solpaneler på taken har installerats under hösten 2023. Föreningen hyr ut garageplatser och parkeringsplatser enligt kösystem. På Strandvägen 15A bor ni med promenadavstånd till Motala centrum och centralstationen. Busshållplats finns närmast på Strandvägen ett stenkast ifrån lägenheten. Flexibelt tillträde. Välkommen att kontakta Jenny Lindhagen för visning 0735582580.

  • Balkong
Storgatan 18B, null, Motala kommun

Storgatan 18B

Lägenhet
Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
895 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
4 160 kr/mån
15 169 kr/m²

Välkomna till en rymlig och luftig tvåa med inglasad balkong med ett högt och fritt läge på våning tre av tre. Läget är omtyckt med närhet till både centrum, Varamonbadet och Bråstorp handelsområde. Mataffär och restaurang finns ett stenkast bort. Den yteffektiva planlösningen erbjuder bra umgängesytor, smarta lösningar för förvaring samt ett väl tilltaget sovrum som utgör den privata delen i bostaden. Ljust och fräscht kök med diskmaskin samt ett helkaklat duschrum. Vardagsrum och sovrum är båda i bra storlek och inredda med parkettgolv. Balkongen glasades in ca -20 och här är det sol under dag och kväll. Det finns en parkeringsplats tillhörande bostaden som är praktiskt belägen strax utanför porten. I lägenheten finns ett förråd/klädkammare. Det finns ytterligare ett förråd på vinden en trappa upp samt ett källarförråd som hör till lägenheten. I källaren hittar ni även gemensam tvättstuga, bastu, träningsrum, cykelrum och samlingsrum. I avgiften ingår värme, vatten, parkering, kabel-tv och sophämtning. Föreningen har ett gemensamt abonnemang för el vilket innebär att den boende inte behöver ha ett eget elabonnemang utan blir debiterad elkostnad enligt faktiskt förbrukning av hushållsel via ett tillägg på avgiftsavin. Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
Odalgatan 4B, null, Motala kommun

Odalgatan 4B

Lägenhet
Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
795 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 072 kr/mån
16 061 kr/m²

Välkomna till Odalgatan och en mycket fin lägenhet om två rum och kök. Här bor du nära centrum samt köpcentrum i Bråstorp och härliga Varamon. Lägenheten är smakfullt renoverad och har en perfekt planlösning samt balkong i bästa läge. Månadsavgiften är endast 3 072 kr och i den ingår värme, vatten, bredband och tv via Telia samt även hushållsel så här bor du mycket billigt. Hallen är rymlig och med en stor garderob med skjutdörrar. Fint ekparkettgolv och tapetserade väggar i mörk kulör. Till vänster ligger vardagsrummet, rakt fram köket, till höger sovrum och duschrum med wc. Vardagsrummet har ljusa, målade väggar och ett fint parkettgolv. Här finns utgång till balkongen i bra läge och plats för mindre sittgrupp. Köket är rymligt med bra arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Luckor och lådhurtsar i ljusgrå nyans. Bänkskiva i ek med matchande kakel (-20). Kyl och frys, diskmaskin (-21) och spis med häll och fläkt (-20). Ljust laminatgolv och målade väggar (-20). Sovrummet har ljusa väggar och parkettgolv. Dubbla garderober. Duschrummet har vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv. Dusch, kommod med skåp, spegel och wc (-21).

  • Plus
  • Balkong
Mossgatan 24, Mossen, Motala kommun

Mossgatan 24

Villa
Mossen, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
2 375 000 kr
120 + 72 m²
5 rum
704 m² tomt

Välkomna till Mossgatan 24 och en trevlig villa med ett bra läge på Mossen. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt villaområde med närhet till det mesta. Till centrum, köpcentrum i Bråstorp och stranden i Varamon är det bara någon kilometer. På entréplan finns hall, duschrum, kök, matrum, vardagsrum och ett sovrum. Matrummet och vardagsrummet har fint ljusinsläpp från flera håll och ett härligt klassiskt parkettgolv med fiskbensmönster. I vardagsrummet finns en öppen spis (ej i bruk) samt utgång till en balkong. Köket har vita skåpsluckor och är ljust och rymligt. Sovrummet är bra placerat och har ett vackert slipat trägolv. Från hallen finns trapp till källarplan samt till ovanvåning. Ovanvåningen inleds med en möblerbar hall. Från hallen når man en mindre toalett samt de båda sovrummen och en stor förrådsdel. Det större sovrummet har tre fönster och är ljust och fint. Stor kattvind för bra förvaring. Det mindre sovrummet har dubbla fönster och egen walk-in-closet. Källarplanet har tvättstuga med dusch och separat torkrum. Pannrum och ett inrett övernattningsrum med egen entré. Från utsidan når man till garaget. Fjärrvärme finns i gatan.

  • Balkong
  • Uteplats
Krutplan 2, Bråstorp, Motala kommun

Krutplan 2

Villa
Bråstorp, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
2 895 000 kr
140 + 34 m²
7 rum
418 m² tomt

Välkommen till Krutplan 2 i Bråstorp med ett bra hörnläge. Här har ni närhet till handel i Bråstorp köpcentrum, bad i Varamon, barnomsorg, kommunikationer med mera. Det är även goda pendlingsmöjligheter då ni har nära anslutning till både rv 50 och rv 34. Bostadens 140 kvadratmeter är i dagsläget fördelade på hela sju rum och kök. På entréplan finns rymlig hall med trappa till övervåningen, helkaklat duschrum från -09, smakfullt kök renoverat -15 med fin granitskiva och gott om skåpsförvaring, tvättstuga med groventré till garage samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till stor, inglasad uteplats som rymmer både matbord och loungegrupp. På entréplanet finns två sovrum i bra storlek varav det ena med garderobsvägg. Övre plan består av tre sovrum, ett stort allrum, klädkammare och badrum renoverat -10. Vidbyggt garage mot motordriven port och stensatt garageuppfart. Mindre, lättskött hörntomt med fin stensättning på husets framsida, ett trädäck på baksidan där det även finns ett spabad samt ytterligare ett trädäck vid sidan av garage. Uppvärmning sker via luftvärmepump från -15. Fönster är utbytta till 3-glas -20, omkring samma årtal tvättades även taket. Panel utbytt -00 på tre sidor och ommålad senast -18. Välkommen att boka visning/privatvisning.

  • Uteplats
Klockrike Ättorpa 825, Klockrike, Motala kommun

Klockrike Ättorpa 825

Tomt
Klockrike, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
575 000 kr
1 425 m² tomt

På den vackra Östgötaslätten ligger Klockrike med omgivande skog och jordbruksbygd. Lugnt och ostört men ändå nära storstadspulsen i Linköping. Här finns nu möjlighet att på en hörntomt om 1425 kvadratmeter bygga ditt eget drömhus. I Klockrike finns förskola och skola. Till Motala och Linköping är det endast 25 minuter med bil och med en busshållsplats ca 1 kilometer från tomten går det utmärkt att åka kollektivt som alternativ. Tomten är belägen utanför detaljplanerat område och är inte bunden till någon husleverantör. Åk gärna förbi och titta på plats! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus

Visar alla 13