S:t Johannesgatan 36B

Luthagen, Uppsala Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33 m²
Byggår
2004
Avgift
2 430 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
45 303 kr/m²

Nu erbjuds en ljus och väldisponerad lägenhet i optimalt läge nära universitet, nationslivet och centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker!

Lägenheten fördelar sig på en öppen planlösning mellan kök och allrum med en en social bardel. Fransk balkong med dubbla, helglasade balkongdörrar ger lägenheten ett rikligt ljusinsläpp. Denna lägenhet är placerad på gaveln och har även ett fönster över bardelen! Hallen erbjuder plats för avhängning och badrummet är helkaklat samt förberett för egen tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i garderober samt i vindsförråd, dit hissen tar er smidigt från markplan.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud) samt bredband (1000/1000). I huset finns tvättstuga, gemensam balkong på vardera våningsplan samt sopåtervinningsstation.

Som boende på S:t Johannesgatan 36 B har ni ett kort promenadavstånd till Ekonomikum, Engelska Parken, nationslivet, ICA-butik och pizzeria. Rörligheten är god med fina cykelvägar och goda kommunikationer med stadsbussarna. Har ni egen bil kan ni kan nyttja någon av föreningens 35 stycken p-platser som alla medlemmarna delar på. Parkeringstillståndet kostar ingenting extra, utan ingår även det i månadsavgiften.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala