Kyrkvärdsvägen 9

Örebro, Örebro kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
47 m²
Balkong
Ja
Våning
1
Förening
HSB BRF Mälaren i Örebro
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
2 824 kr/mån
Pris/m²
31 809 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA TID FÖR VISNING.

Välkommen till Kyrkvärdsvägen och denna smakfullt renoverade lägenhet med balkong i soligt läge med utsikt mot grönområde. Här möts du av 47 optimalt planerade kvadratmetrar som fördelas på ett rymligt kök, stort allrum med plats för både säng och soffgrupp samt hall och badrum .

Brf Mälaren är en attraktiv förening beläget i hjärtat av Almby. Föreningen förvaltas av HSB och har goda framtidsplaner. Under 2020 har föreningen installerat solpaneler. I månadsavgiften ingår värme, varm- & kallvatten, bredband, kabel-TV samt bostadsrättstillägg. Föreningen håller just nu på att ställa om till att ha ett gemensamt elavtal med individuell mätning och debitering av hushållsel där varje hushåll betalar för sin egen förbrukning.

Här har du Örebro Universitet inom ett par minuters promenad och på cykelavstånd finner du Örebro centrum och all tänkbar service som där erbjuds. I närområdet finns matbutik, gym och restauranger. Precis utanför bostaden går även närmsta busslinje som tar dig genom hela staden.

Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!
Martina Skårud 070-210 26 09 alt. [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Martina Skårud

Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Martina Skårud, Svensk Fastighetsförmedling Örebro
+46702102609