Montörgatan - lgh - 34

Österplan, Örebro Se på karta

990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34,5 m²
Avgift
2 102 kr/mån
Pris/m²
28 696 kr/m²
Nyproduktion 

Österport är de nya stadskvarteren intill stadsdelen Öster. Nyproducerad lägenhet 1 rok fördelad på 34,5 kvm. Lägenheten är yteffektiv och välplanerad med kök/vardagsrum i öppen planlösning och sovalkov som kan gränsas av på ett bra sätt längst in i lägenheten. I duschrummet finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Preliminär inflyttning tredje kvartalet 2022.

De nya kvarteren kommer bli levande, gröna och stadsmässiga. Mitt i planeras en park som ska kantas av caféer, restauranger och kvartersgårdar. I nära anslutning ligger stadens parker och lummiga trädgårdar. Med centrala Örebro som granne samt universitetet och Hjälmarens naturreservat i nära anslutning bor du med närhet till allt du behöver.

Vår första etapp brf Österäng planeras i den södra delen av området. 68 bostadsrätter med 1 - 5 rok med välutvecklade öppna planlösningar med generösa balkonger. Inredningen är utvald med omsorg och består av gedigna och hållbara material. På de två takterrasserna, på våning sju och tio, kan du njuta av sol och fantastik utsikt över Örebros takåsar. Huset erbjuder också gemensamhetslokal, gästlägenhet och tvättstuga, P-platser finns i p-hus intill.

Avgiftsfritt år till alla som bosparar i HSB och tecknar en lägenhet innan 31 december 2019.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ett informationsmöte!

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Örebro