Tellusgatan 3 - lgh 1401

Planetstaden/stampelyckan, Lunds kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
30 m²
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
2012
Förening
BRF Finn i Lund
Om föreningen
Avgift
1 769 kr/mån
Driftkostnad
7 800 kr/år
Pris/m²
49 833 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en välplanerad och kvadratsmart bostad endast ett par hundra meter från Mårtenstorget vid Lunds östra city-entré. På bra avstånd till city såväl som Universitetet och Medicon Village. Huset byggdes 2012 och består av 80 lägenheter. När huset byggdes drevs det som som Hotell Finn. Hela huset är nu ombildat till bostadsrätter sedan 2020 vilket innebär att man som medlem i föreningen har fler valmöjligheter med sitt boende än i många andra föreningar i Lund.

Att bo på Tellusgatan i Brf Finn ger flera mervärden. De gemensamma ytorna som finns i huset, så som lobby som fungerar som ett andra vardagsrum och gym är två av mervärdena. Ett tredje är möjligheten att kunna hyr ut sin bostad på obegränsad tid. Antingen gör man det själv, eller via Hotell-verksamheten som fortfarande hyr in sig i föreningens lokaler och nyttjas av flera av ägarna. Detta bidrar till en hög trivsel i huset och en hemtrevlig känsla. Det finns alltid någon som bjuder på ett leende när ni ses.

Detta är ett perfekt boende för den som önskar ett enkelt boende med mycket flexibilitet. Möblerat och klart med flera mervärden i en modern byggnad. Bostäderna säljs möblerade och inflyttningen kan anpassas efter önskemål.

Låter det intressant? Hör då av dig för en digital visning eller besök i lägenheten!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lund

Kontakta mäklaren

Hampus Björkdahl

Fastighetsbyrån Lund
Mäklare Hampus Björkdahl, Fastighetsbyrån Lund
0735964972

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas