Fastighetsbyrån Lund

Fastighetsbyrån Lund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Malakitgatan lgh 01-02, Råbylund, Lunds kommun
Malakitgatan lgh 01-02, Råbylund, Lunds kommun, bild 2
Malakitgatan lgh 01-02, Råbylund, Lunds kommun, bild 3

Malakitgatan lgh 01-02

Radhus
Råbylund, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
4 995 000 kr
118 m²
5 rum
7 965 kr/mån
42 331 kr/m²

Välkommen till Brf Rosa Diamanten, Södra Råbylund i Lund. Nu lanserar Lyckos sina fina parhus i två plan, 118kvm, i bostadsrättsform. De kommer att byggas intill Södra Råbylunds äldre villakvarter och bjuda på en riktig villakänsla med bla fina planlösningar fördelade över två plan med 3-4 sovrum, två badrum, separat tvättstuga, egen parkering och större tomter som ger plats för odling, lek och studsmatta. Lyckos erbjuder alla sina kunder ett trygghetspaket med bla räntegaranti, skydd mot dubbla boendekostnader och tillträdesskydd. Läs mer på deras hemsida eller läs mer i Projektfoldern som ligger under Dokument och länkar längre ner på sidan.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Sofiavägen 5A, Sofiaparken, Lunds kommun
 • Sön 1 okt kl 14:00

Sofiavägen 5A

Lägenhet
Sofiaparken, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 295 000 kr
18 m²
1 rum
vån 2/5
1 677 kr/mån
71 944 kr/m²

Luftig och ljus myslägenhet på toppenläge. Perfekt för dig som söker efter en liten fin lägenhet för studietiden eller kanske som övernattningslägenhet. Luftigt rum med kokvrå med kylskåp (frysfack) samt kokplatta. Fin balkong mot parken. I hallen finns bra förvaring samt toalett med handfat, (går att bygga om för att göra dusch) I källaren har föreningen duschrum för dessa bostäder, de är nyrenoverade och mycket fina. I lummiga Sofiaparken bor du i en grön oas med Centrum några minuter bort. Avgiften inkluderar bredband.

 • Plus
 • Balkong
Stjärngatan 6, Veberöd, Lunds kommun

Stjärngatan 6

Villa
Veberöd, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
3 495 000 kr
122 + 75 m²
6 rum
1 053 m² tomt

Fin och praktisk tegelvilla på bra läge med gångavstånd till centrum samt närhet till Skytteskogen, Veberödsbadet och idrottsplatsen. Här får du ett genomgånget hus där taket är bytt -18, luft/vatten värmepump från -21, ny dränering med isodrän -04 och allmänt ljusa och fina ytskikt. Stort vardagsrum med plats för matdel, här finns också en braskamin som höjer mysfaktorn. Välplanerad ovanvåning med tre sovrum och ett helkaklat badrum. Praktiska ytor källaren som allrum och en stor härlig tvättstuga med dusch. Fiber. Varmt välkommen på visning!

Tärnvägen 11, Väster, Lunds kommun
 • Sön 24 sep kl 10:20

Tärnvägen 11

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/7
4 276 kr/mån
42 500 kr/m²

Nu ges chansen att köpa en nyproducerade 2 ROK på populära väster! Bostaden på Tärnvägen 11 ligger på första våningen med en stor balkong/uteplats om 11 kvm. Njut av en nyproducerad bostad som bjuder på alla bekvämligheter som nyproduktionen erbjuder oss. Här bor du i lugna och trivsamma kvarter med gröna omgivningar och med Lunds centrum och Centralstationen på gångavstånd. Med fem minuters cykelväg nås såväl Lunds absoluta centrum, köpcentret Nova Lund och större mataffärer. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats strax utanför. Lägenheten är under byggnation och förväntas vara färdigbyggd redan i augusti i år. Därefter kan en köpare erbjudas tillträde. Kontakta gärna mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Parternas gränd 71, Norra Fäladen, Lunds kommun
 • Sön 24 sep kl 15:20

Parternas gränd 71

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 395 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 446 kr/mån
25 892 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna trea om 92 kvm på populära adressen Parternas gränd. En ljus och trevlig bostad som erbjuder två rymliga sovrum, helkaklat badrum och en mindre gästtoalett. Kök i anslutning till tvättstugan och de väl tilltagna vardagsrummet, med balkong i söder för soldyrkaren. En bostad som kombinerar kvadratsmart planlösning med modern standard. Med Fäladstorget som närmsta granne som tillhandahåller matbutiker, restauranger och vårdcentral ger det dig som boende den bästa förutsättningen för ett trivsamt boende. Välkommen till Parternas Gränd 71!

 • Plus
 • Balkong
Dalby 611, Dalby, Lunds kommun

Dalby 611

Villa
Dalby, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
4 595 000 kr
230 m²
2 111 m² tomt

Fantastisk möjlighet att förvärva en unik fastighet med många möjligheter! Välbyggt parhus, helt nyrenoverat utvändigt med nyputsad tegelstomme, nya fönster, tak och uteplatser. Invändigt är ena bostaden helt nyrenoverat 2022-23 i påkostad och smakfull stil. Nyrenoverat gårdshus på ca 60 kvm i paritet med nyproduktion. Perfekt fastighet för generationsboende, företagaren eller ett kombinerat boende med uthyrningsmöjligheter. Välkomna på visning!

Propellervägen 2C - Lokal C14, Gastelyckan, Lunds kommun
Propellervägen 2C - Lokal C14, Gastelyckan, Lunds kommun, bild 2
Propellervägen 2C - Lokal C14, Gastelyckan, Lunds kommun, bild 3

Propellervägen 2C - Lokal C14

Övrigt
Gastelyckan, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 250 000 kr
125 m²

Nybyggd verksamhetslokal om 125 kvm på Gastelyckan i Lund! I Gastelyckans företagsområde har nyligen uppförts 16 verksamhetslokaler i bostadsrättsform. Lokalerna ligger på bra läge nära trafikplats Råby och påfart till E22:an. Möjligt montera skylt med företagsnamn. Här finns även port med infart från inhängnad gård som är 4 meter bred och 4,5 meter hög med dubbla fönsterrader för härligt ljusinsläpp i hela lokalen Lokalen har en disponibel yta om 125 kvm varav ca 87 kvm i entreplan (ca 6*15 m) samt entresolplan om ytterligare 38 kvm. Även entresolplan har fönster för naturligt ljus. I trappan upp till entresolplan finns redan hiss installerad. Här är förberett för installation av badrum/pentry med vatten och avlopp. Till lokalen tillhör 2 parkeringsplatser mot gemensam gård vid porten. För att få köpa en lokal i Bostadsrättsföreningen Hasslanda Radhuslokaler krävs att köparen (juridisk eller fysisk person) är registrerad för mervädeskatt (moms) samt bedriver momspliktig verksamhet i lokalen.

 • Premium
 • Uteplats
Sofiaparken 6B, Sofiaparken, Lunds kommun
 • Sön 24 sep kl 14:30

Sofiaparken 6B

Lägenhet
Sofiaparken, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 350 000 kr
61,2 m²
2 rum
vån 2/4
3 563 kr/mån
38 399 kr/m²

Välkommen till denna härliga tvåa på andra våningen! Den genomgående planlösningen gör lägenheten ljus och luftig. Bostaden, som är i mycket fint skick, genomsyras av stort ljusinsläpp, trevliga material samt ypperlig planlösning vilket skapar en inbjudande atmosfär. Klädkammare med gott om förvaring, fräscht och välplanerat kök, stilrent badrum och balkong i söderläge är några av fördelarna med denna bostad. Här bor du i lugna och gröna Sofiaparken med närhet till Universitetssjukhuset, LTH, Ideon och flera andra stora företag samt Lunds gemytliga Centrum på behagligt cykelavstånd!

 • Plus
 • Balkong
Rudeboksvägen 700, Gunnesbo, Lunds kommun
 • Sön 24 sep kl 11:00

Rudeboksvägen 700

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 100 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
3 485 kr/mån
30 882 kr/m²

På populära Rudeboksvägen erbjuds nu denna tvåa om 68 kvm. En bostad med många tilltalande egenskaper, däribland lättmöblerad och kvadratsmart planlösning präglad av trevligt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter, badrum, tvättstuga, vardagsrum, balkong och stort kök som med lätthet rymmer matgrupp för 6 pers. Här bor du i ett familjärt och gemytligt kvarter i norra delen av Lund som har närhet till affärer och lummiga naturområden. Varmt välkommen till Rudeboksvägen 700.

 • Plus
 • Balkong
Gyllenkroks Allé 1, Centrum, Lunds kommun
 • Sön 24 sep kl 13:00

Gyllenkroks Allé 1

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
8 500 000 kr
137 m²
5 rum
vån 4/6
6 493 kr/mån
62 044 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera den sällan skådade möjligheten att förvärva en sekelskifteslägenhet om 5 ROK mitt i stan med både balkong och hiss! Vi tar oss in genom porten till Gyllenkroks Allé 1 och lämnar stadsparkens vackra grönska precis bakom oss. Hissen tar vi upp till 4 våningen, där en pampig våning om 5 ROK väntar på oss. Det första som slår en är det fantastiska ljusinsläppet genom de stora fönsterpartierna som vetter ut mot stadsparken. Lägenheten genomsyras av vackra detaljer i original, såsom trägolv, högt i tak, stuckaturer, takrosetter och charmiga skjutdörrar. Stora sovrummet ligger stilla och harmoniskt ut mot föreningens innergården och med en balkong i anslutning, där du kan njuta av morgonens första solstrålar med en kaffe i handen. På 1800-talet började den gamla stadsvallen att utnyttjas som promenadplats av studenter och genom ett kungligt brev 1821 gjordes den tillgänglig för alla stadsbor. År 1858 tillkom den Gyllenkrokska Promenaden. Kvarteret Gyllenkrok i dess nuvarande form bildades vid 1900-talets början. Ny bebyggelse i form av storstadsmässiga hyreshus ersatte de tidigare låga husen och stora trädgårdarna. Byggnaderna uppfördes ofta i s.k. Jugendstil med exklusiva fasader med burspråk och smidesbalkonger. Hörnhusen försågs i regel med torn. Denna typ av byggnader kan ses vid Gyllenkroks allé och längs Magnus Stenbocksgatan. De nya byggnaderna inreddes med stora lägenheter med flera rum i fil mot gatan och gavs för tiden högmodern standard med centralvärme, toaletter och badrum. Vårt hus är troligen det tidigaste huset i Lund med personhiss, nämligen den i trapphuset mot Gyllenkroks allé 1. Byggnaden ritades och uppfördes av arkitekt Fredrik Fredriksson. Varmt välkomna att höra av er för visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sunnanväg 18M, Klostergården, Lunds kommun

Sunnanväg 18M

Lägenhet
Klostergården, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/8
3 997 kr/mån
25 577 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en väldisponerad trea med bra planlösning fördelat på tre rum och kök på lummiga Klostergården. Denna bostad erbjuder kök med goda arbetsytor och förvaringsytor samt plats för matgrupp, halvkaklat badrum, två sovrum samt rymligt vardagsrum och en härlig stor balkong. På klostergården bor du med närhet till både natur och trevliga motionsspår samt en kort promenad till Lunds centrum. I närområdet finns bland annat skolor ,matbutik, resturang , apotek och frisör. Ett extra plus är att det i området finns badmöjligheter på Källbybadet som ligger vid natursköna Källbyängar. Dessutom byggs just nu en tågstation vid Klostergården vilket möjliggör lättare kommunikationer. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Ardennergatan 7, Veberöd, Lunds kommun

Ardennergatan 7

Villa
Veberöd, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
5 995 000 kr
170 + 46 m²
6 rum
1 068 m² tomt

Arkitektritad villa i ett av Veberöds mest populära område. Gediget stenhus och påkostad utemiljö i kombination med generösa sällskapsytor både ute och inne Här möts modern, genomtänkt design med praktiska lösningar och exklusiva materialval, vilket genomsyrar både hus, uteplats med pool och jacuzzi och trädgård. Härifrån har du Idalaskogen och Körsbärsdalen runt hörnet med underbar natur och fina promenadstråk. Välkomna på visning!

Orrspelsvägen 48, Veberöd, Lunds kommun

Orrspelsvägen 48

Lägenhet
Veberöd, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/1
4 840 kr/mån
34 600 kr/m²

Välplanerad och fräsch hörnlägenhet i populära Brf Bengtsbo! Genomgående välskött lägenhet med bl.a. stort vardagsrum med utgång till uterummet, fräscht kök från -07 med tillhörande matplats, två sovrum och ett helkaklat badrum från -07. Uppvärmt garage och rejäl uppfart vid bostaden. Stabil och välskött förening med god ekonomi. Välkomna på visning!

Skolrådsvägen 11, Mårtens Fälad, Lunds kommun
 • Sön 24 sep kl 10:00
Skolrådsvägen 11, Mårtens Fälad, Lunds kommun, bild 2
Skolrådsvägen 11, Mårtens Fälad, Lunds kommun, bild 3

Skolrådsvägen 11

Radhus
Mårtens Fälad, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
4 995 000 kr
124 + 62 m²
5 rum
186 m² tomt

På trygga och barnvänliga Mårtens Fälad finns nu möjlighet att förvärva detta välplanerade radhus om två plan och källare med fjärrvärme som uppvärmning och låg driftskostnad genom samfällighet. Perfekt planlösning för familjen, med sällskapsytor på bottenvåningen, fyra sovrum på ovanvåningen samt stora bonusytor i källaren. Välhållet kök med goda förvaringsmöjligheter, stora arbetsytor samt yta för matbord. Separat tvättrum som löser många av vardagens bestyr. Flertalet av husen har flyttat ned tvättstuga till källare och skapat en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat badrum på övre plan i anknytning till sovrummen samt toalett på entréplan - perfekt för gäster. Stort vardagsrum med stora fönsterpartier med utsikt över den lummiga trädgården. I vardagsrummet har man gott om plats för såväl soffgrupp som matsalsbord. Smidig och lättskött trädgård på baksidan i söderläge med stor grönyta med lekplats i förlängning. Garage i länga med laddare för elbil. Väldigt bra läge nära flertalet populära förskolor och skolor, på lagom cykelavstånd från centrum och goda kommunikationer.

 • Premium
Bytaregatan 7, Centrum, Lunds kommun
 • Sön 24 sep kl 15:30

Bytaregatan 7

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
6 500 000 kr
115,5 m²
5 rum
vån 3/5
5 556 kr/mån
56 277 kr/m²

Välkommen till en renoverad bostad utöver det vanliga på oslagbart läge mitt inne i stan. Härlig närmiljö med små butiker och caféer på gatan nedanför. Ljusinsläpp från två väderstreck med de stora fönstren i öster och väster, ger härligt ljusflöde i hela bostaden. Perfekt för dig som söker ett stilrent och samtidigt praktiskt boende som erbjuder egen parkering på innergården, hiss och stadspuls. Detaljerna gör helheten.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sofiaparken 5C , Möllevången/sofiaparken, Lunds kommun
 • Sön 24 sep kl 14:00

Sofiaparken 5C

Lägenhet
Möllevången/sofiaparken, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 195 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 260 kr/mån
36 891 kr/m²

I attraktiva och lugna Sofiaparken är nu denna charmiga tvåa till salu. Lägenheten ligger högst upp i huset och erbjuder ypperlig planlösning med stora fönsterpartier som skänker rikligt ljusinsläpp. Charmigt originalkök med bra arbetsytor, helkaklat badrum och stort vardagsrum med utgång till balkong i väster. Detta hittas i ett av Lunds mysigaste områden, med närhet till universitetet, Lunds stadskärna och centralstationen, varmt välkomna till Sofiaparken 5C!

 • Plus
 • Balkong
Kämpagränden 23b, Linero, Lunds kommun
 • Sön 24 sep kl 13:00

Kämpagränden 23b

Lägenhet
Linero, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 750 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
4 520 kr/mån
22 436 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och genomgående lägenhet med två bra sovrum och sydlig balkong. Bostaden erbjuder även rymliga sociala ytor samt smarta förvaringsmöjligheter. Rymligt kök och modernt uppdaterat badrum. Bostaden är belägen i attraktivt område med närhet till både universitet och med en omhändertagen förening, vilket ger bostaden goda möjligheter. Med goda bussförbindelserna tar du dig in till Lund C på bara 10 minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Lyftvägen 33, Dalby, Lunds kommun
 • Borttagen före visning

Lyftvägen 33

Radhus
Dalby, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 695 000 kr
113,4 m²
4 rum
6 147 kr/mån
23 765 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
Tärnvägen 7, Väster, Lunds kommun

Tärnvägen 7

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/7
4 276 kr/mån
42 500 kr/m²

På populära väster finns nu möjlighet att köpa en nyproducerad tvåa och njuta av alla de bekvämligheter som nyproduktion ger. Bostaden är belägen på Tärnvägen 7 och ligger på första våningen med en stor uteplats. Här bor du i lugna och trivsamma kvarter med gröna omgivningar och med Lunds centrum och Centralstationen på gångavstånd. Med fem minuters cykelväg nås såväl Lunds absoluta centrum, köpcentret Nova Lund och större mataffärer. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats strax utanför. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Hiss
Trollebergsvägen 38B, Väster, Lunds kommun
Trollebergsvägen 38B, Väster, Lunds kommun, bild 2
Trollebergsvägen 38B, Väster, Lunds kommun, bild 3

Trollebergsvägen 38B

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 650 kr/mån
39 196 kr/m²

Välkommen till denna optimala tvåa högst upp i huset! Lägenheten är välplanerad och erbjuder bland annat ett helkaklat badrum, stort kök och ett lättmöblerat vardagsrum som har utgång till den fantastiska balkongen. Balkongen är belägen i väster och utsikt över föreningens lummiga trädgård. På populära väster bor du i ett lugnt område med närhet till centrum, matbutiker, fina grönområden och bra kommunikationer. Bostaden tillhör Brf Stinsen som är en välskött och stabil förening. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen att boka in dig på visning.

 • Premium
 • Balkong
Bredgatan 27A, Centrum, Lunds kommun

Bredgatan 27A

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 495 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
3 670 kr/mån
55 444 kr/m²

Välkommen till Bredgatan 27A, där du hittar en fantastisk 2-rumslägenhet med kök. Denna charmiga bostad är belägen i ett gathus anno 1847 som andas historia och erbjuder en perfekt kombination av funktionalitet och stil. Stig in genom dörren och upptäck ett hem där varje kvadratmeter är välutnyttjad. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en social och inbjudande atmosfär. Här kan du njuta av att laga mat samtidigt som du umgås med dina nära och kära. Det stora fönstret i vardagsrummet släpper in rikligt med naturligt ljus och ger rummet en luftig och ljus känsla. Det separata sovrummet erbjuder en fristad av lugn och ro. Här kan du varva ned och njuta av en god natts sömn efter en lång dag. Den höga takhöjden ger en extra dimension till rummet och skapar en känsla av rymd. Placeringen mitt i stan är oslagbar. Du har bekvämt gångavstånd till affärer, restauranger och allt som stadslivet har att erbjuda. Samtidigt kan du återvända till ditt eget hörn av lugn och harmoni när du vill koppla av. Denna 2-rumslägenhet på Bredgatan 27A är det perfekta valet för dig som söker en bekväm och praktisk bostad mitt i stadens hjärta. Ta chansen att bli ägare till denna charmiga lägenhet och upplev det bästa av både stil och funktionalitet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck hur du kan skapa ditt drömhem mitt i stan.

 • Plus
Lokföraregatan 15B, Väster, Lunds kommun
 • Sön 24 sep kl 16:00
Lokföraregatan 15B, Väster, Lunds kommun, bild 2
Lokföraregatan 15B, Väster, Lunds kommun, bild 3

Lokföraregatan 15B

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 151 kr/mån
43 545 kr/m²

I äldre kvarter på väster hittas denna charmiga tvåa på ultimat Cityläge! Gedigna detaljer från 40-talet såsom välbevarade brädgolv och köksluckor ger bostaden en vacker karaktär. Lägg därtill en balkong med trappa som vetter sydväst med utsikt över föreningens grönområden. Perfekta lägenheten för studenten, med närhet till Universitetsområdet eller för den som söker ett plusläge nära centrum med 3 min gångavstånd till Lunds centralstation. Varmt välkomna till Lokföraregatan 15B!

 • Premium
 • Balkong
Horstgatan 21, Veberöd, Lunds kommun
 • Mån 25 sep kl 18:00
Horstgatan 21, Veberöd, Lunds kommun, bild 2
Horstgatan 21, Veberöd, Lunds kommun, bild 3

Horstgatan 21

Villa
Veberöd, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
5 495 000 kr
150 m²
7 rum
820 m² tomt

Härlig tvåplansvilla på öppet, fint läge med slående utsikt över Romeleåsen. Ljus, modern villa med påkostade materialval och tilltalande planlösning för den moderna familjen. Bra läge med gångavstånd till fin natur och stora grönområden samt nära till skola, förskola och lokal service. Låg driftskostnad med frånluftsvärmepump samt solpaneler med batteri från -22. Välkomna på visning!

 • Premium
Tärnvägen 7, Väster, Lunds kommun

Tärnvägen 7

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 695 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/7
3 185 kr/mån
47 083 kr/m²

Bli först med att bo i denna fina etta på populära Väster. Föreningen har från Nordr fått en räntegaranti om 3,25% i tre år vilket är betryggande för dig som köpare. Se mer info under bilaga "Räntegaranti". Här bor du i en välplanerad bostad som har det mesta. Allt från ett välplanerat badrum, ett snyggt och funktionellt kök samt mycket förvaring i form av stora garderober. Lägenhetens stora fönster ger ett fint ljusinsläpp som tillsammans med det fint mattlackade parkettgolvet skapar en väldigt luftig känsla. Se mer info om lägenhetens tillval under bilaga "Tillval". På Tärnvägen bor du nära såväl grönska som Lunds centrum. Här finns goda kommunikationsmöjligheter och du bor på cykelavstånd från både universitetet, handelsområdet Nova och centralstationen.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Grågåsvägen 23, Stångby, Lunds kommun

Grågåsvägen 23

Radhus
Stångby, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
3 750 000 kr
126 m²
5 rum
6 959 kr/mån
29 762 kr/m²

Välkommen till detta ljusa och moderna radhus om 126 kvadratmeter med fina tillval! Bostaden består av 5 rum och kök med entré ut mot de vackra skånska landskapen. P-plats tillhör bostaden! Till denna fastighet finns trevlig altan med tillhörande grästäpp med många soltimmar. Varmt välkomna på visning! Viktig information angående avgift: Bostadens avgift är 6959 kr /mån efter räntegaranti från OBOS till och med 2025-06-30. Avgiften innan ränteavdrag är 8 416 kr/mån.

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 94