Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Andreas Hansen

Andreas Hansen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lyckohusen, Råbylund, Lunds kommun
  • 13 lediga bostäder

Lyckohusen

Villa
Råbylund, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
fr. 6 275 000 kr
118 m²
4 rum
593 m² tomt

Nu lanserar Lyckos sina fina parhus i två plan på 118kvm som äganderätter. De kommer att byggas intill Råbylunds äldre villakvarter och bjuda på en riktig villakänsla med bla fina planlösningar fördelade över två plan med 3-4 sovrum, två badrum, separat tvättstuga, egen parkering och stora tomter som ger plats för odling, lek och studsmatta. Husen säljs som äganderätter där du som köpare äger marken och huset du ska bo i. Köpet delas upp med ett köp för tomten sedan ett avtal för entreprenaden. Husen kommer levereras inflyttningsklara med fullt anlagda trädgårdar. Det kommer ske med en totalentreprenad med Lyckos vilket skapar en trygghet för er som köpare som bara kan koppla av och följa bygget från sidan. När man köper friköpta hus som ännu inte är producerade så sker betalningen genom en lyftplan. Som köpare behöver du därför ett lånelöfte för byggkreditiv. Vår sammarbetsbank erbjuder er bra villkor, säg bara till om ni vill få en bra kontakt till banken. VÄLDESIGNADE HUS Husen har fasadmaterial i rustikt klimatsmart tegel, håller länge och är helt utan underhåll. Inuti huset fortsätter kvalitetskänslan med stora fönsterpartier, Kährs parkettgolv i ek och kakel från Interni. Nedanvåningen flödar i ljus med öppet kök/vardagsrum som bjuder in till umgänge. På ovanvåningen finns i standardutförande tre sovrum, allrum och badrum. Behöver du fyra rum så kan man välja till det i utförandet. På framsida och gavelsida ligger stilrena plattor och plats finns för både utemöbler och bil. Går du runt huset ser du trädgården med trädäck, förråd och stor gräsmatta med gott om plats för både umgänge och lek. Husen har samma planlösning men det skiljer sig åt mellan de två parhuset, det vänstra har en extra entré in i tvättstugan samt ett fönster i trappen. Det högra huset har ett gavelfönster i vardagsrummet samt gavelfönster i sovrum 1 och 3. DRIFTKOSTNADER Driftkostnaderna på ett nybyggt hus är väldigt låga. Snitt förbrukningen är ca 7000 kWh för uppvärmning och hushållsel. Utöver så är det vattenförbrukning, sophämtning och försäkring som tillkommer. Husen är anslutna med fiber. LÄNGTA HEM TILL LUND Söker du efter ett lugnt och harmoniskt liv i ett levande område nära skolor och kommunikation? Vad bra! Lyckos ska nu bygga väldesignade och genomtänkta parhus i Råbylund. Det enkla och trygga livet, med allt du behöver för en fungerande vardag inom tio minuters avstånd. Det fria livet, med stad, parker och vatten precis i närheten. Det vänliga livet, med människor som har tid. Det rika livet med storstadens puls nära. Det moderna livet där urbant och lantligt är i takt och där du kan välja bort bilen.

  • Nybyggnadsprojekt
Björkvallastigen 8, Genarp, Lunds kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Björkvallastigen 8, Genarp, Lunds kommun, bild 2
Björkvallastigen 8, Genarp, Lunds kommun, bild 3

Björkvallastigen 8

Villa
Genarp, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
5 450 000 kr
140 m²
5 rum
682 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa och bygga hus i natursköna Genarp. Det är sista tomten i ett nytt kvarter som nu säljs med ett färdig ritat hus från VårgårdaHus. Bygglov finns och tomten är ansluten med vatten, el och fiber. Det annonserade priset är ett totalpris för tomt och hus. Som köpare har du möjlighet att påverka de interiöra valen. Under Dokument och länkar hittar ni mer information om huset.

  • Premium
  • Nyproduktion
Bonum - Brf Trädgården, Veberöd, Lunds kommun
  • 12 lediga bostäder

Bonum - Brf Trädgården

Lägenhet
Veberöd, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
fr. 1 995 000 kr
54-96 m²
2-4 rum
4 800 kr/mån

Visning 21/4 kl 12-14 i Villan på Sjöbovägen 23. I hjärtat av Veberöd bygger vi 33 vackra seniorbostäder för dig som fyllt 55 år. Seniorboende i Veberöd Om ditt hjärta klappar för trivsamma Veberöd och du inte kan tänka dig en bättre plats att bo. Om du känner att villan börjar bli för stor och lusten att påta i rabatterna för liten. Då är detta precis det du letar efter. I hjärtat av Veberöd, ska Bonum bygga tre småskaliga hus med 33 moderna, lättskötta bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Där det tidigare växte penséer och hyacinter kan nu du odla nya bekantskaper och nya intressen. Våra hus kommer att ligga i centrala Veberöd, där familjen Nilsson drivit handels­trädgård och blomsterhandel i tre generationer. Nu flyttar den verksamheten några kvarter och ger plats för nyproducerade, moderna bostäder för dig som gärna vill bo kvar i din favoritby. Här bor du på lugnt läge, nära livsmedelsbutiker, restauranger och annan service som behövs i vardagen. På attraktivt läge i Veberöd ska Bonum bygga moderna, vackra lägenheter med inbyggd gemenskap. Här kan du byta villaträdgården mot en solig uteplats eller mysig balkong. Här kan du byta renoveringar och tröttsamt underhåll mot mer tid till dig själv och bekymmersfriheten i bostadsrätt. Välj den storlek som passar dig bäst. Det finns effektiva tvåor, lite mer generösa treor och rymliga fyror med plats för lite mer och fler. Planlösningarna blir öppna och välplanerade med lika stort fokus på komfort som funktion. Ljuset bjuds in genom stora fönsterpartier och med generös takhöjd blir rummen ljusa och luftiga. Här erbjuder vi ett boende där du kan få både omsorg, näring och ljus för att finna en ny blomningstid i livet. Gemensamhetslokal med övernattningslägenhet I föreningen kommer det att finnas en gemensamhetslokal som ger möjlighet till trevligt umgänge med släkt och vänner. Det kommer också att finnas en övernattningslägenhet som gör det enkelt för dina gäster att stanna över natten. Hållbarhetsåtgärder Solceller Källsortering Innergård med växtlighet Hur anmäler jag mitt intresse? Intresseanmälan sker via Bonums hemsida. Bläddra ner under dokument och länkar längre ner på sidan eller kopiera denna länk och klistra in i ett nytt webbfönster. https://www.bonum.se/sok-bostad/skane-lan/lunds-kommun/veberod/bonum-brf-tradgarden/

  • Nybyggnadsprojekt
Gylleholmsgatan, Lund centrum, Lunds kommun

Gylleholmsgatan

Lägenhet
Lund centrum, Lunds kommun
Nordr Sverige AB, Region Malmö
1 995 000 kr
44 m²
1 rum
2 876 kr/mån
45 341 kr/m²

Lägenheten ligger i markplan och har en rymlig planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Bra förvaringsmöjligheter. Genom att köpa till glasväggar (eget val) finns möjlighet att skapa en separat sovdel. Badrum med kombinerad tvätt/torktumlare. Badrum med kombinerad tvätt/torktumlare. Det finns tre inredningsstilar att kostnadsfritt välja mellan. Varje stil inom konceptet är noga designat och genomarbetat för att hålla över tid och samtidigt kännas aktuellt väldigt länge. På projektets hemsida kan du läsa mer om vad som ingår i Stil Äng, Fjäll och Fjord. Utöver det finns även möjlighet till egna val som du också kan läsa mer om på projektsidan.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Gylleholmsgatan, Lund centrum, Lunds kommun

Gylleholmsgatan

Lägenhet
Lund centrum, Lunds kommun
Nordr Sverige AB, Region Malmö
3 695 000 kr
62 m²
3 rum
3 908 kr/mån
59 597 kr/m²

Lägenheten ligger på våning tre med en balkong i söder. Man når balkongen från köket och vardagsrummet som ligger i öppen planlösning. Köket är längsgående mot ena väggen och har bra arbetsyta. I andra delen av lägenheten finner man två sovrum, båda med garderober. Lägenheten har både ett sort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett mindre gäst-wc. Det finns tre inredningsstilar att kostnadsfritt välja mellan. Varje stil inom konceptet är noga designat och genomarbetat för att hålla över tid och samtidigt kännas aktuellt väldigt länge. På projektets hemsida kan du läsa mer om vad som ingår i Stil Äng, Fjäll och Fjord. Utöver det finns även möjlighet till egna val som du också kan läsa mer om på projektsidan.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Teaterkatten, Lund centrum, Lunds kommun
  • 23 lediga bostäder

Teaterkatten

Lägenhet
Lund centrum, Lunds kommun
Nordr Sverige AB, Region Malmö
fr. 1 995 000 kr
27-107 m²
1-4 rum
2 249 kr/mån

Projektet är byggstartat. Teaterkatten består av 74 stycken moderna, unikt planerade lägenheter, townhouses och penthouses i centrum med bara fem minuters promenad till Mårtenstorget och stadskärnan. Här finns en unik möjlighet att bo i en nybyggd lägenhet mitt i Lunds mest klassiska kvarter. Här bor du på rymliga, genomtänkta kvadratmeter helt utan underhållskrav. Vid köp av en bostad i Teaterkatten ingår dessutom en räntegaranti, som är en förstärkning av Nordr Garantier.

  • Nybyggnadsprojekt
Sjöbovägen 23, Veberöd, Lunds kommun
  • Tis 30 apr kl 13:00
Sjöbovägen 23, Veberöd, Lunds kommun, bild 2
Sjöbovägen 23, Veberöd, Lunds kommun, bild 3

Sjöbovägen 23

Lägenhet
Veberöd, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
5 675 kr/mån
36 691 kr/m²

Byggstartsbesked är taget från Riksbyggen och inflyttningen kommer ske som planerat hösten 2025. Är du intresserad av att veta mer om denna lägenheten eller någon annan i projektet så hör av dig så bokar vi in ett möte. I vårt showroom i "Fars hus" på Sjöbovägen 23 kan man se materialprover och känna in platsen där kanske ditt nästa boende byggs. I hjärtat av Veberöd bygger vi 33 vackra seniorbostäder för dig som fyllt 55 år. Seniorboende i Veberöd Om ditt hjärta klappar för trivsamma Veberöd och du inte kan tänka dig en bättre plats att bo. Om du känner att villan börjar bli för stor och lusten att påta i rabatterna för liten. Då är detta precis det du letar efter. I hjärtat av Veberöd, ska Bonum bygga tre småskaliga hus med 33 moderna, lättskötta bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Där det tidigare växte penséer och hyacinter kan nu du odla nya bekantskaper och nya intressen. Våra hus kommer att ligga i centrala Veberöd, där familjen Nilsson drivit handels­trädgård och blomsterhandel i tre generationer. Nu flyttar den verksamheten några kvarter och ger plats för nyproducerade, moderna bostäder för dig som gärna vill bo kvar i din favoritby. Här bor du på lugnt läge, nära livsmedelsbutiker, restauranger och annan service som behövs i vardagen. På attraktivt läge i Veberöd ska Bonum bygga moderna, vackra lägenheter med inbyggd gemenskap. Här kan du byta villaträdgården mot en solig uteplats eller mysig balkong. Här kan du byta renoveringar och tröttsamt underhåll mot mer tid till dig själv och bekymmersfriheten i bostadsrätt. Välj den storlek som passar dig bäst. Det finns effektiva tvåor, lite mer generösa treor och rymliga fyror med plats för lite mer och fler. Planlösningarna blir öppna och välplanerade med lika stort fokus på komfort som funktion. Ljuset bjuds in genom stora fönsterpartier och med generös takhöjd blir rummen ljusa och luftiga. Här erbjuder vi ett boende där du kan få både omsorg, näring och ljus för att finna en ny blomningstid i livet. Gemensamhetslokal med övernattningslägenhet I föreningen kommer det att finnas en gemensamhetslokal som ger möjlighet till trevligt umgänge med släkt och vänner. Det kommer också att finnas en övernattningslägenhet som gör det enkelt för dina gäster att stanna över natten. Hållbarhetsåtgärder Solceller Källsortering Innergård med växtlighet Hur anmäler jag mitt intresse? Intresseanmälan sker via Bonums hemsida. Bläddra ner under dokument och länkar längre ner på sidan eller kopiera denna länk och klistra in i ett nytt webbfönster. https://www.bonum.se/sok-bostad/skane-lan/lunds-kommun/veberod/bonum-brf-tradgarden/

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Gylleholmsgatan, Lund centrum, Lunds kommun

Gylleholmsgatan

Lägenhet
Lund centrum, Lunds kommun
Nordr Sverige AB, Region Malmö
3 995 000 kr
71 m²
3 rum
4 240 kr/mån
56 268 kr/m²

Lägenheten ligger på våning två med en balkong i söder. Man når balkongen från köket och vardagsrummet som ligger i öppen planlösning. Köket är längsgående mot ena väggen och har bra arbetsyta. I andra delen av lägenheten finner man två sovrum, båda med garderober. Lägenheten har både ett sort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett mindre gäst-wc. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Det finns tre inredningsstilar att kostnadsfritt välja mellan. Varje stil inom konceptet är noga designat och genomarbetat för att hålla över tid och samtidigt kännas aktuellt väldigt länge. På projektets hemsida kan du läsa mer om vad som ingår i Stil Äng, Fjäll och Fjord. Utöver det finns även möjlighet till egna val som du också kan läsa mer om på projektsidan.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
RADAR arkitektur - Arkitektritade Radhus nr. 2, Brunnshög, Lunds kommun
RADAR arkitektur - Arkitektritade Radhus nr. 2, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
RADAR arkitektur - Arkitektritade Radhus nr. 2, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

RADAR arkitektur - Arkitektritade Radhus nr. 2

Radhus
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
8 695 000 kr
152 m²
6 rum

De 6 radhusen har alla varierande storlekar med sina egna karaktärer. Det minsta ligger längst i söder för att inte skugga de övriga norröver. Från söder till norr växer husen sedan successivt med det största längst i norr. Det största har till och med en uthyrningsbar del eller lokal i bottenvåningen. Trots sina olikheter har alla radhusen en rad kvaliteter som Radar värnar om. Alla husen har en social bottenvåning med siktlinjer från fasad till fasad och ett tätt förhållande mellan ute och inne genom stora glaspartier och dörrar från köket ut mot trädgården. Alla husen har också en öppning i bjälklaget till plan två vilket både skapar rymd, en upplevelserik kontakt mellan våningarna och mer ljus till entréplanet. De övre planen rymmer flera sovrum och badrum eller allrum, sovrum och badrum i olika kombinationer. Husen har terrasser, några har franska balkonger och några har två terrasser med en pergola. Husen har också ett stort fokus på hållbarhet med en stomme delvis i trä och låg energiförbrukning. Träkonstruktionen är synlig i undertaken och invändigt är rummen delvis klädda med plywood för att skapa känslan av att man träder in i en ask av trä. Utvändigt är husen klädda med korrugerad plåt som skapar ett hölje runt och som skyddar asken av trä inuti. Plåtens korrugerade sinuskurvor gör att den upplevs som ett tyg eller en gardin på avstånd, bakom vilken man kan ana det varma träet på insidan. För att skydda från insyn genom de stora glaspartierna är husen försedda med perforerade skjutpartier i plåt mot trädgården. De boende väljer själva hur mycket de vill öppna upp ”gardinerna” mot trädgårdssidan och perforeringen av plåten ger också en fin skuggeffekt på insidan, likt skira gardiner. Trädgårdarna som ligger i ett västerläge har uteplatser och genomsläppliga gröna markmaterial, pollinerande växter som gynnar ekosystemtjänster, möjlighet till odling, kompostering och ett litet träd. Trädet skyddar inte bara från insyn det ger också välbehövlig skugga en viss tid på året. Trädgårdarna avskärmas från grannarna med förråd, staket och spaljéer där man kan parkera cyklar. Förråden kan även användas som ett mindre kontor eller som en ateljé med stora dörrar ut mot trädgården. På framsidan av husen finns en förträdgård i öster med plats plantering, cykelplatser och ett frukostbord i direkt anslutning till det lilla gröna torget framför husen.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
B-1204 Green Hub, Brunnshög, Lunds kommun

B-1204 Green Hub

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
4 095 000 kr
86 m²
4 rum
vån 3/5
4 880 kr/mån
47 616 kr/m²

Välplanerad fyrarumslägenhet på tredjevåningen. Genomgående planlösning med stort vardagsrum och kök med utgång till balkong in mot gården i väster. Balkongen är en odlingsbalkong så i bjälklaget har det förberetts så odling kan ske på balkongen. Lägenheten har tre sovrum, ett stort badrum med tvätt möjlighet samt en gäst-wc. I föreningens hus finns takterrass, växthus, co-working och gästlägenhet. I samtliga lägenheter kan du välja till vårt flexibla Smarta hem-koncept Uppkopplat som ger dig de senaste tekniska lösningarna för ett ännu bekvämare och säkrare boende. Välj själv hur mycket eller lite du vill ha. Allt installerat och klart utan bekymmer för dig. Med sitt läge precis intill spårvagnsstationen i centrala Brunnshög fångar Green Hub upp alla ambitioner som Lund har med sin nya hållbara framtidsstadsdel. Restvärme och kylvatten från ESS återvinns, i växthuset på taket skördar man härodlat, cykelpoolens dörr öppnar du enkelt med igenkänningsteknik och mycket mer. Välkommen till Green Hub. Natur, teknik och hemkänsla i ett nytt sätt att bo.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Gylleholmsgatan, Lund centrum, Lunds kommun

Gylleholmsgatan

Lägenhet
Lund centrum, Lunds kommun
Nordr Sverige AB, Region Malmö
5 395 000 kr
107 m²
4 rum
5 751 kr/mån
50 421 kr/m²

Lägenheten ligger på andra våningen och är genomgående. De tre sovrummen ligger separat i en lugnare del av lägenheten, medan vardagsrum och kök ligger i en mer social del där utgång till balkongen i söder nås. Köket har en stor köksö och ligger mellan matplatsen och vardagsrummet. Lägenheten har ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst wc. Det finns tre inredningsstilar att kostnadsfritt välja mellan. Varje stil inom konceptet är noga designat och genomarbetat för att hålla över tid och samtidigt kännas aktuellt väldigt länge. På projektets hemsida kan du läsa mer om vad som ingår i Stil Äng, Fjäll och Fjord. Utöver det finns även möjlighet till egna val som du också kan läsa mer om på projektsidan.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Sjöbovägen 23, Veberöd, Lunds kommun

Sjöbovägen 23

Lägenhet
Veberöd, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1
4 800 kr/mån
36 944 kr/m²

I hjärtat av Veberöd bygger vi 33 vackra seniorbostäder för dig som fyllt 55 år. Seniorboende i Veberöd Om ditt hjärta klappar för trivsamma Veberöd och du inte kan tänka dig en bättre plats att bo. Om du känner att villan börjar bli för stor och lusten att påta i rabatterna för liten. Då är detta precis det du letar efter. I hjärtat av Veberöd, ska Bonum bygga tre småskaliga hus med 33 moderna, lättskötta bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Där det tidigare växte penséer och hyacinter kan nu du odla nya bekantskaper och nya intressen. Våra hus kommer att ligga i centrala Veberöd, där familjen Nilsson drivit handels­trädgård och blomsterhandel i tre generationer. Nu flyttar den verksamheten några kvarter och ger plats för nyproducerade, moderna bostäder för dig som gärna vill bo kvar i din favoritby. Här bor du på lugnt läge, nära livsmedelsbutiker, restauranger och annan service som behövs i vardagen. På attraktivt läge i Veberöd ska Bonum bygga moderna, vackra lägenheter med inbyggd gemenskap. Här kan du byta villaträdgården mot en solig uteplats eller mysig balkong. Här kan du byta renoveringar och tröttsamt underhåll mot mer tid till dig själv och bekymmersfriheten i bostadsrätt. Välj den storlek som passar dig bäst. Det finns effektiva tvåor, lite mer generösa treor och rymliga fyror med plats för lite mer och fler. Planlösningarna blir öppna och välplanerade med lika stort fokus på komfort som funktion. Ljuset bjuds in genom stora fönsterpartier och med generös takhöjd blir rummen ljusa och luftiga. Här erbjuder vi ett boende där du kan få både omsorg, näring och ljus för att finna en ny blomningstid i livet. Gemensamhetslokal med övernattningslägenhet I föreningen kommer det att finnas en gemensamhetslokal som ger möjlighet till trevligt umgänge med släkt och vänner. Det kommer också att finnas en övernattningslägenhet som gör det enkelt för dina gäster att stanna över natten. Hållbarhetsåtgärder Solceller Källsortering Innergård med växtlighet Hur anmäler jag mitt intresse? Intresseanmälan sker via Bonums hemsida. Bläddra ner under dokument och länkar längre ner på sidan eller kopiera denna länk och klistra in i ett nytt webbfönster. https://www.bonum.se/sok-bostad/skane-lan/lunds-kommun/veberod/bonum-brf-tradgarden/

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Brf Green Hub, Brunnshög, Lunds kommun

Brf Green Hub

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
fr. 2 300 000 kr
61-86 m²
2-4 rum
3 829 kr/mån

Green Hub är ett nytt sätt att tänka modernt bostadshus. I nära samarbete med teknikföretag samt arkitektfirman Open Studio utvecklar Sundprojekt nu ett koncepthus som integrerar natur och teknik i ett boende där gemensamma utrymmen och möjligheter delas med grannarna. Green Hub bjuder på ett boende med inbyggd livskvalitet. Nästan alla av de 61 lägenheterna har antingen generösa balkonger eller uteplatser, där även vissa balkonger har odlingsytor och möjlighet till trädplantering. Och variationen i arkitekturen är stor – välj mellan välplanerade ettor, radhusliknande boende eller varför inte ta plats i en av de exklusiva etagevåningarna med sina svårslagna takterrasser högst upp? I samtliga lägenheter kan du välja till vårt flexibla Smarta hem-koncept Uppkopplat som ger dig de senaste tekniska lösningarna för ett ännu bekvämare och säkrare boende. Välj själv hur mycket eller lite du vill ha. Allt installerat och klart utan bekymmer för dig. Med sitt läge precis intill spårvagnsstationen i centrala Brunnshög fångar Green Hub upp alla ambitioner som Lund har med sin nya hållbara framtidsstadsdel. Restvärme och kylvatten från ESS återvinns, i växthuset på taket skördar man härodlat, cykelpoolens dörr öppnar du enkelt med igenkänningsteknik och mycket mer. Välkommen till Green Hub. Natur, teknik och hemkänsla i ett nytt sätt att bo.

  • Nybyggnadsprojekt
A-1004 Green Hub, Brunnshög, Lunds kommun

A-1004 Green Hub

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 300 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/6
3 829 kr/mån
37 705 kr/m²

Stort tvårumslägenhet på första våningen med takhöjd på 3,5 meter. Lägenheten är genomgående med sovrummet i norr in mot den lummiga innergården och vardagsrummet med uteplats mot söder. Lägenheten har en stor terrass i söder som ramas in med växtlighet. På entrésidan mot innergården har man nära till föreningens växthus och uteplats utöver det så finns det gemensam takterrass. Föreningen har en gemensam tvätt-lounge som finns i entréplan. Badrummet är förberett om man själv vill sätta in egen tvättmaskin efter inflyttningen. Förutom terrasser och tvätt-lounge har man också ett co-working utrymme och en gästlägenhet. I samtliga lägenheter kan du välja till vårt flexibla Smarta hem-koncept Uppkopplat som ger dig de senaste tekniska lösningarna för ett ännu bekvämare och säkrare nboende. Välj själv hur mycket eller lite du vill ha. Allt installerat och klart utan bekymmer för dig. Med sitt läge precis intill spårvagnsstationen i centrala Brunnshög fångar Green Hub upp alla ambitioner som Lund har med sin nya hållbara framtidsstadsdel. Restvärme och kylvatten från ESS återvinns, i växthuset på taket skördar man härodlat, cykelpoolens dörr öppnar du enkelt med igenkänningsteknik och mycket mer. Välkommen till Green Hub. Natur, teknik och hemkänsla i ett nytt sätt att bo.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
A-1005 Green Hub, Brunnshög, Lunds kommun

A-1005 Green Hub

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
3 295 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/6
4 376 kr/mån
44 527 kr/m²

Bra planerad 3:a på första våningen med takhöjd på 3,5 meter. Lägenheten är genomgående med sovrummet både i norr in mot den lummiga innergården och åt söder. Kök och vardagsrummet är genomgående med köksdelen centralt placerad. Från vardagsrummet når man den stora uteplatsen i söder som ramas in med växtlighet. På entrésidan mot innergården har man nära till föreningens växthus och uteplats utöver det så finns det gemensam takterrass. Föreningen har en gemensam tvätt-lounge som finns i entréplan. Badrummet är förberett om man själv vill sätta in egen tvättmaskin efter inflyttningen. Förutom terrasser och tvätt-lounge har man också ett co-working utrymme och en gästlägenhet. I samtliga lägenheter kan du välja till vårt flexibla Smarta hem-koncept Uppkopplat som ger dig de senaste tekniska lösningarna för ett ännu bekvämare och säkrare nboende. Välj själv hur mycket eller lite du vill ha. Allt installerat och klart utan bekymmer för dig. Med sitt läge precis intill spårvagnsstationen i centrala Brunnshög fångar Green Hub upp alla ambitioner som Lund har med sin nya hållbara framtidsstadsdel. Restvärme och kylvatten från ESS återvinns, i växthuset på taket skördar man härodlat, cykelpoolens dörr öppnar du enkelt med igenkänningsteknik och mycket mer. Välkommen till Green Hub. Natur, teknik och hemkänsla i ett nytt sätt att bo.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 15