Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marie Louise Nilsson

Marie Louise Nilsson

Om mig

Varje individuell affär är unik och genererar nya utmaningar men strävan är alltid den samma. Där min uppgift som din mäklare är att vara påläst, ge trygghet och maximal avkastning i en av era största affärer. Genom att arbeta med ett stort driv, visa engagemang och tillgänglighet till mina kunder jobbar jag alltid efter att ge dig det lilla extra i din bostadsaffär, där du kan känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Slåttervägen 7B, Kobjer, Lunds kommun
Slåttervägen 7B, Kobjer, Lunds kommun, bild 2
Slåttervägen 7B, Kobjer, Lunds kommun, bild 3

Slåttervägen 7B

Lägenhet
Kobjer, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 195 000 kr
58,8 m²
3 rum
vån 4/4
3 637 kr/mån
37 330 kr/m²

Högst upp i huset på Slåttervägen 7B hittas denna fina gavellägenhet som präglas av charmiga takvinklar, kvadratsmarta ytor, härligt ljusinsläpp och tidlös fiskbensparkett. En bostad som verkligen uppfyller allas krav såsom studenten, förstagångsköparen eller för er som ska testa på sambolivet. Här erbjuds två sovrum, helkaklat badrum, klädkammare, kök och vardagsrum med utgång till balkongen med milsvid utsikt söderut. Kobjer ligger i den nordvästra delen av Lunds centrum och området präglas av lummighet och grönska. I området samsas både lägenheter och radhus med friliggande villor, något som bidrar till den mysiga atmosfären och en känsla av lugn. Kobjer är verkligen ett område som hamnat mer på kartan tack vare den expanderande byggnationen vilket binder samman centrum mer och mer. Varmt välkomna till Slåttervägen 7B!

  • Premium
  • Balkong
Nöbbelövs torg 3, Nöbbelöv, Lunds kommun
  • Imorgon kl 11:00

Nöbbelövs torg 3

Lägenhet
Nöbbelöv, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 5/6
3 558 kr/mån
35 746 kr/m²

Högt upp i huset på Nöbbelövs torg 3 finner vi denna fina trea med en magisk utsikt över trädkronorna. Denna fastighet stod klar 2016 och är fortfarande lika fin och välbehållen. Bostaden erbjuder två sovrum, helkaklat badrum med tvätt och torkmaskin. Stort och fint vardagsrum i öppen anslutning mot köket som skapar en härlig rymd i rummet. Lägg därtill den underbara balkongen som låter dig som boende visats i morgonsolen med en rykande god kopp kaffe. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Domherrevägen 3D, Väster, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00

Domherrevägen 3D

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2
4 226 kr/mån
38 250 kr/m²

På omtyckta väster i ett charmigt 60-talshus ges nu chansen att förvärva denna pärla om 60 kvm. Rymlig tvåa som erbjuder trevlig planlösning och kvadratsmarta ytor på ett trivsamt sätt. Ljus och trevlig bostad med bra förvaringsmöjligheter, separat kök, helkaklat badrum, sovrum och stort vardagsrum med anslutning till balkong i bästa söderläge. Domherrevägen ligger en kort promenad från centrum där butiker, mataffärer och caffeér väntar. Området ger även dig som boende utmärkta pendlings-möjligheter med stationen ett stenkast därifrån. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sparres väg 51, Dalby, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sparres väg 51

Radhus
Dalby, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 995 000 kr
99 + 48 m²
4 rum
199 m² tomt

En kort bilresa från Lund bland grönskande fält och skön natur hittas populära Dalby. Här erbjuds ett trivsamt och familjärt radhus med inglasat uterum och fristående garage med uppfart för 2 bilar. Tre bra sovrum på andra våningen med badrum. Entréplan har öppen planlösning från vardagsrummet mot det L-format köket som ger en känsla av öppna och sociala ytor. Något som är ett stort plus är husets separata källaringång som smidigt tar dig till tvättstugan/grovköket. Varmt välkomna till Sparres väg 51!

  • Uteplats

Visar alla 4