Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marie Louise Nilsson

Marie Louise Nilsson

Om mig

Varje individuell affär är unik och genererar nya utmaningar men strävan är alltid den samma. Där min uppgift som din mäklare är att vara påläst, ge trygghet och maximal avkastning i en av era största affärer. Genom att arbeta med ett stort driv, visa engagemang och tillgänglighet till mina kunder jobbar jag alltid efter att ge dig det lilla extra i din bostadsaffär, där du kan känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rudeboksvägen 4, Gunnesbo, Lunds kommun

Rudeboksvägen 4

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 395 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/2
5 569 kr/mån
34 214 kr/m²

I familjära och gemytliga kvarteret Gunnesbo välkomnar denna markplans trea med en oemotståndlig uteplats i sydvästligt läge som uppfyller allas drömmar. En väldisponerad bostad som erbjuder två rymliga sovrum, kök, badrum, klädkammare och vardagsrum i anslutning till den mysiga uteplatsen med en fantastisk trädgård. På Gunnesbo finns dessutom all tänkbar service såsom bra skola och förskolor, grönområden, matbutiker och gångavstånd till köpcentret Nova. Mycket bra cykel och gångstråk till centrum samt bra buss- och tågförbindelser.

  • Uteplats
Jägaregatan 122, Nöbbelöv, Lunds kommun
  • Budgivning pågår

Jägaregatan 122

Lägenhet
Nöbbelöv, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 495 000 kr
82,3 m²
3 rum
5 607 kr/mån
30 316 kr/m²

I bostadsrättsföreningen Jaktlaget ges nu chansen att förvärva en av de attraktiva treorna. På Jägaregatan bor du i ett lugnt och familjärt område med närhet till grönska och natur längs Nöbbelövs naturreservat. Nöbbelöv är ett populärt område som erbjuder närhet till skolor, förskolor och bra kommunikationer med busslinje 3:an och 21:an. En kort promenad bort ligger Nöbbelövs torg som ger ett härligt utbud för mataffärer och restauranger. Varmt välkomma till Jägaregatan 122!

  • Uteplats
Sparres väg 51, Dalby, Lunds kommun

Sparres väg 51

Radhus
Dalby, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 995 000 kr
99 + 48 m²
4 rum
199 m² tomt

En kort bilresa från Lund bland grönskande fält och skön natur hittas populära Dalby. Här erbjuds ett trivsamt och familjärt radhus med inglasat uterum och fristående garage med uppfart för 2 bilar. Tre bra sovrum på andra våningen med badrum. Entréplan har öppen planlösning från vardagsrummet mot det L-format köket som ger en känsla av öppna och sociala ytor. Något som är ett stort plus är husets separata källaringång som smidigt tar dig till tvättstugan/grovköket. Varmt välkomna till Sparres väg 51!

  • Uteplats

Visar alla 3