Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hampus Björkdahl

Hampus Björkdahl

Om mig

Hampus är positiv, målmedveten och lösningsfokuserad. Hans mål är att alla parter ska vara supernöjda genom hela affären. Tillsammans med sina säljare går han metodiskt genom de detaljer som känns viktiga och jobbar sedan hårt för att nå det gemensamt uppsatta målet. Han uppskattas för sitt driv att ta affärerna framåt och för att han tar sig tid att lyssna. Med honom som mäklare går du genom processen på ett tryggt sätt där hans ambition är att du ska vilja rekommendera honom vidare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Revingegatan 10, Centrum, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Revingegatan 10, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Revingegatan 10, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Revingegatan 10

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
6 700 000 kr
112 m²
5 rum
vån 3/6
4 788 kr/mån
59 821 kr/m²

Välkommen till denna oerhört fina och välplanerade bostad om 112 kvadratmeter! Här har du en bostad som kombinerar hög standard med lyxiga tillval och smakfull färgsättning. Den exklusiva känslan återfinns i lägenhetens samtliga rum och skapar en karaktär som är unik för den här typen av bostad. Den vitlaserade ekparketten som lagts i samtliga rum skapar en enhetlig känsla och bidrar än mer till premiumkänslan. Huset, som färdigställdes under 2022, erbjuder mängder av modern finess och passar för såväl det äldre paret som den yngre barnfamiljen. För dig som önskar går det med enkelhet att få till ett extra sovrum och på så sätt nyttja lägenheten som en femma istället för en fyra, vilket faktiskt var den ursprungliga tanken med lägenheten. Det här är en bostad som andas premium och skicket är på en nivå som går att likställa med nyproduktion. Du kan helt enkelt flytta in och luta dig tillbaka omgående. Förutom de redan nämnda fördelarna så har du här också en rymlig inglasad balkong mot sydväst. Du har utöver den stora balkongen om 14 kvadratmeter i sydväst också fönster i tre väderstreck som adderar fantastiskt ljus till bostaden. Hörnlägenhetens många fönster skapar en luftig känsla och bidrar till härlig rymd. Rakt utanför vardagsrumsfönstret finns den lummiga Revingeparken som ger en känsla av att bo i en grön oas från vår till senhöst. Det centrala men lugna läget är också ett stort plus. Här bor du med närhet till Lunds mysiga stadskärna med restauranger och butiker. Du har även Stadsparken bara några minuter bort och kan dessutom med enkelhet nyttja kollektiva förbindelser. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östen Undéns gata 172, Värpinge, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Östen Undéns gata 172, Värpinge, Lunds kommun, bild 2
Östen Undéns gata 172, Värpinge, Lunds kommun, bild 3

Östen Undéns gata 172

Lägenhet
Värpinge, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 997 kr/mån
27 708 kr/m²
  • Premium
  • Balkong
Soluppgången 20 , Brunnshög, Lunds kommun
Soluppgången 20 , Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Soluppgången 20 , Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Soluppgången 20

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 950 000 kr
30 m²
1 rum
vån 5/8
2 683 kr/mån
65 000 kr/m²

Välkommen till denna nybyggda lägenhet med smart planlösning och balkong i väster. Det finns plats för mindre matbord, soffa och möjlighet att skapa en mysiga sänghörna i en sovalkov. Fullt utrustat kök, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin. Du köper inte enbart en klimatsmart bostad i Lunds mest expansiva stadsdel utan också ett rum med en milsvid vy över det skånska landskapet. Lunds Domkyrka, Öresundsbron och Turning Torso i Malmö framträder i horisonten! Om besök fås av nära och kära finns hotell ett stenkast från lägenheten. Optimal kommunikation med spårvagn om inte cykel används. En gemensam takterrass och elcykelpool finns tillgänglig för alla boende. Modern sophantering finns i stadsdelen, allt för att möta samhällets miljömässiga utmaningar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Parternas gränd 67 , Norra Fäladen, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Parternas gränd 67 , Norra Fäladen, Lunds kommun, bild 2
Parternas gränd 67 , Norra Fäladen, Lunds kommun, bild 3

Parternas gränd 67

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 595 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/4
4 816 kr/mån
33 229 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet om 48 kvadratmeter! Här bor du i en välplanerad bostad som erbjuder stora sociala ytor och en härlig balkong. Lägenheten har ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och ett kök som kombinerar praktiska attribut med smakfull design. Den öppna planlösningen skapar tillsammans med de många fönsterna en luftig känsla och ett härligt ljus som gör lägenheten hemtrevlig. Du bor här med goda kollektiva förbindelser och med Lunds centrum enbart 10 minuter bort på cykel. Inom en kilometer från bostaden finner du grönskande parker, restauranger och matbutiker. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Norrängavägen 5A, Linero, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 10:30
Norrängavägen 5A, Linero, Lunds kommun, bild 2
Norrängavägen 5A, Linero, Lunds kommun, bild 3

Norrängavägen 5A

Lägenhet
Linero, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 495 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/6
2 404 kr/mån
51 552 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna kvadratsmarta bostad med balkong och alla bekvämligheter som man kan tänkas önska sig! Denna nybyggda bostad har ett modernt kök från Vedum, helkaklat badrum med kombimaskin och skjutdörrsgarderob i hallen med bra förvaringsmöjligheter. Mellan kvarteret och Dalbyvägen sträcker sig ett lummig grönområde med lekplatser och promenadstråk. Linero torg är områdets centrum med bland annat ICA-supermarket, apotek, gym, restaurang och vårdcentral. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Järnåkravägen 7C, Järnåkra, Lunds kommun

Järnåkravägen 7C

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
3 395 000 kr
88,2 m²
4 rum
vån 2/4
3 853 kr/mån
38 492 kr/m²

Välkommen till denna oerhört charmiga bostad om 88 kvadratmeter på populära Järnåkra! Nu har du chansen att bli ägare till denna ljusa och luftiga bostad som med enkelhet kan byggas om till sin ursprungsutformning som fyrarummare. Bostaden har utöver sin öppna planlösning och det generösa ljusinsläpp även stora fördelar när det kommer till kök samt badrum. Köket erbjuder gott om arbetsyta, mängder av förvaring och plats för såväl matplats som kompletterande förvaring. Det helkaklade badrummet är både stort och smakfullt färgsatt. Vidare har du här även en stor balkong i väster som bjuder på härlig eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten har i dagsläget två stora sovrum som erbjuder mängder av möjligheter när det kommer till utformning och möblemang. Bostaden erbjuder, utöver alla redan nämnda fördelar, mängder av praktisk garderobsförvaring. Föreningen är också ett stort plus som bör lyftas. Låg skuldsättningsgrad och attraktiv avgift trots mängder av större underhåll de senaste åren är verkligen positivt. Som boende på Järnåkra har du nära till Lunds vackra stadskärna, Stadsparken, kollektiva förbindelser och matbutiker. Ta chansen och boka in dig på visning!

  • Balkong
Sunnanväg 6L , Klostergården, Lunds kommun

Sunnanväg 6L

Lägenhet
Klostergården, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 250 000 kr
31,4 m²
1.5 rum
vån 1/8
3 547 kr/mån
39 809 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva bostad om drygt 31 kvadratmeter. Här får du förutom en bostad i bra skick också ett rymligt alkov, stort badrum, gott om förvaring och ett praktiskt kök. Bostaden passar de allra flesta. Här kan du flytta in och trivas från första stund. Läget är utmärkt med närhet till såväl centrum som grönska och diverse kollektiva förbindelser. I närheten av bostaden finner du både gym och matbutik. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Hiss
Måsvägen 4B, Väster, Lunds kommun

Måsvägen 4B

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 695 000 kr
30,9 m²
1 rum
vån 1/3
2 572 kr/mån
54 854 kr/m²

Denna fina och välplanerade etta kan nu bli din! Med ett kök från 2017, en stor balkong, gott om förvaring och många möjligheter när det kommer till möbleringen har du här en mycket bra bostad. Från Måsvägen kan du på ett enkelt och snabbt sätt ta dig till centrum, universitetsområdet och Nova med cykel, kollektivtrafik eller till fots. Här bor du i en välskött förening med attraktiv avgift!

  • Balkong
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun, bild 2
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun, bild 3

Scheelevägen 2A

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
3 795 000 kr
87 m²
4 rum
vån 4/7
4 837 kr/mån
43 621 kr/m²

Fyrarummare med härligt läge på husets gavel med generösa fönsterpartier mot både söder och väster! Kök och vardagsrum samspelar på gaveln och har en avgränsande vägg som ger extra bekvämligheter till köket och samtidigt optimerar möbleringsmöjligheterna i vardagsrummet. I direkt anslutning till köket finns ett väldigt fint utrymme för matplats. Balkongen nås via de öppna ytorna. Planlösningen erbjuder i original 3 sovrum. Önskar man i stället ett större vardagsrum så finns alternativet att välja bort det minsta sovrummet om 7 kvm. Kvar finns då två ytgenerösa sovrum, ett på hela 17 kvm och ett på 9 kvm. Ännu en stor fördel i detta hem är de två badrummen med dusch och i det största av dem finns både tvättmaskin och torktumlare för att förenkla vardagen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Finalgatan 15B, Arenaparken, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 15:45
Finalgatan 15B, Arenaparken, Lunds kommun, bild 2
Finalgatan 15B, Arenaparken, Lunds kommun, bild 3

Finalgatan 15B

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/9
3 449 kr/mån
47 075 kr/m²

Varmt välkomna till denna toppmoderna lägenhet! Här bor du i en helt nyproducerad lägenhet (2019) med allting som du behöver. Lägenheten har en social planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Köket är från Marbodal och utrustat med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd micro och kyl/frys. Härifrån når du den stora balkongen som är belägen i sydväst, här har du plats för både loungemöbler och växtlighet. Sovrummet är lättmöblerat med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang, här har du även en skjutdörrsgardeorob för förvaring. Det helkaklade badrummet nås från hallen. Vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. I Badrummet finns en vit kommod med handfat, kombinerad tvätt och torktumlare samt duschväggar i glas. Arenaparken är ett nytt område med många nybyggda bostadsrätter. Här har du närhet till centrum, stadsparken, gym och flera matbutiker i området. Du når centralstationen och de flesta universitetsbyggnader med en liten cykeltur. Intill Arenaparken ligger Klostergården som sedan en tid tillbaka har en egen tågstation. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hedvig Möllers gata 18, null, Lunds kommun

Hedvig Möllers gata 18

Lägenhet
Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 495 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/2
4 148 kr/mån
36 463 kr/m²

Nu ges möjligheten att investera i denna bostadsrätt som i dagsläget nyttjas till uthyrning men såklart lämpar sig lika väl som permanentbostad eller övernattningslägenhet. Här erbjuds en ljus bostad med tilltagna fönsterpartier där vi kan blicka ut över grönskande omgivningar. Bostaden är belägen med gångavstånd till World Trade Center och Tetra Pak. Föreningen tillåter full uthyrning av bostäderna, så vill man köpa för att hyra ut bostaden eller bara bo där under en termin för att sen hyra ut är detta den perfekta möjligheten. Varmt välkomna att höra av er för visning!

Visar alla 11