Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Mäklare Rasmus Asterhed

Rasmus Asterhed

Om mig

Lunds mest rekommenderade mäklare genom Reco 2020, 2021, 2022 och 2023. Lunds längsta mäklare med en näsa för kontaktskapande och försäljning. Alltid ett stort fokus på trygghet och hårt arbete.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bryggaregatan 22D, Väster, Lunds kommun
 • Idag kl 17:00
Bryggaregatan 22D, Väster, Lunds kommun, bild 2
Bryggaregatan 22D, Väster, Lunds kommun, bild 3

Bryggaregatan 22D

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
3 850 kr/mån
46 204 kr/m²

Välkommen till denna genomgående och stilrena tvåa med centralstationen endast ett stenkast bort. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning med vackra, tidstypiska ytskikt, stilrent renoverat kök och badrum, stort sovrum med bra förvaring samt ett ljust vardagsrum med utgång till balkong som blickar ut över en grön innergård. Bryggaregatan är en perfekt adress för den som vill ha nära till allt. BRF Lokföraren är en välskött förening med god ekonomi.

 • Premium
 • Balkong
Programmeraregatan 9, Brunnshög, Lunds kommun
 • Tor 29 feb kl 17:30
Programmeraregatan 9, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Programmeraregatan 9, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Programmeraregatan 9

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/8
4 005 kr/mån
39 909 kr/m²

Denna helt nyproducerade, rymliga tvåa med uteplats i soligt söderläge och generös takhöjd om 3,2 m är tillgänglig för inflyttning direkt. Social planlösning mellan kök och vardagsrum tillsammans med utgången till den stora uteplatsen på 12 kvm. Uteplatsen i söder är planerad att skärmas av med fina gröna planteringar. Välplanerat kök från Marbodal i öppen planlösning till vardagsrummet. Köket med vita skåpsluckor matchas med grå laminatbänkskiva, vitt kakel och rostfria beslag. Vitvaror från Siemens. I lägenheten ligger genomgående en fin trestavs ekparkett. Badrum i tidlös stil med vitt kakel och grå klinkers. Inrett med vit kommod och spegelskåp från INR. Utrustning består av kombinerad tvättmaskin och torktumlare, handdukstork, wc och dusch med dörrar i klarglas. Bra förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderober i sovrummet, ytterligare garderober och förråd i lägenheten. Helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Solvändan 1H, Brunnshög, Lunds kommun
Solvändan 1H, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Solvändan 1H, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Solvändan 1H

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
3 795 000 kr
101 m²
4 rum
vån 1/4
6 225 kr/mån
37 574 kr/m²

Välkommen till en innovativ stadsdel med smarta lösningar vad det gäller hållbarhet och infrastruktur. Denna moderna fyrarumslägenhet om 101 kvm är fördelat på två plan där stilrent kök från Vedum, helkaklat badrum med dusch och tvättstuga samt rymligt vardagsrum återfinns på bottenvåningen. På övre plan finns de tre sovrummen, det andra badrummet med dusch, förvaring och ett utrymme man inreder efter familjens behov. Bostaden är placerad längst in på innergården och har en egen ingång från markplan med tillhörande uteplats framför vilket skapar en härlig townhousekänsla. Brunnshög är en självständig stadsdel med direkt spårvägsförbindelse till stadskärnan (10 min), cykelavstånd till flera av stadens stora arbetsplatser och med service och butiker in på knuten.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Hällestadsvägen 8D, Dalby, Lunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hällestadsvägen 8D

Lägenhet
Dalby, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 695 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 4/5
6 845 kr/mån
27 561 kr/m²

Välkommen till ett modernt seniorboende (55+) i hjärtat av Dalby med livsmedelsbutik, vårdcentral och kommunikationer bara ett stenkast bort. Här bor man tryggt i ett nyproducerat hus från 2016 med samtliga bekvämligheter man kan önska sig. Stor inglasad balkong (ca 15 kvm) på fjärde våningen i söderläge ger möjlighet att blicka ut över den skånska slätten såväl vår, sommar som höst. Till lägenheten finns det även ett varmförråd och tillgång till gemensam samlingslokal, bastu, övernattningslägenhet samt en extra tvättstuga.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4