Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Victor Wernersson

Victor Wernersson

Om mig

Vill du ha en glad, lyhörd och tillgänglig mäklare med ett stort kontaktnät, då är Victor rätt för dig. Victor har en bakgrund som elitfotbollsspelare och nu har han tagit med sig sitt driv och sin målmedvetenhet in i mäklaryrket. Med sin positiva inställning och alltid med ett leende på läpparna, kommer Victor att hjälpa er med en så smidig affär som möjligt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Margaretavägen 3B, Möllevången/sofiaparken, Lunds kommun
  • Sön 19 maj kl 14:00
Margaretavägen 3B, Möllevången/sofiaparken, Lunds kommun, bild 2
Margaretavägen 3B, Möllevången/sofiaparken, Lunds kommun, bild 3

Margaretavägen 3B

Lägenhet
Möllevången/sofiaparken, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
5 145 kr/mån
34 841 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvårumslägenhet högst upp i det populära Möllevången/Sofiaparken-området i Lund. Med sin perfekta placering i Brf Solfjädern 3 erbjuder denna bostadsrätt en bekväm och modern livsstil. Lägenheten på fjärde våningen har en boyta på 63 kvadratmeter och hiss som tar dig direkt upp till din fristad. Vi möts av ett fantastiskt ljusinsläpp genom burspråket i vardagsrummet, lägg där till ett renoverat kök och rymliga rum, det är omöjligt att inte bli hänförd av denna bostad. Det som verkligen sticker ut med denna bostad är den fantastiska utsikten som du kan njuta av varje dag. Du får inte bara en balkong att koppla av på utan även möjligheten att se ut över omgivande hustak och trädtoppar, en klar dag ser du hela vägen bort till Köpenhamn!. Om du letar efter en lägenhet med en underbar utsikt och ett centralt läge är detta ditt nya drömhem. Välkommen att höra av dig för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Järnåkravägen 27A, Järnåkra, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Järnåkravägen 27A, Järnåkra, Lunds kommun, bild 2
Järnåkravägen 27A, Järnåkra, Lunds kommun, bild 3

Järnåkravägen 27A

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 075 000 kr
36,5 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 464 kr/mån
56 849 kr/m²

Varmt välkomna till Järnåkravägen 27A och till Lunds södra centrum. Här bor du i ett grönskande område bara ett stenkast bort från stadskärnan. Kollektivtrafik och mataffärer precis runt knuten. Vi välkomnas in i en ljus och välplanerad lägenhet, en halvvägg skiljer av vardagsrummet från köket och skapar en harmonisk rumsindelning. Det rymliga köket med bra arbetsyta välkomnar den matglada till härliga middagar. En vägg mellan sovalkov och vardagsrum har satts upp och skapar ett ombonat sovrum. Från vardagsrummet nås en underbar balkong i rakt söderläge, som sträcker sig längs hela lägenheten. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Älggatan 16B, Limhamn, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Älggatan 16B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 495 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/3
3 188 kr/mån
34 767 kr/m²

Varmt välkomna till Älggatan 16B och till denna ljusa, genomgående etta. Denna underbara etta på Limhamn erbjuder en ljuvlig kombination av ljus, rymd och stil. Med genomgående ljusinsläpp, vackert fiskbensparkett och ett rymligt kök är detta ett hem perfekt för den moderna livsstilen. Dra fördel av den inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum, under stora delar av året. En perfekt bostad för dig som söker bekvämlighet och charm i en och samma bostad. Varmt välkommen att höra av dig för visning!

  • Balkong
Tärnvägen 9, Väster, Lunds kommun

Tärnvägen 9

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 675 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/7
3 185 kr/mån
46 528 kr/m²

Ta chansen att bo i ett fantastiskt, nyproducerat boende på Tärnvägen 9 i Lund Väster. Här erbjuds du en unik möjlighet att uppleva det bästa av stad och natur i ett och samma paket. Lägenheten är helt nyproducerad och erbjuder ett öppet och modernt kök som integrerar med vardagsrummet, vilket ger en rymlig och inbjudande atmosfär. En av de mest tilltalande funktionerna i denna lägenhet är den privata uteplatsen. Här kan du njuta av soliga dagar och skapa din egen oas för avkoppling och sociala stunder. Uteplatsen ger dig möjlighet att odla växter eller ordna trevliga utomhusmiddagar med vänner och familj. Området runt Tärnvägen 9 är känt för sin natursköna omgivning och närhet till grönska. Du kan njuta av lugnet samtidigt som du har enkel tillgång till stadens bekvämligheter, butiker och restauranger.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 4