Mäklare Victor Wernersson

Victor Wernersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Möllevångsvägen 14B, Möllevången/sofiaparken, Lunds kommun

Möllevångsvägen 14B

Lägenhet
Möllevången/sofiaparken, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3
5 104 kr/mån
32 438 kr/m²

I grönskande omgivningar med Sankt Hans backar som närmsta granne bor du trivsamt på Möllevångsvägen 14B. Bostaden erbjuder två tilltagna sovrum, stort helkaklat badrum och öppet kök mot vardagsrummet vilket ger ett härligt ljusflöde i bostaden tack vare dess två väderstreck. Med denna adress är centrum några minuter bort och universitet bara en kort promenad där ifrån. Här finns allt från livs, sporthallen - Victoriastadion och trevliga promenadstråk.

 • Balkong
 • Hiss
Scheelevägen 2B, Tuna, Lunds kommun

Scheelevägen 2B

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
3 150 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/7
4 445 kr/mån
38 889 kr/m²

Fint planerad trea med sovrum i privat del av bostaden, härliga sociala ytor och balkong vänd mot gård. Fint planerad trea med sociala ytor på första parkett och sovrum i privat del! Ett par steg in i bostaden möts vi av ett vardagsrum i fint samspel med kök. Innan dess har vi hängt av oss i en rymlig hall med stort förråd i anslutning. Bostadens öppna ytor har generöst med fönsterpartier och utgång till balkongen som vetter mot gården. Nära de sociala ytorna finns gäst-wc och hemmets badrum är placerat i den mer privata sovrumsdelen. Bostadens två sovrum är på 13 respektive 11 kvm och båda har goda förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrspartier. Möjlig inflyttning i mitten av februari 2024.

 • Balkong
 • Hiss
Soluppgången 22, Brunnshög, Lunds kommun

Soluppgången 22

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
3 599 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/4
6 405 kr/mån
38 699 kr/m²

Fyra med tilltalande planlösning och två balkonger på andra våningen. Genomgående planlösning med separat sovavdelning där master bedroom har både eget helkaklat badrum med dusch och balkong med gårdsutsikt i väst. Kök från Marbodal och vardagsrum i vinkel skapar goda förutsättningar för socialt umgänge och trivsamma middagar. Stor balkong på 11kvm med morgonsol och utsikt över Gryningsparken. Ett stort helkaklat badrum med dusch och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Förråd i lägenheten. Inflyttning i december, varmt välkomna att höra av er!

 • Balkong
 • Hiss
Tärnvägen 11, Väster, Lunds kommun

Tärnvägen 11

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/7
4 276 kr/mån
40 648 kr/m²

Nu ges chansen att köpa en nyproducerade 2 ROK på populära väster! Bostaden på Tärnvägen 11 ligger på första våningen med en stor balkong/uteplats om 11 kvm. Njut av en nyproducerad bostad som bjuder på alla bekvämligheter som nyproduktionen erbjuder oss. Här bor du i lugna och trivsamma kvarter med gröna omgivningar och med Lunds centrum och Centralstationen på gångavstånd. Med fem minuters cykelväg nås såväl Lunds absoluta centrum, köpcentret Nova Lund och större mataffärer. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats strax utanför. Lägenheten är under byggnation och förväntas vara färdigbyggd redan i augusti i år. Därefter kan en köpare erbjudas tillträde. Kontakta gärna mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Parternas gränd 71, Norra Fäladen, Lunds kommun

Parternas gränd 71

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 295 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 446 kr/mån
24 811 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna trea om 92 kvm på populära adressen Parternas gränd. En ljus och trevlig bostad som erbjuder två rymliga sovrum, helkaklat badrum och en mindre gästtoalett. Kök i anslutning till tvättstugan och de väl tilltagna vardagsrummet, med balkong i söder för soldyrkaren. En bostad som kombinerar kvadratsmart planlösning med modern standard. Med Fäladstorget som närmsta granne som tillhandahåller matbutiker, restauranger och vårdcentral ger det dig som boende den bästa förutsättningen för ett trivsamt boende. Välkommen till Parternas Gränd 71!

 • Plus
 • Balkong
Tärnvägen 9, Väster, Lunds kommun

Tärnvägen 9

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 675 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/7
3 185 kr/mån
46 528 kr/m²

Ta chansen att bo i ett fantastiskt, nyproducerat boende på Tärnvägen 9 i Lund Väster. Här erbjuds du en unik möjlighet att uppleva det bästa av stad och natur i ett och samma paket. Lägenheten är helt nyproducerad och erbjuder ett öppet och modernt kök som integrerar med vardagsrummet, vilket ger en rymlig och inbjudande atmosfär. En av de mest tilltalande funktionerna i denna lägenhet är den privata uteplatsen. Här kan du njuta av soliga dagar och skapa din egen oas för avkoppling och sociala stunder. Uteplatsen ger dig möjlighet att odla växter eller ordna trevliga utomhusmiddagar med vänner och familj. Området runt Tärnvägen 9 är känt för sin natursköna omgivning och närhet till grönska. Du kan njuta av lugnet samtidigt som du har enkel tillgång till stadens bekvämligheter, butiker och restauranger.

 • Uteplats
 • Hiss
Hedvig möllers gata 18, null, Lunds kommun

Hedvig möllers gata 18

Lägenhet
Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 495 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/2
3 196 kr/mån
36 463 kr/m²

Nu ges möjligheten att investera i denna bostadsrätt som i dagsläget nyttjas till uthyrning men såklart lämpar sig lika väl som permanentbostad eller övernattningslägenhet. Här erbjuds en ljus bostad med tilltagna fönsterpartier där vi kan blicka ut över grönskande omgivningar. Bostaden är belägen med gångavstånd till World Trade Center och Tetra Pak. Föreningen tillåter full uthyrning av bostäderna, så vill man köpa för att hyra ut bostaden eller bara bo där under en termin för att sen hyra ut är detta den perfekta möjligheten. Varmt välkomna att höra av er för visning!

Visar alla 7