Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Mäklare Victor Wernersson

Victor Wernersson

Om mig

Vill du ha en glad, lyhörd och tillgänglig mäklare med ett stort kontaktnät, då är Victor rätt för dig. Victor har en bakgrund som elitfotbollsspelare och nu har han tagit med sig sitt driv och sin målmedvetenhet in i mäklaryrket. Med sin positiva inställning och alltid med ett leende på läpparna, kommer Victor att hjälpa er med en så smidig affär som möjligt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jägaregatan 162, Nöbbelöv, Lunds kommun
 • Kommande

Jägaregatan 162

Radhus
Nöbbelöv, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 800 000 kr
82,3 m²
3 rum
3 678 kr/mån
34 022 kr/m²

Stilfullt och hemtrevligt bostadsrättsradhus som erbjuder tre rum och kök fördelat på två våningsplan. Trädgård med trädäck i söderläge tillsammans med öppna och välplanerade ytor samt fönster i två väderstreck ger ett hem att trivas i. Den smarta planlösning ger möjligheten att separerar de sociala och privata ytorna; på nedanvåningen erbjuds ett stilrent renoverat kök, gäst-toalett och vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och matplats samt med utgång till solig uteplats. På ovanvåningen ges två stora sovrum (med möjlighet att dela av ett av dem till två sovrum) samt badrum och klädkammare. Varmt välkomna att höra av er för visning!

 • Uteplats
Nordmannavägen 78, Linero, Lunds kommun
 • Kommande

Nordmannavägen 78

Villa
Linero, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
4 995 000 kr
125 + 125 m²
6 rum
440 m² tomt

I grönskande och barnvänliga kvarter på Linero i Lund finns nu detta rymliga 1-plans kedjehus med källare till salu. Perfekt beläget med eftertraktat gavelläge och en härlig trädgårdstomt som bjuder på såväl öster- som västerläge. Tilltalande, funktionell planlösning med härliga umgängesytor och 3 bra sovrum, utgång till trädgård från vardagsrum och de båda sovrummen på entrésidan. Den vackra spiraltrappan tar oss ner till källaren som erbjuder fantastiska möjligheter att användas efter just era behov. Idag består källaren av ett stort utrymme, förråd, gästrum, en egen liten snickeriverkstad. Möjligheterna att använda utrymmet i källaren är många. Uppväxt och grön tomt med diverse olika fruktträd att njuta av, så som plommonträd, äppelträd och fikonträd. Vinrankor och syrener är några av växtligheterna som pryder trädgården och skapar en harmonisk och ombonad känsla. Garage finns i separat länga intill huset. Här bor ni med närhet till det mesta, såväl förskolor, skolor, idrottshall och strövområden. Endast några minuters promenadväg bort finns busshållplats. Varmt välkommen på visning!

 • Energieffektiv
Karl XII gatan 20A, Centrum, Lunds kommun
 • Kommande
Karl XII gatan 20A, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Karl XII gatan 20A, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Karl XII gatan 20A

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
3 900 000 kr
99 m²
3 rum
vån 1/6
6 007 kr/mån
39 394 kr/m²

Huset på Karl Xll gatan 20 stod klart för inflyttning 2007 och erbjuder självklart bekvämligheter som hiss, garage i källaren och tvättmöjligheter i lägenheten. Här bor du mitt inne i centrum bara några minuter från centralstationen vilket gör läget utmärkt inte bara för dig som vill bo mitt inne i stan utan självklart även för dig som pendlar till andra delar av Skåne eller Danmark. Entré via en stor och rymlig gård där de boende har parkering för cyklar under tak och där det finns utemöbler och grillplats under årets varma delar. Via hissen eller en halv trappa upp tar vi oss upp till första våningen och denna ljusa och luftiga bostad. Här har vi balkong i både öst och väst, på varma sommardagar kan du börja med en kopp kaffe i morgonsolen och avsluta dagen med en middag i kvällssolen. I avgiften ingår även garage! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sunnanväg 6P, Klostergården, Lunds kommun
 • Kommande
Sunnanväg 6P, Klostergården, Lunds kommun, bild 2
Sunnanväg 6P, Klostergården, Lunds kommun, bild 3

Sunnanväg 6P

Lägenhet
Klostergården, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 449 000 kr
26 m²
1 rum
vån 5/8
2 415 kr/mån
55 731 kr/m²

Ljus och öppen enrummare på populära, omtyckta och trivsamma Sunnanväg. Här bor du centralt, attraktivt och naturnära med köpcentrum, matbutik, restauranger, kommunikation bara runt hörnet.

 • Premium
 • Hiss
Östen Undéns gata 5, Värpinge, Lunds kommun
 • Kommande

Östen Undéns gata 5

Lägenhet
Värpinge, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 950 000 kr
69,3 m²
2 rum
vån 2/5
4 992 kr/mån
28 139 kr/m²

På populära Värpinge i stabil förening ligger denna mycket välplanerade 2:a med välutnyttjade kvadratmeter och stora sociala sällskapsytor. Ljus och trevlig öppen planlösning med välplanerat kök. Stor inglasad balkong i söderläge mot innergården. Här finns allt för den som söker vardagslyx med närhet till centrum samt optimala pendlingsmöjligheter.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5