Kilian Zollsgatan 1A

Ribersborg, Malmö kommun Se på karta

1 645 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32 m²
Balkong
Nej
Våning
1,5 av 4, hiss finns ej
Byggår
1938
Förening
BRF Kilian 1
Om föreningen
Avgift
1 907 kr/mån
Pris/m²
51 406 kr/m²

1938 uppförde byggmästaren Eric Sigfrid Persson det första huset i det funktionalistiska bostadsområde Ribershus till vilka David Helldén och Stig Dranger tillsammans utsågs som arkitekter.

Vi har nöjet att förmedla en lägenhet om 32 m² i ett av dessa ursprungliga hus med utpräglad modernistisk karaktär, stora och underbara fönsterytor samt en mysig innergård. Bostaden erbjuder ett läckert helrenoverat kök från 2021 och ett halvkaklat badrum från 2016. Det fina parkettgolvet kombineras med släta vita väggar och utstrålar en mysig känsla.
Husen, som anses vara oerhört välbyggda, och dess lägenheter är helt enkelt underbara och med den absoluta närheten till havet, parker, Västra Hamnen och city kan man knappast hitta ett bättre boende.

BRF Kilian 1 är en trivsam förening som tar väl hand om sin ekonomi, de har lyckats hålla en låg belåningsgrad samt låga månadsavgifter. Här bor du med närhet till både hav och lummiga parker samt Slottsstatens mysiga caféer, restauranger och butiker runt hörnet.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Kontakta mäklaren

Karl Fransson

Bjurfors Malmö City
Mäklare Karl Fransson, Bjurfors Malmö City
0701641913

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.