Kommande

Apelgatan 7A

Salabacke, Uppsala kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Förening
Riksbyggen BRF Uppsalahus nr 6.
Om föreningen
Pris/m²
43 462 kr/m²
Kommande

Nu ges tillfälle att förvärva en snyggt renoverad 1:a om hela 39 kvm med sovalkov i populära Salabacke! Har du högt ställda krav och letar något där det bara är att flytta in och trivas så är detta bostaden för dig!

Här på Apelgatan 7A bor du i stabil och omtyckt förening i populära Salabacke med gång och cykelavstånd till Uppsala city. Närservice finns nära till hands vid bland annat Brantingstorget med livsmedelsbutiker, caféer och restauranger. En större Willys-affär finns också inom promenadavstånd från bostaden. Här bor du även nära till Gränbystadens shopping-Center och med perfekt pendlarläge tack vare närheten till E4:ans på- och avfarter. Ett läge att trivas på helt enkelt!

Bostaden i sig erbjuder en välkomnande hall, ett fräscht kaklat badrum med dusch. Snyggt stilrent kök med bl. a diskmaskin, gott om arbetsytor och förvaring i över och underskåp. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum med ett stort härligt fönster, en rejäl klädkammare med gott om plats för förvaring samt sovalkov för säng.

Till bostaden hör även ett vindsförråd.

Vänligen anmäl ditt intresse för att ta del av all information. Bostäder i Salabacke är attraktiva och kan säljas innan visning.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala

Kontakta mäklaren

Karl Nordström

Bjurfors Uppsala
Mäklare Karl Nordström, Bjurfors Uppsala
076-6332240

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.