Mäklare Karl Nordström

Karl Nordström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Portalgatan 61, Kapellgärdet, Uppsala kommun
 • Sön 11 jun kl 13:00

Portalgatan 61

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala

1 995 000 kr

49 m²

2 rum

3 669 kr/mån

40 714 kr/m²

Högt upp i huset på en av Kapellgärdets bästa adresser ges nu möjlighet att förvärva denna mycket välplanerade 2a med balkong i bästa solläge. Är du ute efter ett centralt och bekvämt boende med fördelar som bl.a. hiss, stor balkong, tvättmaskin, diskmaskin m.m. så är detta bostaden för dig. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen! Lägenheten nås bekvämt med hiss från entréplan och erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring i garderober vid sidan. Ett helkaklat badrum med bl.a. tvättmaskin, torktumlare och dusch. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum som är öppet mot det välutrustade köket. Från vardagsrummet nås även lägenhetens trevliga balkong belägen mot innergården och i bästa solläge. Till lägenheten hör även ett förråd. Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kungsgatan 93D, Kungsängen, Uppsala kommun
 • Sön 11 jun kl 14:00

Kungsgatan 93D

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala

2 695 000 kr

75,5 m²

2 rum

4 262 kr/mån

35 695 kr/m²

Stor 2a (Möjlig 3a) om ca 75kvm högt upp i huset i populära Brf Rosteriet 1 i Kungsängen. Här bor du i en fräsch och välplanerad lägenhet med bekvämligheter som bl.a. hiss från entréplan, tvättmaskin, torktumlare samt en stor trevlig balkong i kanon-läge. Är du ute efter ett boende med det lilla extra så är detta bostaden för dig. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Området Kungsängen är en mycket populär stadsdel i Uppsala med bra närservice i form av Willys, apotek, frisörsalonger, Akademiska sjukhuset, restauranger och träningsmöjligheter i form av gym, fina promenad/löpspår och utomhusträning. Stadskärnan och stadsparken nås genom en kortare promenad längs med Fyrisån. Här bor du även i ett bekvämt pendlarläge med endast ca 10-12 minuters gångväg till Resecentrum och dessutom busshållplats i området som bl.a. leder dig direkt till Arlanda. Perfekt pendlingsläge även för den bilburne med kort körsträcka till E4:ans påfart! Lägenheten i sig erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober vid sidan, ett välutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som är så pass stort att det är möjligt att sätta upp en vägg för att göra om lägenheten till en 3a. Vidare erbjudes ett fräscht hel-kaklat badrum med bl.a. tvättmaskin och torktumlare samt ett sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till lägenhetens trevliga balkong i kanonläge! Föreningen har historiskt sett har kort kö till garageplats. Garaget nås bekvämt med hiss. Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Byggmästargatan 1E, Salabacke, Uppsala kommun
 • Sön 11 jun kl 12:00

Byggmästargatan 1E

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala

1 550 000 kr

36,6 m²

1 rum

2 559 kr/mån

42 350 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna mycket välplanerade 1: a om hela 36,6 kvm i populära Salabacke! Har du högt ställda krav och letar något där det bara är att flytta in och trivas så är detta bostaden för dig! Här på Byggmästargatan 1E bor du i en omtyckt förening i Salabacke med gång- och cykelavstånd till Uppsala city. Service finns nära till hands vid bland annat Brantingstorget med livsmedelsbutiker, caféer och restauranger. En större Willys-affär finns också inom promenadavstånd från bostaden. Precis bredvid lägenheten ligger café Leijon. Här bor du även nära Gränbystadens shoppingcenter och med perfekt pendlarläge tack vare närheten till E4:ans på- och avfarter. Det finns flera stadsbussar och är även promenadavstånd till tågstationen. Ett ställe att trivas på helt enkelt! Bostaden i sig erbjuder en välkomnande hall, ett fräscht halv-kaklat badrum med dusch och kök med gott om arbetsytor och förvaring i över- och underskåp. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum med ett stort härligt fönster och utgång till lägenhetens balkong. I vardagsrummet finns även en klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Till bostaden hör även två förråd. Vänligen anmäl ditt intresse för att ta del av all information. Bostäder i Salabacke är attraktiva och kan säljas innan visning. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 3