Mäklare Karl Nordström

Karl Nordström

Om mig

Karl har under många år varit en av Uppsalas mest anlitade och rekommenderade och mäklare. Kanske tack vare sin noggrannhet, höga energinivå, snabba återkoppling och vilja att få både köpare och säljare trygga under säljprocessen. Välkommen att kontakta Karl för att höra själv! 0766-332240

Mäklarens försäljning på Hemnet
Flogstavägen 164, Flogsta, Uppsala kommun
 • Borttagen före visning
Flogstavägen 164, Flogsta, Uppsala kommun, bild 2
Flogstavägen 164, Flogsta, Uppsala kommun, bild 3

Flogstavägen 164

Lägenhet
Flogsta, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
3 695 000 kr
112 m²
5 rum
vån 1/2
6 392 kr/mån
32 991 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Uteplats
Gimogatan 6C, Luthagen, Uppsala kommun
 • Sön 21 apr kl 13:00

Gimogatan 6C

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
3 295 000 kr
104 m²
4 rum
5 514 kr/mån
31 683 kr/m²

Rymlig 4a om hela 104 kvm på attraktiv adress i populära Luthagen! Här bor du i välplanerad lägenhet med bekvämligheter som bl.a. hiss, tvättmaskin, torktumlare, två badrum och en balkong samt en trevlig uteplats. Är du ute efter ett bekvämt boende för hela familjen är detta bostaden för dig. På Gimogatan 6C bor du i populära Luthagen som är ett av Uppsalas attraktivaste områden. På adressen bor du med cykelavstånd till centrala Uppsala, matbutiker, restauranger, shopping och Ekonomikum med flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner. Tycker du om att motionera och promenera finns även fina Stabbyskogen med elljusspår inom gångavstånd från bostaden Lägenheten i sig erbjuder en stor välkomnande hall med praktiskt klinkergolv, gott om förvaring i skjutdörrsgarderober vid sidan. Ett välutrustat kök med gott om arbetsytor och förvaring som är i en trevlig öppen planlösning mot lägenhetens generösa vardagsrum. Från vardagsrummet nås även lägenhetens balkong. Vidare erbjudes två badrum varav det ena med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det andra erbjuder wc samt handfat med dusch-möjlighet. Vidare erbjuds tre generösa sovrum varav ett med utgång till lägenhetens uteplats. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Stigbergsplan 7, Eriksberg, Uppsala kommun

Stigbergsplan 7

Lägenhet
Eriksberg, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/7
2 107 kr/mån
39 342 kr/m²

Välkommen till Stigbergsplan 7 och denna välplanerade etta med sovalkov och renoverat kök! Har du högt ställda krav och letar efter ett charmigt boende i ett mycket trevligt område så är detta bostaden för dig. Här bor du i ett eftertraktat läge i naturnära Eriksberg, som är ett fridfullt och attraktivt område med närhet till vacker natur i både Hågadalen och Stadsskogen, där många motions- och gångstigar erbjuds. Vintertid är det bara att klicka fast skidorna utanför dörren och åka ut till Hågadalen och Nåsten där det finns skidspår hela vägen ner till Hammarskog. Här har du smidigt promenadavstånd på 3 minuter till goda servicemöjligheter vid närliggande Västertorg. I området finns flera restauranger samt bra bussförbindelser (busslinjer 2, 12 och 30). Med cykel tar du dig på några minuter till Friskis & Svettis i Ekeby och det tar ca 10 minuter till centrum, Resecentrum, Akademiska sjukhuset, Ångström, BMC och USIF Arena med bl.a. tennis-, squash- och padelbanor. Lägenheten i sig erbjuder en välkomnande hall med gott om avyttringsmöjligheter i klädkammare. Ett badrum med bl.a. badkar, ett smakfullt renoverat kök med gott om arbetsytor och förvaring, ett allrum med plats för såväl soffgrupp och säng i den praktiska sovalkoven. Till lägenheten hör även två förråd. Vänligen anmäl ditt intresse för att ta del av all information. Bostäder i Eriksberg är attraktiva och kan säljas innan visning. Välkommen hem!

 • Hiss
Gimogatan 4B, Luthagen, Uppsala kommun
 • Sön 5 maj kl 13:00
Gimogatan 4B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Gimogatan 4B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Gimogatan 4B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 250 000 kr
55 m²
2 rum
3 707 kr/mån
40 909 kr/m²

Välkommen till Gimogatan 4B och denna mycket stilsäkra och välplanerade 2a med stor uteplats. Är du ute efter ett bekvämt boende med fördelar som bl.a. stor uteplats, tvättmaskin, diskmaskin m.m. så är detta bostaden för dig. Här är det bara att flytta in och börja trivas. På Gimogatan 4B bor du i populära Luthagen som är ett av Uppsalas attraktivaste områden. På adressen bor du med cykelavstånd till centrala Uppsala, nationsliv, matbutiker, restauranger, shopping och Ekonomikum med flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner. Tycker du om att motionera och promenera finns även fina Stabbyskogen med elljusspår inom gångavstånd från bostaden Lägenheten nås bekvämt på entréplan och erbjuder en välkomnande hall med förvaring i klädkammare intill. Ett hel-kaklat badrum med bl.a. golvvärme, kombinerad tvättmaskin/ torktumlare och dusch. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum som är öppet mot det välutrustade köket. Från vardagsrummet nås även lägenhetens trevliga uteplats belägen mot innergården. Till lägenheten hör även ett förråd. Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Fredrika Bremersgatan 22, Nyby, Uppsala kommun

Fredrika Bremersgatan 22

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 875 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 537 kr/mån
30 738 kr/m²

Välkommen till Fredrika Bremersgatan 22 och denna mycket stilrena 2a med balkong. Är du ute efter ett boende med det lilla extra så är detta bostaden för dig. Här är det bara att flytta in och börja trivas! I det fridfulla området Nyby bor du med närhet till vacker natur och fantastiska friluftsområden, inklusive Gamla Uppsala. Du har gott om service nära Gränbystaden, med flera livsmedelsbutiker, apotek, restauranger och alla möjliga shoppingmöjligheter. Det är också bekvämt cykelavstånd till centrum och utmärkta bussförbindelser. Dessutom har du en snabb och enkel anslutning till E4:ans påfart. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med upphängningsmöjligheter vid sidan. Ett kaklat badrum med bl.a. dusch, tvättmaskin och vädringsfönster. Ett stilrent renoverat kök med bl. a diskmaskin, gott om arbetsytor och förvaring i över och underskåp. I köket får även ett matbord plats. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober samt ett stort vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och matbord om så önskas. Från vardagsrummet nås även lägenhetens trevliga balkong som är belägen mot innergården. Till bostaden hör även ett förråd. Vänligen anmäl ditt intresse för att ta del av all information. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
Gimogatan 13A, Luthagen, Uppsala kommun

Gimogatan 13A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 795 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/5
3 375 kr/mån
41 744 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna mycket ljusa och hemtrevliga tvåa högt upp i huset i populära Luthagen! Här bor du bekvämt i ett hus byggt 2013 med bl.a. god genomgående standard, hiss, balkong, diskmaskin och möjlighet att installera tvättmaskin. Här är det bara att flytta in och börja trivas! På Gimogatan bor du i populära Luthagen som är ett av Uppsalas attraktivaste områden. Här bor du med cykelavstånd till centrala Uppsala, nationsliv, matbutiker, restauranger, shopping, Ekonomikum och flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner. Tycker du om att motionera och promenera finns även fina Stabbyskogen med elljusspår. Även Fyrisån finns inom gångavstånd från bostaden med trevliga promenadstråk. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med garderober. Ett fräsch helkaklat badrum med dusch och möjlighet till installation av tvättmaskin. Vidare erbjuds ett välutrustat kök i öppen planlösning mot det välplanerade vardagsrummet där matbord och soffa enkelt får plats. Från vardagsrummet nås även lägenhetens trevliga balkong i västläge. Längst in i lägenheten nås sovrummet som erbjuder plats för säng och gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Till lägenheten hör även ett källarförråd. På källarplan finns även en gemensam bokningsbar tvättstuga och på gården erbjuds cykelparkering i ett skjul. Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Torgny Segerstedts allé 94, Rosendal, Uppsala kommun

Torgny Segerstedts allé 94

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 245 000 kr
86 m²
1 rum
vån 5/7
5 867 kr/mån
26 105 kr/m²

Välkommen till Torgny Segerstedts allé 94 och denna unika chans att förverkliga dina skapar-drömmar i ett av Sveriges häftigaste projekt som heter RAW Property! Lägenheten är i stort sett rå med betong både på golv, väggar och tak och tack vare den enorma takhöjden ges det möjlighet att göra om lägenheten till en häftig etage-lägenhet. Här sätter bara din fantasi gränserna. Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda och en stadsdel som ständigt växer. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen. Bostaden har ett fullt utrustat kök i öppen planlösning med det mycket stora vardagsrummet samt ett helkaklat badrum. Den generösa takhöjden är något extra och ger en exklusiv känsla av rymd. De stora fönsterna ger ett magiskt ljusinsläpp. Missa inte att ta del av all information! Välkommen hem!

 • Plus
 • Hiss
Fyrislundsgatan 23B, Salabacke, Uppsala kommun

Fyrislundsgatan 23B

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 410 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2
3 720 kr/mån
41 471 kr/m²

Charmig 1:a med balkong, härlig färgsättning i optimal planlösning. Är du ute efter ett boende med det lilla extra så är detta bostaden för dig! Här på Fyrislundsgatan bor du med ett ypperligt läge i Salabacke med cykelavstånd till Uppsala city. Närservice finns nära till hands vid bland annat Brantingstorget med livsmedelsbutiker, caféer och restauranger. Här bor du även nära till Gränbystadens shopping-Center och med perfekt pendlarläge tack vare närheten till E4:ans på- och avfarter. Ett läge att trivas på helt enkelt! Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med förvaring i garderober vid sidan. Ett kök med gott om arbetsytor och förvaring som är i en öppen planlösning mot lägenhetens allrum där plats för såväl matbord, soffa och säng i den praktiska alkoven erbjuds. Från allrummet nås även lägenhetens trevliga balkong. Till lägenheten hör även ett förråd. Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Folkungagatan 4B, Svartbäcken, Uppsala kommun

Folkungagatan 4B

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 795 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
2 528 kr/mån
48 514 kr/m²

Välkommen till Folkungagatan 4B och denna välplanerade etta med underbar balkong. Har du högt ställda krav och letar efter ett charmigt boende i ett mycket trevligt område så är detta bostaden för dig. Här i Svartbäcken bor ni i ett attraktivt område med direkt närhet till aktiviteter vid Fyrishov samt Rödbospåret, som är ett av Uppsalas finaste strövområden, och motionsspår med Gamla Uppsala högar i fonden. I närområdet finns även mataffärer och service vid Torbjörns torg. In till stadens centrum leder en fin gång- och cykelväg. Direkt bussförbindelse till centrum finns att tillgå i bostadens närområde. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med gott om avyttringsmöjligheter i garderob och städskrubb. Ett kaklat badrum med bl.a. badkar med duschmöjlighet, ett rymligt kök med plats för matbord, ett vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och säng samt utgång till den trevliga balkongen med eftermiddagssol och utsikt mot innergården. Till lägenheten hör även två förråd, ett större och ett mindre. Vänligen anmäl ditt intresse för att ta del av all information. Bostäder i Svartbäcken är attraktiva och kan säljas innan visning. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 9