Mäklare Karl Nordström

Karl Nordström

Om mig

Karl har under många år varit en av Uppsalas mest anlitade och rekommenderade och mäklare. Kanske tack vare sin noggrannhet, höga energinivå, snabba återkoppling och vilja att få både köpare och säljare trygga under säljprocessen. Välkommen att kontakta Karl för att höra själv! 0766-332240

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gimogatan 13A, Luthagen, Uppsala kommun

Gimogatan 13A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 795 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/5
3 375 kr/mån
41 744 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna mycket ljusa och hemtrevliga tvåa högt upp i huset i populära Luthagen! Här bor du bekvämt i ett hus byggt 2013 med bl.a. god genomgående standard, hiss, balkong, diskmaskin och möjlighet att installera tvättmaskin. Här är det bara att flytta in och börja trivas! På Gimogatan bor du i populära Luthagen som är ett av Uppsalas attraktivaste områden. Här bor du med cykelavstånd till centrala Uppsala, nationsliv, matbutiker, restauranger, shopping, Ekonomikum och flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner. Tycker du om att motionera och promenera finns även fina Stabbyskogen med elljusspår. Även Fyrisån finns inom gångavstånd från bostaden med trevliga promenadstråk. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med garderober. Ett fräsch helkaklat badrum med dusch och möjlighet till installation av tvättmaskin. Vidare erbjuds ett välutrustat kök i öppen planlösning mot det välplanerade vardagsrummet där matbord och soffa enkelt får plats. Från vardagsrummet nås även lägenhetens trevliga balkong i västläge. Längst in i lägenheten nås sovrummet som erbjuder plats för säng och gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Till lägenheten hör även ett källarförråd. På källarplan finns även en gemensam bokningsbar tvättstuga och på gården erbjuds cykelparkering i ett skjul. Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Geijersgatan 27B, Luthagen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:00

Geijersgatan 27B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 995 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 370 kr/mån
57 826 kr/m²

40-talsetta / Sovalkov / Stabil brf / Bastu & relax i föreningen / Gym i föreningen Välkommen till Geijersgatan 27B och denna ytterst välplanerade 40-talsetta med sovalkov. Har du högt ställda krav och letar efter något utöver det vanliga är detta bostaden för dig. Här på Geijersgatan bor du i populära Luthagen som är ett av Uppsalas mest eftertraktade områden. På adressen bor du med promenadavstånd till centrala Uppsala, nationsliv, matbutiker, restauranger, shopping och Ekonomikum med flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner. Tycker du om att motionera och promenera finns även fina Stabbyskogen med elljusspår inom kort avstånd från bostaden. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med gott om avyttringsmöjligheter, ett fint kaklat badrum med dusch, ett yteffektivt kök/kokvrå med gott om arbetsytor och förvaring i över- och underskåp. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och säng i den praktiska sovalkoven. Till lägenheten hör även två rymliga källarförråd. I källaren erbjuds även Gym, Relax med bastu samt cykelförråd. Vänligen anmäl ditt intresse för att ta del av all information. Bostäder i Luthagen är attraktiva och kan säljas innan visning. Välkommen hem!

  • Plus
Vindhemsgatan 15B, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Vindhemsgatan 15B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Vindhemsgatan 15B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Vindhemsgatan 15B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 395 000 kr
46,4 m²
1 rum
vån 3/4
3 098 kr/mån
51 616 kr/m²

Charmig 30-talsetta / Balkong i syd/väst / Attraktivt kvarter / Vackra originaldetaljer / Högt i tak / Stabil förening / Tvättmaskin / Diskmaskin / Vin-kyl Äntligen ges möjlighet att förvärva en av de mycket attraktiva 30-talsettorna med balkong på en av Luthagens attraktivaste adresser. Är du ute efter boende med det lilla extra så är detta ett bostaden för dig. Här är det bara att flytta in och börja trivas! På Vindhemsgatan bor du i hjärtat av Luthagen som är ett av Uppsalas populäraste områden. På adressen bor du med promenadavstånd till centrala Uppsala, nationsliv, matbutiker, restauranger, shopping och Ekonomikum med flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner. Närheten till Ekonomikum erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med ett flertal lokalbussar, samt långfärdsbussar till Enköping och Västerås. Tycker du om att motionera finns även fina Stabbyskogen med elljusspår inom kort avstånd från bostaden. Bostaden i sig erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Ett kaklat badrum med bl.a. dusch och tvättmaskin. Kök med gott om arbetsytor och förvaring i över- och underskåp samt diskmaskin. Köket är i en smart halvöppen planlösning mot allrummet där matbord, soffgrupp samt säng enkelt ryms. Från allrummet nås även lägenhetens trevliga balkong i syd/väst-läge och vy över de vackra fastigheterna i kvarteret. Till lägenheten hör även två förråd. I källaren erbjuds tvättstuga och cykelförråd. Som medlem i föreningen erbjuds även tillgång till den vackra innergården. Sommartid finns där utemöbler som bjuder in till trevliga kaffestunder eller grillkvällar. Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information. Lägenheten och kvarteret måste upplevas på plats. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Frodegatan 13C, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Frodegatan 13C, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Frodegatan 13C, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Frodegatan 13C

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 690 000 kr
29,6 m²
1 rum
vån 4/4
2 425 kr/mån
57 095 kr/m²

Välkommen till Frodegatan 13C och denna ytterst välplanerade 30-talsetta med balkong i kanonläge. Har du högt ställda krav och letar efter något utöver det vanliga är detta bostaden för dig. Här på bor du i centralt belägna Fålhagen med bl.a. kort gångavstånd till centralstationen och city. Kvarteren runt Frodegatan 13C är mycket lugna och trivsamma. Det finns bl.a. flera fina närliggande parkområden och ett brett serviceutbud av exempelvis gym, restauranger, frisör samt livsmedelsaffärer. En kort promenad bort når ni Kvarnengallerian med ICA-butik, systembolag och apotek m.m. samt Vaksala torg med grönsaksmarknad och food trucks. Ett utmärkt geografiskt läge vare sig du är student, pendlare eller bara vill bo i ett lugnt lummigt område nära city. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med gott om avyttringsmöjligheter, ett fint badrum med dusch, ett yteffektivt kök med gott om arbetsytor och förvaring i över- och underskåp. Vidare erbjuds ett rymligt vardags-/sovrum med stora fönster med gott om ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås även bostadens underbara balkong. Till lägenheten hör två förråd. Vänligen anmäl ditt intresse för att ta del av all information. Bostäder i Fålhagen är attraktiva och kan säljas innan visning. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Folkungagatan 16A, Svartbäcken, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 14:00

Folkungagatan 16A

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 650 000 kr
31,7 m²
1 rum
vån 2/3
1 952 kr/mån
52 050 kr/m²

Välkommen till Folkungagatan 16A och denna välplanerade etta med underbar balkong. Har du högt ställda krav och letar efter ett charmigt boende i ett mycket trevligt område så är detta bostaden för dig. Här i Svartbäcken bor ni i ett attraktivt område med direkt närhet till aktiviteter vid Fyrishov samt Röbospåret, som är ett av Uppsalas finaste strövområden, och motionsspår med Gamla Uppsala högar i fonden. I närområdet finns även mataffärer och service vid Torbjörns torg. In till stadens centrum leder en fin gång- och cykelväg. Direkt bussförbindelse till centrum finns att tillgå i bostadens närområde. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med gott om avyttringsmöjligheter i inbyggda garderober. Ett badrum med bl.a. dusch, ett kök med gott om arbetsytor, ett allrum med plats för såväl soffgrupp och säng samt utgång till den trevliga balkongen med utsikt mot innergården. Till lägenheten hör även två förråd, ett större och ett mindre. Vänligen anmäl ditt intresse för att ta del av all information. Bostäder i Svartbäcken är attraktiva och kan säljas innan visning. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Skyttelgatan 16, Kungsängen, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 15:00

Skyttelgatan 16

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 950 000 kr
34 m²
1 rum
vån 5/7
2 804 kr/mån
57 353 kr/m²

Våning 5/7 / Inglasad balkong / Kombinerad tvättmaskin & torktumlare / Diskmaskin / Golvvärme i badrum / TV/bredband ingår i avgiften Välkommen till Skyttelgatan 16 och denna mycket välplanerade 1a med sovalkov och stor balkong om ca 7kvm. Är du ute efter ett centralt boende precis intill Fyrisån med det lilla extra så är detta bostaden för dig! Här på Skyttelgatan bor du i centrala Uppsala i en kombination mellan stadens puls och naturområden runt hörnet. Området Kungsängen erbjuder närservice i form av Willys, apotek, frisörsalonger, restauranger, Akademiska sjukhuset, och träningsmöjligheter med såväl gym, fina promenad/löpspår och utomhusträning samt nära allsvenska arenan Studenternas med isbana på vintern. På sommaren förvandlas det närliggande promenadstråket till ett levande område med b.la. boule, bar och foodtrucks i härlig parkmiljö. Kommunikationerna är de bästa tänkbara och från lägenheten är det gångavstånd till Uppsala Centralstation. Dessutom finns busshållplats i närheten till lägenheten som bl.a. leder dig direkt till Arlanda. Perfekt pendlingsläge även för den bilburne med kort körsträcka till E4:ans påfart! Lägenheten nås bekvämt med hiss från entréplan och erbjuder en välkomnande hall som döljer inbyggd förvaring bakom skjutdörrar. Lägenheten är lika välplanerad som hemtrevlig och känns större än vad antalet kvadratmeter anger. Det välutrustade köket erbjuder gott om arbetsytor, förvaring och vitvaror såsom integrerad diskmaskin, spishäll, varmluftsugn och mikro i högskåp samt en kyl/frys. Köket befinner sig yteffektivt i en öppen planlösning mot bostadens vardagsrum där såväl soffa, matbord och säng får plats i den praktiska alkoven. Under sommarhalvåret växer vardagsrummet med ytterligare 7 kvadratmeter genom den möblerbara inglasade balkongen som är belägen mot den rofyllda och prydligt anlagda innergården. I det rymliga badrummet finns goda förvaringsmöjligheter och kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt dusch. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd med högt i tak. Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sturegatan 1, Främre Luthagen, Uppsala kommun

Sturegatan 1

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 790 000 kr
24,4 m²
1 rum
vån 2/5
2 238 kr/mån
73 361 kr/m²

Attraktiv adress / Inglasad balkong / Hiss i huset / Öppen planlösning / Cykelförråd och garage i källaren. På en av Främre Luthagens attraktivaste adresser ges nu möjlighet att förvärva denna mycket kvadrat-smarta 1a med inglasad balkong i kanonläge. Är du ute efter ett bekvämt, centralt boende med det lilla extra är detta något för dig. Här på Sturegatan 1 bor du i ett av Uppsalas populäraste kvarter med omedelbar närhet till bland annat nationsliv, matbutiker, restauranger, busshållplats, gym och grönområden. Området är perfekt för den som vill ha närhet till centralstationen eller studenten som önskar ha promenadavstånd till Ekonomikum samt flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner. Lägenheten som bekvämt nås med hiss erbjuder en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter vid sidan, ett fräsch badrum med dusch samt ett rymligt allrum med utgång till lägenhetens underbara balkong i kanonläge. I allrummet ryms såväl ett praktiskt pentry samt plats för säng och soffa. Till bostaden hör även ett rymligt vindsförråd perfekt för att exempelvis förvara säsongskläder. Tillträde till bostaden är flexibelt. I avgiften ingår hushållsel, varm- och kallvatten, värme, bredband och TV. Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Torkelsgatan 24D, Höganäs, Uppsala kommun

Torkelsgatan 24D

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 895 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 405 kr/mån
47 375 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna mycket välplanerade 1a högst upp i huset med balkong i bästa solläge. Är du ute efter en centralt belägen etta med gott om charm, separat kök och balkong så är detta bostaden för dig. Här på Torkelsgatan 24D bor ni i centralt belägna Höganäs med bl.a. kort gångavstånd till centralstationen och city. Kvarteren runt Torkelsgatan 24D är mycket lugna och trivsamma. Det finns bl.a. flera fina närliggande parkområden och ett brett serviceutbud av exempelvis gym, restauranger, frisör samt livsmedelsaffärer. En kort promenad bort når ni Kvarnengallerian med ICA-butik, systembolag och apotek m.m. samt Vaksala torg med grönsaksmarknad och food trucks. Ett utmärkt geografiskt läge vare sig du är student, pendlare eller bara vill bo i ett lugnt lummigt område nära city. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i klädkammare, ett fräscht kaklat badrum utrustat med bl.a. dusch, ett generöst kök med gott om arbetsytor och förvaring i över- och underskåp. Vidare erbjuds ett rymligt vardags-/sovrum med stora fönster med gott om ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås även bostadens underbara balkong. Till lägenheten hör även ett källarförråd. I källaren finns även en tvättstuga samt cykel-förråd. Vänligen anmäl ditt intresse för att ta del av all information. Bostäder i Höganäs är attraktiva och kan säljas innan visning. Välkommen hem!

  • Balkong
Hjalmar Brantingsgatan 10A, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 10:00
Hjalmar Brantingsgatan 10A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Hjalmar Brantingsgatan 10A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Hjalmar Brantingsgatan 10A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 250 000 kr
19,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 037 kr/mån
64 103 kr/m²

Charmig 40-talsetta / Smart planlösning / härlig takhöjd / Pendlings-läge / Centralt läge i Fålhagen Nu ges möjligheten att förvärva en av de ytters välplanerade 40-talsettorna på attraktiva Hjalmar Brantingsgatan i Fålhagen. Är du ute efter ett centralt, charmigt boende med det lilla extra så är detta bostaden för dig. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Här på Hjalmar Brantingsgatan 10A bor ni i centralt belägna Fålhagen med bl.a. kort gångavstånd till centralstationen och city. Kvarteren runt Brantingsgatan 10A är mycket lugna och trivsamma. Det finns bl.a. flera fina närliggande parkområden och ett brett serviceutbud av exempelvis gym, restauranger, frisör samt livsmedelsaffärer. En kort promenad bort når ni Kvarnengallerian med ICA-butik, systembolag och apotek m.m. samt Vaksala torg med grönsaksmarknad och food trucks. Ett utmärkt geografiskt läge vare sig du är student, pendlare eller bara vill bo i ett lugnt lummigt område nära city. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall, köksdel med yteffektiv planering halvöppet mot allrummet där soffa och säng i det praktiska platsbyggda sovloftet ges utrymme. Vid köksdelen finns en öppning mot rummet med barbord som både sparar ytor men som också gör lägenheten med social. Badrummet är kaklat och erbjuder dusch Till lägenheten hör även två förråd. Ett på vinden och ett i källaren. Föreningens innergård erbjuder stora gräsytor och sittgrupp. Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information. Välkommen hem!

  • Premium
Tegnérgatan 33C, Luthagen, Uppsala kommun

Tegnérgatan 33C

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 495 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 999 kr/mån
63 617 kr/m²

Välkommen till Tegnérgatan 33C i Luthagen och denna mycket charmiga 1a. Är du ute efter ett bekvämt boende med det lilla extra så är detta bostaden för dig! Här på Tegnérgatan bor du i populära Luthagen som är ett av Uppsalas mest eftertraktade områden. På adressen bor du med promenadavstånd till centrala Uppsala, nationsliv, matbutiker, restauranger, shopping och Ekonomikum med flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner. Tycker du om att motionera och promenera finns även fina Stabbyskogen med elljusspår inom kort avstånd från bostaden. Bostaden i sig erbjuder en välkomnande hall med avyttringsmöjligheter vid sidan. Ett välutrustat kök med gott om arbetsytor och förvaring i över- och underskåp som är i öppen smart planlösning mot lägenhetens allrum där både säng och matbord ryms. Vidare erbjuds även ett badrum med wc, handfat samt dusch. Till bostaden hör även ett källarförråd. Vänligen anmäl ert intresse till ansvarig mäklare Karl Nordström för att ta del av all information. Välkommen hem!

Gimogatan 4B, Luthagen, Uppsala kommun
Gimogatan 4B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Gimogatan 4B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Gimogatan 4B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 250 000 kr
55 m²
2 rum
3 707 kr/mån
40 909 kr/m²

Välkommen till Gimogatan 4B och denna mycket stilsäkra och välplanerade 2a med stor uteplats. Är du ute efter ett bekvämt boende med fördelar som bl.a. stor uteplats, tvättmaskin, diskmaskin m.m. så är detta bostaden för dig. Här är det bara att flytta in och börja trivas. På Gimogatan 4B bor du i populära Luthagen som är ett av Uppsalas attraktivaste områden. På adressen bor du med cykelavstånd till centrala Uppsala, nationsliv, matbutiker, restauranger, shopping och Ekonomikum med flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner. Tycker du om att motionera och promenera finns även fina Stabbyskogen med elljusspår inom gångavstånd från bostaden Lägenheten nås bekvämt på entréplan och erbjuder en välkomnande hall med förvaring i klädkammare intill. Ett hel-kaklat badrum med bl.a. golvvärme, kombinerad tvättmaskin/ torktumlare och dusch. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum som är öppet mot det välutrustade köket. Från vardagsrummet nås även lägenhetens trevliga uteplats belägen mot innergården. Till lägenheten hör även ett förråd. Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fredrika Bremersgatan 22, Nyby, Uppsala kommun

Fredrika Bremersgatan 22

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 537 kr/mån
29 426 kr/m²

Välkommen till Fredrika Bremersgatan 22 och denna mycket stilrena 2a med balkong. Är du ute efter ett boende med det lilla extra så är detta bostaden för dig. Här är det bara att flytta in och börja trivas! I det fridfulla området Nyby bor du med närhet till vacker natur och fantastiska friluftsområden, inklusive Gamla Uppsala. Du har gott om service nära Gränbystaden, med flera livsmedelsbutiker, apotek, restauranger och alla möjliga shoppingmöjligheter. Det är också bekvämt cykelavstånd till centrum och utmärkta bussförbindelser. Dessutom har du en snabb och enkel anslutning till E4:ans påfart. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med upphängningsmöjligheter vid sidan. Ett kaklat badrum med bl.a. dusch, tvättmaskin och vädringsfönster. Ett stilrent renoverat kök med bl. a diskmaskin, gott om arbetsytor och förvaring i över och underskåp. I köket får även ett matbord plats. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober samt ett stort vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och matbord om så önskas. Från vardagsrummet nås även lägenhetens trevliga balkong som är belägen mot innergården. Till bostaden hör även ett förråd. Vänligen anmäl ditt intresse för att ta del av all information. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Fyrislundsgatan 23B, Salabacke, Uppsala kommun

Fyrislundsgatan 23B

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 410 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2
3 720 kr/mån
41 471 kr/m²

Charmig 1:a med balkong, härlig färgsättning i optimal planlösning. Är du ute efter ett boende med det lilla extra så är detta bostaden för dig! Här på Fyrislundsgatan bor du med ett ypperligt läge i Salabacke med cykelavstånd till Uppsala city. Närservice finns nära till hands vid bland annat Brantingstorget med livsmedelsbutiker, caféer och restauranger. Här bor du även nära till Gränbystadens shopping-Center och med perfekt pendlarläge tack vare närheten till E4:ans på- och avfarter. Ett läge att trivas på helt enkelt! Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med förvaring i garderober vid sidan. Ett kök med gott om arbetsytor och förvaring som är i en öppen planlösning mot lägenhetens allrum där plats för såväl matbord, soffa och säng i den praktiska alkoven erbjuds. Från allrummet nås även lägenhetens trevliga balkong. Till lägenheten hör även ett förråd. Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Folkungagatan 4B, Svartbäcken, Uppsala kommun

Folkungagatan 4B

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 795 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
2 528 kr/mån
48 514 kr/m²

Välkommen till Folkungagatan 4B och denna välplanerade etta med underbar balkong. Har du högt ställda krav och letar efter ett charmigt boende i ett mycket trevligt område så är detta bostaden för dig. Här i Svartbäcken bor ni i ett attraktivt område med direkt närhet till aktiviteter vid Fyrishov samt Rödbospåret, som är ett av Uppsalas finaste strövområden, och motionsspår med Gamla Uppsala högar i fonden. I närområdet finns även mataffärer och service vid Torbjörns torg. In till stadens centrum leder en fin gång- och cykelväg. Direkt bussförbindelse till centrum finns att tillgå i bostadens närområde. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med gott om avyttringsmöjligheter i garderob och städskrubb. Ett kaklat badrum med bl.a. badkar med duschmöjlighet, ett rymligt kök med plats för matbord, ett vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och säng samt utgång till den trevliga balkongen med eftermiddagssol och utsikt mot innergården. Till lägenheten hör även två förråd, ett större och ett mindre. Vänligen anmäl ditt intresse för att ta del av all information. Bostäder i Svartbäcken är attraktiva och kan säljas innan visning. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 14