Horisontvägen 59, bv

Skarpnäck, Stockholms kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
45,7 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1985
Förening
HSB BRF Fallskärmen i Stockholm
Om föreningen
Avgift
2 931 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
38 293 kr/m²
Antal besök
1 019
Dagar på Hemnet
4

Unik 1:a om 45,7 kvm med två stora uteplatser med sol från morgon till eftermiddag och gott om plats för utemöbler och odling - knappt 150-meter till tunnelbanan!

De två uteplatserna ligger på varsin sida om lägenheten, där den ena uteplatsen ligger mot föreningens lugna och låsta innergård. Här finns till och med cykelställ monterat. På den större uteplatsen finns även en altan och gott om utrymme för t.ex. pallkragar eller större utemöbler och parasoll för middagar utomhus sommartid-

I lägenheten finns ett stort allrum som har plats för både soffgrupp, TV-möbler och större säng. Den möblerbara hallen har gott om plats för både jackor och skor liksom större byråer för extra förvaring. Badrummet är helkaklat och köket är både ljust och rymligt. Hall och kök har nyligen målats om.

Den välskötta föreningen Fallskärmen har god ekonomi och välskötta hus som de senaste åren utfört en rad större renoveringar. I föreningen finns en fantastisk innergård med både grill, sällskapsyta och boulebana, dessutom finns ett eget gym som kostar 700:-/år.
Ca 150-meter bort ligger T-bana och närmsta busshållplats ligger runt hörnet av Horisontvägen, precis intill. För den som uppskattar naturen ligger både Nackareservatet och Flatenreservatet på cykelavstånd, med flera badsjöar och fina slingor.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Enskede

Kontakta mäklaren

Marcus Andersson

HusmanHagberg Enskede
Mäklare Marcus Andersson, HusmanHagberg Enskede
070-752 44 20

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.