Folkskolegatan 12, 5tr

Södermalm, Stockholm Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
19 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
1929
Förening
BRF Ångpannan 10
Om föreningen
Avgift
1 734 kr/mån
Pris/m²
120 789 kr/m²
Antal besök
1 953
Dagar på Hemnet
8

Välkommen till denna yteffektiva och charmiga etta med stor kungsbalkong som bjuder på fantastisk vy över Söders takåsar.
Bostaden är väldisponerad och har ett lättmöblerat vardagsrum, ett praktiskt kök med platsbyggd matplats samt ett kaklat badrum. Lägenheten har genomgående tidstypiska attribut såsom generös takhöjd, vacker fiskbensparkett, stora fönsterpartier, speglade dörrar samt hatthylla i originalutförande. Pricken över i:et är den generösa och möblerbara balkongen som som bjuder på trevlig utsikt över grannkvarteren.
Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteren finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. Pärlor i området som inte bör missas är Tjoget, Lasse i parken, Barbro och kvartersbion Bio Rio. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje.
Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden. På Reimersholme, Långholmen och i Tantolunden ges tillfälle till bad, motionsrundor och andra trevliga nöjen.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.