Ringvägen 158, accepterat pris!

Södermalm, Stockholms kommun Se på karta

2 850 000 kr

2 395 000 kr +19 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
28 m²
Balkong
Nej
Våning
1, hiss finns
Byggår
1930
Förening
BRF Vitbetan 25
Om föreningen
Avgift
1 401 kr/mån
Pris/m²
101 786 kr/m²

-ACCEPTERAT PRIS 2.850.000KR

Nu saluförs denna svårslagna 30-talspärla som du hittar mellan två av Södermalms grönskande parker- Vitabergsparken och Blecktornsparken samtidigt som du når Nytorgspulsen på bara några minuter!

Bostaden som disponeras på 28 yteffektiva kvadratmeter bjuder på genomgående ljusa ytskikt, fiskbensmönstrad stavparkett i ek och en tilltagen takhöjd vilket är en bidragande faktor till den härliga rymd bostaden besitter. Här möts du av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och ett stort vardagsrum som erbjuder plats för både matgrupp, soffa samt större säng medan det charmiga 30-talsfönstret som vetter i soligt söderläge förser ettan med en härlig dos dagsljus!

Vidare når vi det kompakta och delvis renoverade köket med bevarade originalskåp samt öppna hyllplan. Här bjuds det på ljusa ytskikt och goda arbetsytor på den nyinsatta laminatbänkskivan. Tack vare det funktionella vädringsfönstret får man även här en fint ljusinsläpp och kan överblicka föreningens lummiga innergård.
I anslutning till köket och det stilfulla badrummet hittar vi en rymlig garderob som bjuder på goda förvaringsmöjligheter.

Här bor du i en stabil och solid bostadsrättsförening, där bredband ingår i den låga månadsavgiften. Av föreningens 40 lägenheter upplåts 3 av dessa som hyresrätter vilket utgör ett dolt och innestående kapital för föreningen den dag de ska säljas och ombildas.

I huset finns även vädringsbalkonger på samtliga plan, lummig innergård och tvättstuga för föreningens medlemmar att nyttja.

Här bor man nära det mesta och bästa som Södermalm har att erbjuda i populära och kulturella kvarter med närhet till SoFo:s svårslagna utbud av restauranger, caféer, barer och shopping. Ett stenkast från bostaden ligger även Skanstull och Ringens köpcentrum med matvarubutiker och som trafikeras med tunnelbanans gröna linje.
Vänligen kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Bromma