MOHV Bromma

MOHV Bromma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lidnersplan 6, Kungsholmen / Kristineberg, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Lidnersplan 6

Lägenhet
Kungsholmen / Kristineberg, Stockholms kommun
MOHV Bromma
4 195 000 kr
50 m²
2 rum
2 465 kr/mån
83 900 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Arkitektvägen 8, vån 2, Abrahamsberg, Stockholms kommun

Arkitektvägen 8, vån 2

Lägenhet
Abrahamsberg, Stockholms kommun
MOHV Bromma
3 995 000 kr
62 m²
3 rum
vån 2/3
4 263 kr/mån
64 435 kr/m²

- Gavelläge - Inbäddad bland grönska - Insynsfritt - Stabil förening - Två bra sovrum - Stambytt fastighet med bra ekonomi Välkommen till denna charmiga bostadsrätt på Arkitektvägen i naturnära Abrahamsberg! Med sitt gavelläge och rejäla takhöjd får du en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Med en rymlig och möblerbar balkong inbäddad i grönskan intill är detta verkligen ett trivsamt och rofyllt boende. Den välskötta föreningen har en stabil ekonomi, indraget fiberbredband och en stambytt fastighet. Här bor ni dessutom mycket nära kommunikationer, vilket gör resan till jobb eller city smidig och enkel. Parkering sker med fördel längs med områdets alla gator men det finns också en möjlighet att hyra p-plats av föreningen (kösystem tillämpas). Lägenheten är välplanerad med två rymliga sovrum, perfekt för den lilla familjen eller för dig som vill ha ett extra arbetsrum. Det helkaklade badrummet erbjuder både stil och funktion med en praktisk tvättmaskin. Passa på att ta steget in i ditt nya hem, där du kommer att trivas och skapa minnen för livet, välkommen till Arkitektvägen i Abrahamsberg!

 • Plus
 • Balkong
Besmansvägen 20, Abrahamsberg / Åkeslund, Stockholms kommun

Besmansvägen 20

Lägenhet
Abrahamsberg / Åkeslund, Stockholms kommun
MOHV Bromma
2 500 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
3 962 kr/mån
60 976 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, kontakta mäklaren för visning! Välkommen till en kvadratsmart och yteffektiv bostad på lugna och grönskande Besmansvägen! Här hittar vi ett boende som präglas av bevarade originaldetaljer såsom ekgolv i form av stavparkett, tilltagen takhöjd, fönsterbleck i klassisk sten samt genomgående planlösning. Bostaden är i bra skick och besitter flertalet vackra och tidstypiska attribut från 40-talet. Här finns ett stambytt och tidlöst renoverat badrum, platsbyggda garderober samt ett smakfullt kök med vita skåpluckor som erbjuder förvaring i flertalet över- och underskåp. Den ombonade balkongen med det solsäkra läget når du via vardagsrummet som i övrigt erbjuder ett generöst fönsterparti som förser rummet med ljus. Här bor du i ett mycket lugnt och stilla område med skog och grönskande natur som närmsta granne, samtidigt som du når de mer centrala delarna av Stockholm på knappa 20 minuter. Bostaden är belägen i natursköna och kulturmärkta Åkeslund, en kortare promenad från Abrahamsbergs centrum, med brett serviceutbud i form av mataffär (ICA), gym, pizzeria, sushi samt tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm city på cirka 15 minuter. På kort avstånd når du även Brommaplan med nödvändig service så som systembolag, matbutik och apotek etc. Här erbjuds också fantastiska kommunikationer i form av flertalet bussar, t-bana och flygbuss. Inom promenadavstånd från lägenheten hittar ni gamla Brommas villakvarter och dess idylliska torg där butiker och caféer avlöser varandra. Populära motionsspår, bad, utegym och grönområden samtliga inom bostadens närområde såsom tex Lillsjön, Olovslundsparken, Ålstensängen samt Solviksbadet. En kort promenad bort ligger även Judarskogens naturreservat med dess fridfulla skog, vatten och natur.

 • Plus
 • Balkong
Löfströms allé 4A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Löfströms allé 4A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
MOHV Bromma
4 350 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/10
3 813 kr/mån
69 048 kr/m²

- Nyproduktion med beräknad inflyttning i mars 2024 - Genomgående planlösning - Balkong i söderläge - Påkostat kök från Vedum - Stort badrum med TM & TT - I hjärtat av Sundbyberg - Räntegaranti upp till 5% under de två första åren. Bli den första att flytta in i denna väldisponerade 2: a i populära Fabriksparken i hjärtat av Sundbyberg. Här finner ni denna nyproducerade 2: a med beräknad inflyttning i mars 2024. Bostaden bjuder på genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Modernt och påkostat kök från Vedum med luckor i sandbeige kulör samt vitvaror från Electrolux. Rymligt sovrum, stort vardagsrum med flertalet fönsterpartier samt badrum med TM & TT, vilket underlättar vardagen. Materialvalen och färgerna går i smakfulla jordnära toner i kombination med grå kalksten på fönsterbrädor, grå granitkeramik i badrum och bänkskiva i kök av kvartskomposit. Utförandet på denna bostad är med en bas av ljumma beige/gråa toner på väggar samt kök och kromade detaljer på handtag och beslag. Fabriksparken är en helt ny stadsmiljö i centrala Sundbyberg med bostäder, restauranger, butiker, skola och kontor. Det nya området kommer att bestå av tre kvarter med totalt 450 nya bostäder. Husen är placerade så att det bildas små torg ut mot de angränsande gatorna och en skyddad grön gård inom varje kvarter. Här har ni närhet till kommunikationer, service och flertalet restauranger. En kort promenad bort finner ni vackra Marabouparken. OBS- bostaden säljs på ritning, ingen möjlighet till visning. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Löfströms allé 4D, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Löfströms allé 4D

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
MOHV Bromma
5 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/8
4 668 kr/mån
75 886 kr/m²

- Nyproduktion med beräknad inflyttning Januari 2024 - Exklusiva material - Två balkonger - Exemplarisk genomgående planlösning - Räntegaranti upp till 5% under de två första åren Varmt välkommen till Löfströms Allé 4C och denna stilfulla nyproduktion om 79 kvadratmeter, bostaden beräknas stå klar för inflytt i Januari 2024. Mitt i Sundbyberg växer projektet Fabriksparken fram som denna bostad utgör en del av. Fabriksparkens ändamål är att skapa en ny stadsmiljö i centrala Sundbyberg med en blandning av högkvalitativa bostäder, härliga restauranger, lokala butiker samt skola och kontorsverksamhet. Det nya området utgöras av tre kvarter med sammanlagt 450 nya bostäder. I denna trea fördelad på 79 kvadratmeter finner du ett stort sällskapligt vardagsrum i anslutning till det trivsamma köket, ett badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare, två välplanerade sovrum samt två rymliga balkonger en som vetter mot innergård samt en ut mot Allén. Bostaden är välutrustad maskinellt i både kök och badrum med integrerade vitvaror från Electrolux. Materialvalen och färgerna går i smakfulla jordnära toner i kombination med grå kalksten på fönsterbrädor, grå granitkeramik i badrum och bänkskiva i kök av kvartskomposit. Utförandet på denna bostad är med en bas av ljumma beige/gråa toner på väggar samt kök och kromade detaljer på handtag och beslag. Detaljerade beskrivningar finner du under det specificerade beskrivningarna för rummen. Är du intresserad eller nyfiken på att veta mer om denna bostad?, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lovisa Ek på 076 - 176 2021!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5