Hannebergsgatan 28

Solna C/Fristaden, Solna Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
44 m²
Byggår
2004
Förening
BRF Brinken i Solna
Om föreningen
Avgift
2 938 kr/mån
Pris/m²
45 341 kr/m²

Välkommen till detta optimala boende som har allt!
Lägenheten är ytterst välplanerad och gavelläget bjuder på ett generöst ljusinsläpp. Här välkomnas du av vita väggar och genomgående ekparkett. Köket är fullt maskinellt utrustat och invid köket finns möjlighet för fyra till sex personer att slå sig ner vid ett matbord. Vardagsrummet rymmer soffa, soffbord, säng och TV-möbel. I badrummet finns det dusch, tvättmaskin och torktumlare installerat. Här finns ett trevligt vädringsfönster som släpper in dagsljuset. I hallen finns flera garderober för förvaring av kläder. Förrådet ligger i källaren.

Området Fristaden ger verkligen skäl för sitt namn, de vitputsade fasaderna ramar in området och stänger ute allt ljud från Solna torg och gatorna runt omkring. Arkitekten Staffan Read utgick från solen när han formade området så lägenheterna är ljusa och karaktäriseras av stora fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp. I området finns en föreningslokal som går att hyra för fest och det finns två tvättstugor, en belägen i huset och en på Huvudstagatan 1C. Garage finns med nedfart från busstorget och källarförråd till alla lägenheter.

Ena stunden befinner du dig i vimlet av människor, butiker och restauranger. I nästa stund slås du av lugnet som råder på föreningens trivsamma innergård med rofylld atmosfär.

Fristaden ligger granne med både Solna Centrum och Skytteholmsparken. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan. Friskis och svettis har ett 1600kvm stort gym i solna centrum.

Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar.
Mall of Scandinavia ligger på kort gångavstånd från Fristaden. Här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten (9 minuter till T-centralen) utöver detta finns pendeltåg och tvärbanan som går mellan Alvik och Solna station på promenadavstånd.

Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Notar