Centralvägen 11

Solna Centrum, Solna kommun Se på karta

1 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
20 m²
Byggår
1952
Förening
BRF Diamanten i Solna
Om föreningen
Avgift
958 kr/mån
Driftkostnad
4 620 kr/år
Pris/m²
95 000 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklare för att boka din visningstid.

Välkommen till Centralvägen 11 och en kvadratsmart bostad om 20 kvm, disponeras genom hall med säkerhetsdörr, smart kokvrå med det du behöver, lättmöblerat rum med stort fönster och garderober samt ett stambytt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Externt förråd ingår. Här har du möjlighet att förvärva ett boende med låg avgift. Perfekt läge med Solna Centrum och Skytteholmsparken som grannar. Utmärkta kommunikationer och närhet till city.

FÖRENING
Brf Diamanten i Solna är en stabil förening som äger marken och består av 126 bostadsrättslägenheter, 12 hyresrättslägenheter vilket innebär dolda tillgångar och 11 lokaler med hyresrätt som inbringar goda intäkter till föreningen. Föreningen har gjort stora renoveringar som säkerhetsdörrar, fönsterbyten, uppgraderat hissarna till EU-standard, renoverat undercentraler, nya elpumpar, stambyten, iordningställt en övernattningslägenhet och renoverat tvättstugorna. De gemensamma utrymmena består av en föreningslokal, gym i källaren, tvättstuga, barnvagnsrum och cykelrum. Även en stor grön välskött utegård med grillplats.

GARAGE/PARKERING
Föreningen hyr ut 10 garageplatser och 22 parkeringsplatser med elstolpar. Solna boendeparkering gäller i området.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till ett busstorg, tunnelbana (10 minuter till Stockholm City), tvärbana och gångavstånd till pendeltåg. Cykel till City tar 15 minuter med cykelbana hela vägen. För den bilburna är det enkelt att ta sig ut på E4 eller in till City.

OMRÅDET
Solna är en av Sveriges mest expansiva kommuner med länets lägsta skatt, med många arbetsplatser och dess optimala kommunikation.

Centralvägen 11 löper längs en liten park vilket ger ett trevligt lugn som kontrast till pulsen på andra sidan gatan. Du bor granne med Solna Centrum där det finns affärer, restauranger, caféer, bagerier, gym, systembolag, bibliotek, apotek, och vårdcentral. Polisstation och Karolinska Universitetssjukhuset inom gångavstånd.

SF:s biograf finns i Råsundas nyaste kvarter, Gamla Filmstaden. Arenastaden med den nya Nationalarenan Friends Arena ligger också inom promenadavstånd. Likaså Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia och Nationalarenan.

Vid Brunnsviken finns flera motionsslingor, tennisbanor och mysiga caféer. Vid Ulvsundasjön finns pool och friluftsbad, 4-H gård, ridskola och tennisbanor. Pampas Marina samt Karlbergs slott finner du längs med vägen mot innerstan. Utegym, motionsslingor och preparerade skidspår hittas i Ursviks motionsområde och runt Råstasjön med plogad skridskobana samt Lötsjön med utegym och Gröna Stugan, ett populärt café.

Hagaparken och Ulriksdals Golfklubb finns i närområdet.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Solna

Kontakta mäklaren

Robert Sundström

SkandiaMäklarna Solna
Mäklare Robert Sundström, SkandiaMäklarna Solna
+46768975795

Visningstider

 • 14
  aug
  Sön 14 aug kl. 12:00–12:30
  Boka plats på visningen på fastighetsmäklarens hemsida för att ta del av all information.
 • 15
  aug
  Mån 15 aug kl. 19:00–19:30
  Boka plats på visningen på fastighetsmäklarens hemsida för att ta del av all information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.