Mäklare Robert Sundström

Robert Sundström

Om mig

Varmt välkommen att höra av dig till mig för hjälp med värdering eller försäljning av din nuvarande bostad. Jag äger och driver Skandiamäklarna i Solna och Sundbyberg och kan garantera dig de bästa verktygen samt service för att nå högsta möjliga slutpris. Att sälja sin bostad är för många en av de största affärerna i livet. Jag skräddarsyr därför varje försäljning utefter den aktuella marknaden, din situation, dina önskemål och präglar affären av ett stort engagemang och seriositet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sommarvägen 5, Råsunda, Solna kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Sommarvägen 5, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Sommarvägen 5, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Sommarvägen 5

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
SkandiaMäklarna Solna
3 295 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/6
3 992 kr/mån
52 302 kr/m²

Denna ljusa och rymliga 2:a på 63 kvm erbjuder ett bekvämt liv nära stadens puls. Lägenheten har genomgående renoverats och erbjuder ett modernt kök, stort vardagsrum med fungerande eldstad och utgång till balkong med eftermiddagssol mot en lugn innergård. Badrummet är renoverat i lyx och sovrummet är rofyllt med insynsfritt fönster ut mot grönska. Bostaden ligger i en välskött förening med låg skuldsättning och närhet till Solna Centrum, kommunikationer och natursköna områden som Råstasjön och Hagaparken. Perfekt för dig som söker ett stilfullt hem med närhet till allt! Till lägenheten tillhör även två stycken förråd. Brf Sommarvägen förvärvade fastigheterna Ekensberg 2 och Ekensberg 3 2004. Föreningen är äkta, äger marken och består av 88 lägenheter, 6 lokaler, 10 garageplatser, 8 parkeringsplatser utomhus och en fantastisk innergård som ligger skyddad mot trafik. Dessutom har föreningen en nyrenoverad gästlägenhet som går att boka för endast 400kr per natt! Föreningen följer en underhållsplan och har gjort fertalet större renoveringar de senaste åren såsom stambyte 2006, fasad- fönster- och balkongrenovering 2009, takrenovering 2015, hissrenovering 2016 samt ombyggnationer utav 6 nya lägenheter i port 3. Föreningen har en låg skuldsättning och en god kassa på nästan 6 miljoner kronor (Årsredovisning 2022). På sommarvägen bor Ni inom några minuter från all tänkbar service och kommunikation. Fastigheten angränsar till Råsundas lugna villakvarter med endast fem minuters promenad till Stråket och Råsunda torg med affärer, restauranger och pubar. I den absoluta närheten finns även Råsundaskolan samt flertalet förskolor! På promenadavstånd finner Ni även Solna Centrum med dess rika utbud av butiker, service och kommunikationer såsom tunnelbana, tvärbana och bussar. Pendeltåg från Solna Station eller Sundbyberg C - båda två inom promenadavstånd. För storhandlingen ligger även Ica Maxi i Solna Business Park endast några minuter bort. Räcker inte Solna Centrums 120 lokaler till så finns Westield Mall of Scandinavia och Friends Arena inte alls långt bort. För sköna dagar ute i naturen ligger Råstasjön, Lötsjön, Skytteholmsparken och Hagaparken i närheten och är väl värda ett besök för picknick eller motion. Lägenhetens läge gränsar till Sundbyberg med sitt pittoreska centrum även det är på bekvämt avstånd. Varmt välkommen på visning! För att inte missa eventuella förhandsvisningar samt viktig information ombes att anmäla intresse via hemsidan eller till ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström på 076-897 57 95

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bollgatan 7, Råsunda, Solna kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Bollgatan 7, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Bollgatan 7, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Bollgatan 7

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
SkandiaMäklarna Solna
6 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1
3 696 kr/mån
69 950 kr/m²

Varmt välkomna till Bollgatan 7, i hjärtat av Råsunda, och denna välplanerade lägenhet om 100kvm med tre sovrum, vardagsrum med utgång till balkong, rymligt kök med matplats samt två stora badrum som stilsäkert har renoverats. Utöver detta tillhör en garageplats till lägenheten för endast 550kr per månad som nås genom hiss och bostadsrättsföreningen är skuldfri. Lägenheten är väldisponerad med en stor och välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter och förvaring i flertalet garderober. Köket som renoverades 2018 erbjuder gott om arbetsyta samt mycket förvaring i de flera under- och överskåpen. Diskmaskin från 2023. Båda badrummen är stilsäkert renoverade 2018 där den ena är utrustad med badkar (från 2021) och tvättmaskin (från 2023) och den andra med dusch. Master Bedroom rymmer såväl dubbelsäng med nattduksbord som förvaring i garderober och plats för ytterligare förvaringsmöbel eller skänk. Sovrum två har tillgång till en egen klädkammare/förråd och det sista sovrummet har utsikt mot den fina Charlottenburgsparken. Väl tilltaget vardagsrum som enkelt möbleras med stor soffa och TV-möbel samt övrigt möblemang som till exempel bokhylla eller skrivbord. Från vardagsrummet nås även lägenhetens stora balkong där kvällssolen skiner. På Bollgatan erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går från närliggande Råsundavägen och tunnelbana nås närmast från Solna Centrums nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten. I framtiden kommer den nya gula tunnelbanan ha en nedgång precis i närheten vilket förutom att öka kommunikationer även kan antas ha en mycket positiv effekt på försäljningsvärdet. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt! Välkomna till BRF Planen 3, belägen vid Bollgatan/Ryttargatan i Solna. Föreningen, som är äkta, skuldfri och äger marken, erbjuder 51 väl underhållna lägenheter byggda 1992. Med bekvämligheter som källarförråd, rätt till garageplats tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum och grillplats, blir vardagen enkel och bekväm. Föreningen har en god ekonomisk status och fastigheten ligger nära Solna Centrum med utmärkta kommunikationsmöjligheter till tunnelbana, buss, och pendeltåg. Detta är ett boende som verkligen främjar medlemmarnas ekonomiska och sociala intressen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östervägen 40, Vån 3/4, Råsunda, Solna kommun

Östervägen 40, Vån 3/4

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
SkandiaMäklarna Solna
1 995 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3/4
2 284 kr/mån
73 889 kr/m²

Välplanerad lägenhet på Östervägen 40 i Råsunda, belägen högt upp i huset med en fantastisk balkong som bjuder på sjöutsikt och kvällssol. Denna ljusa och moderna enrummare på 27 kvm är perfekt för dig som söker en harmonisk kombination av cityliv och naturnära omgivningar. HSB Brf Gläntan är en stabil förening med god ekonomi och omfattande faciliteter. Här finns gym, hobbyrum och en planerad takterrass på våning 5 med samma utsiktsläge som lägenhetens balkong. Tre förråd (två på vinden, ett i källaren) och tvättstuga i byggnaden med både stor och liten avdelning för boende i hus 40. På Östervägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går några få minuters promenad bort och tunnelbana nås närmast från Näckrosens nedgång också det endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i den direkta närheten. I framtiden kommer den nya gröna (tidigare gula) tunnelbanan ha en nedgång precis i närheten vilket förutom att öka kommunikationer även spås ha en mycket positiv effekt på försäljningsvärdet. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

  • Hiss

Visar alla 3