Huvudstagatan 3F

Solna Centrum, Solna Se på karta

2 600 000 kr

2 250 000 kr +16%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Parken i Solna
Om föreningen
Avgift
2 522 kr/mån
Pris/m²
68 421 kr/m²

Välplanerad 1:a med väl tilltagen balkong! Lägenheten har en öppen planlösning och de stora fönstren mot gården skänker rikligt med ljus. Rummet rymmer såväl soffgrupp, tv-möblemang, säng och matplats. Köket är byggt i vinkel och erbjuder all maskinell utrustning som behövs. Badrummet är modernt och stilrent inrett med dusch, tvättpelare och bra förvaring.

Föreningen är ekonomiskt stark och i området finns såväl föreningslokal, garage och källarförråd. Läget är helt perfekt! Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt hörnet (9 minuter till T-centralen) utöver detta finns pendeltåg och tvärbanan som går mellan Alvik och Solna station på promenadavstånd.

Här bor man med både Solna centrum och Skytteholmsparken som granne. I Solna centrum finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera gym, restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Som om inte det skulle vara nog så ligger Mall of Scandinavia på kort gångavstånd från Fristaden och här finns verkligen något för alla. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Skytteholmsparken som är en grönskande park ligger ett stenkast bort och nyttjas flitigt av soldyrkare, picknickälskare och dom som gillar sport under hela sommarhalvåret.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna